- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
d3tox1c #26681 üzenetére
Konkrétan mit ertesz bonyolultság alatt?
Ha a jàték elején vagy akkor kicsit nehéz, amíg nincs egy legalabb közepes paklid, de utana kb sima ügy.
A kocsmakban lehet a csaposoktól kartyakat venni, illetve ha valamelyik kereskedővel jatszol es megvered ad valameilyen kartyát.
Northern Realms paklival kezdesz, azt kell erősíteni az elejen mindenkeppen, de utana is az talan a legerőssebb.
Az elején nem sok opciód van, kesőbb a gyengébb lapokat erdemes kidobalni a hasznaltak közül.
A nyert lapokat meg nem elfelejteni bepakolni. Van ŕa dedikalt gomb, hogy tetőleges helyzetben rendezgesd a psklikat. Talan a g vagy a h. -
Micsurin
nagyúr
válasz
d3tox1c #26676 üzenetére
Adnak hozzá persze. Szerintem mindkét kieg egy gyöngyszem a maga módján, 1:1 eléred őket a menüből ekkor a main story után tesz elő szintezett karakterrel azt hiszem vagy eléred őket ingame is de a mobok nehézsége és szintje miatt itt érdemes tápolnod magad a main quest-ekkel mielőtt neki esel a kiegeknek.
-
Llew
senior tag
válasz
d3tox1c #26676 üzenetére
Történetileg minkettő az alapjáték után jászódik, szoval kesőbb is megveheted.
Külön is elkezdhetők új jatekot indítva ha jol emlekszem, akkor gondolom egy megfelelő szintű Geralttal kezdesz.
De beepül teljesen az alapjátekba, megjelenik a küldeteslistaban telepítés után, igy folytatolagosan is viheted tovabb a karaktered majd. Ott lesz hogy milyen szintű karakterrel érdemes belevagni, attól nem rrdemes elterni. Erősen főjaték szint utani ellenfelek vannak, így alap karakterrel nem erdemes kíserletezni nagyon. -
OgreImre
senior tag
válasz
d3tox1c #23647 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a Witcher 1 indul a könyvek után, tehát nincs átfedés. A sorozat pedig a könyveket dolgozza fel, (nem tudom mennyire spoiler)
"érdekes" időugrálásokkal. Ha nem olvastam volna a könyveket akkor nem biztos, hogy értettem volna, hogy mikor melyik idősíkban vannak éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest