- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
cyberkind #1484 üzenetére
én egyszerűen azért nem tudtam befogadni a sztorit, mert szar, nincs itt egetrengető megfejtés
Ez is egy vélemény, de a gamer társadalom szerencséjére a kisebbség gondolja így.Milyen megfejtés? Nem lehet minden játéknak/filmnek/sorozatnak olyan megfejtése, mint pl az Arrival filmnek van. Egyébként az, hogy nincs, még nem jelenti azt, hogy rosszabb a termék.
-
keIdor
titán
válasz
cyberkind #1331 üzenetére
HZD és az utódja, HFW.
Death Stranding
Ghost of Tsushima
Nekem az AC: Origins, Odyssey is tetszett, mindjárt itt a következő.
FC6 is érdekesnek tűnik a helyszín miatt.Meg készül még egy rakás cím, akik szeretik a TES-t, azok tűkön ülve várják a VI-t, ahogy én is.
Sok van, az a lényeg, meg még több jön.
-
kerobi
senior tag
válasz
cyberkind #1320 üzenetére
Az open world nagyon tuti lenne a LOUP3-nál például mellékküldetéssel. Miitomén ki kell mentened valakit egy scarfs faluból, aki a társad lesz. Mindjárt jobban fájna a szived egy olyan társért, akit megmentettél. Az ND-t ismerve meg úgyis kinyirná. Bár ha egy lineáris játékmenet elkészitése volt 6 év, akkor egy open world ilyen részletességgel 10.
-
Imilenni
addikt
válasz
cyberkind #1223 üzenetére
Van egy film, arról szól hogy a játékhoz hasonló gomba változtatja át az emberek, a gyerekek viszont csak akkor veszélyesek amikor vért éreznek, ekkor agyatlan gyilkológépek lesznek.
A felnőttek persze ugyanúgy veszélyesek.
Az egyik fsz csaj megsajnálja a gyerekeket, találd ki mi lesz a vége?
A gyerekek megfertőzik kb az egész bolygót azzal, hogy egy hatalmas "gombát - ebből jönnek ki a spórák ugye, ez konkrétan baró magasra nőtt" felgyújtják
Ja és ekkor nem zombi a kissrác, hanem úgy gondolja hogy többet érünk zombiként.
zombie lives matters
Kb ez az első film ahol a zombik vannak jónak beállítva. -
Woodslave
félisten
válasz
cyberkind #1136 üzenetére
ha megnézed a 25 apró részlet videót, meg ez a gitározás dolog is (lehet amúgy megcsinálni nem nagy szám nem értek hozzá) de olyan dolgok vannak benne, amiket a játékosok 99%-a nem vesz észre, vagy le se xarna ha nem lenne. Nyilván nem játszottam minden játékkal, de azért nem hiszem hogy sokáig lehet sorolni az ilyen sok apróságra figyelő játékokat.
Persze nem lehet mindent teljesen életszerűen, mert abba is bele lehet kötni hogy fér el egy shotgun a hátizsákban mondjuk. Pedig én is az vagyok akit nem érdekelne, hogy mondjuk nincs véres lábnyom (ez már volt máshol az igaz) vagy a jég nem törik, különösen magasról tettem volna ha nincs gitár, és nem figyeltem 5 percig a bendzsós faxit hogy valóban mozog a keze, csak így belegondolva nagyon durva
-
doc
nagyúr
válasz
cyberkind #1126 üzenetére
nem a sztori miatt pontoztak le, hanem a hiszteria miatt ("fujj, transzi a foszereplo, melegpropaganda, lenyomjak a torkunkon, gusztustalan"). a megjelenes napjan ropkodtek tizezrevel a 0 pontos ertekelesek ugy, hogy meg elkezdeni sem volt kb eselyuk sem a jatekot. az sem zavarta a sok kretent hogy valojaban a jatek egyaltalan nem olyan, mint amit elotte terjesztettek a hiszterikus idiotak.
-
-
Jim-X
őstag
válasz
cyberkind #807 üzenetére
Szerintem az nem jo, hogy jatekos dontson... Az elso resznek is pont az volt a lenyege, hogy Joel dontott igy, te pedig csak "vegignezted" mit muvelt. Ez nem egy interaktiv filmvetites (arra ott a Detroit pl)
Holokauszt: De igen, mindig is tema lesz! 2030-ban is, aztan majd 2038-ban, aztan majd 2045-ben es igy tovabb... Azert nem volt ez a vonal tultolva szerintem
-
FunPro
őstag
válasz
cyberkind #741 üzenetére
Annak a "játéknak" (mint a többi telltale játék interaktív mozi) annyi köze van a képregényhez/sorozathoz, hogy egy univerzumban játszódnak. És ennyi.
De szerintem ha a tlou-t kötelező darabnak vesszük, akkor én ezt is annak venném.De legalább nincsenek benne olyan idegesítő karakter mint pl.:
(Na jó elkezdhetném sorolni, de abban a sorozatban mindenki idegesítő. Talán még T-dog volt az egyetlen normális. Szerencsére megölték, mielőtt eltudták volna cseszni a karaktert. Talán még Merle is elment.) -
FunPro
őstag
válasz
cyberkind #737 üzenetére
Én még továbbra is arra vagyok kíváncsi, hogy ez az egész mikor fog visszanyalni. Mert visszafog!
Ha nem most, akkor a ps5 eladásoknál, mert kevesebben veszik majd a ps5 verziót. Ha még ott sem, akkor a ND következő játékánál.
Mondjuk úgy sem tudjuk meg soha, hogy mi bukott és mi volt sikeres.
Egyébként ha már visszább említetted a walking dead-et:
Meglehet kövezni, de én a telltale féle 2012-es walking dead-et oda meg vissza jobban élveztem, mint a last of us 1-et.
Mondjuk a folytatásoknak ott sem sikerült megugrani az első évad szintjét. -
Imilenni
addikt
válasz
cyberkind #725 üzenetére
Itt van a nyakunkon az új konzol generáció, nincs olyan hülye aki lehúzná a Sony nagy fejőstehenét azelött, hogy jön az új konzol.
Ez egyszerű logika, kell az új konzol? Akkor mutass valamit.
Az is bizonyítja, hogy az első tesztek között, kettő volt ami nem mondta azt hogy jó a játék, de PONTOT SEM ADOTT RÁ!!
AxBattler
Az elején énis elhittem, mielött megjelent a legnagyobb hater voltam a fórumon.
Jöttek a kritikák, én buta bedőltem nekik, előrendeltem.
Aztán kijátszottam, hazudtak a kritikák, még OW Zoly is, aki mindenért picsog, az égig emelte ezt...
Sajnálom, ha nem lennének a buta döntések, talán még szeretném is a játékot.
De falnak megyek a buta filmektől is -
törölt tag
válasz
cyberkind #573 üzenetére
"azt még csak válaszra sem méltatom, hogy menj doomozni..."
Mondjuk alapvetően nem feltétlenül egy rossz tanács, tekintve a 2016-os Doom minőségét.Eternalt és TLoU2-t nem játszottam, de lehet, hogy az előbbiben konzisztensebb a sztori is. A Doom Slayer legalábbis biztos nem fogja elengedni az utolsó démont sem.
-
-
Imilenni
addikt
válasz
cyberkind #502 üzenetére
Haversrác PC masterraces mióta él, felvetette hogy lehet beszálna a konzolokhoz.
Most megkérdezte, milyen a Last Of US 2.
Mindössze a tényeket vázoltam, és azt hogy az ND hozza a legjobb játékokat a konzolra, hát ebből egyenlőre nem lesz PS5 akkor
Viszont, van még remény!
A Ghost of tucsima!
Grafikára kicsit gyengébb lesz mint ez, viszont valószínűleg a története talán jobb lesz -
-
proly01
őstag
válasz
cyberkind #205 üzenetére
Szóval OW nál,hogy az elején mondja rögtön,hogy Joel és Ellie elhidegült egymástól mert Ellie rajön arra amit az első részben Joel tett!Ez a játék tulajdonképpen eleje.Ezt eddig nem tudtuk ugye a szivárogtatásokból sem, szóval ez gáz,hogy elspoilrezete szerintem.
IGN meg hogy:
"Végül, de nem utolsó sorban muszáj még megemlíteni Laura Bailey-t, aki egy kiemelten fontos új szereplőt játszik a The Last of Us Part II-ban és aki – köszönhetően persze a nagyszerű forgatókönyvnek is – pillanatok alatt képes elérni, hogy egyszerre imádjuk és gyűlöljük"Köszi
Ez nekik a NAGY betűvel spoiler mentes teszt!!! -
FunPro
őstag
válasz
cyberkind #205 üzenetére
Hogy őszinte legyek nem tudom, hogy a jelenlegi gen-en tudnak-e még bármit is robbantani.
Ha az egy a mérce, akkor biztos nagy ugrás lesz a kettő. Ha viszont jelenlegi generáció játékait nézem (Uncharted 4, God of War, Horizon), akkor már nem érzem úgy, hogy ezeknél tudnak látványilag vagy technikailag jobbat lerakni az asztalra. PS5-ön biztos.
Ismétlem, én elhiszem (látom), hogy ez a maga idejében nagy durranás volt, és még most is élveztem, csak nekem ehhez kellett a két főszereplő, nomeg a sztori.
Ha azt a faktort kiveszem, kapok egy szépen kinéző, jó technikával megáldott zombishootert, ami:
1) hosszútávon nem tud lekötni
2) manapság ezzel a témával dunát lehet rekeszteni. -
keIdor
titán
válasz
cyberkind #183 üzenetére
Szerintem semmi. De nem mindegy az sem, hogy milyen lesz a játék.
Ha valóban mindenki meghal és a játék fele már pedig Abby lesz, akkor nem gyenge visszhangja lehet ennek még.
Gamestopba majd visszaviszi a dühös amerikai, hogy kéri vissza a pénzét stb.
Botrány viselkedéssel, láttunk már ilyet.A sok birka nem tanul, akkor is előrendeli némelyik. Hiába a sok leak, legalább a review-kat várná meg mindenki. Valaki akkor is előrendeli. Valaki még Ellie Editiont is...
A Sonynak és az ND-nek az a lényeg, hogy vegyék. Aztán utána már mindegy, nem jár vissza pénz. Jogosan. Valszeg jók lesznek az eladási számok még így is, max nem hozzák a targetet, hanem alatta marad, de biztosan így is nyereséges lesz.
Aztán hogy közben a birkák fele követeli vissza a pénzét senkit sem fog meghatni. -
Wesder
titán
válasz
cyberkind #24 üzenetére
Volt egy poszt valamelyik konzoltopikban, hogy milyen szempontok alapjàn kapott 18+-os besorolàst a jàték. Màrmint a CP2077. Aki egy kis csajos homokozàstól kaikadt, az majd csak azért vesz raklapszàmra CP2077-et hogy elégethesse. Lesz ott benne robotszextől kezdve minden. o.O
-
Imilenni
addikt
válasz
cyberkind #14 üzenetére
Most néztem meg ki is ez az Ab..terminátor?!?!
Szóval Ő az aki fel van akasztva a videókban..
Vártam már, megkapjuk Joel-t, csak répa nélkül!
VégreAz egyik szivárogtatós forumon írta valaki, hogy kicsit máshogy festene a sztori ha:
Joel-t rengetegen keresnék, azért mert elég sok élő embert tett el láb alól, és mint nyilatkozták "Ő a rosszfiú", mert az alig élő élőket őli
+
Ne felejtsük el, hogy Joel a lehetséges "ellenszert" lopta el tőlük, akár ez is kapcsolódhat valamilyen szinten Abby-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest