-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
Én most a harcról beszéltem. Az Axii hasznos a párbeszédeknél. Nekem is fel van fejlesztve hármasra.
Minden jel gyorsítja az állóképesség regenerálódását. Emiatt felesleges a Quent fejleszteni. A sebzése is elhanyagolható. Egyetlen kardcsapás a többszörösét sebzi.
(#2942) donki:
Nekem is van rengeteg Quen rúnám. De csak kicsi. Hol lehet receptet szerezni hogy nagyot csináljak belőlük?
Szerintem itallal sokkal egyszerűbb és hatékonyabb gyógyulni mint Quennel.Rengeteg alkimista receptem van csak valahogy nem akarok arra gyúrni. Abban semmi jó nincs hogy csak nyomatom az italokat ezerrel, de semmi mást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest