- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
A világ megváltozott ez tény. A "hangos" kisebbségek igényei kerültek a prioritási lista csúcsára. Ezzel kénytelenek vagyunk együtt élni. Sokszor már nem a jogok vagy egyenlőség miatt megy az adok-kapok csak szimplán kiváltságokért, hatalomért azok felett akiket az ellenségeiknek hisznek, vélt vagy valós alapon.
- "Gyenge" voltam és megnéztem a kiszivárgott infókat a folytatásról. Abból amit láttam utáltam az egész koncepciót, meg sem rendeltem és úgy gondoltam meg sem fogom. Egy nappal a megjelenés után meggondoltam magam és úgy voltam vele lesz ami lesz, de magam akarom eldönteni milyen a sztori a teljes kép fényében.
- Most, hogy végigtoltam nekem ez jött le. Egy alapvetően xar világba csöppenünk, itt-ott kisebb próbálkozásokkal, ( pl. Jackson ) hogy imitálják a gombaarmageddon előtti világot, de többnyire csak tengődnek és túlélnek.
- Bármennyire szimpatikus volt Joel az első részben, de döntéseket hozott. Annak ellenére ,hogy nagy részünk ezeket helyeselte és vidáman asszisztált hozzá, ezeknek a döntéseknek ára és következménye volt. Maga a világ amiben a sztori játszódik és a karakterek akiket ezek a döntések kreáltak.
- Az ember alapvető igénye, hogy rendszert keressen a káoszban és "oldalt" válasszon magának amiben hisz és ami hajtja az életét. Ez a történet nekem inkább csak arra világított rá , hogy egy ilyen világban nincs jó és rossz, csak sorsok vannak. Szerintem ez az oka ,hogy ennyire megosztó a folytatás. Egyszerűen kib. kényelmetlen érzés ,hogy morálisan nem találjuk benne az egyértelműen helyes oldalt és utat.
- A történet motorja a bosszú és ha eltöprengünk rajta ez mindkét oldal szemszögéből jogosnak gondolható. A gebasz ott van, hogy bosszúvágy egy alattomos érzés. Addig őröl belülről ameddig be nem teljesedik. Azonban mikor egy ilyen történet centerébe teszik akkor borítékolható, hogy nem lesznek nyertesek. Mindenki vesztes, és a végén csak arról vethet számot, hogy mennyit vesztett.
- El tudtam volna képzelni jobb sztorit a folyatásnak? Igen. Megbántam ,hogy megvettem? Nem -
proly01
őstag
Az hogy vannak leszbikus párok gyerekkel meg hogy Dina Ellie mellett kötött ki és hogy Owen csalja a gyerekkori szeremével a jelenlegi terhes feleségét igen ez real life ilyen van a való életben is. Sajnálatos de van,de nem rugaszkodjunk már el ennyire a valóságtól.
Nem beszélve hogy egy gomba megölte az emberiség felét háromnegyedét megismerünk 3 tábort kb 400 ember akiből a megismert és játék álltal bemutatott karakterek mexikói zsidó, afró amerikai,spanyol, szektás lány aki rossz testbe született, ladyboy, leszbikus és had ne soroljam tovább... igen ez full életszerű.
Valóban ez fertőzés nélkül is egy igen elb@szott világ lenne -
Jim-X
őstag
Valoszinu, hogy szandekosan tolja ezt a reszet is az arcunkba a jatek. Ezek a dolgok is siman elofordulhatnak (meg cifrabbak is, lasd real life)
Az mar viszont tenyleg a keszitokon mulik hogyan van talalva!
Ahogy irtam fentebb, sokkolni akar. Ha eloszor latod mit muvel Joel-el Abby, akkor teged is jobban felbosszant. Nem veletlenul van igy a narrativa.
Az mar ms teszta, hogy meddig megy el es ezt a nagykozonseg hogyan tudja be- es elfogadni -
Jim-X
őstag
Ezekhez csak annyit szeretnek hozzatenni, hogy a valo eletben nem pont ugyanigy van? Elkepeszto baromsagokat kepesek az emberek csinalni akar a semmiert is... Eszmeletlen idiota es logikatlan donteseket is tudnak boven produkalni...
Hat akkor egy ilyen kiforditott, elmebeteg apokalipszisben meg inkabb!Az meg, hogy ki hal meg... Oke szeretjuk meg ne haljon meg (vissza Bobby-t a Dallasba naaaa) De basszus. Pont itt akarmikor reccs lehet. Szerintem pont ezeket nem kell megmagyarazni! Rosszkor botlasz el egy kisebb koben es maris annyi...
Azt meg megertem, hogy ezt a fogadjuk el a melegeket meg szivarvany, ezt nem kene tultolni!
Na ez mar kikivankozott belolem
-
Imilenni
addikt
Na, látom te is ikszbokszos héter vagy
Amúgy igen, egy mezei író valszeg jobbat tudott vonla kihozni a sztoriból, mert az alap jó volt, meghal Joel, de ami aztán jön itt a játékban
Komolyan, amikor Abbyvel vagyunk, direkt külön megmutatják hogy agyonvered Joel-t aki miatt részben megvetted a második részt, persze ott van drugman is, aki leköpi.
Ja:
Nemtudom láttátok-e
Ezek után, kb nem is kérdés hogy magát hivatott ábrázolni a köpésben
100 Brains volt a kedvencem. -
Sirandrish
legenda
Szerintem ebben a játékban nem lehet szaladni. Annyi ammot szerintem még legkönnyebb fokozaton sem kapsz hogy egy szimpla TPS-kéne kezeld, arra meg nincs mód hogy face to face vagánykodjál mindenkivel, mert hátbalőnek a francba. Ergo kénytelen vagy taktikusabban nekimenni a csatáknak.
Az átvezetőket elnyomni egy story alapú játéknál szerintem felesleges (azt se tudom lehet-e)...
Ezt csak azért mondom, mert látom hogy te nagyon rá vagy görcsölve erre az idő témára.
Hidd el, nincs benne 48 óra, de még 30 is alig, és akkor már nagyon de nagyon meg kell lesned minden repedést a falon
Nyilván, akár 3szor is végigjátszhatod egymás után, akkor van annyi, de önmagában ez egy jó 24-30 órás kaland....ami szerintem több mint szuper, a többi kötött storyorientált játékhoz képest.. -
cyberkind
félisten
A 2-3 órára jut eszembe, anno a Metal Gear 5 kegyetlenül kezdődött, meg az első pár küldi a nagy, nyílt mapon is állat volt, ami ugye belefért abba a pár órába, amikből a tesztek, meg a 10/10 lett, aztán ha az ember játszott többet a játékkal, vagy fanként tolta, azért rájött, hogy nem ez a szitu, sőt... Én most nézem a vr streamet, eddig semmi extra, de a másik karakter az már most se szimpi, külsőleg meg pláne (kb úgy néz ki mint Taron Egerton, csak mixelve egy nő génjeivel), és még hol a vége.
-
-
Gery9112
őstag
Hasonlóan működik a nyitott rész itt mint a Lost Legacyben, bár nekem itt jobban bejött. Minden felfedezhető résznek külön kis története van.
Nem spoilerezte el a játék végét és az összevágott jelenetek nem fekete-fehérek a játékban.
A Take on Me se spoiler, viszonylag az elején van a játéknak csak ......így a videóban is ütött de a játékban, bár tök opcionális, még jobb mert tudod a hátterét, hogy miért is énekli. Így mivel már hallottad max bólogatsz a képernyő előtt, hogy ja igen tudom ezt hallottam. -
Imilenni
addikt
Szerintem csak próbálta elérni hogy mindenki játsza
Viccesen van összevágva, a játék több szakaszából valszeg, mert hiába hasonlítanak a jelenetek, szerintem kevés közük van egymáshoz.
Esetleg arra tudok gondolni hogy:
Ott van Ellie és Abby ugyebár, az gyilkosok.
Látni Owen-t, valószínűleg megölte Ellie.
Ott volt Ellie egy sírnál? (Leak), ha minden igaz az ugyebár ha minden igaz Joel sírja.
Esetleg akkor Ellie barátnője is meghal..
Erre tudok gondolni, de hogy mi lesz a vége.. -
Imilenni
addikt
OW Zoly videójának az utolsó egy perce
Ki a jó? Ki a rossz?
Ez elég relatív, most gondolj bele, ha Abby szemszögéből kezdtünk volna, most azzal kéne játszanunk aki az apját megölte.
Nekem is bajom, nagyon is hogy azzal megyünk aki megölte Joelt, de ha belegondolsz, Ő hány embert lemészárolt az előző játékban?
Ott kb súlyatalan volt az, hogy megöltél rengeteg embert, itt meg súlyt adtak annak, amit művelt.
Oké az gáz, hogy az előző részben rád van erőszakolva, hogy öld meg az orvost... -
FunPro
őstag
Lehet én játszottam túl későn az első résszel (talán fél éve vittem ki először), de nekem a játékban az egyetlen pozitívum a sztori volt
(a kutyasimogatáson kívül).Elhiszem, hogy a maga idejében ütött, de manapság egyszerűen nem emelkedik ki a mezőnyből, pláne nem a játékmenetével. Ha csak abban lehet bízni, akkor engem végképp hidegen hagy a program.
-
tescodr
aktív tag
Ahha igy mar "képbe?!"Kerültem. És sajnálom hogy sikerült ezt a nagyszerű játékot szét@aszni...Nem csoda hogy sok ember vissza mondta az elrendelését. Ilyen irdatlan marhaságot ritkán látni, és egy nd. Kaliberű stúdiótól nem ezt várná az ember. Köszi az össze foglalást.
-
proly01
őstag
és amúgy a durva,hogy ebben a legújabb trailerben:
[link]
benne van Joel megölése is vagyis nem mutatják de egyértelműen valaki Elliehez közel álló valakit lőnek le, ölnek meg. Most már ugye tudjuk a szivárogtatásból,hogy Joel az.Aztán pedig Elliet láthatjuk ahogy ott ugye összerugdosták elverték a leak videókban,de túlélte elengedték.Ez is a leakekből lett teljes kép.Majd úgymond a bosszú.Tommy még mondja is neki mielőtt neki áll,hogy azt sem tudod hányan vannak,hogyan vannak felfegyverkezve erre Joel ismét csak a halálból nyugalomra inti a nagy forgatagban azzal,hogy befogja a száját majd Ellie kérdezi tőle.hogy:
-Te mit keresel itt?
-Nem gondoltad,hogy pont ilyenkor magadra hagylak. (utalva hogy érte áll bosszút).
-
CptAdamica
veterán
Phű, ez elég kemény, kb tényleg olyan, mintha a RDR2-ben (RDR2 spoiler)
Micah-al próbálnánk levadászni Arthurt.Abby meg úgy néz ki, mint valami feltuningolt Gollam. Ha bukás lesz, akkor tényleg csak a tehetséges programozókat/animátorokat/hangmérnököket sajnálom, mert a körítés az pazar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest