Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Espla
aktív tag
-
katt777
félisten
válasz
Televan74
üzenetére
Neeem, tényleg sokkal szebb maxon, 7870XT-ről váltottam sok játékban drasztikus a grafikai javulás ua. grafikai beállítások mellett is. Ilyenkor látja az ember szeme, melyek azok az "optimalizálások", amellyel az AMD sebességet csal magának. Nem trollkodás, nem hípe, tapasztalat.

Sajnos még überen is látszik, hogy pl. a fények és tüzek csak bizonyos közelségben jelennek meg. Oblivionban is volt ilyen, de annak 9 éve, ráadásul lehetett javítani ini moddal.Javítanom kell magamat, úgy fest, mégsem szar az nV driver. Most az előzővel is előjött ugyanaz a hiba (videóban 5p után). Úgy tűnik, bizonyos mentések visszatöltésekor lép fel. Találkozott ilyennel valaki? Egyébként direkt többféle képlopű progival és formátumban is teszteltem. A múltkor aztán 1x csak megszűnt, most még nem játszottam azóta. Mintha RAM-kezelési probléma lenne, de a rendszerben is van szabad, a VGA-nak meg a felét sem veszi igénybe.
-
Frod
addikt
Azt tudom, hogy lassú, de mintha úgy emlékeztem volna, hogy itt a nagy többség 5-6os szinten tudott továbblépni, de akkor lehet csak rosszul emlékeztem. Ha azt mondjátok a lv4 rendben van, akkor jó

-
Helsing
aktív tag
válasz
alratar
üzenetére
Bármikor visszamehetsz bárhova. Nem kell emiatt aggódnod.
(#3292) Frod:
Az elején lassú a szintlépés.Nem bírtam ki és tegnap gyorsan végignyomtam a főszálat. Szerintem egész jó befejezést kaptam:
Ciri megállította a fehér fagyot aztán elmentünk vadászni meg pecázni utána császárnő lett belőle. Persze húzta a száját, nem szeret dolgozni. A Radovidot megöltem. Djkstrát (vagy ki a fenét) is megöltem mert ki akarta nyírni a haverjaimat. Szóval Nilfgaar leigázott mindenkit. Temeria vazallus állam lett. Skellige felvirágzott a csajszi uralma alatt. Én meg Trissel letelepedtem egy házikóban és ő tartott el engem. Nekem csak innom meg szórakoznom kellett. Ilyen nőt találhatnék a való életben is. 
-
Nazara
őstag
Eddig egyszer sem sikerült elérni a 4.-es szintet a bevezetőben, pedig az XP jött rendesen és megcsináltam mindent. Ez igy van kitalálva valszeg.
(#3290) alratar: Nem. A játék nagy részében oda mész, ahova akarsz, és bármit csinálhatsz, egyedül a szintajánlást érdemes figyelni a küldetéseknél.
-
Frod
addikt
Csak kérdésként: mindent aprólékosan átnézek, minden kérdőjel és mellékküldi teljesítve, és még 4-es se voltam mire eljöttem Fehér Gyümölcsösből. Most már a Bárónál vagyok 4-esen. Ez normális?

Megmondom őszintén nem szoktam figyelni az xp-t, de mintha nem egészen kapnám, ugye? -
Egy területről csak akkor mehetsz el, ha az összes ottani főküldit megcsináltad, igaz?
Azért kérdezem, mer Velenben vagyok és rögtön a Boszorkányvadászatot csináltam és félek, hogy áttesz a kövi map részre holott egy mellék küldi sincs megcsinálva.
-
Eagl3
veterán
Zúzott szörny port hol találok? Kéne a páncélkészítéshez.

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Elvileg random win, de nekem már kétszer ott adta.

-
dunker07
csendes tag
Van közöttetek olyan, aki összegyűjtötte az összes gwynt lapot? (Van rá küldetés, meg acsi is a gogon)
Nekem egyetlenegy lap hiányzik, mégpedig Zoltan Chivay. Megnéztem pár gwynt guide-ot, és ott azt írják, h "beat a merchants or smith", vagy "random win". Most végig mentem az összesen, akivel lehet játszani, de nem adott már senki semmit
Vmi ötlet esetleg?
-
katt777
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Mászással nem volt problémám, megragadtam vmit "use"-zal, és másztam. Lefelé estem, nem is jelezte, hogy megfoghatnám a létrát. Talán a "lebukás" jó rá?
The Nuke: Hogy bugzik, mint a Catalystek. Csak AMD csinálhatta.

cain69: Ha nem értesz egy poént, legalább ne hivalkodj vele.

Televan: Miért olyan gyenge VGA-t vettél, amelyik nem bírja über-en?

-
Logen88
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nagyon csini. 
-
pruzsi
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Triss

-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
Lehet volt már a kérdés, szóval elnézést érte
Most vagyok 23. szinten és pl. van oylan küldim ami 13 meg 15 szint kellet hozzá és már ugye szürke..
szóval a kérdésem az lenne, hogy ha szürke egy küldi, akkor azért nem kapok XP-t?
-
Anubris
őstag
Ezzel a résszel már találkozott valaki a játékban vagy kivágták?
-
FLATRONW
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Talán onnan, hogy korábban AMD-t használt.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Teljesen egyetértek!

Csak kíváncsi lettem volna, hogy magyarázza meg!(#3244) FLATRONW:
Olyan minőségű driver, mint az AMD-nél.
De ha Ő Nvidia-t használ, akkor ugyan honnan tudja, hogy milyen minőségűek az amd driverek?
Gondolom hallotta valakitől... Egy másik Nvidia fantól. Szeretem az ilyet, aki tapasztalatból beszél...
-
atainprison
senior tag
Loc Muinne-ben volt a quest folytatása.
Teljesen lezárult, szóval nincs utalás rá a 3-ban.
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Huuu.... ez az alternatív kinézet nagyon üt!!

-
DrDobos
őstag
A heten meg jon a 'Wolf school gear' dlc formajaban!
-
_Gugu_
tag
Kérdés puszta kíváncsiságból, ami lehet a 2. rész egyik questjéhez kapcsolódik inkább
A 2. részben volt egy olyan olyan "quest" 2 fickó áll az út mellet és valami kísérleti mutagén hosszútávú hatásait akarják tesztelni Geralton. (na ha jól emlékszem ennek nem volt semmi folytatása a 2. részben)
Itt van valami utalás vagy quest vagy valami erre? -
cikasz
őstag
Nos tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim!
96 óra 33 perc a főtörténet vége. (persze jópár mellékküldetéssel) Achi : 56%

Ilyen végére nem gondoltam esküszöm.
Még amikor megkaptam a kardot és néztem a statjait, hogy miafranc nincs is sebzése! Minek kaptam ezt!? 
DE : rengeteg kérdőjel maradt a térképeken
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
torma1981
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gondolom kérdőjeles részekre gondolt a térképen.
-
Televan74
nagyúr
Én két napja játszom vele.A játék nagyon tetszik,a karakterek arca,a 16x tesselált hairworks is remek és nem lassítja a kártyát.Minden high beállításon van,egyedül a textúra minősége és a lakosság száma van ultrán.
Nagyon jó a története.Egy csöppet az érdekes helyek(?),unalmasak egy idő után,de olyankor kimenekülök a kutyámhoz,hogy ne legyen olyan monoton. -
Mért támadnak be azonnal a dezertőrök?
Nem zavar a legyilkolásuk, de nem kapok értük XP-t, így meg ne érdekelnének, de betámadnak.
-
válasz
Nuada herceg
üzenetére
nvidiás trollkodást.
-
Nazara
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Nos, negyedjére játszom a játékot, a három végigjátszásból először nem voltam agressziv, és akkor megkaptam a Radovidos küldit, mig a második/harmadik alkalommal lábat törtem, mert nem birom a disznó fejét Dijkstrának, és igy jött a következtetés, majd az utánaolvasás, hogy ezért nincs királygyilkos-küldetés. 
-
FLATRONW
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Szerintem, hogy ugyanolyan rossz minőségű, mint az AMD driverek. Szerintem nincs ezzel a driverrel sem semmi baj, igaz nekem Keplerem van, és ez a driver is elsősorban hozzájuk készült. Úgy veszem észre, hogy Maxvell tulajok panaszkodnak rá.
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahol, hogy alapól nem rohangáljon a kari mindenfelé? Azaz úgy működjön mint a lónál, hogy alapból séta, és mondjuk shift-re kezd futni.
-
troland26
őstag
vak lárma .....

-
FLATRONW
őstag
válasz
alratar
üzenetére
Igazából csak annyit jelent, hogyha túl nagy a szintkülönbség, akkor nem biztos hogy letudod győzni a küldetés végén levő főellenséget. Én például 22-es szinten nem tudtam legyőzni egy 34-es farkasembert.
Általában amíg nagyobb a szint, de még mindig zölddel van jelölve, addig nem kell hogy problémát okozzon az ellenfél.
Az említett farkasember egy kincsvadászatos küldetésnél volt. Nem tudtam legyőzni, de ellopakodtam mellette és titokban megszereztem a fegyver leírást. -
brumi1024
veterán
-
Tudom (vagyis sejtem), hogy a játék elmagyarázta, de amilyen tökfej vagyok, nem jegyeztem meg.
A küldetések alatti, javasolt szint mit jelent?
Abban tisztában vagyok, hogyha öt szinttel ez alacsonyabb mint Geralt, akkor ne,m vagy alig ad XP-t. -
brumi1024
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én nem találkoztam lemászás lehetőséggel, de ha leugrasz valahonnan és közvetlenül az érkezés előtt nyomsz egy space-t, akkor tompít bukfenccel, ez mintha segítene elkerülni a kisebb sérüléseket.
-
válasz
katt777
üzenetére
Ha már billentyű kiosztás...
Én is átvariáltam a gombokat, viszont nem találok olyat, hogy lemászás.
Felmászni ugye space-el lehet, létrára meg alapesetben E-vel lehet fel-le.
De hogy lehet lemászni arról a szikláról, amivel space-el fel lehet?
Lambert whicher követett egy ideig, és Ő folyamat lemászott mindenhol, én viszont csak ugrani tudok, vagy esni, így viszont néha elég sokat sérülök. -
AS
félisten
Küldetéshez:
A befejezésekhez : ha királyhoz viszed cirit akkor nem marad Wicher a végén ... Ja igen király ölö küldi az hogy kiszabadítjuk a kémet a troloktol de utána mi van ? Mert nekem semmit nem adott uj küldit. Aki tudja irja meg 
-
katt777
félisten
válasz
brumi1024
üzenetére
Én nem tudom, mert minden játékban első dolgom épelméjűre tenni a billentyűzetkiosztást, a szemem csak annyit vesz észre, az van-e ott, aminek lennie kell, vagy nem. A gáz itt az, hogy ha az alap irányítást leveszem a gyári dedós/konzolos szintről, marad még vagy 10 teljesen fölösleges, extra gomb.
Ezekből asszem 5-öt tudtam duplázni, lóról fel/leszállást akadt még csak időm megnézni. Fel akartam venni egy éjszakai lovaglást, de mire visszaértem Vizeletkiválasztó Békéhez, kiderült, hogy 200kB-nál megszakadt a hülye Afterburner.vegitossj7: Azért ennyi, ami benne van a nevében. Én mondjuk azt nem értem (leírás), hogy ha 1.01-től OK, miért kell neki az 1.02 patch...

Ne a legfrissebb nV drivert használd, az AMD-s aknamunka.
Eleve hibásan pakol ki egy rakás grafikát, és én is elakadtam szinte mindenben, lóva, és gyalog egyaránt. Tettem föl videót, egy kis patakból nem tudtam kijönni kb. 10cm szintkülönbségen, a ló meg elakadt a pár cm magas cölöphídban. -
vegitossj7
addikt
Elvileg:
Patch 1.06
-Fixes the endless loading screen when fighting the Ice Giant during the quest 'Lord of Undvik'.
-Geralt's clothes will no longer be wet after leaving the menu.
-The gate in the crypt now works correctly during the quest 'Scavenger Hunt: Viper School Gear'.
-Fixes the lack of interaction with Roche on Oxenfurt Bridge in the quest 'Get Junior'.
-Fixes an issue that prevented players from creating more than one item via Crafting/Alchemy.De remélem nem ezért majd 300 mb

Viszont ahogy nézem, valamit csináltak a teljesítménnyel is, mert most egyszer sem esett le 30 alá novigárdban.

-
Mate
nagyúr
Most frissített valamit a steam. Van valami infó ezzel kapcsolatban?
-
Anubris
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ilyen nekem is volt most egyik csatában, hogy yrden csapdát akartam letenni és többször is kiírta, hogy most ez nem lehetséges, aztán odébb gurultam akkor meg sikerült. Persze ezen múlhat az életed is.

-
qad
senior tag
Nálam ez elég sűrűn előforduló bug, attól van hogy nem várok türelmesen amikor töltés után keresi a beviteli eszközöket. Ha várok 1 kicsit amíg kiírja hogy bill+egér megtalálva/csatlakoztatva akkor nincs gond és menet közben még soha nem volt gondom vele. Betöltésnél,video után vagy gyorsutazás után szokott előjönni ez a bug.
A megoldás rá: Mentés és kilépés a játékból a főmenüig vagy mentés és teljes kilépés/újraindítással.
Nálam a lóval kapcsolatos dolgokat szereti bugoltatni. Az első lóversenyemen is a ló gyorsítására vonatkozó gombot felejtette el beadni, mindezt természetesen egy hosszabb átvezető jelenet után, mentési lehetőség nélkül.
-
Anubris
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nálam a Q az ide oda ugrálás, és ha hosszabban nyomom a középső egeret akkor jön a Triss féle meteor.
-
GypsFulvus2
őstag
Ciri képességei között hogyan lehet váltogatni? Most már három van neki, a középső egérgombot mutatja az ábra, de nem történik semmi, továbbra is csak az ide-oda teleportációt használja.
-
AS
félisten
Na lol kaptam egy rossz befejezést.
És mind a 3 befejezés azon múlik hogy beszélünk a Cirivel a végén. . és sok villám válasz elég nagy szívatás.
Ha nem viszük el a királyhoz akkor marad a 2. befejezés?
Vagy min múlik az hogy Wicher marad vagy sima vándor....
+Nekem nem is volt olyan küldi hogy öljük meg a királyt. az hogy jön elő ? -
Mate
nagyúr
Hajókázni hogy lehet? Lesz egy küldetés és utána?
-
DrDobos
őstag
Most vallottam szerelmet Trissnek?:
A mágus stb menekítős küldetést csináltam, és elmegy a végén Triss. ekkor lehet mondani neki, hogy maradjon itt Geralttal, ezután a választható opciók között szerepel az is, hogy "Szeretlek." Ez volt a szerelemnyílvánítás, amit ha megteszek Yen-nel is akkor a két szék közé dolog van?
Eléggé ilyen "rendben van nem tudok vele mit kezdeni, megyek." reakciója volt Trissnek..Update.: ugye elment Triss. Ő mikor tér vissza, mi szerepe lesz még?
-
-
brumi1024
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Várj, nálam alapértelmezetten a space a feljövetel.

(#3199) Anubris: Ez azért van, igen, és tudom, hogy a könyvekben ő az igaz szerelme, de egyrészt a játékok a könyvek írója szerint semmilyen tekintetben nem folytatásai a könyvnek (érdemes elolvasni az interjút, minden tiszteletem, de arrogáns p.cs módjára beszél az író a játékról
), és ha már az előző két játékban szó se volt róla, De persze a könyvesek kedvében akartak járni, és ez szép dolog, csak közben a saját felépített történetüket felejtették el kicsit, például azzal, hogy mi történt köztük a 2 és a 3 között.legalább egy komolyabb súllyal rendelkező döntési lehetőséget adhattak volna (ezt valaki elég szépen leírta az egyik topikban, hogy lehetne ezt megoldani egy minimálisan módosított sztorival és pár karakter felcserélésével a döntés alapján).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon csini. 

Eleve hibásan pakol ki egy rakás grafikát, és én is elakadtam szinte mindenben, lóva, és gyalog egyaránt. Tettem föl videót, egy kis patakból nem tudtam kijönni kb. 10cm szintkülönbségen, a ló meg elakadt a pár cm magas cölöphídban.
Lenry