Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
okibots
aktív tag
Én mindent ki loot-ltam az égvilágon, az utolsó mocskos törött evezőtől a diementumércig
Volt mikor 4-5 órát csak futkároztam és mászkáltam befele mindenhová a cuccokért, vagy vártam amég nem néz oda az őr és suhantam is tovább a szajréval
Kétszer is volt, hogy 79 meg 66 ezernél kinyírtak az őrök és lefelezte a pénzem, hát nem örültem neki
Skillegén összeszedtem minden kérdőjelet, kifejlesztettem a széles hát képességet,emellett 110-es nyeregtáska Keszegen, plusz a pokolfajzatpárlat benyomva. Itt ráadásnak sok a hárpia is amik biztos pottyantanak 1-2-3 kagylót ami mindig jól jön

Így kb 10-15 kérdőjelnyi cuccot, vagy jó pár nagyobb harc utáni fegyverhalmot tudtam magammal cipelni lassulás nélkül, aztán mindent adtam elfele, páncélt a páncélkovácsnak fegyvert a fegyverkovácsnak, boltosnak az egyéb cuccokat, füveseknek meg a "alkimistáknak" pedig a milliónyi vodkát meg törpspirituszt( ez utóbbiból annyi van, hogy felkészülve a Blood and Vine-ra mindent bejártam és mindent összeszedtem amit csak sárgán fénylett, és körülbelül 250 törpspirituszt szedtem össze, aminek darabját legjobb helyen 7 koronáért elis tudtam adni) . Utána rájöttem, hogy a hajóban is lehet gyorsutazni, akkor már feleennyit nem szenvedtem, gyors kikötőbe aztán vissza tengerre a legközelebbi kérdőjelhez

Toussaintban meg annyi ékszer és festék van a házakban, hogy csak abból vagy 50 ezret ki árultam

Ezért történt az is, hogy a birtok fejlesztése után 130-150ezer akármenynim volt, amit 8000-re húzott le az 5 Witcher felszerelés kicraftolása
Bocs a hosszú hsz-ért, de kiknek másnak írhatnám ki tapasztalataimat mint ennek a fórum látogatóinak

Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Volt mikor 4-5 órát csak futkároztam és mászkáltam befele mindenhová a cuccokért, vagy vártam amég nem néz oda az őr és suhantam is tovább a szajréval

Lenry