- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Devid_81 #2767 üzenetére
bizony bizony
nekem még az r52-es sorozatból van, már 2 éves lesz
de ha szépen megtörölgetem akkor akár a boltba ki lehetne rakni mint újat, pedig használom rengeteget
nagyon jó a frekiállítós intel proci, pedig nekem csak egy magos 1.7-es + 1 giga ram + intel gma
de ebben az összeállításban ha nem terhelem le nagyon csak a mindennapi dolgaimat végzem rajta (kizárólag linux van rajta, és a vistában aeroként ismert/lenyult vizuális csicsa is be van kapcsolva) abszolut nem is melegszik.
strapabiró, jó kis munkatárs a thinkpad bármelyik darabjaui: ha akkoriban tudom hogy ilyen stabil gépek simán megveszek egy használt t sorozatbeli darabot, mert nehéz elnyűni.
-
milestone
tag
válasz
Devid_81 #2767 üzenetére
Pár napja vettem egy NF0GNHL-t, nem tudom, hogy az usanotebook-os NG0GNHV verzió valóban létezik-e vagy sem, avagy csak elírás.
Még csak ismerkedem vele, ill. a beállítgatások, frissítések stádiumában vagyok.
Szép, jó, egyelőre, de kissé gyakran elindul a ventilátor, annak ellenére, hogy a BIOS-ban a Thermal control-t átállítottam Maximize-ról Balanced-re. Nálatok mi a helyzet ilyen téren?Teemu: a kijelző matt. Erre a válaszra vártam az eladótól kb. 10 napig, senki sem tudta megmondani biztosra. Úgy vettem észre, hogy valamiért a Vista Home-mal szerelt R61-ek fényesek.
A particionálás kissé nehézkésen bár, de sikerült (a PM-mel). Azután csináltam egy mentést a R&R-vel (a Rescue Media kiírása után).
Sajnos előbb telepítettem (csak próbaként) a Norton IS-t, mint kellett volna, ahogy azt később végiggondoltam. Logikusabb lett volna előtte egy Windows és egy ThinkVantage frissítést csinálni, majd egy teljes rendszermentést, hogy majd később - amikor letörlöm végleg a NIS-t, mert nem azt fogom használni - ne maradjon meg, amit beleszemetelt.Most köv. a kérdésem: Ezután próbáltam egy rendszer visszaállítást eszközölni a friss rendszer backuppal, de ahogy újraindul a Win, hogy azt elkezdje, Hiányzó NTLDR, újraindítás Ctrl + Alt + Del felkiáltással leáll az egész. Win újraindítás, majd visszaállítás újbóli elindítása sem segít. Mi segíthet? Nem állítható vissza a rendszer egy korábbi állapotba?
Ki milyen sorrendet javasol a frissítésekhez (Win, ThinkV, stb.)?
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest