- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Dr. Akula #203 üzenetére
Mivel nekem nincs szükségem rá, így a pontos árát sem tudom. Ha saccolnom kellene, és az IBM/LEnovo árakat ismerve, olyan 10-20k lehet.
Az utólag vásárolt vinyókon nincs rejtett partíció, de ha az IBM-től veszed, akkor szerintem át kell, hogy bűvöljék Neked (hiszen fizettél érte).
HA máshol veszel vinyót, akkor szerintem olvasgasd ezt [link] itt egy elég hosszú topicon keresztűl taglalják, hogy milyen vinyót lehet belerakni a T43-asokba (illetve milyet nem sikerült).
[Szerkesztve] -
BFeco
aktív tag
válasz
Dr. Akula #203 üzenetére
1 db Boot CD és 1 db DVD a recovery[link]
IBM HDD klónozásra (HPA vagy a service is!) bevált a Acronis Disk Director Suite 10.0 [link]
Kiegészítés: DVD írónál, elsőre CD lemezt használj (Boot), a második a DVD. Ha elsőre is DVD teszel az íróba, akkor arra csak a Boot CD-t írja ki (x00 MB).
[Szerkesztve] -
Blyan
félisten
válasz
Dr. Akula #200 üzenetére
Magyarországon nem fog az IBM ingyen adni Neked, ezt garantálhatom (tudom, hiszen ott dolgozom).
Az Államokban is hivatalosan csak a vásárlás után 2 hétig adják ingyen, de ott is kérned kell.
De mint mondtam, ki lehet írni, csak annyi lesz a különbség, hogy nem szép ezüst színű, IBM felíratú lemezkéken lesz, hanem az általad vásárolt írható CD-ken. -
clemson
csendes tag
válasz
Dr. Akula #189 üzenetére
Szerezni nem csak penzert lehet recovery CD felhivod az IBM et es adniuk kell nekem itt azt mondtak meghozza ingyen es az visszallitja az eredit IBMes windowst!Amugy mindeygikan van rejtett particio az nem egyszeru de biztos hogy mindegyik IBMen van amiota van ez a recovery cd!!!Ha nem adnak ingyen akkor szolj mert akkor meg itt beszerzek egyet ingyen magamnak, hogy ne kelljen erte fizteni!!
-
Shadowfax
addikt
válasz
Dr. Akula #188 üzenetére
Gratulálok!
Csak halkan jegyzem meg, hogy novemberben nem gondoltam volna, hogy itt köszönthetlek februárban.
Mindenekelőtt az Access IBM nevű fícsőrrel köss szorosabb ismeretséget: itt van többek közt a Rescue & Recovery is.
A DVD-s kiírásról azt hiszem volt már szó az R-es topikban, picit olvasgass vissza.
[Szerkesztve] -
kenwood
veterán
-
Blyan
félisten
válasz
Dr. Akula #156 üzenetére
Valszeg azért nem, mert ez már egy-két hónapja már meg lett véve (hivatalosan), de mint pampika írta, a nagyobb cégek elég nagy tételben veszik ezeket a gépeket és van ahol bónuszként kaptak egyet, nost ezeket mivel már megvették ezért nem lehet hivatalosan is újként eladni, ebből kifolyólag a gari feltehetően 1-2 hónapja már ketyeg; ezért is éri meg minél előbb megvenni.
szerintem, de lehet, hogy rosszul spekulálok (nem tudom pontosan, én a saját ThinkPadjeimet közvetlenül az IBM-től kapom). -
Shadowfax
addikt
válasz
Dr. Akula #156 üzenetére
Én egy ÁFAmentes számlát kaptam róla. A gariról meg nem kell papír, mert a gép alján van a 'serial number' ami alapján a Netről egy pillanat alatt kiderül, meddig érvényes rá a gari. Ha bárhol a világon beviszed a géped az IBM szervízbe, akkor ők ez alapján a szám alapján fogják a gépedet garanciálisan javítani, nem papírok alapján.
-
-
BFeco
aktív tag
válasz
Dr. Akula #131 üzenetére
[link]
On the media side different UltraBays relate to the form factor of the drives they accept, e.g early A, T and X series models can accept UltraBay devices up to 12.5mm in thickness, whereas current T and X series machines are limited to devices no more than 9.5mm thick.
Az én HP UJ-822B (MATSHITA UJ-822Da FW: 1.02) DVD +-RW írómnál is csati csere volt (T42).
Én már így vásároltam (előlap kicsit módosított - sarok levágva). T42, T43 notiban működik, T41 nem találja!
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
-
Blyan
félisten
válasz
Dr. Akula #113 üzenetére
Tudtommal nem lehet.
Recovery CD-t amúgy sem lehet letölteni, csak egy programot aminek a segítségével csinálhatsz biztonsági mentést a lemezedről (plusz, amenyiben meglenne a rejtett partíció a gépen, akkor annak a segítségével ki lehetne írni cd-re a rejtett partíció tartalmát)
Szerintem külön oprendszert kell venni. (a hozzáadott oprendszer mindenkori tulajdonosa az éppen aktuális géptulajdonos, tehát még ha használtan v. kéz alatt is veszed a gépet ragaszkodnod kell egy adott nyelven elérhető oem változathoz)
Szóval hivatalosan csak vásárlás útján juthatsz egy angol/magyar/bármilyen XP-hez... -
PLacc
senior tag
válasz
Dr. Akula #61 üzenetére
Slim megy bele (nem szabvány), ha jól tudok, akkor csak a Panasonic/Matsuhita csinál ilyet UJDAxxx kóddal, és assem max. 4x lehet vele írni (no Dual Layer). Előlap nélkül már olyan 20k-ért lehet kapni ilyet, normál méretű (nem slim) meg már van 16k-ért is...
Nem tudom a 35-50-et honnan vetted?Bár az IBM-nél tényleg ennyi lehet...
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest