- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
kenwood
veterán
ez is egy ertheto allaspont,de nehogymar bizonygatnom kelljen,hogy nem vagyok tolvaj,aki olyan bator,hogy bemegy a szervizbe a szajreval es olyan hulye,hogy letorolteti a neki fontos lopott adatokat,mikozben a windows login-kodjat tudja,tehat mindnehez hozzafer.
szerencsere az itteni infok csak reszben helyesek,mivel van olyan ismerosom,akinek megcsinaltak a wininstallt az ibm szervizben ugy,hogy nem tudta a biosos kodot.
azert mertem aktivalni a kodot,mivel keves jelszot hasznalok,ezert ha az elso nem passzol,a masodik biztosan.
Sztem itt valami egyeb problema lehet,mivel mar jartam ott bent,de most nem fogad el semmit es a kisegito kerdesek is olyanok,amiket en nem jelolhettem,mert pl sose volt haziallatom. -
kenwood
veterán
válasz
#95561216 #496 üzenetére
az csak arra az esetre vonatkozott,ha elzarkoznanak egy olyan megoldastol,ami nekik par perc es csak szoftveres beavatkozas.
mivel ilyet nem tesznek,ezert termeszetesen nem el az ugy.
persze a hasonlatod meg akkoris is tavol allna az elfogadhato szinttol ;>
amugy meg ágybol nyomom -
kenwood
veterán
inditaskor megnyomom az access ibm gombot,bejon egy menu.
no ott ker valami windows passworodot,ami nalam az ,hogy nem kell beirni semmit.
ez win loginnal mukodik is,de ott szurke marad az OK,amig nem irok semmit.
fontos lenne bejutnom,nincs valakinek tippje ?
az a legmokasabb az egeszben,hogy jartam mar bent csak nem emlexem hogyan csinaltam.
kevesebbet kellene innom. -
kenwood
veterán
svideo-rca atalakitas.elore az rcaba dugtam a tvn.
a csatik ugy vannak a tvn,hogy :
av1
av2
Av2-svhs
Av3
svideo csatlakozot nem talaltam,de van 1 scrart atalakitom,amin van,mar csak svideo kabel kell hozza
masik problema :
tegnap este radugtam a pioneer fejhallgatomat.
hangero,wavehangero max,winamp eq-n meg felhuztam mindent 90%-ra es igy is alig szolt.
ilyen hitvany hangkartya jar hozza vagy en neztem be valamit ? -
kenwood
veterán
hibas volt a file.
megszereztem ujra,megjott a net es az telepitoprogram az egyik legprofibb,amivel valaha taliztam.
A beavatkozasom nelkul telepitett 20 programot es le is szedte oket a netrol
Most az a problemam,hogy a tvout ntscben szines,de ronda,Pal B-ben pedig fekete-feher es old school -
kenwood
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged