Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
válasz
laceszgamer
üzenetére
én a Witcher óta abszolút Percival rajongó lettem, teljesen ráfüggtem a szláv népi metálra

-
Rony949
őstag
Lenne egy noob kérdésem: Az előző végigjátszásomnál nem nagyon használtam olajokat, csak egyszer-kétszer (azokat is bossfightoknál).
Na most, hogy Death March-on játszom, rájöttem hogy az olajok NAGYON hasznosak tudnak lenni. A necrophage olajat többször is használtam már és meglepődve látom hogy maga az olaj, többszörös használat után is még megvan (mármint hiába használtam el a kardra, még mindig ott van az inventory-ban). Ez most hogy működik? Először azt hittem hasonló mint a főzeteknél hogy 2x-3x iszol belőle és kész, elfogyott, a következő meditálásig nem is lesz több. Na de az olajoknál nincs kiírva semmi hogy meddig lehet használni. És mondom, már vagy 3x-4x használtam és még mindig megvan. Ez a végtelenségig meglesz, mert akkor az királyságos.

-
vraghdash
tag
válasz
Rony949
üzenetére
délelőtt nézegettem (volna) pont hogy mégis ez szint követelmény hogy van de nem találtam semmit, utolsó végigjátszásomnál lvl39 vagyok NG nélkül de jó lenne ha valahol 38-40 közé lőnék be az elejét és igen tegyenek bele idegesítően nehéz fightokat...
egyébként valami fejlesztői videóban volt hogy indították a DLC-ket külön és ott az volt ki írva hogy HoS lvl32, B&W lvl34
-
Rony949
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Én még a nehézségre leszek kíváncsi. Remélem olyan nehéz lesz mint a Hearts of Stone. Mikor elkezdtem a DLC-t és találkoztam az első banditával kapásból meghaltam, mert alábecsültem őket, az alapjátékban sokkal gyengébbek voltak.

-
laceszgamer
addikt
Zenékre leszek nagyon kíváncsi még, vajon bekerül-e valami a Steel For Humans és a The Fields of Ard Skellig mellé a toplistába.

Szerk.:
Na ennyit arról, hogy szolgálat előtt még délig kis pihi... irány Witcher 3, megjött a kedvem.

-
Lenry
Topikgazda
válasz
BigSlim
üzenetére
nem
a preload azt jelenti, hogy már 27-én el tudod kezdeni letölteni, ami akkor jó, ha lassú a neted vagy túl nagy a roham és lassan jön, így nagyobb eséllyel tudod elkezdeni a játékot megjelenéskor.
játszani viszont nem fogsz tudni 31-ig, mert a preload folyamán nem kapod meg az összes fájlt - jellemzően csak a nagyokat - az utolsó 1-2 kisebb fájl, indító exe majd csak a megjelenés pillanatát követően válik elérhetővé -
BigSlim
csendes tag
Sziasztok, a Blood and Wine-hoz mi a minimum szint nem tudja valaki? 40-es szinten vagyok jelenleg ng+ nélkül, ha jól emlékszek a HoS-hoz is kellet valami minimum. Bár nem hiszem hogy a 40 nem lesz elég inkább attól félek túl könnyű is lesz
NG+ nem rég kezdtem csak nem akarok vele bajlódni, megint mindent fedezzek fel elölről mikor már ng+ nélkül mindent körbe jártam jó formán
Xbox One-on nyomom már meg is vettem preloadba a b&w-t, alig várom már 31.-ét. Valaki emlitette hogy preloadba 27-én már lehetne tolni igaz vagy nem? -
Nagynozi
aktív tag
Áh nagyon várom, több 100 órám van a játékban. Végigjátszottam az alapjátékot, aztán, ahogy kijött a kiegészítő azt is, aztán NG+ alapjáték, plusz kiegészítő. Most meg megint újra kezdtem 93 óra alatt játszottam végig az alapjátékot és terveim szerint a végére érek megint a Heats of Stone-nak, aztán onnan megyek Toussaint-ba.
Aztán kezdem az egészet elölről NG+-ban haha, szerintem sose fogom megunni a játékot. 
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Nagynozi
üzenetére
technikai szemmel nézve: nem hiszem.
egy interjúban olvastam / láttam, hogy Toussaint ~90%-a új modell, ergo a látottak kb egy tizede jön csak a meglévő játékból, vagyis maximum azokra lesznek kihatással
pl: ha csiszoltak a nekkerek halál utáni összeesésén, akkor valószínűleg az alapjáték nekkerei is újféleképp fognak meghalni, mert ugyanazt az animációt kapja meg mind.
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Néztem a Blood and Wine trailereket és arra jutottam, hogy csiszoltak az animáción, a karaktermodelleken és össz-vissz az egész játék sokkal jobban mutat ( persze tételezzük fel, hogy a valóságot mutatják a bemutatók ). A kérdésem az lenne, hogy ez az alapjátékot is meg fogja kicsit piszkálni szerintetek?
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Dogengar
üzenetére

ennek bírnia kéne pedig.akkor unortodox kérdések:
HDD-re van telepítve? töredezettségmentesítés? - egy kollégának itt nemrég HDD-n akadtak az átvezető animációk...VGA driver mikori? hőmérsékletek rendben vannak, semmi sem melegszik túl?
Feladatkezelőben nem látszik valami felé extrém terhelés? 100-on jár a proci, a HDD, megtelik a RAM? -
Šolaire
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Köszi

-
Dogengar
aktív tag
Eladtam ismerősömnek a gtx 760 kártyámat, és most odaadtam neki a gog-os profilomat, hogy próbálja ki a witcher-t, de csak 20fps-t ér el low beállításokkal, amit nem értek, mert nekem high-ultrán ment gond nélkül konstans 35+ fpssel. Jelenleg 1.02 a játék, még jön le neki a frissítés, de az nv driver a legfrissebb, frissen telepített win. Valaki találkozott már ilyennel?
Inspector-ban be van állítva a witcher, szóval nem szabadna energiatakarékos üzemmódban mennie a kártyának. -
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére
Én a DualShock 4-el játszom, a PS4 megjelenése után pár hónappal vettem. Azóta is tökéletesen működik, és mára az egyik legjobb PC-s kontrollerré nőtte ki magát. Sok játék támogatja ma már PC-n natívan, Witcher 3 is. Amelyik meg nem (pl. Dark Souls 3 az újabb címek közül), az az Xbox 360 kontroller driverével viszont valószínűleg igen. Ilyenkor 360 kontrollerként kezeli a játék a 360 gombkiosztásával.
Witcher 3-at nem is tudnám már billentyűzet/egér kombóval játszani (próbáltam), annyira hozzászoktam, annyira kézreesik minden. -
elektrotank
aktív tag
Skacok, közben befutott a magyar feliratos előzetes is!
[link]
Várjuk nagyon!
-
Dogengar
aktív tag
-
S1M0N
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
És akkor gondolj bele, hogy a 3 harcrendszere alapvetően a 2-ére épül, szóval szerintem nem olyan nagy a különbség a kettő között.
Amikor végigjátszottam az 1. részt, rögtön nekikezdtem a 2-nek, na ott ég és föld a különbség a két harcrendszer között.

Nekem tetszett az 1-ben látott megoldás is, így én anno sajnáltam, hogy lecserélték, mert néha tényleg csak abból áll a harc a 2/3-ban, hogy kattintgatok össze-vissza. Jó, ez azért költői túlzás, de érezhető, hogy a mechanizmus egyszerűsödött az 1. rész óta.
Nem lett rosszabb, csak másabb. Ami speciel tetszik benne, az a nagyobb irányítási szabadság (gurulás pl.), szóval lényegében nekem mind a 3 rész harcrendszere bejött valamilyen szinten. -
Rony949
őstag
Kijátszottam a Witcher 2-t hardon és most (ahogy múltkor is mondtam) elkezdem a 3-at Death March-on. Úgy képzeljétek el, hogy a legelején, mikor a ghoulok megtámadják Geralt-ot és Vesemir-t (tehát a legelső harc), az nekem negyedjére sikerült csak. Ha az elkövetkezendő órákban is ez lesz, akkor lesz hajtépés rendesen.

Nem is igazán a nehézséggel van a probléma, hanem hogy annyira hozzászoktam a 2. rész harcrendszeréhez, hogy közvetlen azután a 3. rész harcrendszerével harcolni NAGYON fura. A 2-ben a jobb klikk volt az erős ütés és az E gomb volt a parry. Itt, a 3-ban meg a Shift + Bal klikk lett az erős ütés és a Jobb klikk a parry. Apróság, de mégis rengeteget számít.
Mindegy, folytatom. Harcolok, próbálom megszokni az irányítást, még az a szerencse hogy a rengeteg content miatt hajlandó vagyok szenvedni.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére
Az pont kétszer annyiba fog kerülni, amennyit videokártyáért valaha adtam, vagy adnék.
Nemrég vettem MSI 390 gaminget, kis tuninggal a 390X teljesítményét hozza.
2 évet csak elleszek vele. Witcherben is megvan 70 körüli átlag FPS maxon.
A mocsárban, Novigradban, Oxenfurtban esik vissza 45-47 környékére, az a minimum fps.
A szuttyogással meg nincs gond, van aki simán beletesz 200-250 órát egy végigjátszásba.
Én 140 körül járok most összesen, de még mindig vannak helyek ahol nem jártam, meg side questek, treasure huntok amiket nem csináltam meg.@alratar
Valahol olvastam azóta, hogy 27.-től lesz preload. Az pont a születésnapom, szép ajándék lesz.

-
Szervusztok!
A nagy izé meg miegymás hatására belevágtam a Vaják 3-bé. Gyönyörű a látványa. Egészen kezelhető is. Viszont egy dolog nagyon az agyalapomra megy. Mindenki hanyatt van esve A Geralt Vajáktól, de mindenki halálba copattya a futkosós küldikkel.
Unalmas lett a hack'n slash , obligát előre haladás.
Az meg hogy most emiatt tanultam meg az egéren a harmadik gomb használatát...
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ha jól tudom van.
-
törölt tag
Én még mindig nem kezdtem hozzá a játékhoz, megvettem a blood and wine-t, megveszem még a gtx 1080-at és csak utána kezdek neki.Ha lesz szavazás a legbirkább - szuttyogós játékos címére gondoljatok rám .

-
Fitzgerald
veterán
A steel swordhoz már begyűjtöttem a rajzot
, meg a venomous silver is megvan. Igazából az érdekelt csak hogy new game+ -on, második végigjátszásra esetleg más tárgyat is találhatsz ugyanott, vagy fixen ugyanaz a cucc van ugyanazon a helyen mindig. De akkor ugyanaz van mindig, csak gondolom skálázódik a szintjük, és az item szintjéhez igazodva változik a statjuk a cuccoknak.a Borsodiék családi leszámolása után -
AD4MINATOR
nagyúr
Egyik vipera kard az aukciós ház kincstárában van eldugva amit a "főquest" végén gyűjthetsz be a harc/dialógusok után, a másikat pedig a vége felé az elvarázsolt világban kell kihúzni egy sziklából (ha egyenesen mész akkor "bal oldalt" lesz valahol nem messze a hintától).
-
genndy
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mérgezett vipera acél, és ha ügyes vagy akkor meglesz az ezüst is (vagy fordítva, a lényeg hogy az egyik el van dugva).
-
Fitzgerald
veterán
New Game+ Hearts of Stone végén
milyen kardot találsz, amikor a Gaunter O'Dimm-et keresed? -
zegi_norbi
tag
20:41-nél mutatnak pár új páncélt
Ez a nagymester medve páncél iszonyat durván néz ki
A többi is jó lett, a menüben meg ezek után a Manticore páncélban feszít Geralt 
-
-
Tigris011
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám és ebben szeretném a segítségiteket kérni fent van a játék és van is benne kb?:130 órám és a gog is listáza a plecsniket de mégse tudom a mentéseimtől folytatni a játékot mert csak az új játék lehetőségét dobja fel mikor elakarom indítani a játékot. A gépen fent vannak a mentések elvileg, mi lehet a probléma? Tudnátok segíteni? -
Fitzgerald
veterán
GOG-on van preload? Nem vettem még játékot megjelenés előtt GOG-on, de gondolom lesz vagy 15GB a Blood & Wine.
-
Rick3D
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
Rick3D
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Talán egy hete vagy pár napja leírtam ugyan ezeket
Látom nem nagyon hittél nekem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fitzgerald
veterán
És tényleg, lol. Kalapáltattam egy steel swordot, az előzőnél 100-al nagyobb alapsebzéssel. Crit hit damage +50 helyett +75, és gyakorlatilag duplázta a DPS-emet. Ilyen hülye logikát baz. Én meg eladtam egy rakás olyan cuccot már, aminek sokkal komolyabb volt az alapsebzése.

-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A második "térkép" nyugati és délnyugati részén vannak a legkisebb szintű ellenfelek White Orchard után.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
nincs mit. amúgy egy jó gear-rel, általánosságban jól felszerelt karakterrel (potik, olajok), meg persze magabiztos harctudással különféle taktikázgatás meg bestiárium nélkül lenyomható a szörnyek 99%-a. kivételt képeznek a mindenféle kísértetek, amiket mindenképp le kell fognod yrden-nel hogy rendesen tudd sebezni őket.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
főküldiben haladjál meg a szintednek való mellékküldiket nyomjad. 5-ös 6-os szint környékén elleszel egy darabig Velenben, utána kicsit felgyorsul a dolog, 11-es szint után meg könnyebb is lesz. addig esetleg (ha még nem vetted meg) ajánlom megvételre a Temeriai páncélt amit attól a kereskedőtől tudsz venni White Orchardban, akit még a legelején megmentettél a grifftől. az jó kis páncél elleszel vele egy darabig. kardokból meg gondoltam lecraftoltad a vipera kardokat, azok jók kezdésnek, de majd találsz közbe olyat ami jobb lesz. 11-es szinten aztán jöhet a griff páncél, 17-en a macska, 20-on a medve, ha eljutsz Kaer Morhenbe akkor a farkas, utána meg majd eldöntöd hogy melyik tetszik a legjobban és azt fejlesztgeted tovább.
-
jonnyjoker01
veterán
Köszi

@FireKeeper death marchban játszok, sokszor azért kéne a bestiary, hogy megöljem azt a szörnyet amivel először találkozok
(ez volt például a farkasemberrel is, kb 600x meghaltam, de végül sikerült Quen és Axii signok használatával meg Tawny Owl potival legyilkolni - persze utána láttam a bestiaryban hogy Igni hatásos ellene
)Tegnap felmentem Novigradba a bankot megkeresni mert sok pénzt kellett átváltanom, közben elfogadtam néhány küldit, látom, recommended level: 26 meg ekörül úgy, hogy még 4-es vagyok
Komolyan mit tudok tenni a gyorsabb fejlődésért? Minden kis kérdőjeles küldit megcsinálok amivel találkozok, mégis olyan lassú 
-
Lenry
Topikgazda
Szerdáig 30% kedvezménnyel mennek a Witcher könyvek itt: https://www.szukits.hu/516-vajak
Sorry, mobilról vagyok
-
ljs2
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
A hivatalos oldalon is az 1.4 (tehát a TWEE)-hez van ott a nyelvi fájl.
De menet közben megoldódott,
hála magitor fórumtársnak!
Segítseged köszöni: ljs2 -
FireKeeper
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
én csak witcher 1-ben vettem szörnyes könyveket, 3-ban megkapod a bestiárium bejegyzést miután megölted az első olyan szörnyet, utána el tudsz olvasni mindent ami kell.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Novigrad főterén, a tér egyik sarkában van egy könyvesbolt (szép, katedrálüveges ház, asszem pont a fast traveles útjelző mellett), ott érdemes körülnézni
-
jonnyjoker01
veterán
Na jó kis kalandban volt részem tegnap. Eladtam még a játék elején a Kaer Morhen armort mivel találtam nála statban jobbat. Tegnap rájöttem, hogy ronda az új armor amit találtam, így a küldetésem az volt, hogy megeressem a 2 millió árus közül, hogy melyiknél adtam el
Megtaláltam a felsőm, de a nadrágom már nem 
Ja emellett megküzdtem a farkasemberrel, nehéz volt de sikerült,
néztem a távolba vagy negyed órán keresztül egy viharos estén (olyan gyönyörű ez a játék komolyan), meg tanulgattam a bestiariból (tényleg használ minden amit ott leírnak, nagyon klassz).az ex-csaj meg egy f@sz volt komolyan, hogy direkt megölette a "farkas" feleségét. 
Kérdés: bestiaryhoz könyveket hol tudok lopni? A farkasembereset kerestem a palotában meg néhány random házban de nem találtam meg sehol aztán improvizálva öltem meg.
Ui.: ez a játék tényleg nagyon jó, köszönöm a googlenak hogy felhozta hirdetésben oldalt

-
Xeper
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tudom, hogy így szokott lenni, ezért tűnt fel, hogy mikor ki akartam maxolni a sebzést, akkor szinte alig változtatott pl a heavy cuccokhoz való semleges skill, ekkor kezdtem alaposabban tesztelni, és így jöttem rá a cselre. Az eredményeimre rákeresve kijöttek hasonló topicok a hivatalos fórumon, de az emberek többsége nem jut ilyen vad dzsungelig, nem túl terjengősek ezek a témák

-
Fitzgerald
veterán
Akkor ez valamilyen egészen egyedi logika alapján lett így kitalálva. Sok játékban a crit az úgy néz ki, hogy ugye van az alapsebzés + a bónuszok, és van a crit hit damage (legyen 60% mondjuk), amit ha "megdobsz", akkor a teljes alapsebzés + bónuszok 60%-a adódik hozzá az alapsebzéshez.
-
LLKobe
veterán
Segítsetek már egy picit: a játék elején van egy küldetés, az angol neve "Twisted firestarter", amikor a törp kovácsnak valaki felgyújtja a műhelyét. Ennek a küldinek mi a magyar neve a honosításban?

-
Xeper
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az esély az egy valószínűségi %, a sebzés pedig egy arány mutató. Az effektív sebzés így néz ki valószínűségekkel az adott példán:
15% kritikus esély, 100% kritikus bónusz sebzés, 100 fegyver alapsebzés, 205 bónusz sebzés innen-onnan --> 305 alap sebzés 85% eséllyel, (305+100) sebzés 15% eséllyel.Képletben:
0,85*305 + 0,15*(305+100) = 305+0,15*100 = 320Tehát ebben az esetben a 100% kritikus sebzés kb 5% extra sebzést eredményez, ezért már egy 106 sebzésű szimpla kard kiválthatja az extra tápolt 100 sebzésű medve kardot.
-
Sarkadi
tag
válasz
Rony949
üzenetére
Ott még nem tartok, de így is nehéz döntések elé állít a játék.
Megszereztem Borsody házát, Ewald-ot pedig megöltem, mert úgy éreztem, hogy átvert és eltitkolta előlem az igazságot. Most készülök Olgierd testvérét feltámasztani. Te hogy döntöttél a játék során? Kíváncsi vagyok, mi történt volna ellenkező esetekben. -
Sarkadi
tag
Belekezdve a HoS kieg.-be idáig nagyon megfogott! Jól felépített a sztori és nem is számítottam arra fordulatra, amit az elején elénk tártak!
Most épp az árverésen vagyok, ahová a bankár ismerősünk juttatott be. Tetszett az idős nő Vesemirrel való kapcsolata, ill. a magasabb tétű Gwynt meccs is jó volt, amit az egyik taggal lehetett játszani! 
-
FireKeeper
nagyúr
-
Dogengar
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kezdem elfelejteni a dolgokat, érik egy újabb végigjátszás.

Szerk: az öregasszony meg gondolom akkor Shani nagymamája. -
Rick3D
senior tag
válasz
zegi_norbi
üzenetére
Ez nagyon adja ! Köszi a linket !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zegi_norbi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Unalmas lett a hack'n slash , obligát előre haladás.