Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
1m1s
tag
Helló!
Elkezdtem rátenni pontokat a tűzpatak nevű képességhez, de nem tudom hogyan tudnám használni.Gamepaddal játszok.A queen jelnek van egy képessége amivel egy védőburkot tudok képezni, ehhez az RT-t kell hosszan nyomni, ezzel a tűzpatakkal viszont nem működik.Tipp?
Köszi! -
aizen92
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Akkor jöhet pár forrás a folytatásról... Én őszintén szólva nem nagyon találtam megbízhatót.
-
gabor222
tag
Másnak nem omlik össze az nvidia driver az 1.04 patch óta? Nálam ma már vagy 4.szer áll meg a kép, lerakva kiírja, hogy összeomlott és helyreállt. A játék utána megy tovább, de nem tudok már visszalépni, be kell zárnom.
-
Mukorka
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Én a gyárilag high beállításra tettem de a textúrákat lowon hagyta. Utólag igazította azon is és nekem is tök jól fut ezzel a kártyával.
Életem eddigi legstabilabb game-je. A haj meg tök szép hajmunka nélkül is. -
Prosector
addikt
válasz
Archanon
üzenetére
Otletkent mondom, ha a fű latotavolsag nalad ultran van, vedd le high-ra. Nekem +15 fps lett es sztem abszolut nem zavaro.
" Mondják, hogy 30 fölött már folyamatosnak kéne látni a képet, én sajnos mégsem ezt tapasztalom 35-40 FPS környékén sem.
" -azert nem tapasztalod mert ez nem igaz -
Nuada herceg
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
Örülök, hogy játékra tudod bírni a "játékot"!

Élményt ad, senkinek sem kellene kihagynia.Ajánlom ezt a rövid cikket, olvasd el ha lesz pár perced.

Witcher 3 Nvidia vs Amd (Hairworks)Én egy HD 7870-el tolom. Alapból medium beállításokon volt a játékot. Úgy volt 50 feletti fps, közel 60.
Fraps-el mérem én is! De csak próbálgattam, felvettem mindent high-ra. Így is 40 felett maradt az fps. 42-45. Ez nekem még bőven játszható, élvezhető.
Viszont kipróbáltam a hairworksot, lefelezte az fps-em. 24-25el ment... :/
De ahogy a cikkben is írták, majdnem így megfingatja az Nvidia kártyákat is. Szóval szerintem kapcsold ki, így is szépen lobog a haj, meg nő a szakáll.
-
Archanon
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Úgy látszik ez segített. Egyelőre még nem lépett ki.
Próbálgatom a beállításokat, mi az, ami iszonyat sok FPS-t zabál. Az Nvidia hairworks úgy látszik trónon csücsül ilyen szempontban. Muszáj valamiket lejjebb vennem, mert GTX 970 ide vagy oda, talán a processzor hiánya (elvégre ajánlott követelmény i7+gtx 770 kombó), de sok helyen, főleg átvezetőknél nagyon beszaggat, 24-28 FPS gyakran. Mondják, hogy 30 fölött már folyamatosnak kéne látni a képet, én sajnos mégsem ezt tapasztalom 35-40 FPS környékén sem.
Belefájdul a fejem, miközben nézem, érzem egyszerűen, hogy nem fluid, laggol.Fraps-szel nézem az értékeket amúgy.
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm a választ, totál kielégítő volt, minden kérdésemre meglett a válasz!

Tényleg köszi!Többit beteszem spoilerba, nehogy valakinek elvegyem/meghozzam a kedvét!

Igen, emlékszem ahogy Geralt megjegyezte a csontokra vonatkozóan...
Végül is egész jó vége lett! Megjegyeztem ott a 3 boszinak, hogy ezt nem tudom megbocsájtani nekik!
Aztán elmentem a báróhoz! Tudom, hogy nem ez a báró vágta le a fülét, hanem a falu helytartója, vagy akármi, csak nem ugrott be a titulusa.
Szóval vissza a báróhoz. Elmondtam neki mi van, kicsit köcsög is voltam, le akartam már rázni. Mondtam ne menjen a banyákhoz, mert még én is félek tőle, hát még vele mi lenne.
De aztán ajánlott 1 jó kis összeget, mondom üsse kő. Megölöm a boszikat! De természetesen nem voltak ott. Csak a báró lánya a fény katonáival. Vagy tűz örzői, vagy mik... Összeálltunk, öltük a lényeket, a végén meg 1 nagy szarvasféle jött. Azzal volt gond, de hosszú idő után leterítettük. Ugye azt a boszik küldték, de szerencsére Ők maguk nem jöttek...
Aztán megint beszélgetés, a báró elviszi a feleségét valami öreg gyógyítóhoz, hátha címszóval. a lánya visszamegy a nagyvárosba és ennyi. Szóval majdnem hogy jó vége lett. Jó a gyerekek nem ezt mondanák, de nincs háború halott nélkül. 
a Fyke szigeten is utalgatott Gerald igen, hogy baj van a szellemmel, de én jóhiszemű voltam. Ezért öltem meg most a fa szívét, vagyis a szellemet. Ugye aztán a mágusnő, aki odaküldött átvert, de vele is sikerült megegyeznem, hogy ne adja el a papírokat, menjen Khal Mo... akárhova. Jobb, mintha megölném. Beleegyezett, később szerintem majd meglátogatom.
Na mindegy, tök fasza az egész, nagyon tetszik. Most meg a nagyvárosban vagyok. Novigrad talán.
1 katona orra előtt akartam lopni, illetve loptam is. Figyelmeztetett a gép, hogy nem fog neki tetszeni, de mondom majd adok neki! 1et vert rám azzal a dárdával, el is ájultam a fenébe... :S Én, a nagy szörny ölő!
10-es szintű vagyok. És vannak olyan küldetések, amikhez 24-es szint kell.. Azt el lehet érni egyáltalán? 
(#1883) brumi1024:
Köszi a választ! Igazán jó hírt közöltél!
Akkor nem marad majd befejezetlen az ügyünk! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TBT
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Inkább Witcher IV legyen Cirivel a főszerepben!

-
Archanon
őstag
Sziasztok!
Witcher 2 kivégzésével végre eljutottam odáig, hogy elkezdhessem a harmadik részt is. Tudom, lesz még hozzá kiegészítő tartalom idővel (!!!), de a fene se fog addig várni...
Feltelepítettem a játékot, legfrissebb nVidia driver van fent (Witcher 3-as), GTX 970. Csutkára húzva mindent (SSAO) 40-45 FPS, "jobb helyeken" 55 is megvan... a legelső cutscene (a fa? tövében alvós) mondjuk 24-25 FPS-t is alig produkált. Sebaj, essünk túl rajta, léteznek kompromisszumok ugyebár, később visszaveszek a grafikából. Nademármost én egy olyan problémával állok szemben, hogy képtelen vagyok játszani. Miért? Ahogy kézhez kapom az irányítást, kilép a játék, mindenféle hibaüzenet nélkül. Driver újratelepít, stb... Egyszerűen ledob az asztalra, Alt+F4 szindróma. Mi a jó fenét csináljak, 3 órája szenvedek vele.

-
Yllgrim
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Kegyetlennek kell lenni a gonoszakkal es jo fejnek az elesetekkel
Azert neha lehet kiveteleket tenni
A sztori nem tuom milyen hosszu, de tollhatnanak folytatasokat, ebbol a vilagbol ki lehetne hozni egy jo kis darkos MMO-t, most mar eleg sok minden megvan hozza, a Hairworks-ot dobjak a kukaba es hajra 
-
brumi1024
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy
. Még inkább spoiler:itt nincs olyan döntési út, aminek a végén nekik tudnál ugrani de majd lesz, ne aggódj. 
(#1882) S1M0N: Én egyszer-kétszer beletrafáltam: amikor nem kellett volna jóhiszemű voltam, utána pedig kellett volna, de az előző tapasztalatok alapján nem voltam az.

-
S1M0N
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Azért, mert
a boszikat szolgálják, így bosszulta meg, amiért a fába/fa gyökerei közé zárták. Valami druida/pap volt, aki kijátszotta a halált (a boszik mondják), de hogy mi is volt valójában, az nem derül ki. A csontjait megtalálva Geralt meg is jegyzi, hogy nem emberi csontok, szóval ki tudja, hogy mi is volt ő. És pont a két fél ellenségeskedése miatt szabadította ki a gyerekeket, akikből így nem lett boszi csemege, viszont az egész falu elpusztul, plusz a báróéknak is annyi. Szóval nincs igazán jó megoldás, a szellemről sem tudni eleget, ami miatt tényleg nem nagyon lehet megbízni benne. A boszik meg lényegében ősidők óta rendezik a környék életét, igaz, megkérik az árát. Ja, az előző hozzászólásodban meg nem a báró, hanem a falu elöljárója vágta le a fülét. A Fyke szigetesnél nekem az volt a szerencsém, hogy itt, a fórumon már írták a következményeket, de a párbeszédek alapján sem volt teljesen oké a szellem, talán Geralt meg is jegyezte ezt. Plusz ugye ott volt az ismeretlen szer, amit bevett. -
Nuada herceg
őstag
Hát köszi az infót! Valahogy sejtettem én,
hogy nem túl megbízható...
Egyébként nem tudod miért irtotta ki a falut? Ki volt az a szellem, vagy mi baja volt a falu embereivel?
A gyerekeket sajnálom, elég ocsmányak voltak a boszik. De hát nem menthetek meg mindenkit, azt teszem amiből előnyöm származik. -
S1M0N
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Én tegnap leírtam a tapasztalataimat, megcsináltam mind a két lehetőséget.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
pipo112
üzenetére
Kérdés.
Erdő asszonyai, banyás küldetés.Nagyon nem volt szimpatikus a fában lévő akármi. De megígértem neki, hogy kiszabadítom. Aztán összegyűjtöttem amit kell. De mivel a Fyke szigeten már megszoptatott 1 szellem, azóta nem bízom senkiben. Így úgy döntöttem, hogy átverem és megölöm a fában lévő szörnyet, vagy akármit. D kicsit sajnáltam, mondom még jó szövetséges lehetett volna.
Utána amikor a báró levágta a fülét, fizetség ként, meg jött a többi esemény. Hogy meg akarták enni cirit, meg náluk van a másik báró felesége, így már gecire ellenszenvesek lettek. Nekik is ugrottam volna, ha engedte volna a játék, lett volna olyan lehetőség.
Így most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi volt a fában? Ezért nem töltöttem vissza régebbi mentést. Folytatom tovább, de hátha valaki kiszabadította...
-
Werkly
addikt
Na most megakadtam!
Yennel valamiféle kertben vagyok és valami zsilipet kell megnyitni! De nem jutok a másik karhoz!
-
macy
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nem, mert a szemtanúkat meg leaxxiizza

-
Yllgrim
őstag
válasz
Balu972
üzenetére
En bringaval jarok be, itt setalt egy kutya elottem bent az erdoben, gazdaja a kanyarban, mondom magamban ezt "lenyomom" elkezdtem gyorsitani, majd amikor azt vettem eszre hogy ugyanolyan cukin mosoloyg es nez ram mint elotte rajottem, ez nem az a vad kutya, amit ott "abban" az erdoben van

Hozza kell tennem, itt Angliaban a kutyak olyan nyugisak, hogy az valami cuki, a legnagyobb elmenyem, amikor setalok nyugiban, elottem az uton ott all egy Rotweiler a gazdaja meg vagy 10 m-re tole, egyre lassabban megyek, mert hat a reflexek... Mikor olyan 5m-re erek, ramnez a Roti es megijed tolem! Na mondom, ilyen nincs, megzabaltam volna, olyan cuki volt ahogy egy bazi nagy Roti fel toled...
Roti megilyed toled es odeb megy... Na akkor kezdtem pedzegetni hogy ez egy mas vilag 
-
Balu972
aktív tag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Hát igen nekem se megy a munka!
Két nap witcher után kocsival mentünk valahová, és megpillantottam egy szépen virágzó bokrot, nagyon hasonlót a játékbelihez, komolyan mondom az volt benne, hogy odamegyek és begyüjtöm E-vel. (még szerencse, hogy nem én vezettem
).A griffes páncél küldit hol tudom elindítani?

-
Yllgrim
őstag
válasz
Balu972
üzenetére
Elso terkepen mikor eloszor kellet felvennem a harcot vele szitkozodtam nem kicsit, mar 2x-er haltam, uh 3ik nekifutas elott elovettem a bestiariumot, elolvastam mit ir, felkeszultem es ment egybol, csak ra kell erezni, mint a lovaglasnal, ott nem hasznalok bal gombot, egyszeruen csak raerzel egy ido utan, ha nem...

szerk: nehez igy dolgozni, hogy eppen azon ragodok, merre menjek este kalandozni
Tele vagyok Secondary Questekkel, Contractokkal 
Az nagy elmeny amikor kiszeded magadnak a Griffin szettet es megcsinaltatod Novigrad-ban, olyan 3-4 orat szantam ra, es jo erzessel fekudtem le hajnali fel 3 kor

szerk-szerk: Nagy szerencselye szerintem DA:I-nak hogy a Witcher fel evvel kesobb jelent meg, ez a jatek nalam siman lenyomta, darkosabb vilag, jo a sztori, nekem az a csapat centrikus megoldas nem allt kezre

Reg volt ilyen jo hangulatu jo kis jatek a kezemben, ami ennyire lekotott volna. A grafikat azert meg tuningoljak kicsit...
Szep nagyon, de azert megis 
-
Yllgrim
őstag
válasz
Atilla001
üzenetére
Hat ha kellenek jo cuccok, ha szeretsz felfedezni es szereted a kihivasokkal teli kuzdelmeket, akkor erdemes, amugy nem kotelezo, en biztos mefnezem mindet, a jatek resze es muris, amikor sokszor halal fejesekbe szaladok bele, ugy meg nem futott Witcher ahogy en szoktam

Na meg a rakeszules, a bestiarium atolvasasa, a talalt levelek, konyvek elolvasa mind resze a vilagnak, ez nem egy Diablo hogy csak hack n' slash azt csumi, meghalt a boss

(#1834) Vistaboy: bena vagy
Azert elegge stresszes ember lehetsz, a sok gyotrodes az elmult fel evben, penzhiany miatt nincs wow feltoltes, majd DA:I, aztan hirtelen uj VGA majd a Witcher sem az igazi.... nehez az eleted...(#1844) Balu972: Az elejen trukkos, Yrden-en belul usd, hozd bele olda eloszor, a csapda aktivalodik rajta es utsz 2, gurulsz, amikor teleportal elgurulsz es vissza, utsz 2-t ismetel...

Baro Feleseg
csinald meg a mocsaras kuldetes lancot, ott lesz a folytatasa, a lanyat meg mondja hova kell menni. (#1846) Xerxész: Kerdojeleket akkor latod ha elmesz egy hirdetofalhoz es felveszed a cetliket rola, egybol megjelennek a kerdojelek, erdemes el is olvasni mindent ami nalad van, sok infot, kuldit adhatnak.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Aha, köszi. Még csak tegnap este jutottam át oda, csak annyit láttam, hogy a térképen van egy csomó kérdőjel. Az jó, hogy nem tesznek fel mindent, hanem utána kell járni. Apropó, egy helyen megjelentek a minimap-on ilyen szélkerékre emlékeztető, három ívből álló jelek. Hiába mentem oda, nem találtam ott semmit (érzékekkel sem), és a térképre sem kerültek fel. Ezek mi fán teremnek (ha spoileres a megoldás, akkor inkább hagyjuk, előbb utóbb csak kiderül) ?
-
TBT
addikt
válasz
Sarkadi
üzenetére
Lesz ennél nagyobb kegyetlenség is!

Amikor el kell búcsúzni Trisstől, az nagy szemétség. Persze rá is lehet beszélni, hogy maradjon és hogy Kaer Morhen-be menjen.
Kegyetlen egy opció. Naná, hogy nem engedtem el. Ki az a szívtelen, aki elengedi örökre Triss-t, az egyetlen csajszit, aki végigkísérte Geraltot mindhárom részben.
Ha sikerül rávenni a maradásra, akkor lesz egy nagyon jó "bírkózós" jelenet is a világítótoronyban.Plusz Yennefert is kétszer meg lehet fektetni.
Egyszer az Unikornison (Skellige), egyszer pedig Kaer Morhen-ben. Mind a kettő nagyon jó jelenet.
Sőt, amikor Yen és Triss találkozik, az is egy jó jelenet. Emellett, ha mindkettőnek szerelmet valottál, akkor nagyon jól el is bánnak Geralttal.
De ez a Ciri! Már a tavaly megjelent E3-as Trailerben is baromi szimpatikus volt a csaj, de most, hogy sikerült jobban megismerni, totál beleszerettem. Rettentő laza és jófej. Nagyon jó szövegei is vannak. A hangját adó színésznő is szuper munkát végzett (bár ez minden karakterről elmondható). Nagy kedvenc! Remélem a két kiegészítőben (Expansion) vagy majd a Witcher 4-ben ismét játszhatunk vele. Ha a Witcher 4 főszereplője ő lesz, akkor már most bontom a pezsgőt és teszem félre a pénzt a 0day vásárlásra!

-
BoneDragon
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Alapból nem látszódik minden kérdőjel, fel kell fedezni hozzá az adott részt. Második térképen kb 110 körül lehet.
-
Balu972
aktív tag
Szia!
Nekem ugyanezt csinálta! Nem mutatta, hogy a vérfarkast hol kell leölni és mivel három szinttel korábban letettem ezt a fonalat, elfelejtettem mostanra, hogy hol húzta meg magát.
1.04-es patch eddig a legborzasztóbb, volt tegnap este egy húsz perc, hogy Geralt elfelejtett fütyülni

egy kicsit aggasztó, ha olyan patcht nyomnak ki, ami már működő dolgokat tönkrevág. -
Prosector
addikt
válasz
Xerxész
üzenetére
Sztem nem te csinalsz vmit rosszul. A jatekmenuben valszeg nincs ilyen opcio, bar most megnezni nem tudom, telon vagyok.
Nekem nem is kell elmenni a hirdetmenyekig, anelkul is csomo kerdojel van. Meg kene nezned az iniket/cfgket.
De csak talalgatok, sajnos semmi konkret tippem nincs, csak gondolkodni probalok...
-
Lidl
senior tag
válasz
Balu972
üzenetére
Hali,
tegnap nekem is volt egy küldetés bug. Nem mutatta, hogy hova kell menni és nem ugrott a következő lépésre a küldetésben. (sajnos feltettem az 1.04-et, lehet, hogy azért, mert korábban nem volt ilyen)
Úgy sikerült kijavítani, hogy átváltottam egy másik küldetésre, majd vissza. Ekkor átlépett a következő lépésre és már mutatta a térképen is a célt. (sajnos a játékban a nyom nem volt egyértelmű, ezért kellett az irányjelző)Esetleg a bárós küldetésnél próbálhatsz valami hasonlót, hátha mutatni fogja a célt Neked is.
Köszi
Lidl -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Xerxész
üzenetére
Én is Blood and Broken Bones fokozaton játszom, és amikor átmentem Velenbe, minden kérdőjel látszott (és csak kérdőjelek voltak, tehát nem mutatta az objektumok típusát, mielőtt felderítetted). Még 1.03-al játszom, mert az 1.04 -nél többen panaszkodtak random játéklassulásra.
-
Xerxész
őstag
-
Xerxész
őstag
válasz
Prosector
üzenetére
Köszi!
Akkor valamit rosszul csinálok...1. Új területre érkezés: indulás az első falucskába, ami útba esik.
2. Irány a hirdetőtábla.
3. Az összes hirdetmény felvétele.
4. Az összes hirdetmény elolvasása.
(5. A térképen az összes ikontípus - pl. kovács, hajó, szörnyfészek, küldetés, stb. - aktív, látható.)Kell még valamit csinálni ezután, esetleg kihagyok egy lépést?
Ha küldetéses hirdetés van, akkor a küldetés bekerül a listámba...de a nyavalyás kérdőjelek, mint meglátogatandó vagy érdekes helyek, nem láthatóak. Csak a helynek megfelelő ikon, de az már azután, ha véletlenül megtalálom/odamegyek.
-
Xerxész
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az lesz, mert már mást nem tudok kipróbálni.
Te milyen nehézségen játszol? -
S1M0N
senior tag
válasz
Balu972
üzenetére
Igen, azokat először a Yrden-nel "alaki formába" kell hozni, hogy sebezni lehessen őket.
Amúgy tényleg érdemes 1-2 csapás után elkezdeni össze-vissza gurulni/vetődni, akkor hiába jelenik meg a közeledben, ha te már nem vagy ott. Ha meg jól betudod csalni a jel körének közepére, akkor 3-4 csapás is összejöhet, mire eltűnne, vagy meg tudna ütni.
-
qad
senior tag
válasz
Balu972
üzenetére
Amíg ütöd őket addig nincs gond, ha eltűnik akkor legyél résen, mert a közeledben jelenik meg és 2-őt ütnek egymás után közvetlenül. Nálam ez a taktika bevált, csapatás amíg lehet, ha eltűnik figyelek és azonnal irány gomb+ szóköz, ha kell még egyszer irány+szóköz. Ezután nyugodtan elé állhatsz és ütheted mint a répát. Amíg megszokod addig esetleg még Yrden vagy Quuen( nem emlékszek fejből hogy kell írni), lassítás vagy pajzs használatát javaslom.
Ha sok kísértet támad egyszerre (bárós küldi vagy redaron tanya), akkor Yrden lassítás és addig hátrálok amíg széthúzom őket egymástól. Egyenként esélytelenek. Olaj meg minden nélkül szoktam nekik csapatni a csontzene és patak vér nehézségen.
(#1846) Xerxész
Ezen a nehézségen játszok és én látom a kérdőjeleket. Azt vettem észre ha a hirdetőtábláról veszed el a papírokat, akkor jelöli ki neked az új kérdőjeleket csak. Addig üres azon a részen a térkép.
-
Xerxész
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Hát, nekem továbbra sem mutatja a kérdőjeleket a térképen.

Minden ikon be van kapcsolva és azok meg is jelennek a térképen, ha véletlenül odatévedek, de kérdőjeleket nálam nem jelenít meg.Valaki, aki a Blood and Broken Bones nehézségen játszik, nyilatkozzon már legyen szíves, hogy ő látja-e a kérdőjeleket a térképen.
Nem tudok másra gondolni, minthogy ezen a nehézségen nem mutatja a kérdőjeleket a térkép.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
bugylee
üzenetére
Jah én is azzal küszködöm! Megcsináltam az első nagyobb küldetést neki.
Fyke sziget
Aztán visszamentem, na mondom most buli lesz! Erre hogy nézzek utána megint valaminek!
Háát mondom ez kezd olyan lenni mint a való éle, csak a szopatás megy!
De akkor jó hír, hogy lesz a végén valami... -
Balu972
aktív tag
Összegyűlt néhány kérdés, ha segítenétek

1. Hogy érdemes harcolni az éj/dél lidércekkel? Yrden, erős stílus, kisértet olaj és hátrálás? Folyton legyaknak.
2. Báró feleségét hogyan lehet megtalálni? Lehet, hogy bugos, de nem segít a küldetés jel, csak azt írja gyűjtsek információkat.
3. A párlatok is újratermelődnek? Van már valakinek, mert elég táposnak tűnnek.

-
bugylee
tag
Nem csoda, hogy szegény Geraltom ősz. Ez a Keira is agyon ugráltatott mire sikerült gerincre vágni. Ebbe tényleg bele lehet őszülni...

-
Werkly
addikt
Az életerő növelő cuccokat, hogyan tudom kirakni a képernyőre? Bocs a megfogalmazásért!
-
atainprison
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
A lóról való csatázás nekem is időbe került, hogy rájöjjek, mert nem írják le sehol.
A lényeg, hogy lenyomva kell tartani a bal egérgombot és akkor belassul az idő, és amikor elengeded akkor csap le, szóval így már elég könnyű célozni.
Még annyit vettem észre ezzel kapcsolatban, hogy nagyobbat sebez, ha vágtázol a lóval miközben lecsapsz, tehát minél gyorsabban mész annál nagyobb a sebzés (vágtával egy csapásból meghal az ellen).Ja és a kereskedők pénze újratermelődik néhány nap után (asszem 5), tehát lehet trükközni, hogy meditálsz 5 napot és akkor a többi tárgyadat is el tudod adni.
-
Tharus
csendes tag
Valami hír az e-heti DLC-ékről?
Ja még annyi valaki nem tudna egy Gwynt játékos listát adni? Ami tartalmazza a játékban fellelhető összes Gwyn játékost, hogy kivel lehet játszani? -
Vistaboy
veterán
válasz
Helsing
üzenetére
Most már én is kezdek kilábalni a krízisből, sikerült legyártanom két-két extra ezüst-, és fémkardot, valamint van három extra javítókészletem. Mondjuk ahogy kezdem bejárni a terepet és sorra bukkannak fel a kereskedők, úgy válik könnyebbé a dolog, de ami továbbra is bosszant, hogy nagyon limitált az árukészlet, plusz pénz is alig akad némelyiknél.
MOD: Egy kérdés: Hogy a fenébe kell lovon csatázni? Én akárhogy próbálom, nem találom el az ipsét, pedig tuti, hogy felé csaptam, nem a levegőbe. Ő persze egyből eltalált, pedig egy szinttel alacsonyabb is volt nálam. Próbáltam vagy hatszor, eredmény ugyanaz. Végül hagytam a fenébe és elfutottam. Ez a rész idegelt fel eddig legjobban.
-
Reinhardt
őstag
Van olyan, hogy set bonusz? Csak macska van rajtam, ha cserélem a kardokat akkor bukok vmit?
-
Lidl
senior tag
válasz
Anubris
üzenetére
Hali,
de, valóban. Most próbáltam ki.
Csak annyira kicsit kell elmozdítani a kart, hogy szinte képtelenség úgy tartani hosszabb távon.
Szóval marad a futkorászás
(Vagy lehet, hogy lehet állítani az érzékenységét menüben, mint a kamera mozgatásnak? Na ezt meg nézem még!)Azért köszi szépen, már ezt is tudom.
Lidl
-
Nazara
őstag
válasz
Atilla001
üzenetére
Nálam 54 óránál jár a GOG-os számláló, de képtelen vagyok abbahagyni. A fő-és mellékküldetések zseniálisan kivannak dolgozva, a Witcher-kontraktos feladatok pedig igazi élvezetet nyújtanak, a nyomozással, a felkészüléssel, ami nélkül elég hamar a fűbe lehet harapni. Persze aláirom, hogy a játékidőből sokat elvesz az ide-oda rohangálok, beszélek ezzel azzal, meg a rengeteg kérdőjel felderitése és kipucolása, de valljuk be, egy ilyen világgal rendelkező játékban milyen alternativák lennének? A lehetőség adott a kérdőjelek hanyagolására, akinek unalmas, nem éri számottevő hátrány, ha nem foglalkozik velük.
-
Atilla001
senior tag
Kiírja válasznak, hogy "Nem rád tartozik"
Amikor elmondja meg "Neked meg mi a f@sz közöd van hozzá?"
persze hogy begurul és fel kell szeletelnem.. én nem azt akartam mondani
-
Atilla001
senior tag
Hát gyerekek, nem sokat játszottam még, de..
Abból áll a játék, hogy a kérdőjelekhez lovagolok, ott legyakok mindent ami mozog, felszedek egy vagon kacatot, majd eladom meg kapok XP-t??
Már kezd monoton lenni. .10 óra játék után.. -
atainprison
senior tag
válasz
Helsing
üzenetére
Ja, Letho "A Megbízható" Királygyilkos. Hát ezen jót röhögtem. Amúgy a csajszi saját magát akarta megmenteni a biztos haláltól azzal, hogy egy brutál járvány ellenszerét eladja egy királynak. Szerintem ez annyira nem negatív, mint pénzért uralkodókat ölni, na mindegy... -
Helsing
aktív tag
Az 1.04-es patch nálam is bugos. A növényeket nem akarja felvenni E-vel. Csak space-szel tudom fölvenni őket.
brumi1024:
Én azért nem akartam odaküldeni a varázslónőt mert féltem hogy majd ott is valami galibát okoz. Meglehetősen egocentrikus, önző karakter. Simán kinéztem belőle hogy egy erszény aranyért elárulja a witchereket. Letho-t viszont odaküldtem mert az legalább megbízhatónak tűnik. -
S1M0N
senior tag
válasz
Sarkadi
üzenetére
Én simán elkértem tőle a jegyzeteket, és elküldtem Kaer Morhen-be, Letho-val együtt. Más:
Most néztem meg a Véres Bárós küldetés végét, és nem igazán tudok dönteni, hogy melyik a "jobb".Valaki írta, hogy még a küldetés előtt kiszabadította a szellemet, így "csak" a falut irtotta ki, de a gyerekek, a báró és a felesége is életben maradt. Ez azért érdekes. Én, ha a szellemet kiszabadítottam (kiirtotta a falut, a gyerekek élnek), akkor a báró és a felesége is meghalt, ha meg megöltem a szellemet, akkor életben maradtak (a gyerekekből meg vacsora lett). Bár szerintem első végigjátszásra a báróékat mentem meg, aztán legközelebb megnézem, hogy beválik-e az, ha még a küldetés előtt szabadítom ki a szellemet. -
AS
félisten
1.4 PACH SHIT elkezdetett töle belassulni a játék, eddig nem csinált ilyet. Komolyan 1.0 ban volt a legjobb...
-
Sarkadi
tag
Tovább mentem a történetet tekintve ill. a mellékküldetéseket csinálom és a Witcher megbízásokat, Keira halálának következményére pedig kíváncsi leszek, majd egy második végigjátszás alkalmával más döntést hozok. Úgyis tartogat még bőven meglepetéseket a játék, úgy érzem. -
Yllgrim
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ne feltetelezd hogy mas mar ott tart, mert en pl nem

Szoval tedd szepen spoilerba, mert nem biztos hogy engem azelott erdekelne ez a sztori hogy odaertem volna

ps: ha valaki elkuldene nekem hogy hol talalta meg a Cursed Oil receptjet, megkoszonom

-
Nuada herceg
őstag
NEm teszem spoilerbe amit írok, ahol tartok, mert olvasgattam pár spoilert, de kár volt.
A lénye,g hogy én még nagyon az elején tartok, szerintem már mindenki túljutott ezen.Végigtolta a földalatti küldetést a boszorkánynővel. Mikor végeztünk, akkor hajóval átmentem 1 szigetre. Flyke sziget. Elég fosatós volt.. Körbejártam a legnagyobb épület szintjeit, de aztán menekültem onnan a hangoktól. Tényleg féltem.
Aztán ugye a banya visszahívott magához. Mondom megyek, hátha kufircolni akar. Erre vissza kell mennem a flyke szigetre a lámpással.
Most ez a küldetés következne, de félek. Szerencsére felfedeztem előzőleg ott az útjelző táblát, csak be kell ugranom. De így este szerintem nem lesz az igazi...Amúgy egyre jobban tetszik a játék. Szép a grafika. Bár apró bugok vannak benne, elférnek. Az 1.04-es patchet akkor meg még nem rakom fel...
-
brumi1024
veterán
válasz
Anubris
üzenetére
Áhh, közel sem, csak az elsőre érdekesebbeket csináltam meg,
. A sztori érdekelt elsőre, úgy is tudtam, hogy lesznek olyan döntések, amiket máshogy hoznék meg. Witcher Contractokkal még nem nagyon foglalkoztam,és azokat, amik segítséget nyújtottak Kaer Morhenben . Cat School páncélt gyűjtöttem össze még. Elég hosszú a játék, meg is lepődtem, és még rengeteg tartalom van benne, nem beszélve az újrajátszhatóságról. Amúgy a szinteken nem érdemes aggódni, a végére 34-es lettem, úgy, hogy 25 és 34 között gyorsabban fejlődtem a főküldetéseknek köszönhetően mint 5 és 10 között.csak egyet megcsináltam teljesen véletlen, ami egy régi ismerőst hozott Kaer Morhenbe -
Anubris
őstag
Egy, a földtől 2 méterre lebegő dobozra én is figyelmes lettem az új patch óta, lehet kicsit gyorsan adták ezt most ki.

Bár ilyen érdekes anomáliák voltak nekem előtte is, például egyik nap többször sem fütyült a lónak Geralt mikor ráklikkeltem, de se utána se előtte nem volt ilyen. Aztán ma patch előtt többször leállt a Gwent játék, fel kellett adnom, mert nem men tovább a kör.(#1815) brumi1024 : Gyorsan végig toltad akkor. A melléküldetések nagy része is megvan már?
-
brumi1024
veterán
válasz
Sarkadi
üzenetére
Ha lehet egy tippem, ne öld meg. Küldd Kaer Morhenbe, meglátod miért. 
(#1814) N@idia: Én ma fejeztem be a fő történetszálat, majd láttam, hogy új patch, na gondolom felrakom. Elindítottam utána kíváncsiságból, egyből lefagyott. Újra megpróbáltam elindítani, ismét
Szerintem várok még egy-két patchet és egy új nVidia drivert a következő végigjátszással. -
N@idia
őstag
Nem gyengén bugos lett az uj patch-től (1.04) a játék,már bánom hogy felraktam

katt
-
Sarkadi
tag
Megpróbálom akkor ahogy írjátok, bár nem tudom milyen következménye lesz így, hogy ha megölöm. 
-
Lidl
senior tag
Tudom, tudom, nem is állítottam, hogy eredeti. De minden tökéletesen működött vele és minden pontos. A gombok nyomaspontja is jó. Karácsonyra kaptak a gyerekek egy Xbox 360-at. Wireless eredeti kontroller járt hozzá. Nem tapasztalok különbséget. Amúgy volt rajta MS matrica, de nem gondolom, hogy eredeti.
A futás/sétálás dologra tud valaki megoldást?
Köszi
Lidl -
Werkly
addikt
Az elcseszett küldetést már nem lehet újracsinálni gondolom?
-
Helsing
aktív tag
Azt a nőt szerintem nem kell sajnálni. Simán kiirtott volna több ezer embert csak azért hogy neki kényelmesebb élete legyen. Én ezért is öltem meg. Meg azért mert alapból egy meglehetősen kiállhatatlan személy volt. Amúgy meg volt választása. Nekem adja a jegyzeteket és nem esik baja. -
Werkly
addikt
Egyébbként hatalmas a game!
Pedig nem tetszett az elején.
És VSYNC On-on a szememet sem cseszi! Bámulatos így. -
Frod
addikt
Tudom, ismerem de 3k-ért az nem MS X360 hanem pontosan ahogy mondod, valami kínai másolat
én 6 év konzol után is mindent x360 kontrollerel játszom, igen fps-t is, semmi bonyolult nincs benne. Ha meg eltörik a kábel azt is megcsinálják ilyen konzolboltokba és nem kell újat venni. 1 év garival 8e körül találni nálunk ha valaki tervezne venni, higyjétek el meghálálja magát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Éjszakai műszak
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Életem eddigi legstabilabb game-je. A haj meg tök szép hajmunka nélkül is.
" -azert nem tapasztalod mert ez nem igaz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Két nap witcher után kocsival mentünk valahová, és megpillantottam egy szépen virágzó bokrot, nagyon hasonlót a játékbelihez, komolyan mondom az volt benne, hogy odamegyek és begyüjtöm E-vel. (még szerencse, hogy nem én vezettem 

Lenry