- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Yellow73 #1687 üzenetére
Szerintem egyenlőre semmiképp ne vegyél új akksit, főleg ha nincs 1 éves noti. Én elsőnek kipróbálnál az akksit egy másik r50e notiban, és ha ott is így viselkedik akkor akksi probléma, ha a másiban jól megy akkor a töltő elektronikája szállt el, ami garanciális cucc, szal szervíz. Az elég gyanús, hogy battery eater-el megy 1 óra 45 percet, mert ez totál normálisnak tűnik
-
devast
addikt
válasz
Gallapapa #1643 üzenetére
Thinkpadból nincs n100. Amire Te gondolsz az lenovo, arról a lenovos topikban tessék érdeklődni
Az n100 azért nem thinkpad, mert nem azok álmodták meg akik a thinkpadokat. Röviden: Ha tfh 100000x gazdagabb lennék mint a bill gates, megvenném a mercedes-t és a suzuki-t (mint céget), és árulnék devast mercedes és devast suzuki márkanév alatt cuccokat, az nem azt jelentené, hogy a suzukit és a mercedest is ugyanaz a csapat készíti. Tehát a tulajdonjoga mind2 cégnek az enyém lenne, de maga a termék azzal nem változna csak a tulajdonjog, meg max a név. Remélem érthető voltam
Más: még mindig nem tudtam garikiterjesztést aktíválniebből telefon lesz sztem...
edit: @taratis: nálam is ilyesmi van, mondjuk nálam csak 2-3 hónapot csippentettek le asszem.
[Szerkesztve] -
devast
addikt
Ok szal... eléggé sz*rban vagyok
Valaki csinált mostanában ibm-es garibővítést ? Itt a levél a kezembe meg rajta hüje utasítások de sehogy nem akar összejönni...
-
-
-
devast
addikt
válasz
Shadowfax #1545 üzenetére
Mióta van sulinet én minden évben, mind2 ősöm által kihasználható keretet levásároltam
(hosszú miért és hogyan digitfényképező(ráadásul 2x mert az elsőt ellopták
), szünetmentes táp etc etc), de még 1x nem láttam semmilyen ellenőrt meg ilyenek... Lehet ezt a témát nem is nagyon feszegetik, vannak jóval nagyobb halak is itt mo-n mint a 2bites mezei sulinet júzerek
-
devast
addikt
Humm majdnem
Pöcökegér van mindkettőn, touchpad nincs az e-n, aztán nem csatlakoztatható dokkolóhoz, nincsen hard drive active protection(asszem jól írom), talán nincs beépített mikrofon se, nincs infra bluetooth és s-video kimenet, tippre nincs Embedded Security Subsystem, TCPA megfelelőség se, kb így egyenlőre ennyi.
-
devast
addikt
válasz
taratis #1502 üzenetére
Hehe gondoltam, hogy az az ára túl szép, hogy igaz legyen
Memóriát akkor veszel bele amikor akarsz, 2db slot van benne tudtommal de ez nem 100%. Szoftvereket nem néztem, asszem 1 darab cédét nem kaptam hozzá
pár bigyó, néhány papír azt annyi. Jobb is így nekem. Mindent le lehet tölteni netről. Garanciát 30 napon belül rendelhetsz, néhány helyen árulnak pl www.c-enter.hu, ők az astoria mellett vannak.
-
devast
addikt
válasz
zolnagy #1499 üzenetére
Nemtom helyszínen árulnak-e garibővítést, de tudtommal ez olyan, hogy megrendeled, és kb 3-4 hét múlva kell fizetni. Legalábbis nálam így van másik cégnél. Wlan müxik simán, van ipw2200 driver a kernelbe belefordítod, meg felraksz firmware drivert azt csók, én wpa_supplicant-al használom. Úgy kb minden müxik benne ami van... speedstep is ugyanúgy megy mint windowzba, hang, usb, combodrive, amit nem próbáltam és valszeg nem is fogok az az 56k-s modem
Az nem bizti, hogy müxik.
-
devast
addikt
válasz
zolnagy #1494 üzenetére
Izé... ilyenem van
én még 168e-ért vettem, most 12k-val olcsóbb
memót nézem...ígyvan 266mhz-en használja. Viszont már 333asnál lassabbat nem gyártanak jópár éve. De őszintén nem sokat számít... persze játékba meg szintetikus tesztekbe biztos lasabb
De noti nem arra való
+512ram brutto 12k volt ott helyben(1 hónapja kb), dvdíróm nincs, asztaliba van, távolsagi buszon meg nem szándékozom dvdt írni
+1 év gar meg kb brutto 18e pénz. Wide kijelzőről annyit, hogy qrvajó ha 16:9-es filmet nézel. Viszont minden másban jobb sztem az alap sima. Azt hozzá se teszem ha netán 4:3-as filmet nézel az meg a simán jobb(néhány sorozat még pl ilyen)
Nem fényezni akarom, az intel extreme graphics 2 az olyan amilyen
A kijelző jobb és bal alsó sarkába minimális sötétedés tapasztalható, de a használat folyamán számomra ez nem zavaró. Nem nagyon melegszik, meg nekem le van véve fesz 1v-ról 0.7v-ra 600mhz-en, így kb 3-4 órát kibír akssiról wlan, meg kijelzőfényerő függvényében.
edit: wide-ról hüjeséget írtam, de nincs kedvem kijavítani... xga az 1024x768 wxga meg 1280x800 szal dpi-be veri a wxga az xga-t. Viszont filmezésnél inkább a látható méret számít, blabla wxga is jó ezek szerint felbontás ügyileg.
[Szerkesztve] -
devast
addikt
válasz
taratis #1491 üzenetére
Úgy kb pontos leírtad miért érdemes ilyen notit venni ebben a kategóriában
Anno usanotebook-nál volt cdiro/dvdolvaso kombo; 1,7Ghz pentium-m ; 256mb ram ; 60Gb vinyó típus 168e bruttóért, az eltűnt, utánna volt ugyanez csak dvdíróval 186e bruttóért, most meg nem is látok ilyent ott. Ha valahol még be lehet szerezni ilyesmit, jó árban akkor mindenképpen érdemes. Amit mindig jó ha rászámolsz, hogy 3év gar +37e bruttó(www.c-enter.hu asszem) , és mondjuk +512ram az +12e bruttó. Ha nem elsősorban játszani kell akkor teljesen erre van szükséged
[Szerkesztve] -
devast
addikt
válasz
zolnagy #1480 üzenetére
Ha a konnektorból kihúzva is szeretnéd használni akkor nyilvánvalóan a pentium-m -el járnál jobban
Jah, és sztem az fsb van elírva. 855GME az 100Mhz-es QDR-t használ, (tehát 400Mhz fsb), és 1,6gigás pentium-m az ebbe való (zárójelbe megjegyezném, hogy ebbe ddr1 333-as ramok mennek, míg 533fsb-sbe ddr2-es ramok)
edit: esetleg figyelmedbe ajánlanám ezt:[link]
[Szerkesztve] -
devast
addikt
Gyorskérdés. Bp-n hol lehet a legolcsóbban gari kieterjesztést vásárolni? Sürgős lenne
laptop.hu szerint +2 év az 40+fa. Szerintem meg nem. ha valaki tud vmi jó helyet ne habozon megosztani velünk
-
devast
addikt
válasz
E-scapegoat #1440 üzenetére
-
devast
addikt
válasz
peterszky #1416 üzenetére
Nekem úgy tűnik az valami dokkoló állomás. De természetesen dughatsz rá rendes külső usb-s vagy firewire-ös dvdírót. Mi aza merom ?
Kicsi legyen könnyű és sokáig menjen akkuról
Meg szerintem vidókártya teljesen jó. Én pl Intel extreme graphics II-vel simán tudok nfs4/nfs5-özni. De inább videót nézek mintsem játsszak, arra ott van az asztali gépem
-
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest