- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tescodr
aktív tag
Ahha igy mar "képbe?!"Kerültem. És sajnálom hogy sikerült ezt a nagyszerű játékot szét@aszni...Nem csoda hogy sok ember vissza mondta az elrendelését. Ilyen irdatlan marhaságot ritkán látni, és egy nd. Kaliberű stúdiótól nem ezt várná az ember. Köszi az össze foglalást.
-
tescodr
aktív tag
Sracok én lemaradtam, kb 2 honapja toltam végig az első részt és imádtam, pedig a horror jellegű dolgokert nem vagyok oda. De örömmel láttam hogy jön a folytatás, és kicsit össze vagyok most zavarodva. Nem láttam a leaket mert nem találom sehol. Röviden valaki leirna mi van bennük? Ki ez az abby es mi az hogy a fő karakterek meghalnak?Szóval hálás lennék ha valaki össze foglalná az eddig ki szivárgott dolgokat, mert pénzt nem fogok kidobni az ablakon ha tényleg tragikus lessz a story.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest