Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Major Major
üzenetére
Fura dolog. Van egy külső IBM HDD keretem benne az eredeti IBM -es 80GB -os HDD -vel.
a T41 -emen és a T400 -on gond nélkül megy úgy, ha csak az adat USB kábelt csatlakoztatom, de ha asztali gépnél hazsnálom, akkor a másik (csak tápot szolgáltató) USB kábelt is csatlakoztatni kell. -
Tim82
félisten
válasz
Major Major
üzenetére
Elnéztem, na, szóval három.

Az én (volt) X20-amnál emlékeim szerint nem volt a képernyő tetején semmi, az Ultraport mintha oldalt lett volna...
Dottore: rövid kábelem van.

Adrian Mole: valószínűleg nincsen benne antenna (ott lenne a specifikációknál, hogy "Wireless upgradeable"), de még utánanézek.

-
Tim82
félisten
válasz
Major Major
üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy nincsen különbség.

(Van egy A30-om, amelyikben mindkét csatoló megtalálható, a bennük lévő ODD-k stb. gond nélkül felcserélhetőek.)
-
Sipi
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
Ez alapján majdnem egyformák.
UltraBay Plus: same as UltraBay 2000, but can take the UltraBay Plus Device Carrier which in turn can hold the UltraBay Plus c500 Cradle or the UltraBay Plus Numeric KeypadA ThinkWiki szerint csak az UltraBay Plus Numeric Keypad és az UltraBay Plus c500 Cradle nem megy Ultrabay 2000-ben.
Sipi
-
Shadowfax
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
Valószínűleg kettéosztják az X sorozatot 13.3"-os X300-as és 12"-os X200-as modellekre.
Nekem nagyon bejövős.
Lealázza majd a Macbook Air-t. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Láttátok, hogy visszatették a hagyományos piros-kék csíkokat a trackpoint gombjaira? A Lenovoblogon erre szavaztak a júzerek pár hónapja.

-
venember83
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Az R61 és T61 alatt van súlyban és kijelzőméretben, tehát nem. De gondolom a nagysága miatt lett X300 és nem X70. Külön kategória típuson belül.
-
atosz
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
A nagy meleg tényleg nem jó neki. De egy szobahőmérséklet teljesen OK. Ráadásul a T40-41-42 szerintem az egyik valaha leghűvösebb gépek, nagyon jó a kialakításuk, nem fog melegedni az akku, ha lóg a 220-on. Ha csak asztalaon használod, akkor nyugodtan legyen benne az akksi, de célszerű legalább 1-2 hetente megjáratni egyet az akkut.
-
Tim82
félisten
válasz
Major Major
üzenetére
Arra a válasz: nem mindegyikben (X23-nál három eset lehetséges: hogy már wifivel adták, vagy csak az antenna van benne, vagy még az se - a Te esetedben az utóbbi kettő a valószínű), így a pontos típusszám alapján keress rá... Google is your friend.

Nem utolsósorban picimacis wlan-kártyával még mindig tudod használni.
-
wienattwo
tag
válasz
Major Major
üzenetére
Én láttam már 1 és 2 éves 4400mah-s ibm akkut is, ami előttem lett berakva a notiba, előtte senki nem használta soha; simán elérte a max kapacitását és a mai napig szuperül működik. Szerintem arra a dobozos ibm akkura azonnal csapjál le. Én egy eredetinek jobban örülnék, mint egy utángyártottnak.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
a másodikhoz pedig, hogy itt mi az átvágás
Semmi átvágás nincs, raktáron maradt készlet. Én is tőlük vettem kb. két hónapja az X20-asomhoz, s klasszul műxik (eredeti IBM, nem utángyártott). Csapj le rá, amíg van.
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lealázza majd a Macbook Air-t. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)