Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
mindig leírják hogy kivel kell megküzdeni, így nem marad ki senki... én is ettől féltem, hogy biztos lesz majd egy világvégén lévő faluban egy kocsmáros aztán majd pont nem fogom megtalálni...de szerencsére nem így lett.
amúgy érdekes, mert eleinte én is kerültem a kártyázást, de amint lett jó pakli sokkal másabb

-
Lenry
Topikgazda
pontosan ugyanígy vagyok én is. az elején rohadtul nem értettem meg, hogy hogyan is megy a játék, kb a vége felé már igen, de akkor meg nagyon nehéz lett volna normális paklit építeni, így inkább az NG+-ra hagytam a kártyázást, ahol viszont már szinte legyőzhetetlen vagyok

-
sheep
addikt
válasz
maszi99
üzenetére
Először én is így voltam, nem kártyáztam a játékban. Aztán az itteni leírás alapján megértettem hogy is működik ez, most pedig már keresem az alkalmakat hogy játszhassak. Szerencsére van egy csomó küldetés is a játékban ami a kártyára épít. Viszont a 'szerezd meg mind' küldetést elég nehéz megcsinálni mert nem mutatja azt hogy kivel játszottam eddig, lehet hogy a legutolsó eldugott faluban van egy kereskedő aki kimaradt.
-
maszi99
őstag
Én pl nem nyomtam le még 1 gwent játékot se a játékban...

Így is egész jól haladok....a régebbi részeknél a kockás (dobós) játék az nekem inkább tetszett.... -
S1M0N
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Szerencsejáték persze, de hiába vannak jó lapjaid, ha ész nélkül dobálod ki őket.
Jobb ellenfeleknek meg persze, hogy jó lapjaik vannak, ezért is kell összegyűjteni minél jobb paklit.
Aztán, ha megvan a kb. ugyan olyan erős pakli, onnantól már csak rajtunk múlik a siker.
3 lapot lehet cserélni, igaz nem látod előre, hogy mit kapsz, de azért lehet variálni. Pont attól lesz valaki jó játékos, hogy abból tud főzni, amije van.Ja, meg ott van a taktika, hogy mennyi lapod marad a következő körre, érdemes-e kirakni a kártyákat, vagy inkább feladsz egy kört, hogy a többit megnyerhesd. Ezen is múlhat a győzelem, fel kell ismerni, hogy összességében megéri-e a kockázatot egy adott lépés.
-
brumi1024
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem akarok belemenni, de nagyon nem arról szól egy pókermeccs, hogy a legjobb lapot kapó nyer. Nézz meg egy profi meccset: valószínűségeket számolnak, megpróbálják megtéveszteni a másikat, stb.
Ha szerencsejáték lenne, akkor a nagy számok törvénye alapján hosszú távon nem lennének jobb és kevésbé jobb játékosok, nagyjából egyenletesen oszlana el a játékosok között a feltett zsetonszám. Ezt érdemes elolvasni.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
A póker nem szerencsejáték.

-
-
Lenry
Topikgazda
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Reinhardt
őstag
Nekem nagyon ugy tunt, hogy az nyer akinel a legtobb kem meg alca van.
Tul egyszeru jatek.(#8779) Lenry: koszi, megtettem.
-
S1M0N
senior tag
Skellige gwent pakli is jön az új kiegészítővel!
Az önálló gwent játékot is megcsinálhatnák már végre...
-
Pipó
őstag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Köszi, közbe meglett. A parton volt egy jel amit nem vettem észre.
-
Pipó
őstag
Elakadtam egy küldetésnél.
Skelligén egy kis szigeten volt egy halott, annál egy levél, miszerint idegen ország nemesi menekültjeit kellett szállítani hajóval, de az egyik hajó elsüllyedt. Derítsem ki, mi lett a másik hajóval. A küldetás magyar címe: Messzi- messzi földről. A törött hajón a ahjónapló szerint a veleni Urstenbe vezetnek a szálak. Ott egy pasas érdeklődött egy idegen nő és gyerek után, hogy keresi őket, ha megtalálom ad pénzt. Feladat, nyomozzam ki, mi lett a másik hajóval. A térkép ott Urstenbe navigál a tó környékére, de nem találok ott semmit, már száz fojtólidércet kinyírtam a tóban is, mert sose fogynak el. Mi a fenét kell csinálnom? -
Lenry
Topikgazda
válasz
Reinhardt
üzenetére
kérj egy ilyen feature-t a fejlesztőktől, hátha megcsinálják. én is beneveznék rá...
-
Reinhardt
őstag
Nem lehetnek egy szarokaspoilerre gombot betenni, hogy egy evvel a kijatszas utan mar ne kelljen ezzel szenvedni? Attol meg, ha olyat irok beraknam spoilerbe, de nekem minden fel lenne fedve? Vagy ilyesmi. -
Pipó
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor le van szarva.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Felnőtt mese legyen!

-
Pipó
őstag
A Berengar kardja küldetésnél belefutottam egy bugba: a Pokolfajzat legyilkolása után egy zsákban van az ábra, ami először pirosan látszik witchermódban, de mikor közelítek hozzá, egyszerűen eltűnik. Sehogy sem sikerül felvenni. Mennyire jó ez a kard? NG+-t játszom, de nem emlékszem az előzőben megcsináltam-e (egy iratban van róla szó, úgy adja a küldit).
-
Šolaire
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Csak találgattam. Akkor a proci lesz kevés BOBAKILL-nek.
-
Dogengar
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Kétlem, hogy akkor jelenne meg, akkor a dobozos verziót CDG-nál már elő lehetne jegyezni.
-
Anubris
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akiről korábban beszéltek, hogy valószínűleg felbukkan az Fringilla Vigo, mert a W3-ban írt egy levelet Yen-nek, hogy Toussaint fővárosába fog utazni és azt hiszem volt is Geralttal románca korábban. Anna Henrietta aki az egyik képen is rajt van, az unokatestvére amúgy.
-
laceszgamer
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Most nem ugrik be pontosan hol is volt, de mikor még a Yen/Ciri/Triss-el kapcsoaltban volt a emgjegyzés, hogy 5. partnerre nincs-e szükség:

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
kíváncsi leszek esetleg Triss/Yen felbukkan-e újra. én örülnék neki. Shani azt hiszem ilyen egynyári kaland volt...

-
laceszgamer
addikt
Elvileg május 27 a dátum.

-
Lenry
Topikgazda
ezt is értem, csak ez az egész a Tükörmester szempontjából előnytelen, nem tudom miért köt ilyen szerződést...
bár nyilván tudom: azért, mert az eredeti lengyel legenda, amiből ez az egész sztori ered, az is így meséli
Pan Twardowski lengyel nemes volt a 16. században, aki varázserőért és óriási tudásért cserébe eladta a lelkét az ördögnek. azzal szándékozta kicselezni az ördögöt, hogy belevették az alkuba, hogy csak Rómából viheti el a lelkét. tekintve, hogy nem szándékozott arrajárni, le is tudta a dolgot.
befolyásos és gazdag udvari tudósként élte életét, amíg egyszer be nem tért a Rzym nevű kocsmába, ahol megjelent neki az ördög és elindult a lelkével az alvilág felé. Twardowski Szűz Máriához fohászkodott, aki ekkor megjelent és elűzte az ördögöt, aki menekülés közben elejtette a lelket. hősünk a Holdon landolt és azóta is ott él pókká változtatott társával, aki időnként egy hosszú pókfonálon leereszkedik a Földre, hogy híreket gyűjtsön neki. -
zegi_norbi
tag
A Witcher 3 Facebook oldalára menjetek fel, raktak ki pár új képet a Blood and Wineból. Eléggé jól néznek ki, de ez mondjuk nem meglepetés

-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok. Spórolásból egy amd R7 360-as kártyát vettem. Nem bántam meg mert szuperül viszi a játékot, grafika is szép, de... Néha-néha megáll(lefagy) a játék pár másodpercre utána megy tovább folyamatosan.
Arra gondolok hogy a táp kevés neki (400W Chieftec), ugyanis a dobozán 500W minimum szerepel. Minden más okés, ssd-n van a játék, minden hardver szinte új (bár 4GB 1866-os ram van csak.)
Mit gondoltok a táp lehet a kevés neki?
Köszi. -
marilllyo
veterán
Mi van akkor, hogy ha felajánlom
a lelkem a tükörmesternek, hogy megmentsem Olgiert viszont elbukom a végső próbát?! -
Lenry
Topikgazda
válasz
FireKeeper
üzenetére
még ez is megvan, de
akkor most hányat kívánt? meg az első pár kívánság (halhatatlanság, stb) az még ment közvetítő nélkül, az utolsó három meg nem? vagy ez úgy mehetett, hogy "nekem adod a lelked meg legyőzhetetlenné teszlek és valamikor majd még kívánhatsz hármat is"? -
GrG1210
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát nem jött össze , még mindig nem indul a gog "api-ms-win-crt-heap-l1-1-0.dll" ezzel a hibával , de majd megpróbálom felrakni a játék cd-jén levőt.
-
GrG1210
aktív tag
Lehet megtaláltam a megoldást , bár most már visszaraktam a win8.1 , és most a gog galaxy sem indul el
" api-ms-win-crt-heap-l1-1-0.dll " ezzel az üzenettel , úgy néz ki , hogy nem ártott volna feltelepítenem win10-re a frissítéseket , legalábbis valószínű ott lesz a bibi. -
Anubris
őstag
CDPR Community Manager Marcin Momot has also confirmed on The Witcher Official Forums that more Blood and Wine screenshots will be coming later today.
With the The Witcher 3 Blood and Wine cover art now out, fans all over the world are anticipating the expansion’s release date announcement. The team has said nothing about the matter, but the Blood and Wine expansion might be released on May 27th. This release date has briefly appeared on Amazon last week, before getting removed.
[link] -
S1M0N
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na meg ott van az is,
hogy a kívánságokat "kissé" elferdítve teljesíti. Amúgy meg klasszikus "pár kívánságért odaadom a lelkemet" az alapja a történetnek, O'Dimm meg úgy keveri a lapokat, hogy ő semmiképpen se veszítsen.
És itt jön a képbe Geralt, akit afféle behajtóként "vesz be" O'Dimm, de végül eldönthetjük, hogy kit támogatunk. -
FireKeeper
nagyúr
azt kifelejted hogy Olgierd a lelkéért cserébe kapta az erejét és a kívánságait, de addig úgymond "nem kell fizetnie", amíg a kívánságait nem teljesítik. itt kerül a képbe Geralt ugyebár, akit a tükörmester azért segíti ki szorult helyzetéből, hogy cserébe Geralt segítsen neki behajtani a tartozást Olgierd-en. -
Lenry
Topikgazda
valaki el tudná nekem magyarázni Gaunter O'Dimm és Olgierd von Everec kapcsolatát?
mert nekem idáig kb az jött le, hogy Tükörmester kihúzta a szarból Olgierdet, meg halhatatlanná és sebezhetetlenné tette és ez így is marad, amíg nem teljesíti Olgierd három kívánságát egy közvetítőn keresztül. de ennek az égvilágon semmi értelme -
AD4MINATOR
nagyúr
Én azt javaslom hogy nézz ki 1 szett ágat és azt maxold mindig (griff, farkas, medve, macska,,,)
10 körüli szinten az elején valóban a griff szett ajánlott, de sokszor jobbat dob a játék itt-ott küldetés közbe... magasabb szinten lesz érdekes inkább milyen cuccod és kardod van
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
a topik összefoglalót ha legörgeted, találsz egy linket ahol az összes witcher felszerelés (alap szetek és fejlesztések) lelőhelyei megtalálhatók. szerencsére ezek fix helyen vannak, nem random dropok (mint a receptek ugyebár
).
de kovácsok is szoktak árulni térképeket, amik elindítják az adott felszereléshez kapcsolódó kincsvadász küldetést, így a játékon belül is tudod követni.jah igen, az kimaradt: ezzel csak a cuccok leírását kapod meg, hogy meglegyen maga a felszerelés, le kell craftolnod őket kovácsnál. értelemszerűen a kardokat a kardkovács, páncélokat a páncélos tudja csinálni. az alap szeteket asszem amateur is meg tudja csinálni, az enhanced-hez és a superiorhoz már biztos journeyman kell, a mastercrafted cuccokat pedig csak a két master kovács tudja megcsinálni, akik akkor lesznek elérhetők ha a hozzájuk kapcsolódó küldetést teljesíted (a törpe kovácsnál Velenben, a Master Armourers küldi, és a tünde kovácsnál Novigradban, Of Swords and Dumplings küldi).
az összeset csak akkor érdemes legyártani, ha gyűjtögető maximalista vagy, vagy szeretsz egy játékon belül több harcmodort is használni (amihez nem árt átskillezni ugyebár), amúgy én amondó vagyok, hogy találj ki egy irányt és az ahhoz jó setet használd. gyors kard - macska, jelek - griff, alkímia - erős kard medve, jelek-kard hibrid - farkas.
-
sheep
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Meg kell keresni a leírást hozzá (páncél, nadrág, csizma, kard, kesztyű). Ha jól emléxem akkor kereskedőknél lehet venni térképeket amiken rajta vannak a lelőhelyek. Ezután ha megtaláltad kell keresni egy olyan kovácsot aki el tudja készíteni.
Amúgy én már nem először játszom végig a játékot de sosem foglalkoztam ezzel mert mindig találtam jó cuccokat, nem volt türelmem ennyit szüttyögni velük. Viszont a különböző witcher kardokat szeretem mert plusz xp-t adnak ha harcolsz velük ( a legendary kardok asszem 20%-ot) -
Viper26
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Alap griff szettet, hogyan / honnan lehet megszerezni?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
amit találsz, én ott még a temeriai páncélt használtam amit white orchardban lehet venni a kereskedőtől
, bár 8-10-es szint körül már érezhetően gyenge volt. 11-esen már használhatod az alap Griff szetet, azt érdemes kifarmolni és belebújni, akkor is, ha később inkább könnyű vagy nehéz páncélt használnál is.akinek a kocsiját megtámadja a griff -
Viper26
nagyúr
Mi számít jó armornak 9-10 szinten?
Pénzem nem nagyon van, kb, 700 credit, szóval ez így lehet megnehezíti a dolgokat.

-
GrG1210
aktív tag
A gog galaxy-ból lehet valahogy régebbi verziót rakni ?, mert nekem most 1.1.8 beta van , és lehet hogy ez szopatja a gépemet..
-
Viper26
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Azt hogyan lehet?

Megvan közben, egyesével dobálom fel az ingyeneseket.

-
Lenry
Topikgazda
válasz
laceszgamer
üzenetére
igen a Hearts of Stoneban fordíttathatod le őket
Novigradtól messze keletre, Oxenfurttól észak-keletre található egy nagyobb tó egy malommal a partján, a malom mellett lesz egy Ofieri kereskedő, tőle lopták el azokat az ábrákat, neki kell őket visszaadni, és ő le is fordítja őket -
laceszgamer
addikt
Az olyan tárgykészítési ábrákkal mit kell csinálni amire azt írja hogy nincs lefordítva? Vagy majd a DLC során lesz vele valami? Még csak a kérdőjeleket szedegetem össze.

-
GrG1210
aktív tag
szerintem a GOG galaxyval lessz valami gond , csak annyira nem értek hozzá., steam-hez vagyok szokva.
-
GrG1210
aktív tag
És most azt vettem észre a feladatkezelőben , hogy ha már csak a "galaxyclient helper application (32bit)" fut
már az maga 54%-ban használja a procit , és még a játékot el sem indítom. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
GrG1210
üzenetére
akkor passz, ellenőrizd hogy minden driver friss és jó-e, akár a nem annyira triviálisak is. pár hónapja én egy olyanba futottam bele hogy kisebb igényű játékok is akadni kezdtek a gépemen, vettem is új vidkártyát de nem segített, mire kiderült hogy az alaplapi chipset driverjét kellett frissítenem hogy megoldódjon a gond.
-
GrG1210
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
igen , tiszta win10 telepítés , és a játékot is újra raktam frissen formázott ssd-re
-
GrG1210
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ami feltünik , hogy a procit , most 100%-ban használja a játék alatt , win 8.1-nél ez nem volt , és szépen futott a játék , természetesen , semmi változás sincs ha visszahúzom a grafikát lowra. na majd holnap meglátom , hogy megy e vissza win8.1, vagy a játékot rakom újra . És nem upgradelve volt a windovs.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
GrG1210
üzenetére
nekem nem volt sebességproblémám vele se 8.1, se 10 alatt.
ha 8.1-ről uprgade-elted a 10, az aktiválás után szerintem érdemes tolni egy tiszta telepítést, ki tudja mi csesződik el az átállásnál. ha tiszta telepítésnél csinálja ezt, akkor a szokásos driver frissítéseket, vagy ha nem segít, újratelepítéseket érdemes eljátszani.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , most raktam fel windovs 10-et , 8.1 után , és a játék szaggat mint az állat , a procit 100%-ban használja játék alatt , és játszhatatlan . Ezt az új windovsnak köszönhetem vajon ? más is találkozott ilyen problémával?
-
Viper26
nagyúr
Nem lehet megnyitni a mentéseimet, mert vazt írja valami content hiányzik hozzá beard set meg valami new mission (contract: missing miners)...hogyan lehet ezt helyrehozni?

Nem egyedi a probléma.:
-
pigatt
őstag
GOG Galaxy-ban, de ez a % érték a megszerzett Achivement-eket jelenti, aminek ok egy részét kapod ahogy haladsz a storyval, de néhány nincs összefüggésben a történettel (legnehezebb fokozaton való végigjátszás szint csökkentés nélkül, 50 ölés nyílpuskával szárazföldön (úgy emlékszem van közöttük ilyen is)).
Legalábbis én csak ott láttam százalék értéket.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
hol írja?
-
1m1s
tag
Felmerült bennem a kérdés: van itt olyan ember aki 100%-ra megcsinálta a játékot, minden achievment-el egyetemben?Kíváncsi vagyok hány játékórát vett igénybe.

-
Chromicum
csendes tag
Rákerestem én is.. ezt írta Paul Romero: "The chord progressions used in both sets of music are progressions that date back up to 500 years. Many composers use the same chord progression (only 12 major and 12 minor chords exist in all music) so you will hear these progressions in many many pieces of music over the last 5 centuries. As for the second set of comparisons, I think whoever created the music for twelve kingdoms probably did hear my music from HOMMIV because I've never played a video game or watched anime my entire life! So I know I've never been exposed to any music from twelve kingdoms (actually I've never even heard of it). I only write music for specific areas that game producers ask of me.
Good questions!"
Hát akkor ez így működik

-
Lenry
Topikgazda
nekem a GTX760 közel full grafikán minden gond nélkül viszi a játékot fullHD felbontáson, pár apróságot kapcsoltam csak ki, aminek nincs látható jelentősége (volt erről egy cikk, hogy mi mit csinál és mit érdemes ki/bekapcsolni, de most nem találom)
(#8702) Chromicum ha tényleg ugyanaz a dallam és az jogvédett, akkor nyilván le van papírozva az eredeti szerzővel
mod: a reddit szerint ugyanabból a gael dallamból indult ki mindkettő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha kiadnák bármilyen formában én vevő lennék rá.

).