- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
válasz
penge111 #25734 üzenetére
Sokkal inkább a Kingdom Come: Deliverance.
FlashBird: Valóban Novigrádból sokkal többet ki lehetett volna hozni, a bandákhoz történő csatlakozási lehetőségekkel, banda háborúkkal, és végül a novigrdádi bűnözői hatalmi kör teljes átrendezésig. A Koldusok Királyától jó adag küldetést vártam, akárcsak a többi banda vezértől, mint például a Fall Out 2-ben. Biztató hír azonban, hogy a következő rész fejlesztő csapatába leszerződtették a 2021-es év MOD díjat elnyerő The Chronicles of Myrtana nyílt világú RPG vezetőjét.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
penge111 #23433 üzenetére
Én elsőre ~370 órát toltam bele, de most én is várok a grafikai upgrade-re (bár hozzáteszem, mai is nagyon szép még), főleg az RT támogatásra, mert akkor akarom én is 3-4. végigjátszást, picit megint másképpen csinálva dolgokat, most nem Triss-t választom és Ciri életvonalát is más képen szeretném, mert az első két alkalommal nálam a boldog befejezés lett.
-
-
-
válasz
penge111 #22561 üzenetére
Állítólag nem a CDPR dolgozik rajta:
"The pending The Witcher 3 refurb is to be released in the second half of this year, made by Saber Interactive. The enhanced version will receive support for ray tracing, among other things. It'll be a free update for those who already own the game." [link] -
-
Peace
nagyúr
válasz
penge111 #19965 üzenetére
Az is egy mocskos jó játék!!!!!!!!!!!!! De W3-at nekem nem sikerült letaszítani a trónról. Kellett most ez az újrajátszás, hogy ezt nyomatékosítsa ismét. Rengeteget számít, hogy elolvastam mondjuk a 6 könyvet. Bár kulcsfontosságú dolgok derülnek ki állítólag a hetedikben is a W3 teljes megértéséhez, de addig már nem tudtam türtőztetni magam sajnos.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
penge111 #19590 üzenetére
Egyetértek, bááár szerintem a Disco Elysium el fogja venni a CRPG király címet és ugye talán jövőre jön a Baldur s Gate 3 is
Ami meg az RPG királyságot illeti, bármennyire is Witcher 3 rajongó vagyok, jó lenne, ha azt meg a Cyperpunk venné el
Divinity 2 ügyben amúgy tudod ugye, hogy mind a 6 előregyártott karakternek teljesen más története és egyedi küldetései vannak, szóval 1 végigjátszás ott sem végigjátszás ?
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
penge111 #19586 üzenetére
Nekem is a Skelige tengeri kérdőjelekből maradt rengeteg, meg ugye jópár rejtett küldetés is kimaradt. Viszont az összes witcher felszerelést, meg naplóba írt mellékküldit már első végigjátszásnál kimaxoltam, ahogy összes Gvent lapot meg ilyesmit is.
212 óra lett az első végigjátszás igy anno....
Persze még a harmadik vágigjátszásom során is jött pár új rejtett küldi, ugye ekkor tudtam meg azt is pl, hogy megfelelő mentést áthozva a Witcher 2 ből a sterilség pl simán semlegesíthető, szóval jah.... innentől kezdve Trissemmel akár már gyerekei is lehetnek ugye Geraltnak Kovirban
Amúgy pontosan idézve Cavil ezt ( is) mondta :
""Yen is where Geralt's heart led, not Yen is where my heart led." -
-
VTom
veterán
válasz
penge111 #19513 üzenetére
Én úgy tudom, hivatalosan még nem foglalt állást a CDPR, minden ilyen irányú kérdést letereltek, mondván, hogy most csak a Cyberpunk-ra koncentrálnak.
Mivel azt már kijelentették, hogy Geralt történetével végeztek, én személy szerint tényleg jobban örülnék először egy remastered Witcher -nak, aztán jöhetnek az újabb kalandok újabb főszereplővel (Ciri?). -
-
-
-
Szabi®
addikt
válasz
penge111 #18435 üzenetére
Az kevés amit írsz,lehet mindent megcsináltál ami jelölve volt,de nem "sokat" kóboroltál,én olyan eldugott helyeken is találkoztam emberekkel akik adtak ilyen-olyan kis questeket,meg is lepődtem,jelölve sem volt
Csak egy példa : Novigrad templom sziget,egy kapualjban egy nő kiállt rád,nem jelöli semmi,és egy többlépcsős küldit ad egyböl
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #17976 üzenetére
CONTACT
Media: media@cdprojektred.com
Business: inquiriesbiz@cdprojektred.com
Career related inquires: careers@cdprojektred.com
Contact for YouTubers/Streamers: creators@cdprojektred.comEsetleg ezen az oldalon, legalul ott a "Contact administration" gomb, ha nekik írsz, akkor lehet adnak egy címet.
De ha ki akarod maxolni, akkor nem emailt írsz, hanem "sima" levelet:
CD PROJEKT S.A.
ul. Jagiellonska 74
03-301 Warszawa -
FST200
tag
válasz
penge111 #17976 üzenetére
köszi! nagyon kíváncsi leszek, amikor végigtoltam a főküldit azért elkapott egy kicsit rossz érzés hogy vége, és már csak a DLC -k vannak
gondolkoztam is hogy hagyjam egy picit pihenni a gamet és majd később folytassam, de nem fogok várni hanem letolom most
ami picit furcsa volt, hogy a végső csatába nem emlékszem hogy hívtuk volna a Skelliges arcokat, és egyszer csak megjelentek bár gondolom látták az eseményeket és beszálltak segíteni ,plusz a megmaradt witchereket sem hívtuk, gondolom mivel inkább mágikus erőre volt szükség, és egyszer már segítettek
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #17965 üzenetére
Gondban is vagyok az új játékukkal..alapvetően konzolon nem megy nekem az fps, zavar is valamiért, béna is vagyok...egyedül a fallout széria jön be, ott mondjuk erősen a VATS-ot használom. TPS-nek jobban örültem volna, de megértem, hogy miért választották az FPS megoldást.
-
válasz
penge111 #17889 üzenetére
Én most kicsit pihentetem a játékot (most értem Skelligere, de szeretnék rá "kiéhezni", mert most jön a kicsit idegörlő rész, amikor hajóra pattanok - kérdőjel - szirének - vízalatti nyílpuskázás - loot, majd hajóra pattanok - kérdőjel - szirének - vízalatti nyílpuskázás - loot és ez kb. 40-szer.
Szal most erőt merítek, és addig végigjátszom újra az FO4-et, mert nagyon szeretem az összes FO hangulatát.
-
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #17855 üzenetére
Jah...belesüppedt már 30+ órám, és még csak itt tartok
Kicsit nehéz, ha csak 40-60 percem van játszani, de megoldható. Pár dolgot máshogy csinálnék, de ezért nem kezdem elölről (rpg-knél mindig beleesek ebbe a hibába, folyton elölről kezdem...). A nehézséget levettem a legkönnyebbre, azóta a harcrendszer se zavar annyira. (főleg az elején frusztrál, hogy részben a saját bénaságomból folyton meghaltam, és azért nem tölt be olyan gyorsan a játék, mikor 10 mp játék után meghaltam 3x egymás után, és aztán hosszan töltögetett...na az kicsit zavart) Hétvégén viszont túl sok idő beleszaladt párszor, muszáj leszek korlátozni magam
-
-
genndy
addikt
válasz
penge111 #17775 üzenetére
Befejezhető. Még a jó hosszú stáblista is bele fog férni. A Napköves küldinek is több fejezete van, de összesen az se több 1 óránál, akárhol is tartasz éppen. Utána olyan 2 óra már csak a főszál, főleg ha nem bámészkodsz meg állsz le minden egyes kutyával verekedni (nem is érdemes, sztorit se viszi előre, XP nem jár értük, meg akkorra már mindenki a főgenyát akarja úgyis legyakni).
-
cyberkind
félisten
válasz
penge111 #17745 üzenetére
Inkább minden open world játék az, de nem teljesen igaz ez.
(#17747) Lenry
Az fps nekem se tetszik de a látottak után már értem miért kell, aztán jómagam a BR 2049 után olyan szinten annak a filmnek a játék verziójára vágyom mint eddig semmire, úgyhogy remélem hozza azt a szintet csak jóval hosszabban és bővebben, tőlem előrendelések lesznek az egész biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest