Aktív témák
-
Deadlock
csendes tag
Hello!
Sikerült beszereznem T40-esemhez egy 120 gigás WD Scorpio vinyót. A probléma a következő: USB-s átalakító segítségével szeretném a jelenlegi vinyót recovery partícióval együtt klónozni. Ehez gondolom először meg kell formázni meg particionálni. Így USB-n keresztül a Disk Management-ben sem jelenik meg, Megpróbáltam berakni a gépbe, és XP telepítővel formázni, de mielőtt eljutna a telepítésnek ehez a fázisához mindig szétfagy. Segítsetek plíz mert még nem csináltam hasonlót sem és fogalmam nincs hogy is kellene igazából! -
Deadlock
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy be lehet-e állítani T40-esen, hogy a access IBM melletti hangerőszabályzó gombok mit állítsanak? Szóval arról van szó, hogy végre megvan a minidokkom, amin vonal-kimenet van, erre kötöttem rá a hangszórókat és jó lenne ha ezt a hangerőt tudnám ezekkel a gombokkal szabályozni, mert jelenleg a beépített hangszóró hangerejét állítják. Valaki esetleg? -
Deadlock
csendes tag
Sziasztok!
Szeretett T40-es gépemben a vinyó sajnos ugy tűnik, haldoklik, így lassan kénytelen leszek beszerezni egy újat. Egyszerű, amatőr kérdésem lenne: mire kell figyelni az új winchester vásárlásánál azon túl, hogy 2,5'' legyen? Szóval bizonyos márkákkal lehet baj, milyen csatlakozása kell legyen stb? Sorry, én csak egyszerű user vagyok -
Deadlock
csendes tag
Hello!
Valaki el tudná nekem mondani, hogy a T40-hez való portreplikátor pontosan milyen portokat, és miből mennyit tartalmaz?(leginkább az érdekelne h hány USB van rajta) illetve hogy a dokkoló mivel több ennél? köszke
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest