Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Más is tapasztalt ilyet a fináléban?
.Nem tudom, hogy hívták, de Eredinnek az a tábornoka, aki nem Imlerith. Akit közvetlen Eredin előtt kell megölni. Na ez a drága boss nem volt hajlandó visszaütni. Állt és én szép lassan lecsapkodtam. Nem mondom, kicsit lelombozó volt, mert reméltem, hogy Imlerith után azért legalább hasonló kihívás lesz. Ráadásul hard-on a boss maga sem volt nagy etvasz. Még nem akartam NG-re menni, mert körbe szerettem volna járni kicsit a szigeteket. Viszont már nem látom sok értelmét, nincs már erős ellenfél. Ha folytatom NG-n, akkor a legelső töltelékállatkák is arányosan annyival erősebbek lesznek, mint a valós kezdéskor voltak? Tehát lesz bármi plusz előnyöm a megszerzett rutinomon kívül?
Üdv és kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lenry