Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
Én most a harcról beszéltem. Az Axii hasznos a párbeszédeknél. Nekem is fel van fejlesztve hármasra.
Minden jel gyorsítja az állóképesség regenerálódását. Emiatt felesleges a Quent fejleszteni. A sebzése is elhanyagolható. Egyetlen kardcsapás a többszörösét sebzi.
(#2942) donki:
Nekem is van rengeteg Quen rúnám. De csak kicsi. Hol lehet receptet szerezni hogy nagyot csináljak belőlük?
Szerintem itallal sokkal egyszerűbb és hatékonyabb gyógyulni mint Quennel.Rengeteg alkimista receptem van csak valahogy nem akarok arra gyúrni. Abban semmi jó nincs hogy csak nyomatom az italokat ezerrel, de semmi mást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Robotporszívók
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lenry