- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Szerintem ez jó megoldás, mert akkor mindenki menne XP-t farmolni.
Vistaboy
Ez a "kacatolás" nekem sem tetszik, nem is értem miért kellett belerakni... Oké, lehet vele egy kis pénzt keresni, de igazából 7-8 szint körül nekem már bőven volt 3000 koronám, most, 11-es szinten meg 6000+, és igazából nem is tudom mire költeni.
Mondjuk egy nagyobb helykapacitású nyeregtáska jó lenne, mert én még a 30-assal szenvedek.A meditációval való készletfeltöltés meg kb. értelmetlenné teszi az alapanyagok gyűjtögetését, elég. ha van valami főzőcskézéshez való alkohol (vagy legalábbis ezt írja a játék).
A fegyver/páncél romlása szerintem eleve nem volt jó ötlet, az előző részekből sem nagyon hiányzott, mondjuk azért olyan nagy gondom nem volt vele, de ettől függetlenül amikor először megláttam, hogy mi ez, néztem egy nagyot...
sheep
A második részben is csak a küldetések után járt XP, az első részben már nem tudom, de szerintem ott is így volt. -
sheep
addikt
Úgy emlékszem hogy az előző részekben ez máshogy volt, ha pislogtál még azért is kaptál xp-t. Én pl. a második helyszínen vagyok, négyes szinten (gyümölcsöskertet teljesen kipucoltam), de egyetlen kérdőjeles küldit sem tudok csinálni mert mindenhol egy csapat erős katona van, és 3 mp alatt legyaknak. Egy kicsit frusztráló így. Nem értem miért nem kap xp-t egy szörnyvadász ha szörnyeket öl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged