Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zegi_norbi
tag
válasz
atainprison
üzenetére
Oké, most belemehetünk abba, hogy míg hivatalosan be nem jelentik addig nincs miről beszélni, de nekem Adam Kiciński(stúdióvezető) szavai elegek

"Olyan jól fogy a játék, hogy megvagyunk győződve arról, hogy lesznek még olyanok, akik megvásárolják, ha továbbra is reklámozzuk"Egyébként én ezt a cikket a gamestar-on olvastam

-
Tigris011
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy logitech joy-l hogyan tudok játszani mert nem ismeri fel (szerintem, legújabb driver le van töltve hozzá) -
Madwe
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A dlcknek pont az a lényege, h nem vesz el erőforrásokat a fejlesztésektől, mert míg a következő játék 99%án a programozók dolgoznak még javarészt (meg nyilván kell hozzá storyboard meg ahoz kezdetleges storyanimátorok) addig a dlcken főleg a grafikus és leveldesignerek dolgoznak. Régen eleinte főleg a programozók dolgoztak egy címnél, majd a designerek is beszálltak, de új projekt elején tétlenek voltak, jelenleg meg már mindenkinek tudnak folyamatosan munkát adni.
-
atainprison
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én örülnék, ha csinálnának még ilyen kiegészítőket, mint a Hearts of Stone volt, de nem hiszem, hogy így lesz. Az 5 perces küldetés dlc-knek meg nem sok értelmét látom, főleg, hogyha elveszik az időt a Cyberpunk fejlesztésétől (már én is nagyon várom).
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
atainprison
üzenetére
Akármennyire is szeretem a W3-at, (tényleg a szívemhez nőtt a 200órás végigjátszásom során
) én nem szeretnék több dlc-t a BW után, hanem jobb lenne ha végre nekiesnének a Cyberpunk 2077-nek és azt fejlesztenék 100%. Witcher 3 már így is 11/11 évjátéka kb., a 2 TARTALMAS DLC így több mint tisztességes a mai világban -
AD4MINATOR
nagyúr
hát igen, a sok kis nekker nagyon szívatós tud lenni
de miután a piros skill fán kimaxolod a pörgős gyors támadás tudást, onnantól gyerekjáték minden.
a főbossok lebénulnak minden csapástól (főleg ha kimaxolod az utána lévő piros skill fán az utolsó "vérzés" skillt akkor még jobban sebződnek)
a kis nekkerek meg beleugranak a pörgő csapásokba, egyedül a pókokon vettem észre (ott is csak az "A... valami faj") hogy kitérnek
-
Wlac
Ármester
válasz
atainprison
üzenetére
Nincs hivatalosan semmi sem bejelentve, de szeretnének még extra tartalmat hozzá. Ha nem is nagy DLC, de szerintem extra küldetések simán jöhetnek.
-
atainprison
senior tag
válasz
zegi_norbi
üzenetére
Adnál egy linket, ahol azt írják, hogy lesz még dlc a Blood and Wine után is? Köszi!
(dlc-n nem egy új armort értek, hanem HoS, BaW szinvonalú és mennyiségű tartalmat) -
válasz
micafighter
üzenetére
Ha nem csináltad meg a Most vagy Soha küldetést Triss-szel, akkor bukta a Radovid megölős küldetés is. -
Wlac
Ármester
Ha már páncél, én is a macskára szavazok. Deathmarchon egy-két ütéstől úgyis meghal az ember, szóval rákényszerül arra, hogy elkerüljön minden támadást, így viszont a bónuszok miatt a macska jött be nekem.
Egyébként vicces dolog, de számos játékban észrevettem, hogy többször halok könnyebb fokozaton, mint a legnehezebben, szimplán azért, mert míg a legnehezebben minden harcnak teljes összpontosítással megyek neki, addig könnyű fokozaton csak forró fejjel belerohanok és le is darálnak. Ezért javaslom mindenkinek, hogy kezdje a Witcher 3-at a legnehezebb fokozaton. Az első tíz óra (White Orchard) elég nehéz lesz, és többször fog halni, mint egy From Software játékban, de amint kiismeri a harcrendszert és úgy az egész játék mechanikáját, már könnyebb dolga lesz. Például soha nem értettem, hogy miért panaszkodik bárki a nagyobb szörnyek elleni harcra (griff, fiend), amikor én első lenyomtam a nagy részüket, maximum egyszer-kétszer földbe döngöltek, de egyedül Morvudd volt az, akit ott hagytam, mert még koponyás volt, amikor először belefutottam. Minden más szörny ellen kitértem, és csak akkor támadtam, ha biztos voltam a dolgomban. Amik ilyen nehézségen az ember igazi ellenségei, azok a drownerek és a nekkerek, mivel sokan vannak, és a kitérés nagyon nehéz, bár a folyamatos hátrálás és igni kombináció csodákat tehát.
A fentieket csak azért írtam le, hogyha az ember veszi a fáradtságot, és inkább elugrik a támadások elől, akkor a buffok miatt a macska lehet a jó választás, vagy esetleg a griff. A medve az inkább a tank karaktereknek való, de az a stílus szerintem annyira nem illik a vajákokhoz.
-
Madwe
nagyúr
válasz
zegi_norbi
üzenetére
Minden évben jöjjön legalább egy ekkora dlc 1-1 új tartománnal, 2020ban az egész kontinensen akarok már barangolni

-
zegi_norbi
tag
válasz
atainprison
üzenetére
Nem a Blood and Wine lesz majd az utolsó DLC. Azt nyilatkozták, hogy mivel még mindig nagyon jól fogy, ezért ezt az évet is ennek a játéknak szentelik és azon dolgoznak, mit tehetnének még bele. Jöhetne akár egy Kovir DLC a visszavonult főhőssel, de majd úgyis kitalálnak valamit

-
Pipó
őstag
A macska páncél emberek ellen valóban gyengébb (kicsi a vágás, szúrás ellenállása), azonban kompenzálja, hogy 1 pontért ad 25% kritikus sebzést darabonként egy fejlesztés. A tömege miatt pedig több mindent lehet harácsolni, mielőtt keresel egy kereskedőt, vagy ládát. Ebből a harácsból lesz ugye a pénz. Macska páncélban játszottam végig és a végére 3400 valamennyi lett az ezüstkard sebzésem úgy, hogy csak egy karakterfát , plusz egy helyet egy másikon szenteltem a piros fejlesztésnek. A gondnokot persze beszoptam a páncél miatt, azzal megszenvedtem.
-
bivalyolo
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi

-
micafighter
nagyúr
-
bivalyolo
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Megvan a griff, de ez a színösszeállítás jobban bejön.

-
bivalyolo
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Ilyen griff páncélt hogy lehet szerezni? Mod esetleg?
Ez tényleg jól néz ki enchancedtől de az alap griff az nagyon gáz.. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
ezt a skelligéset nem ismertem, ez tényleg jó

-
Dogengar
aktív tag
Aki hiányolta volna az első részben lévő 3D-s medált, van már rá megoldás.
[link] -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem egy fiatal Vesemir game is nagyon faja lenne.
-
micafighter
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
AD4MINATOR
nagyúr
Azért írtam Cirit, mert ő
karaktere lett most bemutatva, részletesen kifejtve, már fel van építve a karaktere (skin, hang, animációk) így kevés munka lenne őt átvinni Witcher 4-be, viszont a története akárhogy alakul nem tenné lehetővé a folytatásba való szereplését. Azaz ez amolyan paradoxon jellegű, hogy ő lenne az egyetlen értelmes jelölt de nem lehet 
Deus Ex-et ismerem, várom is az új rész, de az is inkább megy át csőjátékba, egyre kevesebb a szabadság, mászkálás a térképen ide-oda (ME is errefelé halad
) -
Madwe
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Miért írod le h egyedül Cirinek lenne értelme, majd felsorolod h miért nem
? Geralt 2.0ban részben igazad van. De játszódhatna kicsi késöbb is az egész, mondjuk az 1350es években vagy még késöbb, pl. Ebben a világban még bőven van. Az is lehet a következő játékban már nem ilyen witcherek lesznek, mert már kb kihaltak a szörnyek, s egy sima mutáns vs "sima" ember ellentét lesz, te meg ölöd a witchereket
Hahaha, no mindenesetre bőven lehet ezt még kihasználni anyagilag, meg tekintve projekt red elképesztő szeretetét az egész iránt, biztos lesz még ezzel vmi...Scifi rpg ala a mindent megteremtő Deus Ex? annak is most jön vmi újabb kiadása...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na utána olvastam, elvileg lesz W4 bár azt
új főszereplővel tervezik, ami érdekes, nagyon érdekes. Ugyanis ha új férfiszereplő lesz akkor Geralt 2.0 lenne ami nem cool nyilván, ha meg női szereplő lesz akkor egyedül Cirinek lenne értelme, de ő túl OP karakter witchernek (w3 ending1), vagy meghalt (w3 ending2) vagy uralkodó lett (w3 ending3) így sehogy sem jó. Ez végre egy olyan játék amihez tartalmas dlc jön, úgyhogy kíváncsi leszek a 2. DLC-re is... meg erre a Cyberpunk 2077-re is, jó lenne egy MassEffect konkurencia, mert tudomásom szerint nincs még egy normálisabb/minőségibb sci-fi rpg ME-n kívül (ha van írjátok meg)
-
AD4MINATOR
nagyúr
Melyiket érdemes? Amelyik a legfas.szábban néz ki
ami a farkas vagy a medve epic páncél.. a griffé egyszerűen szarul néz ki, a macskás még elmegy (a vipera meg ugyanolyan mint a kezdő szett? lol?). A többi pl. skellige és a niilfgardi páncél meg nem olyan cool mint a witcher iskola páncélok -
Mans20
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Értem,most jut eszembe a macska és medve szettet csak valami 2x szinttől érdemes keresni.Én szeretek mászkálni a játékba,főleg hegyeken,megnéztem a kopasz hegyet de inkább elmenekültem mert 20-as szintű alien-ek voltak

-
micafighter
nagyúr
Akkor szürkül be amikor 6. szintel leszel nagyobb. Ezért én igyekeztem legkésőbb +5 szinten megcsinálni mindent. Az hogy mit érdemes attól függ hogy játszól. A medve adja a legnagyobb védelmet a szörnyek ellen, erősiti az erős támadásaidat ha kifejleszted azt a képességet, az adrenalin töltödését gyorsitja, de a stamina (állóképesség) regeneráció eléggé lelassul a nehéz páncél miatt. A griff az a jeleket erősiti és a stamina regenerációt gyorsitja. A macska a könnyü támadásokat erősiti ha kifejleszted pluszba a képességet, a stamina regenerációt gyorsitja, de ez adja a legkevesebb védelmet. Ott van még a skellige páncél szett ami nem witcher felszerelés de emberek ellen az adja a legtöbb védelmet, igy érdemes azt is beszerezni. Aztán ott a farkas ami szintén witcher iskola felszerelés, átmenet a medve és a griff között, a jeleket és az adrenalin töltödést is erősiti.
Játékstilus és preferencia kérdése. Én újraosztottam párszor a pontokat, sokáig griff páncéllal játszottam, majd farkassal, végül medvével.
-
Mans20
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi,és melyiket érdemesebb?macska griff vagy medve?most a griffhez keresem a dolgokat,de még mászkálni akarok csak nem tudom meddig bírok,nem akarom hogy a fő küldetések beszürküljenek ha már nagyobb szinten vagyok.
-
micafighter
nagyúr
A witcher iskola felszereléseket 3 lépésben tudod fejleszteni. Mindegyikhez kell külön diagram, és az előző fejlesztésből a tárgy. Van az alap, első fejlesztés az enhanced, a következő a superior, és a végső a mastercrafted. Tehát pl egy mastercrafted farkas iskola ezüst kardhoz kell a diagrammja, kell a superior ezüstkardja a farkas iskolának, plusz összetevők, plusz meg kell találnod a kovácsot aki elég ügyes hozzá hogy el is készítse neked.
A superior kardhoz kell a diagramm, plusz az enhanced kard plusz összetevők. Az enhanced kardhoz kell a diagramm, plusz alap kard, plusz összetevők.
Minden fejlesztésnek különböző szint követelményei vannak, pl alap farkas lvl 14 de az első fejlesztés az enhanced már vagy lvl 22 körül van, a superior lvl 28 körül a mastercrafted meg lvl 36 körül.
-
atainprison
senior tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
A második és egyben utolsó kiegészítőt készítik a fejlesztők, ami várhatóan nyáron jelenik meg, szóval az érdemi infók a következő hónapokban várhatóak (ahogy ők is mondták). Utána már nem lesz új tartalom a játékhoz (így is sokat hozzátettek/tesznek az alapjátékhoz).
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Semmi hirt nem hallottam a devekről már egy jó ideje
-
K1nG HuNp
őstag
Kezd kihalni a játék?

-
AD4MINATOR
nagyúr
Hát ez eszméletlen jó volt
lesz 4. rész? ugye lesz?? 
200+ óra játék után végére értem a story szálnak is, úgy érzem az összes mellékküldetést megcsináltam (bár biztos van 1-2 eldugott még valahol a világvégén)
Farkas tier4 felszerelés, lvl 36, epic kardok, stb.
Geralt nem unatkozott:
Triss, Yen, Shani, Kiera, +3 novigrádi csaj
kár hogy az animáció szinte mindig ugyanaz 
Az egyetlen dolog ami nem tetszett az a
végső boss fight a HofS dlc-ben, az kissé erőltetett volt már. Ja meg Keszeg sokszor suta, elakadt nekem láthatatlan falakba ami néha elég idegesítő volt. Ezeket kívül nem tudok felhozni negatívumot, persze voltak néha bugok, de kibírhatóak voltak és némelyik még vicces is volt (pl. mikor átvezető közben a 2 karakter közt átfutott ez őztüköremberes
vagy Keszeg szimplán besétált a képbe
)Amit én kaptam végkimenetel teljesen várható volt és elégedett voltam vele, így azzal is meg vagyok elégedve

(Ciri átveszi a hatalmat, Radovin (egyértelmű), Kiera (saját hülyesége miatt), Dykstra (persze majd elárulom a haverjaim mikor nemrég eljöttek KM-be megvédeni Cirit?
nem is értem hogy gondolták ezt a készítők) meghalt, Geralt marad egyedül witcher ahogy eddig, Cyres pedig Skelligán békét hoz remélhetőleg, ahogyan Temerián is béke lesz elvileg....... szerintem ez a leglogikusabb ending, igaz Cirinek szívás, de az embereknek jó, ahogyan Skelliga szigetein is véget érnek a klánháborúk és Temeriát se fenyegeti a császár hadai)Ami kiemelnék de azt nagyon: Heart of Stone dlc kieg. lagzis rész! Na az valami remek lett!
na meg persze a frappáns párbeszédek és ami eleinte nem tetszett de később beleszerettem: gwynt (pedig ez csak egy butított kártyajáték mégis olyan jó!
)Kíváncsi leszek, hogy a MassEffect új része felveszi-e a versenyt ezzel, mert jelenleg ez a top az tuti.
-
S1M0N
senior tag
-
Rossi
addikt
15. szinten vagyok, a story még nem vitt el Kaer Morhenbe, viszont oda kellene jutnom egy szet páncél miatt.
Hogyan lehet oda utazni?
-
Pipó
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Az a nyeregtáska, amit mondasz szerintem csak 100-as. Nézd meg jobban. Kevered az összes cipelt súllyal, amiben benne van Geralt teherbírása is. Mikor úszkáltam Skelligén egyik kérdőjeltől a másikig 240 volt a teherbírásom. Ló se kellett hozzá.
-
micafighter
nagyúr
válasz
FullGas
üzenetére
Annyi még hogy a Steameshez szerintem csak Steamen tudsz venni Season Pass-t ha szeretnél majd, a GoG-oshoz meg lehet vadászni jó áron sok helyen lehet nézelődni, én 4ezer Ft-ért vettem Season Pass-t a GoG-oshoz Amazonon. Patchek szempontjából nem tudom hogy müködik a Steam kliens, de a GoG Galaxy egy hasnló kliens mint a steam, és benne 2 kattintás a játéknál a patchek váltása (nem frissités, hanem különbözö patchek között váltogathatsz). Ha modolnád a játékot (van hozzá egy csomó ingyenes mod), akkor ez igen hasznos funkció.
Steamen amugy akció van most, a Witcher Trilogy 35EUR, ez igen jó ár érte.
-
Rony949
addikt
válasz
FullGas
üzenetére
Nem-nem. A dobozos nem Steam-es, hanem pont hogy DRM-mentes (vagy ha úgy óhajtod, beaktiválhatod GOG-ra és így GOG Galaxy-n keresztül us futtathatod). Eközött és a Steam-es között semmi különbség nincs. Mindkettőnél vannak achievementek és mindkettő méri a játékidőt. Annyi hogy Steam-en praktikusabb, mert a legtöbb mai játék is arra jelenik meg egyedül.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Így van.

Egy ideig én is kínlódtam, hogy már nem tudok több dolgot magammal vinni, aztán véletlenül észrevettem, hogy van ez a képesség, na akkor mindjárt jobb lett. Persze, utána is sikerült rendszeresen túlterhelnem Geraltot (és Roach-ot).
Olyankor jött a Fiend Decoction, amivel még tudtam kicsit segíteni a dolgon, bár szegény Geralt feje az zöld erekkel nem volt valami bizalomgerjesztő. 
-
FullGas
senior tag
Sziasztok!
Tervezem megvenni a játékot. Viszont nem tudom hogy melyiket érdemes
Itt arra gondolok hogy van ugyebár a Steam-es, dobozos(ez steam?), meg GoG(erről még nem is hallottam). Most kb egy árban van a dobozos meg a Steam verzió 9000Ft, de ilyen GoG verziót láttam már olcsóbban is.
Melyiket vegyem?
-
Ðávid
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Meg van egy olyan képesség, aminek Hardback a neve. Azzal 220-ra tudtam feltornázni a cipelhető holmik súlykorlátját.
-
Xeper
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Mielőbb össze kell szedni a 150-es nyeregtáskát, és minden értemesebb tárgyat össze kell szedni (ár/súly arány alapján szórok ki dolgokat ha kell).
Sok értékes tárgy van a kérdőjeles helyeken, amiket a megfelelő árusoknál akár 1000 aranynál is drágábban lehet értékesíteni. Úgy vettem észre, hogy a legjobb árus sokáig a báró melletti kovács páros, aztán Skelligére érve a várban lévő... egészen amíg a mester kovácsokat el nem éred (fegyvert a fegyverkovácsnál, páncélt a páncélkovácsnál értelemszerűen). A skelligeit csípem, mert elég meditálni mellette reggelig, és újra tele lesz pénzzel, és sokáig ő a legjobb alternatíva. A kovács párnál ha jól rémlik 4 napnyit kell pihengetni, de Hattorinál is csak 1 napot. Az első végigjátszást így kb 60.000 arannyal sikerült zárni a medve cuccok összerakását követően. -
davidsone
addikt
Nálatok megy 5.1-ben? Elég halk is dts-ben tolom de nincs térhangzás olvastam külföldi fórumon is többen kérdezték.
win10, GENE VII supreme FX II dts erősítőbe
-
válasz
micafighter
üzenetére
Na most lehajóztam megint azt a cirka 2000m-t, és most nem lett sikertelen. Köszi azért a segítséget. Szerencsére működik. A másik aminél már azt hittem felrobbanok (hangsúlyozom, másodjára játszom végig, tehát ezt már megcsináltam egyszer), amikor a lóversenyeket kell megnyerni. Miután megnyertem mindhármat, mindent kipipál, de nem rakja a completed-be, hanem marad secondary quest-ben. Már kiléptem, meg vissza, meg mindent csináltam. Erre csak le kellett volna sétálni a lépcsőn, és adja ugye a végső futamot Novigrad-ban. 
-
válasz
micafighter
üzenetére
-
válasz
micafighter
üzenetére
De miért dobja akkor sikertelennek amit írtam? Csak azt, mást nem.
-
Beni97
őstag
Van egy nagyobb kártyabajnokság Novigradban, ott tudsz nyerni pár ezret, ha jól játszol. Viszont oda egy ezres a beugró. Azt most nem írom le pontosan mennyit, mert hát itt is történni fognak az események.
Nekem éppen hogy csak sikerült megnyernem, rohadt nagy szenvedés volt. Pedig könnyűre van állítva a kártyázás nehézsége
-
micafighter
nagyúr
Én a witcher megbízásokon kerestem a legtöbbet, mivel egyrészt kapsz a teljesitésért egy összeget, másrészt minden ilyen küldetésnél találsz minimum egy Relic tárgyat ami viszonylag értékes, azokat szépen eladogattam és jött belőle pénz. Érdemes megválogatni azt is, hol adod el, nézd meg az árakat, ki ad érte legtöbbet. Én Novigrad-ban a páncélkovácshoz jártam eladogatni a fegyvereket és páncélokat, amikor kifogyott pénzből akkor 5 napot meditáltam előtte, vagy készitettem vele pár runát ami kellett, amiből ő kapott még pénzt, és igy el tudtam még adni neki pár dolgot.
Érdemes mindenbe belenyulni ahol nincs ör/katona, mindent kizsebelni, a könyveket is el lehet adni ha elolvastad, Novigradban a könyvárusnak érdemes.
Találtam a játékban egy csomó runát amit én nem akartam hasznositani, azokból is szép summa bejön, illetve összegyült egy csomó rubintpor meg hasonló dolgom amiből kell valamennyi a fegyverekhez meg páncélokhoz, de sokat el is tudtam adni belőle, szintén igen jó bevétel.
Ott vannak még a lóversenyek, azzal nem igazán foglalkoztam első végigjátszásomban, de abból is lehet bevétel, csak nem tudom újra lehet-e játszani a versenyeket, mert akkor lehet vele sok pénzt keresni.
Pár patchel ezelőtt volt 1-2 olyan eladó (pl novigradi kikötőben az üveget áruló emberke) akik teljes árat adtak a tárgyakért vagyis többszörös pénzt adtak neked mint a többi árus, sajnos ezt már kivették, 1.12-be néztem és már nincs ez a jó árfolyam.
Szóval sajnálatos de eléggé kevés pénzt kapsz a tárgyakért, vásárolni meg igen drága minden, én a witcher iskola felszerelésén kivül mást nem is vettem, se diagrammot se más tárgyat, ezzel nyilván pénzt is spóróltam.
Másik sajnálatos dolog hogy a játékban található Relic, nagyon ritka és értékesnek szándékozott fegyverek nem csak hogy nagyon olcsón tudod eladni, de elég hamar el is avulnak, és nem tudod öket fejleszteni.
Van rá mod nexusmods-on amivel az árusok kicsit több pénzt adnak a ritka tárgyakért, például eléggé furcsa számomra hogy a játék történetében egy legendás, több száz esztendős kardért aprópénzt adnak a boltosok, az ilyen furcsaságokat javitandó az emlitett mod. Aztán arra is van mod hogy ezek a Relic tárgyak fejleszthetőek legyenek, igy ne kelljen kukázni, tudod rendesen fejleszteni őket mint a Witcher iskola fegyvereit, ugyanúgy meg kel találni a diagrammokat, stb.
-
S1M0N
senior tag
Csinálj mellékküldetéseket, és szedj össze mindent (páncél, fegyver, stb).
Néhány helyen van tárolóláda (térkép jelöli), azokban fel tudod halmozni őket, ha esetleg túlterhelődnél, de szépen lassan el is tudod adogatni őket. De mivel a kereskedők pénze is véges, illetve nem vesznek át mindent, így azért időigényes lehet, mire mindent el tudsz passzolni. -
Sarkadi
tag
Én a talált oreneket beszoktam váltani, azokból elég szép összegek összejönnek ill. érdemes eladni a nem használt dolgokat és kacatokat.
Radovid megölésével elkerülhető, hogy Novigrad ilyen pokoli hellyé váljon? Mert én nem öltem meg, viszont a Ködszigetre való belépés után már nem engedte a küldetést megcsinálni, sikertelennek jelezte. -
davidsone
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm a sok jó tanácsot! Igyekszem élni velük!

-
Mans20
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Valahol lehet szerezni nagyobb pénzmennyiséget?mert amiket eladok nem sokat ér.
Fő küldetésből most csak kettő maradt,egyik hogy keressek hajót Sellligére,ha átmegyek oda akkor már csak ott lesznek küldetések,vagy még visszatérek Velen-be is?van még egy halom falu ahol nem voltam.
-
Most játszom másodjára, és most sehogy nem találom Philippa-t. Megcsináltam a "A deadly plot"-ot, és nem dob új lehetőséget. Ki akarnám nyírni Radovid-ot. Már majdnem minden mellékküldit megcsináltam (amiket felszedtem), de semmi erre utaló jel nincs. Most elhajóztam a Ködszigetre megnézni, hogy mi lesz, de a "A deadly spot"-ot sikertelennek dobja. Pedig ott van a "completed" listában. Hol kavartam el? Trisst most hagytam elhajózni, mert Yen a választott. -
micafighter
nagyúr
válasz
davidsone
üzenetére
Érdemes minden boltosnak meg csaposnak megnézni a kinálatát, az összes fözet/bomba/olaj receptet érdemes megvenni mert nagyon olcsók (plusz a fözetes képességeknél van olyan képesség ahol az ismert receptek számára kapsz bónuszt, minél több recepted van, annál nagyobb bónusz), aztán majd úgyis meglátod melyiket használod. A kártyalapokat is érdemes megvenni ha érdekel a kártyajáték (Gwent) benne, de a legelején nem érdemes minden pénzedet eltapsolni kártyákra, csinálsz pár küldit és lesz pénzed, majd visszamész megvenni a kártyákat. Az alap kártyapakli elég gyenge ugyhogy érdemes venni pár jó lapot, adtunk itt már tippeket miket érdemes begyüjteni, és úgy már érdekes lesz a Gwent.

A küldetések mellett mindegyiknél látsz szint"követelményt", arra érdemes figyelni, hogy ha 5nél több szinttel meghaladod az adott küldetéshez irt szintet, akkor "beszürkül" a küldetés és nagyon kevés XP-t fogsz érte kapni, igy érdemes a lehető legtöbb dolgot megcsinálni amig a +5-ös tartományon belül vagy.
Van amúgy erre mod, hogy a küldetések mindig full XP-t adjanak szinttől függetlenül, ha nagyon zavarna. Modokat a nexusmods.com -on találsz, ingyenes az oldal és minden mod, csak van amelyikhez be kell regisztrálni, de az is ingyenes, az oldalt opcionálisan támogathatod.
-
Šolaire
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez igaz el is felejtettem
van nálam az is de biztosra megyek elfér még az a két plusz kard. Mondjuk ez Dark Souls 2 beidegződés azzal is játszok mellette 
-
Habugi
veterán
Hali,
Level13-as ként Griff cuccokkal Verenben hol érdemes vörös mutagent dobó jószágokat keresnem, tudnátok ötletet adni?

Az imént belebotlottam egy Lv22-es Fiendbe (pokolfajzat..), volt vagy negyed óra mire sikerült de legyűrtem, egyet dobott, hurrá-hurrá viszont kincset őrzött amit zsebre vágtam kvázi meditálással akkor sem tudnám újra spawnra bírni ha kedvem lenne újra a 15p-es fighthoz..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Šolaire
veterán
válasz
davidsone
üzenetére
Szivesen😊 meg arra figyelj hogy az árusoknál nézegesd a nyeregtáskákat tudod vele növelni a teherbírásodat de vannak tárolók is oda tudod rakni a felesleges cuccokat azt zöld ládával jelzi a térkép. A fegyvereid kopnak én mindig viszek magammal tartalék ezüst meg acél kardot nehogy harc közben hasznalódjon el 😊 jó játékot.
-
Šolaire
veterán
válasz
davidsone
üzenetére
Én leginkább a karddal való harcra mentem rá azokat fejlesztettem jelekből az ignit fejlesztettem maxra ,tűzpatak,páncélolvasztás,meg raktam az axii-ra is sok helyzetet meg lehet vele békésen is oldani főzetekből a fecske fehér raffard orka meg a macska főzeteket használom gyakran😊
-
davidsone
addikt
Eddig úgy voltam vele nem tetszik: túl "zsúfolt" aztán beadtam a derekam túl sok jót hallottam róla
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És bsza meg ezt kihagyni vétek! Kegyetlen jó ennyi, gondoltam leírom aztán figyelgetem a topicot
-
FLATRONW
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Kösz, pontosan így történt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
FLATRONW
üzenetére
Ez akkor lehetséges ha a szellemet azelőtt elengeded hogy crookback bogba jártál volna, mert így a szellem nem ajánlja fel a gyerekek kiszabadítását. Elengeded a szellemet de nem szabadítja ki a gyerekeket. A báró feleségének a sorsa a rábízott gyerekektől függ: ha a gyerekeket kiszabadítja a szellem akkor a báró feleségére megharagszik a 3 banya és halálos átkot tesznek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Lenry