Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• okibots

aktív tag

Én mindent ki loot-ltam az égvilágon, az utolsó mocskos törött evezőtől a diementumércig :D Volt mikor 4-5 órát csak futkároztam és mászkáltam befele mindenhová a cuccokért, vagy vártam amég nem néz oda az őr és suhantam is tovább a szajréval:D
    Kétszer is volt, hogy 79 meg 66 ezernél kinyírtak az őrök és lefelezte a pénzem, hát nem örültem neki:D

Skillegén összeszedtem minden kérdőjelet, kifejlesztettem a széles hát képességet,emellett 110-es nyeregtáska Keszegen, plusz a pokolfajzatpárlat benyomva. Itt ráadásnak sok a hárpia is amik biztos pottyantanak 1-2-3 kagylót ami mindig jól jön ;)

Így kb 10-15 kérdőjelnyi cuccot, vagy jó pár nagyobb harc utáni fegyverhalmot tudtam magammal cipelni lassulás nélkül, aztán mindent adtam elfele, páncélt a páncélkovácsnak fegyvert a fegyverkovácsnak, boltosnak az egyéb cuccokat, füveseknek meg a "alkimistáknak" pedig a milliónyi vodkát meg törpspirituszt( ez utóbbiból annyi van, hogy felkészülve a Blood and Vine-ra mindent bejártam és mindent összeszedtem amit csak sárgán fénylett, és körülbelül 250 törpspirituszt szedtem össze, aminek darabját legjobb helyen 7 koronáért elis tudtam adni) . Utána rájöttem, hogy a hajóban is lehet gyorsutazni, akkor már feleennyit nem szenvedtem, gyors kikötőbe aztán vissza tengerre a legközelebbi kérdőjelhez:D

Toussaintban meg annyi ékszer és festék van a házakban, hogy csak abból vagy 50 ezret ki árultam :D
    Ezért történt az is, hogy a birtok fejlesztése után 130-150ezer akármenynim volt, amit 8000-re húzott le az 5 Witcher felszerelés kicraftolása :D

Bocs a hosszú hsz-ért, de kiknek másnak írhatnám ki tapasztalataimat mint ennek a fórum látogatóinak
    :DDD

Új hozzászólás Aktív témák