- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
V8David
tag
Igen, emlékszem, hogy Te is dicsérted!
Mivel kinőttem a játékokból, így csak egy párat tudtam kipróbálni, mert nekem nincs. GTA vice city-t viszi 1600x1200-as felbontáson, meg a CMR05-t, de azt inkább kisebben. Páromnak egy Acer 5520g van, szinte alig van különbség a kettő teljesítménye között, nekem ez teljesen megfelel. Attól függetlenül, hogy 15" szerintem meg igazán hordozható (legalábbis megszokás kérdése)
-
V8David
tag
Köszi a hozzászólásokat.
Magnat: láttam a hírdetésedet, néztem is, hogy nagyon jó gép a tied is, az enyém is hasonló konfig. Szóval 75ezret simán megérne. Korábbi hozzászóló még 90ezret is mondott.
Mindent ígérgető vevőim nekem is vannak. Pont mára ígért egy fickó, hogy hívni fog. Már csak fél óra van a napból és semmi.... agyamra mennek az ilyen emberek. Ha valaki valamit meg akar venni, akkor készítse elő a pénzét és akkor szóljon, ne ígérgessen.
Itt kivételt jelent marcitp -
V8David
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy IBM T42p-m, amit el szeretnék adni és segítséget kérnék, hogy hol alakul ennek az ára? Egy -tól, -ig árat szeretnék tőletek kérni!
15"UXGA, FireGL 128mb, 1x1giga ram, 60gb, cd-rw/dvd, BT, wifi, 1,2órás akku, szép állapot.... +szokásos.
Már egy ideje hírdetem és nem nagyon akar elmenni.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest