Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Kerlek valamelyikotok segitsen nekem valamiert nem tudom megverni a barot gwynt ben.... nem ertem egyszeruen a lenyeget :S
-
sheep
addikt
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
igen
nem volt semmi gond vele -
Ted_Beneky
senior tag
Próbálta már valaki, hogy w7-el elkezdte a játékot, frissített w10-re (nem tiszta telepítés, csak ráfrissítés) és azután játszott tovább gond nélkül?
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Gtx 960-at használok, miért van az, hogy a játék már a menüből kilép pár másodperc után? Legfrissebb gog verziót futtatom.

-
saen
veterán
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Nekem sose volt olyan, hogy nem vártak volna meg. Persze nem én vagyok a játék legnagyobb szakértője

-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
barnabas22
üzenetére
Én valami kagylógyűjtögetővel beszéltem meg találkát Skelligén, később mentem és már sehol se volt, mégse lett sikertelen a küldetés.
Vernon Rochéval egy fánál kellett volna találkoznom, hogy utána egy partizáncsajjal akciózzunk, odamentem többször, de ő nem volt ott. Hónapokkal később találkoztam vele valahol, aztán együtt mentünk a fához. Az a küldi sem volt sikertelen.Hagyd szerintem. Annyi felfedezni való van a játékban, hogy jut belőle egy második végigjátszásra is, majd akkor elmész időben.
-
barnabas22
tag
lehet mondasz valamit, bár sokan mondták hogy jó küldetés.. csak akkor miért nem szerepel a sikertelen küldetések között? talán ha csinálom a többi küldetést akkor hátha egyszer később csak "megjavul"

vagy felpachelem 1.10-re (nem tudom melyik a legújabb), aztán hátha történik vmi

-
Xeper
csendes tag
válasz
barnabas22
üzenetére
Amiatt a küldetés miatt nem érdemes annyi játékot eldobni.
-
barnabas22
tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Akkor megszívtam sajnos... kezdhetem előlről Skelligét, 17-es szintről

-
barnabas22
tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
A küldetés nem szürkült be, nem jelent meg a teljesítetleneknél!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
barnabas22
üzenetére
A találkozós mellékküldiknél nem vár rád korlátlan ideig a másik fél.
A küldetésed nem szürkült be közben? Nem fejlődtél annyit?
Olyan is volt, hogy éjjel kellett találkozni valakivel, de reggel értem oda és várhattam estig.
De hátha valaki tud neked valami biztatóbbat mondani. -
válasz
barnabas22
üzenetére
Bement és meghalt, mert nem segítettél neki. Tekintve, hogy nem tudta, hogy az apja utánaküldött vkit segíteni, nem nagyon volt mire várnia.
-
barnabas22
tag
válasz
zegi_norbi
üzenetére
Üdv mindenkinek! Még Skellige elején felvettem az Álmok barlangja küldetést, de nem csináltam meg azonnal, hanem más küldetéseket csináltam, fedeztem fel a területet. Most hogy meg akarom csinálni, az lenne a feladat hogy találkozzak Kékrevert Lugossal a barlang bejárata előtt... odamegyek a hajóhoz, a barlang bejárata elé, de sehol senki:S Most akkor mi van?? Én mindenképp meg akarom csinálni a küldetést, de korábbi mentési pontra sem akarnék nagyon visszamenni, mert a legutóbbin még keress egy Skelligére tartó hajót küldetés van, miközben én már a Ronda baba főküldetésnél járok valójában:S most 23-as szintű vagyok, egy korábbi mentésnél még 17-es:S 1.08 Patch van felrakva. Előre is köszi a segítséget!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ha arra a villámgyors oda és elugrásra gondolsz, én nem nyomtan neki külön gombot. Csak kattingattam az egérrel ide-oda-szét-összevissza és Ciri "suhant"
-
zegi_norbi
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ehhez a space-t is kell nyomni, én is csak nemrég jöttem rá, hogy ilyet is tud Ciri
Ha jól rémlik, akkor space(1szer v 2szer)+bal egérgomb vagy bal egérgomb+space 
-
EZT a képességet, ami 0:24-nél van, melyik gomb PC-n? A "Q" nyomvatartása ugye, amikor több ellenfelet meg tud csapni, de ezt két végigjátszás után sem tudtam előhozni

-
Weper
tag
Azóta már változott a báró, látszott rajta, hogy megbánta. De egyébként az asszonya is tehet róla, mivel azt mesélte, hogy amíg távol volt a báró csatázni, addig többször is megcsalta a felesége egy másik faszival.
A kiszabadított szellemről pedig annyit, hogy ha már megmenti a gyerekeket és a fúriák ellensége, akkor olyan borzasztó nem lehet.Ted_Beneky:
Túl nagy kárt nem okozhat, csak azon a falun akart bosszút állni. -
Xeper
csendes tag
A báró történetének lezárásaként
szerintem a kiszabadított szellem, elbúcsúzó család + akasztott báró a 'legjobb'. Legalábbis egy gyógyíthatatlanul megroppant feleséget önmarcangolásból gyógyíttatni próbáló agresszív alkoholista, aki a hibáit lényegében szerettei elvesztéséig képtelen észrevenni is -nemhogy még változtasson is rajtuk- nem nevezném jónak. A báró 'életművének' méltó megkoronázása az akasztás. Most nézem: ha valaki erre válaszol, az csak Yeper lehet

-
Valójában az egyetlen igazi függetlenség, ha nem veszel részt a dologban (ahogy tettem az első végigjátszásomban). Onnantól kezdve, hogy részt veszel benne, nem vagy pártatlan... tehát logikátlan a következtetés.
De mindegy is, így lett megírva, aztán kész.
GypsFulvus2: én annak még örültem is, hogy legalább vele nem kell pöcsölni

-
Weper
tag
Kérdésem lenne a "Kis vörös" mellékküldetéssel kapcsolatban.
(Vigyázat, spoiler!)Kipróbáltam mindkét módszert, hogy hagyom meghalni a parasztot és hogy megölöm a vérfarkast.
Később lesz jelentősége ennek a mellékküldetésnek, vissza fog térni valamelyik karakter vagy teljesen mindegy, hogy melyiket választom? Szívem szerint nem ölném meg a vérfarkast, miután elolvastam a levelétIlletve találtam egy kis érdekességet, az egyik főküldetéshez, amit talán nem sokan vettek észre:
Arról a küldetésről beszélek, amikor a fában lévő szellemet kell kiszabadítani vagy megölni. Vagy egy rejtett, 3. opció is (nem glitch), ha akkor szabadítod ki a szellemet, amikor még nem mentél a falubéli elöljáróhoz felvenni a küldetést, akkor később megmenekülnek a gyerekek + a Báró, Anna és Tamara is életben marad.
Ezt a videót találtam rá: https://www.youtube.com/watch?v=PCffTIYYIlc
Én most viszem végig először és én is így csináltam a videó alapján.Meg akartam menteni a gyerekeket, a Bárót, Annát és Tamarát, szóval rákerestem neten, hátha van rá megoldás és sikerült is találnom rá egyet szerencsére. 
Igaz a falunak annyi lett, de meg is érdemlik, ha elküldik a gyerekeket. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Már így is alig bírtam kivárni annak idején, hogy megjelenjen!
Ha csúszott volna még, bizony isten felégetem Novigrádot!
-
GypsFulvus2
őstag
Két napja fejeztem be a játékot, és nekem is feltűntek ezek a logikátlanságok és következetlenségek, amiket írtatok. Az a benyomás alakult ki bennem, hogy főszál utolsó részét kissé elkapkodták. Mintha szorította volna őket az idő, vagy mihamarabb le akarták volna tudni.
Nagyon jó játék amúgy, de a végén még kicsit csiszolhattak volna.(Pl. Ge'els-et is nevetségesen könnyű volt meggyőzni és átállítani.) -
Televan74
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Közben rájöttem hogy már felvettem korábban,de a küldetés még mindig mutatta a helyet.

És még jön egy legnehezebb mód is.Ma este átlépem az 500 órát.

-
válasz
Dark Archon
üzenetére
Csakhogy ő nem akart Geralt ellen menni. Arra számított, hogy Vajákok függetlensége ezúttal is előjön, és nem szól bele a harcba. Akkor pedig már az embereivel lenyomta volna Roche-t és Thalert, bár tényleg fura, hogy nem is akart alkudozni velük, bár arra is adott magyarázatot.
Radovid halála viszont valóban semmilyen következménnyel nem bír a játék egészére. Olyannyira nem, hogy később is mindenhol hallottam a "Long live Radovid!" szöveget, pedig már régen eltettük láb alól.
-
válasz
Televan74
üzenetére
Ja, te képes vagy másodszorra is körbejárni a fél világot az ábrák miatt? Én konzolparancsokkal megadtam magamnak, ami jár, aztán kész

Ted_Beneky: én annyit vettem észre, hogy
Roche útján egy tünde megtámadott valamikor, Iorveth útján meg segített egy tünde (scoiatel) egy lesi ellen, de úgy ennyi. -
Televan74
nagyúr
NG+ egy nagy bug halmaz! Toderas -tól keletre lévő barlangban nincs macska csizma. A Jelet megtaláltam,de még az sem világít.

-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Mintha belefutottam volna egy tünde szabadcsapatba akik kereskedtek is és tudták, hogy Iorvethtel jóba voltam. Már régebben volt, de így rémlik valahogy. -
válasz
Frogged
üzenetére
Dijkstrának ez a húzása abszolút karakterén kívülálló volt, noha egy kopasz seggfejnek néz ki, de nem ostoba. Annyi mesterkedés után, meg miután nem sokkal előtte Geralt levágott egy hordányi Radovid-katonát, majd nekiesik úgy, hogy még ketten mellette állnak? Politikai semlegesség ide vagy oda vagy nem tudom, mire játszott. Persze meg lehet magyarázni, hogy az akut ostobasága / hatalomvágya okozta a halálát. Meg lehet találni a pénzét? Hmm, második végigjátszásra sem sikerült, na mindegy 
Frod: oké, hogy nem akartak írni még egy fél játékot az ő szála miatt, de legalább egy helló vagy valami. Ugyanígy Thaler helyett is berakhattak volna akárkit, ahogy pl. a Mass Effect-ben, ha véletlenül elhaláloztattál 1-1 karaktert.
Radovid esetében,
a halálának sincs semmi következménye. Ugyanúgy nagy pofájuk van a boszorkányvadászoknak, sőt, még kötözködnek is istenkáromlásért
Ugyanúgy kint vannak a karókon a másfajúak, nem költöznek vissza a mágusok Novigradba és ugyanúgy nem segít Zoltán alkohollal, mikor Yennel ki kell szabadítani Margaritát. Tényleg, el lehet érni egyáltalán, hogy segítsen? -
Frod
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ő úgy tudom fel sem tűnik ebben a részben.
-
Frogged
aktív tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az állam érdek küldi sorozat vége nekem is elégé elcseszettnek tünik:
egyrészt elöbb nézném ki Djikstrából hogy puhapöcs és Radovid leőlése után meg alkuszik nilfgaraddal mint Rocheból.
Más részt ha már döntenünk kell akor úgy kellet volna meg oldani hogy Rochenak vagy igazat adnunk vagy rá lehet dumálni hogy télleg ne legyen béke kötés ennyi hercehurca után.
Mert az igy vicc volt hogy meg se kérdi Djikstra hogy ez az újj terv velem tartotok? Pedig nem egy feleslegesen gyilkolós fajta .
Amugy ha meg találod a pénzét Djikstra is segit Khaer morenben egy jó zsíros összegel ,
Meg miután elszöknek a boszik újj menlevél kell novigradba akkor ő küldet ingyen az emberével mikor belénk kötnek az örök. -
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jut eszembe, Iorveth-tel sem találkoztam, hiába választottam az ő útját a 2-ben. -
Értem, köszi. Nagyjából ua. akkor, mint Shanival. Se a 2-ben, se a 3-ban nem találkoztam vele. Meg van még pár igen logikátlan dolog, egy részen belül is, például ennél az Államérdek küldetésnél, amikor
Dijkstra hirtelen terminátor módba kapcsol és meg akarja ölni Geraltot, Roche-t és Vest... ezt se tudtam hova tenni. Bár korábban Geralt utalt rá, hogy nem szeretne egy bökőt a bordái közé adott esetben, így végképp érthetetlen egy nyílt támadás. Nem segített Kaer Morhen-nél, mert nem érezte úgy, hogy tartozik neki, ellenben Roche-ékkal. Mégis mit hitt(ek a készítők)? -
Televan74
nagyúr
válasz
Montesantos
üzenetére
Nálam villan egyet a kép és semmi.Elegem van az egészből. Egész nap dolgoztam,mondom jöjjön egy kis game,fáradt vagyok a .....!

-
válasz
Dark Archon
üzenetére
A Steam-és fórumon is felmerült ez a kérdés, és ott azt írják, hogy Thaler ugyanúgy benne van, mindenféle magyarázat nélkül (és Geraltot sem lepi meg). A CDPR ignorálta a döntést.
-
Televan74
nagyúr
GoG frissítette magát és azóta a Witcher3 nem indul.

-
Szöget ütött a fejembe, mi van, ha
Thaler halott az első részben, s ugye kellene a 3-ban, hogy kiszabadítsuk, illetve az Államérdek küldetéshez. Senki sem cipelte át a halott Thaler-es W1 mentését a W2-n keresztül a 3-ba? 
Volt nekem is egy ilyen mentésem a W1-ben, amit aztán átvittem a 2-be, csak hát a franc sem emlékszik már rá melyik melyik, s nem tudom, hogy mi a
büdös fészkes rohadékfenéért nem lehet kiírni az egyes mentésekre, hogy miket döntöttem benne. Tényleg elvárják a készítők, hogy 7 évvel ezelőttre emlékezzek? -
S1M0N
senior tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Én nem szoktam Alt+Tabot túl gyakran használni, bár néha a Witchereknél is előfordult, de a magától kilépős hiba nálam ettől függetlenül jött elő.
Több óra folyamatos játék után fogta magát akár melyik Witcher játék, és bezárta magát, mindenféle hibaüzenet, vagy egyéb figyelmeztetés nélkül. Sokszor az volt a szerencsém, hogy nem küldetés közben volt ez, valamint gyakran használtam a gyors mentést, így kár nem ért szerencsére. -
nonsen5e
veterán
Olvastam nem egy embernek van / (volt?) vele problémája, hogy fogja magát a játék és kilép. Erre sikerült valami megoldást találni, vagy élni kell vele?
Legújabb patch, GoG verzió Heart of Stone DLC-vel.
-
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Lehet az hiányzott, mert most már csinálja rendesen.

-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
niente. gog-ról leszedtem a telepítőket és Win alól indítottam a patch installereket, az alapjáték, az 1.03 és az 1.10 patch esetén is. ha lesz időm, akkor még megnézem ezzel a klienssel, köszönöm, úgy fest ez megoldja.
frizso:
az ssd és a sok ram miatt nem használok lapozófájlt, 400mb-ra van csökkentve.
-
Az miért van, hogy nem tudok fecskét csinálni? Megvan minden hozzávaló, de amikor készíteni akarok, akkor azt írja, hogy már rendelkezek vele. Pedig nem is, mert elfogyott és nagyon kellene...
-
-
bivalyolo
őstag
válasz
bivalyolo
üzenetére
esetleg megpróbálhatod a temp mappát áthelyezni másik meghajtóra, ha tényleg ott akar dolgozni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
sziasztok!
van egy kis defekt a patch telepítésnél. a steam és az összes egyéb játék külön partíción és fizikai lemezen van, nem a rendszer meghatjón. van cirka 100GB hely a telepített játék után, az 1.03 verzió esetén. amikor indítani szeretném az 1.01 -> 1.10 patch-et, akkor ezt dobja a gép.

miért lehet ez? a C fullon van, 60-ból 5GB helyem van rajta. esetleg a telepítő temp fájlokat akar ott tartani? futtattam a C-n lemezkarbantartót, de nem igazán tudok már takarítani róla semmit sajnos.
köszönöm előre is a segítséget

-
Bocizozz83
tag
Hát igen vétek nem húzni egy ilyen procit

-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Bocizozz83
üzenetére
Hali, i5 2500k nem húzva + r9 390 hozza a kb 60 FPS-t. Elvétve van néhány jelenet ahol visszaesik egy kicsit.
-
Bocizozz83
tag
Köszi a válaszokat!7970et tervezek venni remélem az is szépen fogja vinni.
-
sheep
addikt
válasz
Bocizozz83
üzenetére
Gtx 970-em van (asus black), régebbi de jóféle procim (i5 2500k húzva 4.2-re), és 8 giga ram.
Ezzel a konfiggal majd mindig megvan a fix 60 fps full hd-ben, viszont a hairworks ki van kapcsolva, minden más maxon van. -
Montesantos
senior tag
válasz
Bocizozz83
üzenetére
gtx 980 talán 970
-
Bocizozz83
tag
Sziasztok.
Abban kérnék tanácsot tőletek , hogy kb mi a legkisebb videókártya ami viszi a játékot full grafikán fullhd-ben 50-60 fps körül.(megtámogatva persze jó procival és 8gb rammal) -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
hoppala, ezt megválaszoltam magamnak. bemásztam gog-ba, 10GB peccsellettem gazdagabb
na majd holnap felrakosgatjuk a Heart of Stone-al együtt. így lvl 3-nál, biztos ami biztos 
1.01 ->1.03 van jelenleg. gog-ról, amit szedek, elvileg 1.01-1.10. gondolom neki nem jelent problémát, hogy nálam már 1.03 fut.
1.11-et is érdemes felrakni már, igaz?
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos
üzenetére
meglett a megoldás

Az alaplap nem kezelte jól a procit, valami a Biosban el volt állítva, mert a Win szerint csak két magos volt a gép és hiányzott a két virtuális mag!!!
Nyomtam a biosban egy default-ot és most már négy magot (2 fizikai és kettő virtuálist) lát és kezel a lap.
Ezzel már a game alatt a proci 60-70%-on ketyeg, a városban felmegy néha 90%-ra, de már nem laggol![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A vga csak az ultra (über) beállítást nem bírja, de így, hogy a proci feléledt 1440x900 High beállítást simán viszi 30FPS mellett.Most játszok először ilyen magas beállításokon max. élesítéssel és meg kell állapítsam lenyűgözően szép a grafika

Köszi a tanácsokat

-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
tudnátok segíteni peccselésben? anno megvettem gog-on is a játékot, letöltöttem felraktam, aztán nem volt időm játszani. újra raktam egy driveot, így most fel kell rakjam újra. nekem a gog-ról anno 1.01 patch és 1.01->1.03_2.0.0.29 patch volt meg. most nézem, hogy már 1.11-ig létezik...
hogy érdemes felrakni őket? tudtok egy megbízható oldalt, ahonnan le tudom kapni esetleg egyben az egészet? raktam alá új vasat, csak kimaxolnám már.
köszi előre is

szerk.:
Hearts of Stone van, a polcon. azt még fel se dobtam hozzá. az megoldaná ezt a kérdést?
illetve gog-on néztem, hogy létezik ún. expansion pack, de futólag nem sikerült rájönnöm, hogy mi az. ezt meg tudná valaki mondani?

-
Pipó
őstag
Spoiler!
Felkötötte nálam a Vörös Báró magát a felesége halála miatt. Ha másképp döntök egy-két cselekedetnél, történhetett volna ez másképp? Legalábbis a witcherem okolja magát, mikor meglátja lógva. [ Módosította: Mate ]
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos
üzenetére
Na ez a gép amit most használok, fordítva van bekötve

Low beállításokon a proci 100%-on pörög és elég sűrűn akad!
High beállításokon és Nvidia HairWorks maxra állítása mellett a proci 70-80%-on pörög a GPU 95%-on a memó 800-950Mb között. 30-35 FPs kint a természetben és 25-28 FPS a városokban (itt a proci 100-on van, de csak itt). Ezen a beállításokon über élesítéssel akad a legritkábban

Ilyet még nem pipáltam

-
frizso
senior tag
válasz
milkabrams
üzenetére
4Gb-rammal toltam végig kb. 20 óra witcher3-at és semmi akadás nem volt a ram miatt

-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos
üzenetére
kiraktam azt is!
980Mb sajna az is közel van a maxhoz.
Amúgy közepes beállítás mellett a GPU már csak 60-70%-on megy, a memó 800-900Mb. Ekkor 45 FPS mellett hasít a game
A cpu meg 80-90%, de néha belehúz a 100%-ba és akkor laggol
A lap nem igen kezeli jól a procit, mert a két magot egyszerre teljesen egyformán nyüstöli, nem látszik a külön vezérlés....
a 15FPS még épp játszható volt, szaggatni 12FPS alatt kezdett el a játék. A csúcs 18FPS volt a notin és a minimum a 12FPS, de menet közben stabilan hozta a 15-16FPS-t.
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos
üzenetére
A proc 100%-on van, a gpu meg olyan 95%-on ketyeg, de amikor beakad akkor leugrik 0-ra majd vissza 95-98 közé

Csökkentsek a grafikán, vagy a vga 1gb memója kevés a játéknak???
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos
üzenetére
I5-ös notin sima 64 bites 740m-el elfutott low beállításon 15Fps mellett, nem akadt nem fagyott...
ezen a gépem ami grafikában majdnem 4x erősebb, prociban a noti procihoz képest kétszeres teljesítményt hoz
és mégis valamiért behal a játék 
Feldobom az MSI progit, hátha azzal valamire fény derül.
Amúgy az rendszer win 8.1, a legújabb Nvidia driver van fent a gépen, és már minden drivert egyszer újra telepítettem.
-
frizso
senior tag
Egy kis segítséget kérnék, mert nem értem miért laggol nálam a game?
Gépben van:
8gb memó
i3 4150 intel proc
gtx 560Ti SOC vga
500w chieftec tápElvileg high beállításon 38-42 FPS fixen amin elfut a játék, de random laggol, azaz egy pár másodpercre megfagy a kép!!! Mi lehet a baj???
Notin 740m gt karival is lement, az asztalin meg nem akar
-
westcoastog
veterán
-
ingalls
senior tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Nem hiszem, hogy sokat foltozgatnák még ezt a játékot. Lassan egy éve kint lesz, sok javítása és toldozgatása volt már, ez egy kész játék.
Még egyszer mondom, hogy szerintem jobban járnál, ha megvárnád vele az új cuccaidat, azokkal már nagy élményt fog adni. És igen, a 4 giga ram fhd-ban kevés már, sajnos. Érezhető droppok lesznek miatta. -
Lenry
Topikgazda
válasz
milkabrams
üzenetére
ha az átlag fps-t tényleg a RAM mennyiségből mondják meg... nem várnék túl sokat tőlük
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ott egy óra alatt semmi nem termelődik újra, és még életet is csak minimálisat regenerálsz