- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
clemson
csendes tag
Esetleg nem tudja valaki , hogy a 120 GB-os vinyo még belemeny a T43 ba? Ha jól tudom csak 100 Gb-ig támogatja az IBM ezt a tipust igy nem biztos ,hogy müködik vele!
-
clemson
csendes tag
Nem tud esetleg segiteni valaki abban , hogy a Hitachi vinyok-nál is kiirja a szokásos 2010 hibaüzenetet? Gondolkodom egy 7200 rpm-ben a T43-om ba ,de nem tudom ,hogy hibaüzenetet kapok-e rá vagy sem? Illetve lehet-e orvosolni egy firmware updattel vagy ezt nem támogatja az IBM update ?
[link]
ebben a tipusokban gondolkodom de egy nagyobb 100 vagy 120 gb ban. Valaki esetleg tud valamit ezekről? -
clemson
csendes tag
Meg mindig driver problemam van !Felraktam az Access conections -, minden jol megy telepites kozben ,szepen fel is megy!De amikor ujrainditom a Windowst akkor bejon a talcan a tererosseg jelzo kis zold ikon meg a kis szamitogep ikon az access connectionshoz es nem mutat semmit mert ugy erzekeli mintha ki lenne kapcsolva a wireless.. Ha nyomok egy Fn+ F5 akkor bejon a wireless menuje de hiaba kattintok az ikonra nem csinal semmit , nem tudom bekapcsolni ,de ekozben pedig tudom hasznalni a wireless gond nelkul! Szoval ez az Access connection kibabral velem ,de hogyha meg nincs rajta az access connection akkor meg ha megnyomom az Fn+F5 akkor akkor azt irja hogy frissitsem a drivert! A Software installerben megneztem es nincs semmi hiba vele, nem utkoznek a driverek. Valami Otlet erre?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
clemson
csendes tag
Lenne egy driverproblemam !Nem tudom kikapcsolni a wirelest a szamitogepen mert nincs fent a drivere de meg is megy a net!!Na most nem akarom felrakni ezt a Thinkvantage access conection-t mert az nekem bezavar es utana meg ne tudok kapcsolodni csak eleg korulmenyesen! Hogyan tudom frisisiteni a drivert ugy hogy ki is tudjam kapcsolni a wirelest de ne legyen rajta ez az access coennection dolog!! Vayg valami otlet nincs arra hogy accesc connection de a windows legyen a default!
Koszi -
clemson
csendes tag
Amugy visszaterve a T43 p re megneztem es nekem a leirsban is hatarozttan T43 P van !Kulonoseben nem erdekel az az egy betu mert azt kaptam amit fizettem , de akkor megis miert P ez?Valami limitalt szeria esteleg nem lehet, vagy valami mas ismertetojegy miatt?
itt van ahonnan vettem!
https://www-03.ibm.com/lenovo/shop/personalpages/public/public/search/dsp_product_features.cfm?category=3619&featured_display=Template
a high end az ha raclikkelsz akkor T43 p ir ki!!
[Szerkesztve] -
clemson
csendes tag
Az nem a seril szam hanem a gep tipusa , ket szam van es az enyemnek 3al kezdodik. Ebben biztos vagyok mert a gep aljara ra van irva hogy SN es ez nem az ami utana van ,meg a szallitasi pairon is mas !!!Nem ez van a szerzodesen !!!Hidd el az egy T 43 p es a tipuszam az mas!!!De ha szerinte ez nem egy T 43 p akkor mi a kulonbseg a sima es a P kozott!
-
clemson
csendes tag
Igazabol semmi extra nincs benne hogy mennyi kene es hogy hogyan bovitsd ! A lenyeg az az hogy a windows masfelszeresre allitja a lapzoofajlat a memoriahoz kepest tehat ha van 512 akko lesz 768!Onnan lehet ezt tudni ha rosszul van beallitva a lapozofalj ha a vinyo sokat tolt meg alladoan megy meg akkor is amikor nem kene!Ha jatszol veel akkor 1GIga kell ha csak wordozll akkor 512 is eleg ha tervezed felrakkni a vistat akkor min 1GIGA!Tehat semmi extra, mindneki tudja hogy nem szoveget szerkesztesz es DVD-zel vele hanem esetleg meg mast is akarsz pl jatszani vayg CAD akkor jobb az 1 giga!!Ennyi can benne!
Roviden ennyi! -
clemson
csendes tag
válasz
Dr. Akula #189 üzenetére
Szerezni nem csak penzert lehet recovery CD felhivod az IBM et es adniuk kell nekem itt azt mondtak meghozza ingyen es az visszallitja az eredit IBMes windowst!Amugy mindeygikan van rejtett particio az nem egyszeru de biztos hogy mindegyik IBMen van amiota van ez a recovery cd!!!Ha nem adnak ingyen akkor szolj mert akkor meg itt beszerzek egyet ingyen magamnak, hogy ne kelljen erte fizteni!!
-
clemson
csendes tag
Azt azert nem szertnem megadni de itt van egy kis info a garirol meg mindenrol!
Product: ThinkPad T43 2668-Y12 [change]
Operating system: Windows XP [change]
Original description: Based on 2668-CTO: P M 760(2.0GHz), 1GB RAM, 80GB 5400rpm HDD, 15in 1400x1050 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R Multi-Burner, Intel 802.11abg wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, Secure Chip, 6c Li-Ion, WinXP Home
Azert nem fgosz ilyen kondifgot talani mert ez kulon az IBM allitotta ossze az egyetemnek
!! Volt ket T43 meg egy X40 es Egy R52!!! -
clemson
csendes tag
Nekem van egy T43P verzio
!2 GHZ 1.0 G ram 80 5400 vinyo bluetooth 15 '' 1400*1050 X300 Radeon 64 el plusz 64 et megoszt ha kell, meg minden van benne es mondjuk itt kint annyiba kerul egy ilyen mint otthon egy jobb konfig!
Ez nem laptopinfos verzio hanem amerika itt vettem kb 3 honapos nagyon ott van!Igazabol nem mondnam hogy melegszik fogalmam sincs hany fok lehet de internet mellett szinte be sem kapcsol a ventije es kb 3 ora plusz, minusz 15 percet megy WLannal.Ha jatszom vele akkor egy picit meleg lesz de csak a levego, amit kifuj amugy semmi azon kivul. Sem a winchester sem mashol! Igy jatek kozben kb 1/2 2 orat bir ki .Ha visszaveszek mindnet nulla feny es teljesen energiatakareksra mindent akkor elmegy kb 3 es fel orat is Wlan nelkul !Jatekra is kivaloan alkalmas , nem tudom hogy sokan miert mondjk hogy nem megy!COD 2 NFSU MOST WANTED GOND nelkul megy 1024 en majdnem max grafikaval. Egy rakas szoftver van hozza. A legjobb hogy az Xp-t nem lehet elrontani mert egy kulon particion van, tehat ha van valami esetleg elromlik vagy kell egy uj rendszer akkor cd be es 10 perc alatt uj Windows.Ez mar leneovos de higyjetek el semmi valtozas nincs ugyanolyan jo mint az elozo szeria , sot meg merem kozkaztatni hogy a szobatarsam T42-nel ami meg IBM-es annal is jobb! Jol ossze van rakva itt a sracok szoszerint dobaljak meg az LCD tetjenel cipelik es semmi sincs vele !Mondjuk a tetejen van valami Gumiszeru bevonat ami eleg konnyen karcolodik !Eleg jo az illesztes is sehol semmi lyuk vagy ilyesmi es a fem ''zsaner'' amivel rogzitik az lCD hez az nagyon jo! A tetejen a lampa tobb mint eleg nagyon vilagos ! A WLAN antennaja az olyan jo hogy meg a ket epulet kozott ahol kb 50-60 meter tavolsag van ott is van terero! A billenytyuzet a legjobb, furcsa utana a normal desktopos billenytuzetet nyomni! A tapipad is eleg jo ugy konfiguralom ahogy akarom a pocok meg a legjobb ugy lehet vele egerezni hogy meg kozben a billenytyuket is elerem es nem kell felemelnem a kezem! En meg jatszani is tudok vele. Konnyu ez kb 2KG a matek konyvem sokkal nehezebb!Hangszoro eleg jo hangos! A fullhalgato kimenet eleg jol szol es a tobbi kimenet is nagyon jo , ha csatlakoztatsz valamit akkor az ott marad ! Ennyi
ha van kerdes akkor irjatok!Azt esetleg nem tudha valaki hogy nem e lehet a vinyo beallitani ugy hogy olyan gyorsan menjen mint amikor aramrol megy?Egy kicsit lasabb aksirol!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest