- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Hoppá: Felszámolják a Notebook.hu-t
-
Dr. Akula
félisten
Kérdés volt, mert én is csak hallottam. Van nagykeres haverom, aki mesélte hogy most a válság miatt csomó nagy és ismert cég nem kap hitelbiztosítást (pl. a 3 számjegyes konzolos cég). Az is tény hogy náluk még mindig a T61 a legújabb noti, miközben (ha nem is s/t-t, de) X200-at, X300-at, T400-at már sok helyen látni. Ennek fényében talán nem is olyan meglepő ha felvetődik a kérdés.
Nekem nincs érdekeltségem egy cégben se, nem érdekem hogy lehúzzak cégeket, de mint vásárló azért érdekel hogy ha egy olyan helyről ami szóba jöhet nálam mint ahol hajlandó lennék notit venni (gari miatt akárhol nem vennék) ilyen pletykák röppennének fel. Vettem már úgy vinyót hogy 1 héttel később becsődölt a cég, gari meg az ablakban. Most ugyanez egy 400k+ notinál azért nem mindegy. Ha nem csődölt be, annak csak örülök.
Otisz:
Amit linkeltél az csak sima X200, az s és t modellek LV procisak. -
alatar
csendes tag
Yello!
Nem tudjatok , hogy pontosan mi akarna ez lenni:
http://www.laptop.hu/kepek/UM07-03-0062.pdf
''Slots
1 Type I/II PC Card slot with 34mm ExpressCard via adapter''
Most akkor lehet az X60-shoz expresscard-ot csatlakoztatni?
Hallot mar valaki errol az adapterrol?
Egyeb velemenyek az X60s-rol?
Kosz szepen! -
Terminus_
aktív tag
Az frankó lenne, ha tényleg nem jelentene nagy különbséget, mert előfordul, hogy sokat kell használni a gépet 220 nélkül. Utángyártott akksiban viszont nem gondolkozok inkább adok 2x annyit érte, de akkor legyen minőségi, gyári. Bár gondolom nem is ezért mondtad, csak az árak összehasonlítása végett.
Vonz a tény, hogy új aksival akár 5-6 órán át lehet dolgozni áram nélkül (és ezt néha ki is használnám). De tartok tőle megvárom, hogy 2,5 óra alá essen a készenlét. Akkor már érdemesebb lesz cserélni. -
Shadowfax
addikt
Jó kérdés.
Ha nem nagyon használod aksiról, akkor végülis mindegy.
Ha viszont a későbbiekben el szeretnéd adni, akkor majd többet ér egy jól működő aksival, mint egy döglöttel.
Bár azt akkor is megveheted majd hozzá esetleg - bár a fene tudja, hogy megéri-e még 20 rúgót rákölteni, mert akkor jóval többért tudod eladni (mármint min. 20 ezerrel többért)? -
Shadowfax
addikt
''1 egész Watt...''
Tegnap azért írtam, hogy örülök, hogy ''csak'' az aksi rossz, mert olvasgattam a ThinkPad fórumon, mi okozhatja azt, ha nem megy a töltés, s hát vannak csúnya dolgok...S a gatyád is rámehetett volna a javítására... Nem mintha az új aksi olyan olcsó lenne.
-
Dr. Akula
félisten
Már csak 857 óra és fullon van!
Ha nagyon nem lesz szervíz (amit kétlek), van egy ismerős ismerőse aki asszem notiszervizes, de nem 5 perc mire legközelebb találkozok vele. Végszükség esetére ajánlom.
1 5let: az usanotinál kérdezz rá hajlandóak-e ilyesmivel foglalkozni, az eladott cuccokat is belerakják a gépbe, hátha szervizelnek is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest