- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Reverting
őstag
egyszeru... mert kaptam a gephez a vista b. melle, es kar lenne nem kihasznalni, es a 10g az xp prof nak boven belefer a 250g vinyon...
mas...
a gepem felbontasa 1680x1050, nekem nagyon apro mindenviszont ha vistaban at allitom 1280X800 ra akkor egy kicsit mintha mosott lenne... lehet ezen valamit meg javitani? esetleg vista alatt valamit ki be kapcsolni... nagyon reg hasznaltam vistat, es most ujra az van de mar nem remlik h van e valam lehetoseg...
thx -
-
lakkusjj
aktív tag
sima xp-m van sp3-mal integrálva. először próbáltam sp2-őt telepíeni rá, de nem ment fel se az audio driver se a wifi
. ezután raktam rá vistát...hát kipróbáltam, szép, csili-vili, több funkció (itt nem tom mire gondolsz, hogy többet támogat), fölrakatam rá az általam sokat használt programokat és belassult az egész
sajnos egy részüknek nincs vista kompatibilis verzója...szerintem ezért.
sp3al viszont minden fut rendesen, stabilabb is, mint a régebbi xp-k, a gép összes funkciója működik vele, nincs baj driverekkel.
érdekelne, hogy melyik funkciókat nem támogatja az xp?
-
-
Norbi.Sz
senior tag
Szoktam videót szerkeszteni, és ezért hagytam 63GB-ot a C:-nek, a többit pedig másik partíciónak csináltam...
Amúgy nekem is nagyon tetszik, jól műxik, tuti kis gép... Csak most ezzel szívtam egy picit. A kíváncsiság
Na de majd újrarakom a rendszert a ThinkVantage segítségével, aztán annyi...
-
Norbi.Sz
senior tag
Nem lehet, mert a letöltésnél ki kell választani, mit akarsz frissíteni. És kb 15 perc után leállítottam az egész cuccot, és nem hiszem, hogy 15 perc alatt leszedett 6GB-ot egy 8Mbit-es nettel
És sehol sem találtam olyan könyvtárat vagy fileokat, ami eddig ne lett volna, vagy épp sokkal többet foglalna, mint eddig. És az a bizonyos A nevű könyvtár sincs meg sehol, pedig nem töröltem, nem csináltam vele semmit... Mikor belenéztem először (mikor ment a System Update), akkor olyan volt, mintha abba másolgatná bele a teljes C: meghajtó dolgait...
Hogy ez mitől lehet... Fogalmam sincs. De amúgy műxik rendesen a rendszer, csak a 6GB helyet nem találom (sem a foglalt, sem az üres tárhelynél nincs meg)...
Asszem csinálok egy újratelepítést valamelyik nap... És soha többé nem indítom el a System Update-et...
-
Shadowfax
addikt
Na akkor álljunk meg egy szóra.
A Centrino egy platform neve: akkor kaphat Centrino matricát egy gép, ha: Intel chipset, Intel WLAN kártya és Intel processzor (pl. Pentium M vagy Core 2 Duo stb.) van benne. Bármelyik hibádzik, már nem nevezhetjük Centrinonak. (Például atheros wlan kártya van benne.)A haver gépébe is Core2Duo van de neki nincs odairva, hogy centrino így többet is fogyaszt.
A Speedstep lehetősége benne van a Core 2 Duo prociban is, csak a haver nem él vele.
Attól nincs Centrino felirata, hogy vlsz nem Intel a wlan kártyája, de ettől még nem kellene többet fogyasztania, hiszen az Atheros ill. Intel wlan kártya közt nincs olyan óriási különbség, sőt.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest