- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
A cod single része az életben nem fog 40 órára rúgni, az ac-kra pedig szintén rendre ráuntam. Nem szóltak másról, mint menj -> nézz körül a torony tetején -> csinálj 3 küldit -> menj tovább -> repeate.
Aztán ez azóta lehet változott, de ezek után én hanyagoltam. Ugyanígy voltam a far cry-al amúgy.
Elismerem, a hiba bennem van, mert ezek a címek biztos tetszenek sok embernek.
Számomra a lou2 videók alapján, arra is ráunnék, ahogy írtam. Ha 10-12 óra lenne, akkor még ezzel a gameplayel, közepes sztorival is megérhet egy végigjátszást. 40 óra túl sok, ha kevés a sztori.
-
FunPro
őstag
Nálam a ps másodplatformnak van, kifejezetten az exkluzív címek miatt. Igazából meg sem akartam venni, csak egész jó áron sikerült hozzá jutnom. És igen, nálam is a god of war volt a fő indok.
Aminél megint csak ott van a sztori+kratos, ami nélkül a játék fele annyit nem érne. Ugyanúgy, ahogy az unchartedben ott van a sztori+nathan.
Ha ezt a faktort kivesszük, akkor minden exkluzívban marad a látvány, technika, meg a középszerű játékmenet.
Amúgy nekem a beharangozó videók miatt ugrottak be ezek a címek:
Tombraider (remake), ahol magányos leányzó rohangál az erdőben és levadász mindenkit, a manhunt, ahol a magányos emberünk lopakodik és levadász mindenkit, metro, mert nem szabad levegőt venni, meg bármelyik tetszőleges zombijáték. Esetlegtalán egy witcher/rdr2, mert mostanában menő lovagolni.
Igazából nem hiszem, hogy egy bosszúhadjáratból ennél kihoznak többet a játékmenetben. -
Wesder
titán
Szerintrm meg rossz irànyba ment a GoW. Igaz 6 rész alatt màr mindent is kihoztak a görög mondavilàgból. Az màr màs kérdés hogy szàmomra ez a viking/skandinàv setting teljesen érdektelen. Az hogy TPS lett oké, de az első kőgólem utàn meguntam.
Egyedül a pókember maradt, de abban sincs semmi plusz, egyszerűen csak pókember, ami a Marvel legnépszerübb karaktere.
Azzal bàrmilyen konzolt el lehet adni. -
mango21
csendes tag
Szerintem is sokat fognak eladni belőle. Aztán majd kiderül, hogy a vásárlók mekkora részének fog tetszeni a történet.
Mivel sokat eladnak, ezért a használtpiacon is több lesz. Így szerintem 1-2 hónap után normálisabb áron lehet majd beszerezni lemezesen. Én erre számítok.
Az előrendelést és teljes áron vásárlást már elengedtem. -
FunPro
őstag
A Death Stranding azért volt megosztó, mert az valakinek vagy nagyon tetszik (elviseli az agyament hülyeséget) vagy egyáltalán nem.
Igazából ha Death Strandinget megosztónak vesszük, akkor vehetjük a Farming Simulatort meg minden olyan játékot megosztónak, ami nem mainstream/nem lehet tucatban eladni.A Last Of Us előreláthatólag azért lesz megosztó, mert:
1) Le kell nyeled a fejlesztői ideológiát
2) Előreláthatólag el kel dobnod azt a két karaktert, aki miatt az egyet szerettedEsetleg úgy lesz megosztó, hogy:
a) ha játszottál az elsővel akkor nem veszi be a gyomrod.
b) ha játszottál az elsővel, de pont letojtad a karatereket meg a sztorit, akkor tetszeni fog.
c) ha nem játszottál az előzővel, akkor tetszeni fog.
d) ha neked csak a külcsín számít, akkor tetszeni fog.Szóval nem mindegy, hogy egy jó rétegjátékról beszélünk, vagy azért mondjuk megosztónak, mert azt mondta a fejlesztő, hogy "Kabbe, ha nem tetszik ne vedd meg", és ha ezt te el tudod nyelni, akkor jól el lehet vele szórakozni.
-
keIdor
titán
Előrendelni nem fogom, majd június 19 után kiderül, hogy igaz-e Ellie halála is, ha igen és a játékosnak kell megölnie, akkor a játék ára úgyis nagyon hamar töredékére esik. Nyolcadára, tizedére néhány hét alatt, ki tudja.
A ND vezetője és T. Baker is azt mondja, hogy igen, megosztó lesz a játék...
Legyen az, de 60 €-t nekem így messze nem ér meg
-
Wesder
titán
Mostmàr tudod. Ha így is érdekel a jàték, a szived joga. Én is azt mondtam hogy mint jàték biztos nem lesz rossz. Egyébként kivàncsi leszek mennyi marad a zöldnövényzetből mert mindegyik videón rengeteg van, és azok még gondolom devkiten futottak. Ha a nagyjàt meg tudjàk tsrtani az szép mutatvàny lesz, mert eléggé erőforràsigényes ha jól tudom.
Én azt mondom jobb hogy ez így derült ki, minthogy holiday season-ben legyen sok anyàzàs, amiért nem azt kaptàk az emberek, amit vàrtak. -
Wesder
titán
Jól van, ügyes vagy. Le lehet szàllni rólam. Mondjuk azért nyitottam a topikot hogy ne a PS4-es legyen szétcseszve, mert làtszólag vannak emberek akik ezt szeretnék ezt kibeszélni magukból normàlisan.
Én tökre megértem hogy ez van akinek szarul esik, én sem folytattam volna a RDR2-t ha egyszer csak Micah-val kellett volna kinyírnom Arthurt vagy Johnt. Attól meg hogy xy jàték nem tudta kivàltani belőlem a "végig kell vinnem" érzést, még lehet róla véleményem....Innentől kezdve szeretném ha ignoràlnàl. Danke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest