- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz
Csabee86 #269 üzenetére
Hivatalos infó formájában. Pl a playstation vagy a playstation hungary hivatalos oldalán. Amit fentebb is linkeltem.
Volt most ugye a state of play amiben egy 23 perces videó volt csak a játékról ezen belül is egy 10 perces eddig sosem látott gameplay.
Ezen felül 4 hétig minden héten 1 videó felkerül a játékról ami mélyebb betekintést nyújt a játék szekcióiba gameplay story világ fejlesztés.
Ebből linkeltem egy videót fentebb magyar felirattal.
Aztán ugye megkapták már a játékot a tesztelők is és már nagyban tesztelik. Gamestar is írta pl. Hogy hétfőn reggel írnak az első benyomásokról aztán június 12-én lejár az embargó akkor pedig jönnek a hivatalos tesztek mindenkitől. -
FunPro
őstag
válasz
Csabee86 #192 üzenetére
Ez egy nagyon marxistakommunistaanarchistademokrata ötlet.
Mármint, elméletben jó, gyakorlatban kivételezhetetlen.
Kivéve persze, ha nem készítenek több last of us-t, és itt a történet vége.Ha folytatás is van a képben (miért ne lenne?), akkor a harmadik résznél a két befejezés már úgy megbonyolítaná a dolgokat, hogy ihaj. Szóval én kétlem, hogy ne lenne a történet végének egy fix győztese.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest