Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Kérdés volt, mert én is csak hallottam. Van nagykeres haverom, aki mesélte hogy most a válság miatt csomó nagy és ismert cég nem kap hitelbiztosítást (pl. a 3 számjegyes konzolos cég). Az is tény hogy náluk még mindig a T61 a legújabb noti, miközben (ha nem is s/t-t, de) X200-at, X300-at, T400-at már sok helyen látni. Ennek fényében talán nem is olyan meglepő ha felvetődik a kérdés.
Nekem nincs érdekeltségem egy cégben se, nem érdekem hogy lehúzzak cégeket, de mint vásárló azért érdekel hogy ha egy olyan helyről ami szóba jöhet nálam mint ahol hajlandó lennék notit venni (gari miatt akárhol nem vennék) ilyen pletykák röppennének fel. Vettem már úgy vinyót hogy 1 héttel később becsődölt a cég, gari meg az ablakban. Most ugyanez egy 400k+ notinál azért nem mindegy. Ha nem csődölt be, annak csak örülök.
Otisz:
Amit linkeltél az csak sima X200, az s és t modellek LV procisak.
Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi