- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
front3r #1271 üzenetére
Számomra csak azért érdekes ez, mert páran dobálják hogy egy létező nő külsejét másolták le, de akkor 2017ben még csak egy átlag nő volt?
Nem értem miért kellett változtatni :D
Engem nem zavart volna ha Abs nem ököllel veri a zombikat, hanem pl boxerrel, más lett volna a játék fogadtatása akkorVégülis akkor számít/számított Abby teste, bárhogy nézzük.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
front3r #1240 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem értem (egyszerű a történet, mint az 1x1, attól, hogy videojátékokban ritkán látunk ilyen történetvezetést) hanem azt hogy hatásvadász, és a hatást a játékosokban olyan eszközökkel éri el (karaktergyilkosság, rombolás), ami nekem nem túl pozitiív.
A Farcry-t végképp nem értem, hogy jön ide?
Az a tipikus évek óta egy kaptafára gyártott iparosmunka/fejőstehén. Classic lelketlen/hulladék Ubisoft játék.
Olyan, mint az EA-nek a Fifa/ roszabb mint a az Activision-nek a CoD. -
FunPro
őstag
válasz
front3r #1240 üzenetére
Azt is már említettem visszább, hogy az empátia alapja a szimpátia. Ha nincs szimpátia, nem lesz empátia. Ha a karaktert nem sikerült szimpatikussá formálni, pont nem fog érdekelni senkit a sorsa.
Én Így vagyok pl.: a Breaking Bad című sorozattal, ahol a sorozat végére mindenkit utáltam. Egytől egyik. Szinte örültem, amikor valamelyik végre meghalt.
-
proly01
őstag
Igen,igen
Ebben bízom én is,hogy a játékélmény majd vigasztal a hülyeségem miatt illetve az,hogy gyakorlatilag a vége "még" rejtély meg a köztes állapotok is. 15-23 órát nem lehet el spoilerezni teljesen másfél órában.
Bár... most ahogy megnéztem ezt a trailert újból már itt is összeállt ez az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- iPad topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest