- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Ha úgy lennének tervezve, hogy hálózati használat mellett le kellene szedni az akkut, akkor azt szerintem Nagykékék ráírták volna (OK, hogy egy FuSi vagy MSI vagy ... melyik gyártót nem sértem meg - nem írta volna rá, de egy IBM...) szerintem...
Hallottunk már olyant, aki leszedegette, de előbb kimúlt az akkuja, mint aki nem szedegette le. T42 óta nem tölt rá mindig, ha konnektort lát (nekem szimpatikusabb mondjuk a T42 féle változat a mostani T60 féle stratégiánál).
Ami biztos kinyírja az akkut, az a hideg (azt hiszem, már 6 fok alatt, bár a víz 4-en kristályosodik és zúzza le a lítium-elektróda pórusait). Ami mégjobban, az a meleg (50 fok felett). Azt is sokan leírták már sok helyen, hogy 50% körül töltve tárolni a legegészségesebb az akkunak. -
Major Major
senior tag
Elméletileg a Li-Ion akksiknak nem tesz jót a meleg, ezért hálózatra téve a gépet jobb kivenni, és távol tartani minden hőforrástól. (hűtőbe rakni pl.
)
http://en.wikipedia.org/wiki/Li-ion_batteryGyakorlatilag, sokak szerint, semmi különbség. Nekem konkrét tapasztalataim nincsenek...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest