Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Milyen hangulatfokozó dolgokat bele nem tesznek a játékba.
Lovagolok ,aztán az út mellett álló katona fingik egy nagyot majd elkezd magán röhögni

-
Helsing
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem is nagyon bejönnek a küldetések. Sokkal fantáziadúsabb és eredetibb küldetések vannak benne mint a szerepjátékok zömében. Tetszik hogy még a mellékküldetések is egész jól ki vannak dolgozva. Ezt a legtöbb játékban letudják azzal hogy "szerezd meg ezt", "győzd le azt", stb.
Az meg külön jó pont hogy sosem lehet előre tudni hogy mi sül ki a dologból. A többi játékban általában elég egyértelmű hogy mi a jó és mi a rossz cselekedet. Itt simán lehet hogy jót akarsz de sokkal nagyobb bajt okozol. Pár ilyenbe belefutottam már itt.
Ez a játék nem fekete meg fehér hanem a szürke ötven árnyalata. Sokszor csak a rossz és a másik rossz végkifejlet között választhatsz.
Ebben a játékban nem súlytalanok a gonoszok. Nem azért gonoszok mert hogy az milyen jó nekik és hogy nekünk legyen kit legyakni hanem vannak mögöttes céljaik, indítékaik.(#1497) gradient99:
Akkor ez is olyan küldetés ahol nincs jó megoldás. Mindenképp szívni fog valaki. -
gradient99
tag
válasz
Helsing
üzenetére
Ha megölöd a Whispering Hillock fa szellemét, akkor nem szabadítja ki az árvákat, fel lesznek áldozva a három undormánynak, és így nem haragszanak meg a báró feleségére, és így meg tudják Geralték menteni őt, így a báró nem lesz öngyilkos, amennyire én tudom a dolgokat. -
donki
senior tag
Tetszik nekem, hogy jelentéktelennek tűnő küldetéseknek nagyon durva következményei vannak, ha rosszul döntök.
A Fyke szigeten azt kérte tőlem a halott lány szelleme, hogy a maradványait vigyem el a volt szerelmének, hogy az eltemethesse. Teljesítettem a kérését, amivel egy betegség szellemet engedtem szabadjára, amivel alighanem minden idők legpusztítóbb járványát indítottam el. -
Zilai81
csendes tag
Sziasztok. Nem tudom közületek járt e már úgy valaki mint én, hogy a Witcher 3 néha néha egyszerűen KIFAGY pedig A GeForce 352.86-os driver is felvan telepitve. Egyszerűen nem értem szerintem driver hiba lehet!
-
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezek szerint lesz pár fajta változata a befejezésnek.

-
Helsing
aktív tag
Nektek a bárós küldetés hogy végződött?
Nálam meghalt a felesége a báró meg felakasztotta magát. -
Zsolt!!
aktív tag
Üdv!
A játékban hozott döntések milyen hatással vannak a történetre? PL: elfogadom a pénzt a kapitánytól vagy sem?
-
Muerte
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy barátomtól ajándékba egy kódot,mi a következő lépés?
Ez most steames vagy valami másik kliens kell hozzá? Bocs a láma kérdésért de nem tudok még semmit erről a játékról 
-
Viper26
nagyúr
Kiabszott griff elől miért nem lehet futni időnként?
Geralt csak hátrál mint egy gyp-s néha, azzal meg nem sokra megyek...pajzs meg persze használhatatlan, hiába választom ki, hát remek..
-
Prosector
addikt
Elvileg a mapen levo osszes láda szurke, ugyhogy sztem igen.
De gondolom az elejen kene elolvasni a levelet, Amugy van egy tippem melyik lehet az: amikor ramegyek a kuldire, jobb oldalon megjelenik a levél kinézete(3 db. papirbol áll), az inventory-ban is van egy ilyen 3 papiros levél ikon, szoval hasonlit rá(asszem az a zavaros/olvashatatlan kezirassal irott, vagy vmi ilyesmi a neve), de hiaba olvasom el , nem tortenik semmi.
-
-
BoneDragon
veterán
Gold farmolás... azaz boci.

-
snecy20
nagyúr
1.03-as peccshez nincs valami külső link?
-
GrG1210
aktív tag
Hali , nem minden kovács tud elkészíteni minden tárgyat ? , mert az első pályán lévőnél kardot nem lehet.
-
_Gugu_
tag
Szerintem sokat dob a hangulaton hogy kissé régies nyelvezetet használnak.
Egyébként szerintem egyáltalán nem rossz a fordítás.
SG topicban találtam ez előbb:
"Lónévvel kapcsolatban:
A Regényekben kezdték keszegnek fordítani.
Egyébként:
Gerlat lovának a neve
http://witcher.wikia.com/wiki/Roach
Ugyan ez magyarul
http://hu.wikipedia.org/wiki/Bodorka
Nah leeht mégsem olyan hülyék?" -
D5
aktív tag
komolyan, ti mekkora monitoron/tv-n toljátok? Nekem a 23 col fullHd mellett elég kicsi
fovot próbáltam cheatengine-nel, de nem az a baj, rájöttem. Egy nagyobb kijelző kellene... -
Anubris
őstag
Akasztott ember fája közelében lévő kérdőjelet érdemes felkeresni, pár nekker van csak a szörnyfészekben, de rengeteg hasznos holmit rejt a hely. -
TTomax
félisten
FOV-ot tényleg csak cheatengineel lehet állítani?
-
torma1981
veterán
ti hogy vagytok már néha 5-6-os az első pályán? Én még 1-es vagyok pedig sok mellék küldit megcsináltam, Igaz max 20-25 XP-t kaptam. Esélyem sincs így egy erősebb medve vagy szellem ellen. Most megyek a griffet megölni de így elég nehéz na.
-
törölt tag
válasz
velizare
üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik,így autentikus.Aki pedig olvasott életében már pár könyvet és nem a facebook galaxis kizárólagos és oszlopos tagja ( nem rád gondolok ),annak szerintem nem okoz problémát a szövegértelmezés,akinek meg igen az már nem bepótolható ismeretanyaggal rendelkezik amúgy is.

-
válasz
gradient99
üzenetére
szerintem teljesen felesleges volt ezt az archaizálást beleerőltetni a játékba. ha azon kell gondolkozni a magyar ferdítést látva, hogy vajon mit akarhattak ez helyett írni, az már régen rossz, mert megöli a szórakozást.
-
Prosector
addikt
Szunya,gradient: értem, ezt nem tudtam.
Egyebkent ezt a "régies" beutest en is alairom, tokre erzem.
-
Frod
addikt
válasz
gradient99
üzenetére
Neked lehet, számomra totálisan magyartalan.
"Megtámadjuk az erősséget." "Ellovagolunk az erősségig" "A király ellátogatott az erősségbe"
Akárki akármit mond, ez elképesztő mód zavaró, minden téren
-
Prosector
addikt
válasz
gradient99
üzenetére
Az nem "strength" ?
-
Frod
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Emelt szintű angollal, és úgy, hogy fél évet kint éltél kétlem, hogy ne lenne elég jó ahhoz, hogy megértsd

Én is angolul fogom elkezdeni, mert míg egyrészről tetszenek a fordított fantázianevek (pl főzetnél a Rőtbagoly és társai) de ugyanakkor, valaki korábban írta, hogy a fortress - erődítmény helyett, erősségnek van fordítva és az ilyenektől meg a falnak megyek.Bár a legsztárabb a Splinter Cell: Blacklist fordítása volt ahol a 'Pick up body'-ra a 'Test falnyalábolása' jött ki. Addig se voltam fordítás-fan, azóta egyenesen kerülöm

-
Balu972
aktív tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Igen, javasolni is akartam.
Többen szidják a fordítást, és néha én is kihallom, hogy rossz a hangsúly, de nekem sokat segít, hogy nem a nyelvre kell koncentrálnom. Jó vajákolást! 
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Balu972
üzenetére
Hát csak azért fordult meg a fejemben, hogy minden apró dolgot értsek.
Nem hiszem hogy átsiklottam akármi felett is. Rá merem fogni, hogy egész jó az angolom, emelt szinten érettségiztem belőle, dolgoztam Angliában fél évig. Bár nyelvvizsgám nincs, de azért boldogulok. Viszont itt aztán használnak ám 1 szókincset!
Szóval a lényeg, hogy nagyjából azért követtem az eseményeket, párbeszédeket, de mégiscsak a magyar az anyanyelvem.
Na de magyarul folytatom. Majd megszokja a szemem. 
-
Balu972
aktív tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ööö, nem kell újrakezdened sztem.
Bár kétségtelen ha már ráálltál az angol meghatározásokra akkor lehet, hogy egyszerűbb.
-
BoneDragon
veterán
Amúgy aki keresné, Keira Metz-nél (boszicsaj) lehet venni skill újra osztó főzetet. Tisztítófőzet a nevet és 1000 korona.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Van magyar nyelv, de sokszor hasznosabb kikapcsolni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grafikai beállításoknál azt se tudtam mi micsoda olyan hülyeségnek fordította le az opciókat. -
1m1s
tag
Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy ha leszedek egy rúnát egy fegyverről, akkor azt visszakapom az inventorymba, vagy elpusztul?
Köszi! -
Honzi
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Akkor nézd meg jobban mert van.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Mindjárt besz@rok... Nálad hogy magyar?

Van benne magyar nyelv is? Vagy inkább magyarítás? Bár utóbbit nem hiszem, hogy ilyen hamar elkészülne. Magyar nyelvet meg nem találtam a GoG-ban a beállításokban.(#1419) bivalyolo :
Köszönöm, meglett aztán! A fáklya sokat segített.
Meg mondom aztán elindulok körbe körbe és meglett. 
-
Balu972
aktív tag
Mindemellett a medium grafika egyáltalán nem csúnya, számomra teljesen elég
-
vegitossj7
addikt
Fojtogató pls
-
irhejja
tag
ITT van a Techspot féle Benchmark, ha valakit érdekel, úgy tűnik a CPU-k terén egész kiegyenlített a verseny.
-
Anubris
őstag
Amúgy valaki korábban kérdezte, most először én Keira Metz-nél találtam ilyen képességpont visszaállító főzetet, 1000 korona.
-
Prosector
addikt
Hol talalok a Gyumikertben fegyverkovacsot?
Willis nem csinalja meg a viper kardot, mert o pancelkovacs. Legalabbis gondolom azert nincs ilyen opcio nála.
-
FLATRONW
őstag
-
bivalyolo
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ahogy belépsz abba a nagy terembe, ahol ha felnézel látod a kutat, nézz jobbra és felfelé, ott lesz az út. Én is baromi nehezen vettem észre
Ezután, másszál vissza ahonnan jöttél fordulj balra és látni fogod a felfelé kanyarodó utat, aminek a végén lesz a létra. -
törölt tag
válasz
Balu972
üzenetére
Vakációzom,nézelődöm,shoppingolok.
.Amúgy pont jött egy vihar,a várfalról néztem a villámlásokat meg a szélvihart/esőt nagyon szép volt,vissza is vontam minden fanyalgásomat a grafikával kapcs.Vannak csatornák/kanálisok le lehet menni,egyes bejáratokhoz kulcs kellene ( ami nincs meg persze ) 
-
törölt tag
válasz
Balu972
üzenetére
Én tele vagyok 20-30 as küldikkel,egyiket kipróbáltam, egy nyíllövéstől megfeküdtem,szóval rossz ötlet volt.
Amúgy nem is mondtam hülyeséget pénzkölcsönzési ügyben,Novigradban a Vivaldi bankos pasi ad kölcsönt,ha visszafizetjük még többet ad utána.Elvileg azt mondja,hogy a császár megbízására segít,de azért befenyeget,hogy ha nem adjuk vissza vannak behajtási módszerei.Kíváncsi vagyok mi történne,jönnek a behajtók és levernek?
Sok apró érdekes ötlet van,kiváló a játék. -
-
Prosector
addikt
2 kérdésem lenne:
1.: A "mocskos jovedelem" questnél elolvastam már mindent és mégis, azt irja, h "olvasd el a levelet, amit talaltal"

2.: A HP csik jobb végénél mi az kis fehér negyzet(egy nyillal a kozepen)? esetleg a szintlépés ikonja?
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok elakadtam a witcherbe egy barlangba vagyok egy csajjal és a pokok jönnek pokfészekböl és azt kell kirobantani bombával de nincs bombám
hon lehet kapni vagy hogy lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lenry