- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadtom
csendes tag
válasz
Werkly #16383 üzenetére
Az véletlenül nem a térkép északi részén van a HoS kiegészítő területén? Mert ott is van egy golem egy halott embertel. Azzal nekem is meggyűlt a bajom úgy is, hogy magasabb szintű voltam. Sajnos alig lehet rajta sebezni vagy jó helyen kell eltalálni talán a hasa környékén és vess be mindent, szord meg dimeritium bombával, mehet neki az axii jel neked meg villámfőzet.
Jah meg egy jó adag türelem. -
válasz
Werkly #16367 üzenetére
a játék fejlesztői gondoltak a renitens játékosokra, meglepően sokmindent lekezel a játék, és igazodik ahhoz, ha nem az "ideális" sorrendben követik egymást a cselekmények, ennek megfelelően változhatnak, tűnhetnek el vagy bukkanhatnak fel új párbeszéd-opciók.
pl el lehet érni, hogy a HoS főgonosza jótanácsokat adjon Ciri hollétére vonatkozóan, illetve hogy hogyan érheted el a legjobb befejezést az alapjátékban szóval lehet, de ha először játszol, akkor azért érdemes követni a kijelölt sorrendet.
a kérdőjelek bármit takarhatnak, Skelligén ugyebár a megvásárolható térképeknek köszönhetően minden waypoint elhelyezésre kerül a minimapon, csak ugyebár, amíg oda nem mész, addig nem tudhatod mi van ott. a többi területen (meg akár Skelligén is) párbeszéd, küldetések jelölgetik tele a térképed, illetve emberek közt sétálva is simán utánad szólnak, hogy "witcher uram, azt hallottam, hogy az innen északkeletre lévő tünde romok közt szellemek kísértenek". ez is felkerül a térképre egy kérdőjel formájában, még ha nem is jelzi különösebben a játék.
-
-
-
Crytek
nagyúr
Ha csak a főküldin mész szinte semmit se fejlödsz.Térképen a deríts fel mindent és csinálj mellékküldetéseket azzal lehet fejlődni.
Aki a Skyrim ,Gothic stb game-ek szintlépéseihez van szokva annak ez mocsok lassú.Hiába darálod le a witcher 3 teljes lényállományát azért nem jár xp mint máshol.( csak ha küldetésbe vagy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest