Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
A héten nem nagyon biztos, hogy tudok játszani vele, érdemes beszerzésre bármelyik armor set miatt a deluxe vagy a pre order, vagy skippelhetőek?
-
Szoke1982
senior tag
Nem néztem vagy kerestem, csak elindult magától tudod mikor belépsz youtube -ra és automatán elindul a videó , és úgy láttam meg! (Ha görgetsz.. ) Amúgy már ütöttem falakat is potyára , azért kérdeztem meg! xD (amúgy nagy meglepi akkor jee, ha vannak falak)
A spoiler meg:
A bosson kívül, hogy milyen boss jön és más is lehet passz, lényeg mások miatt kellett volna a spoiler gomb szerintem !
Mert vannak akiknek az is spoiler meg más is , kinek mi!
Már kaptam anno ezért is! (Ps5 topicban )
Nekem jó a segítség, mert angolul nem tudok max sok szót de az édes kevés kb, így meg azért itt látom könnyebb nekem is. Ha valami új infó jön! Például vannak jó kis unique cucok is! -
Szoke1982
senior tag
Jól láttam vannak titkos falak? Youtube -on egy pillanatra minta azt láttam volna a lámpással világította meg vagy mi, és a fal ilyen fehéresen villogó lett, de nem ment át rajta de gondolom az a titkos fal akkor?
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #86 üzenetére
Legendary-t csak a kovàcs tud csinálni.
Harc közben a legjobb ami eshet az a Unique.
Common (szürke) -> Uncommon (kék) -> Rare (lila) -> Unique (magenta) -> Epic/Legendary (narancs)
-
Na azt hiszem megérkeztem, most így állok gyakorlatilag nincs ellenfelem, egyelőre 😂
-
Wesder
titán
Szerintem felesleges spoiler szűrő. A storyt nem itt fogjuk kibeszélni, bossokhoz stratégiàk kibeszélését meg nem hiszem hogy rejteni kellene. Lényeg az lenne hogy segítsük a másikat, nem?
-
Szoke1982
senior tag
Jah ,hogy itt kettő mini boss is van? (A másik irányban is , nem is néztem.)
De amúgy ezek a bossok moveset-jeik egy az egyben a Blade Phantomé! Nem is értem, azért csinálhattak volna egy másikat nekik is nem?! Csak sokkal erősebbek az ütéseik. Vagy én láttam rosszul szerintem nem mert már betanultam anno őket a demóban. -
Faresz29
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #89 üzenetére
Szia,
Akkor ha jól értem te pro-n nyomod a játékot?
Nem szaggat be, mint a demo-nál? -
-
Szoke1982
senior tag
válasz
N.YCityBoy #86 üzenetére
Az nem semmi!!
Én még csak tanulok
Ez a Viper egy Álaaat szó szerint!
Spoileres funkciós megagiga gombot hol kell könyörögni ?
Avagy kitől, és kinek kell szóóni ?!
Szerintem kezd beindulni a topic,(hála istennek) és azért bele, bele olvastam sajnos amit nem kellett volna..
Hát ez a Viper nagyon nem megy még.. és ha jól olvastam két (spoiler) fázisú? -
toxicjew
addikt
válasz
N.YCityBoy #84 üzenetére
Jól fut quality módban?
-
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Anti-Hero #81 üzenetére
Toltam a demót de ezt tudjátok aki olvasgatja hsz-eimet ,de én New Game -et kezdtem gondoltam előről jobb lesz és így volt, viszont így nem kaptam semmit! Gondolom vagy töltsem be a demó mentést, és utána kezdjem előről? A fene tudja..
Jah igen ott a pontokat már felhasználtam, de azért köszi! -
Wesder
titán
válasz
Shadowguard #79 üzenetére
Nekem meghalt, még mielött felgyújtotta volna az egész arénát, meg olyan is volt hogy làngolt minden, de ő hamarabb halt, minthogy nekem elfogyott volna a HP-m.
Egyébként első dolgom volt hogy felmennék a létrán, de nekem nem volt ott a prompt a mászáshoz.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Szoke1982 #80 üzenetére
Kis segítség (én tegnap jöttem rá Viper előtt..) :
You can upgrade your DAMAGE with Vengence points. On the map in hub area just interact with the obelisk then press square (ps5) or X (Xbox) to access the menu. You can earn points by finding memories of Khazan during missions.
Másik segítség.: Demóbol áthozott fegyverek b+ scalingel rendelkeznek...tehát jobbak mint amit eddig találtál a játékban.
-
Szoke1982
senior tag
Hűha hűha hűha... (Khmm..)
(Viper!!
)
Na végre valami erős bossss..Rendesen elkente a számat!
Egy darabig elleszek itt!
Jobb ha hozok hideg és meleg élelmet !! Imádom ezt a játékot!Remélem nektek is bejön, de ahogy látom ti már jóval előrébb vagytok!
Le a kalappal előttetek profik vagytok!
Mindenkinek jó játékot kívánok!
Jah és a nyáron jön a WUCHANG is, király egy év lesz nekünk ! (Remélem) -
Shadowguard
senior tag
Na basszus, melóban van egy kis szabadidőm és streamet nézve jöttem rá, hogy én Volbianot mint a kétszer rosszul öltem. Aki még nem jár ott annak spoileres lehet
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy fel kell mászni a létrán amikor felgyújt mindent, én arra koncentráltam, hogy amikor megnyalja akkor összeejtsem és akkor kimarad ez a képesség. Erre kiderül, hogy ennél sokkal egyszerűbben (?) is meg lehet oldani... Minden nap tanul valami újat az ember (attól függetlenül az én módszerem jobb
)
-
Faresz29
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy pro-n csak minőségi mód van?
Valahol mintha ezt írták volna...
Vagy ott is választható mind a két grafikus beállítás? -
Wesder
titán
We have released updates for The First Berserker: Khazan, including error fixes.
For smoother gameplay, please update to the latest version before playing.- Platform: STEAM®, PlayStation®5, Xbox Series X|S
- Update Schedule
STEAM®
> (Ver. 494389) March 24, 2025 at 03:20 PM (UTC)
> (Ver. 494439) March 24, 2025 at 05:30 PM (UTC)
PlayStation®5
> (Ver. 01.002.024) March 25, 2025 at 02:20 AM (UTC)
Xbox Series X|S
> (Ver. 1.1.2.24) March 26, 2025 at 1:00 AM (UTC)**[Error Fixes] **
- Fixed an issue where the game could not progress if it was forcibly closed on the loading screen after completing certain missions and before entering The Crevice.
- Fixed an issue where forcibly closing the game on the difficulty selection screen after clearing Mission 1: Mount Heinmach prevents further progress to the next mission.szerk.
Játék indításakor is kiírja hogy mit hozott az új update. Ez tök hasznos feature. -
Wesder
titán
Jött egy 2.4GB update. (XSX)
Kiváncsi leszek mi lesz a patch notes-ban. -
Anti-Hero
aktív tag
[Csak megdöglött ez a nyomorék Viper boss]
Fene tudja mennyi próbálkozás...30+ tuti..már néha azt se tudtam mit csinálok, ez a videóban is látszik..mert simán benyelek védhető támadásokat..meg elfelejtek a kivégzésre nyomni
Igaz phase 2be valamiért most brutális voltam..magamhoz képest. -
Szoke1982
senior tag
Amúgy tényleg kevés!!
Lehetne 100GB
Akkor nyugodtabb vagyok xD
Amúgy 40-80 órát írtak gondolom a 80 az a platina lesz! (A new game+ -ban vagy nem..) És 17 boss ha jól emlékszem, de ebbe benne vannak a mini mini bossok is? Mindegy gondolom nem.
Baszki eddig deluxe-hoz tartozó hero's szettben toltam ,de most mikor átraktam a pre-orderes bónusz ruhát a fallen star-t vagy mit, mintha egy tuningolt gép állat lennék spear-rel xd Ennyit számít B-ről A -ra térni súlyban.
A deluxe ruha meg kicsit túlzás volt szerintem, mert nagyon könnyen lehetett haladni előre. A sok felszedett ruha így ki se tudtam próbálni mert kb mind rosszabb volt. De jah egyébként brutálisan jó játék! Megérte eddig ok! Jah a Viper-hez még biztosan vissza járok majd xD csak beköszöntem kb. haliii Viper !!
Lőttem pár képet, kár nincsen fotó mód!
Jó lenne egy spoiler gomb valaki help!! -
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #69 üzenetére
Az gg
Akkor vagy több időd van játszani, mint nekem most vagy jobban haladsz. Mondjuk én a pókos pályát kétszer is körbejártam, mert alig találtam meg egy kis köcsögöt és vissza is mentem az előző szintekre pont ezek miatt. Guide-ot néznék egyszerűbb lenne, de akkor hol marad a szórakozás?
Egyébként 12 main boss van, ha minden igaz -
Shadowguard
senior tag
Cirka 10 tryból lement egyébként, az elején úgy tűnt a potroha jobban sebződik és azt próbáltam sebezni, de ritka nagyot rúgott vissza rám. Attól függetlenül egyáltalán nem tetszett, a hitboxokkal sem volt minden rendben, volt, hogy simán elütött felettem. Plusz sikerült egyszer úgy meghalnom, hogy mikor összeesett beszorult a karakter a lába közé és mikor felkelt akkor se tudtam eljönni onnan...
Imádom, hogy minden játékban megtalálom a bugokat -
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #69 üzenetére
Szoke jajveszékelt hogy 26GB-ban csak rövid játék fér el, meg kevés tartalom.
-
válasz
Szoke1982 #68 üzenetére
Az csak egy spirit volt, azokat majd érdemes farmolni ha elérhető lesz, persze ha akarod használni őket...
9 fő boss már lement,nem számoltam bele a bónusz missziós bossokat,azért van itt is boss bőven, és pályák is, mert mintha írta volna valaki, hogy rövid lesz a játék és kevés lesz a boss😅
-
Szoke1982
senior tag
Én most értem Viper-hez , de ami előtte volt mikor ment fel a lift az milyen boss volt? Egyáltalán boss volt? Annyira könnyű volt , hogy kb mozdulni sem tudott az valami mini boss volt? Vagy egy npc, és véletlenül rá támadtam? Ajajjj .. Remélem nem...
-
Wesder
titán
válasz
Shadowguard #66 üzenetére
Eddig a legkönnyebb olyan boss volt, amit kötelező volt legyőzni. Savat, hálót el kell kerülni, a lábakat parryzve össze is rogy, és lehet is sorozni.
-
Shadowguard
senior tag
Hát... Alapból utálom a pókokat és már a pályától is idegbajt kaptam, de ez a pókboss... Eddig nekem ez az abszolút mélypontja a játéknak.
-
Ez a Fallen Lord szett azért odabasz 😁
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #62 üzenetére
-
Azért Viper-al FightinCowboy [link] is szopik rendesen, pedig ő eléggé pro játékos...😳
-
Na ezeket is jó tudni, én nem is néztem még eddig milyen trófeák vannak,akkor a platina még odébb lesz 😅
De azt nem tudom, hogy itt lesz-e a hagyományos értelemben vett NG+, fentebb írtam, hogy szerintem ilyen NioH-s lesz, de gondolom úgy is meg lehet majd szerezni a kimaradt achikat...
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #60 üzenetére
Én idéztem próbaképp, így el is buktam az achit. Majd NG+-ban easyn ledaràlom. mindkét nehézségre külön achi van.
-
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #58 üzenetére
Kell is a mellőzése az egyik achihoz. Jó ha van, hisz ez segítség lehet másoknak.
-
-
Wesder
titán
Eddig belement 10 óra jàték tegnap óta. kb ilyen 4-5-nek érződött.
-
Wesder
titán
Két dolog:
-Lehet bossnàl spiritet idézni, ezzel az egyik achit azonnal bukjuk.
-Ha nem upgrade-rük őket, akkor két ütésből megfekszenek.
Érdemes farmolni a hostile spiriteket, mert azzal kapunk itemet az idézéshez, és ez kell az upgradehez is.
Normálon kezdtem, lement eddig 6 boss. (main és side)
Az első kettő sima volt, a 3. szivatott pàr óràt, a 4. viszonylag hamar ment, 5.-6. pedig elsőre.
-
Amúgy a készítők nagyon inspirálódtak a NioH-ból,mert a későbbiekben több utalás is lesz erre😁 Plusz az egész játék mechanika is arra hajaz, itt is nagyon számít milyen szettet raksz össze és mivel, a menü is olyan és szerintem első végig játszás után ugyan úgy lesz mint a NioH-ban, tehát nem a hagyományos NG+ lesz, hanem a régiók lesznek elérhetők csak magasabb lvl szinten, és gondolom az igazi játék ott fog kezdődni 😁👍
-
válasz
N.YCityBoy #51 üzenetére
Amit még akartam írni csak letelt a szerkesztés idő, hogy a legnagyobb titok és fő lényeg, hogy ezeknél a játékoknál a leges legfontosabb a végtelen türelem, ha ez nincs meg akkor felesleges is belekezdeni, mert csak anyázás lesz a vége 😂 És lássuk be a mai világban egyre kevesebb embernek van már 🤔
-
válasz
Shadowguard #50 üzenetére
Igen pontosan ahogy írod, ezeknél a játékoknál be kell gyakorolni az adott bosst, és az sem árt azért ha van némi affinitásod hozzá, mert itt vagy ügyes vagy és meg lesz a siker élmény,vagy nem vagy az és akkor szopás és kínszenvedés az egész! Ezért nem is akartam már írni hogy mi a trükk, mert itt nincs és mindenki máshogy játszik! Nekem például amit írtál bosst az első fázissal jobban szenvedtem, a második meg séta galopp volt, ebből is látszik nem vagyunk egyformák 👍
-
Shadowguard
senior tag
Én is lándzsával tolom, de én nem használtam semmi elementális sebzést vagy hasonlót. Nálam ilyen játékokban alap, hogy a végére egy csomó consumable cuccom megmarad, mert "majd jó lesz ez később".
Én egyszerűen csak begyakoroltam a bosst, P1 simán megvolt no hitre, P2-ben már volt pár bosszantó move amit nem tudtam kivédeni, de a killnél így is megmaradt 2 potim.
Bár előtte is volt olyan try, ahol csak elkapkodtam. Ahelyett, hogy healeltem volna beütött a greed, mert csak minimális staminája van, azt úgyis leverem... De azért is leverem... Na akkor újra...Azért itt már érzek egy ugrást a nehézségben, igaz a demót végigtoltam régebben, de most megint végigmentem az első két pályán, hogy visszarázódjak és szerintem még könnyebb is lett, mint volt. Ahhoz képest itt már a pálya közben is sikerült párszor elpillednie a karakternek
Teljesítményről nem tudok nyilatkozni, én PC-n tolom
-
Én azon játszom quality módban, úgy azért szebb a játék, és jól is fut szerintem ott is megvan a 60fps, de nem számoltam 😂 Amúgy sima Ps5-ön is teszteltem, hát sok különbség nincs ennél a játéknál a Pro javára
AC Shadow viszont brutális rajta ott nagyon látszik a különbség, ebből is látszik, hogy amelyik fejlesztő csapat oda figyel ott kijön az előnye, ahol meg annyira nem foglalkoznak vele, nos ott semmi értelme a 300K-s gépnek, sajnos... -
válasz
Anti-Hero #47 üzenetére
Nem egyszerű, én is eltöltöttem nála egy kis időt, trükk annyi,hogy tápolni kell nem keveset, fegyveredre valami elementált tegyél, én lándzsával tolom nekem az jön be a legjobban, nagyon bunkó ez a boss főleg, hogy 2 fázisa van az még rátesz egy lapáttal!
Eddig tetszik a játék, volt 2 fagyás ettől függetlenül más nem volt! Hajnalig toltam délután folytatom, eddig 5 boss megvolt... -
Anti-Hero
aktív tag
Hát ez a Viper boss megfogott egyenlőre.
Ha valakinek van trükkje majd írja meg.
-
Szoke1982
senior tag
Láttam a beállítások résznél, van valami araknafóbia mód on/off és off -on van jelenleg! "Megváltozik a pók kinézete" Ez most mit jelent? Nem lesz annyira rémisztő? És van a brutál mód is, ott is előnyben részesíti ha be van kapcsolva.. Na majd utána nézek de ha tudja valaki ne tartsa magában!
-
Szoke1982
senior tag
Na megvolt a yeti második nekifutásra, (majd nem elsőre is) szerintem vagy betanultam vagy egyáltalán nem lett nehezebb! Eddig hibátlan!
-
Szoke1982
senior tag
Nagyon király a játék!
Eddig semmi bug, a játék viszont szebb lett, és talán nehezebb is, de nem biztos mert most meg a mackó az szerintem gyengébb volt már paszz..
Na majd az első boss-nál írok majd ott úgyis észre veszem nehezebb lett vagy sem. (Normál mód)
A hangulat nagyon , ó a dualsense támogatása még jobbá teszi pluszban a hangszóró 🔊 is szól a hang királyság eddig! -
toxicjew
addikt
Bugok és performance tekintetében mizu PSen?
(Öröm esetleg ha játssza aki, az is érdekelne). Jöhetnek a beszámolók
-
Szoke1982
senior tag
Na én leálltam ...
Ez volt az utolsó amit megnéztem![link]
Bőven megvettek kilóra, de ez már tényleg spoiler aleeertnekem is!
Már nem akarom tudni milyenek a bossok! Hétfőig hír zárlat, bocsi addig nem osztok semmit - offline (on) addig !
Majd aki akarja az kövesse be a itt a youtube hivatalos csatornájukat! -
Deluxe megvéve, vágom a centit...
-
Szoke1982
senior tag
Fatal Encounters : Shactuka [link]
-
Szoke1982
senior tag
The First Berserker Khazan l Fatal Encounters : Volbaino [link]
-
Szoke1982
senior tag
Ma is jött egy újabb trailer [Vitalon]
-
Szoke1982
senior tag
The First Berserker : Khazan l Fatal Encounters Blade Phantom [link]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Szoke1982 #31 üzenetére
Attól függ, milyen a hit window, hogy van programozva, de nagy általánosságban akkor, amikor épp eltalálna.
Sekiro-ban van ez csúcsra járatva, annak egészen teljesen hülye a ritmikája ebből a szempontból. A Dasokban és Bloodborne-ban fasza. Itt is azt olvastam, hogy gyakorlatilag nélkülözhetetlen lesz a játékban.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #30 üzenetére
Én erre a parry -re sosem jöttem rá rendesen ,hogy mikor kell le nyomni ? Akkor mikor indítja az ütést, vagy mikor már épp oda ér feléd és hárítod az ütést? Vagy közép határán kb? Ezért inkább dodge-olok az jobban megy!
-
Szoke1982
senior tag
Még van a seggező rész is , azt elfelejtettem ! (Le csűccs)
Ott is dodge vagy térj hátra felé mikor látod seggezni fog! Kb ennyi..
Szedd össze a set bónusz ruhát és menni fog könnyen, az ad sok mindent ! Most fejből nem tudom ,de plusz damage biztos van benne meg más is. -
Szoke1982
senior tag
Pedig aranyos kis jószág!
Ott max a fagyasztó sugárnál kell vigyázni mikor elkezdi szaladsz mögé kb ennyi a nehéz benne , meg ha fut feléd akkor dodge!
De ha végig hibátlanul kivéded az ütéseit, a balra jobbra balra stb , akkor megborul és így elég könnyen leszeded a hp-ját! Meg szokott egyet néha karjával fél körben karmolni a földet (havat ) na abba bele lehet szaladni néha , na azt várd meg hátrálj! Meg van a jég szikla tömb vagy mit felszedi és ledobja, azt meg blokkold mikor épp már lefelé esik! (Remélem nem spoiler, de ez úgyis demó része volt)
Na és ezután tudsz easy-re váltani!
De szerintem nem érdemes legalábbis szerintem, akkor lesz izgalmas de majd meglátjuk neked , hogy fog menni de szerintem menni fog ha azokat játékokat végig vitted! -
Szoke1982
senior tag
Ez jóval engedékenyebb inkább mint a többi souls játék főleg , hogy minden boss előtt lehet fejlődni ha meghalsz mindig kapsz pontot ! Ez attól függ mennyi hp-ját szedted le annál több pontot kapsz majd! Igy fejlődni tudsz , és könnyebb lesz majd egyre jobban ! Tehát nyugodtan megveheted, sok minden lesz itt segítség ne izgulj! De persze a te döntésed lesz szerintem várj és várd meg az első tapasztalatokat a játékkal kapcsolatban!
-
Bencus88
nagyúr
Na én pont ezért kérdeztem az easy módot, mert a bossnál abba hagytam. 1-2 próbáltam meg aztán nem volt kedvem tovább szenvedni vele. Remélem már az elejétől bele rakják. Pár soulslike játékot már végig vittem, de rájöttem, hogy évente egy ilyen elég az idegrendszeremnek
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #19 üzenetére
Az első zárt béta demónál én is kb, sőt lehet vagy 40x is , de szerintem akkor sokkal nehezebb volt!
Most meg elsőre majdnem sikerült kb két ütés kellett volna!
Na itt is látszik mennyire bele lehet tanulni egy boss-ba! (Még ha nehéz is az elején.) Vagy már tudjuk az összes moveset-jét (ha jól írom) a bossnak, és megy csukott szemmel is kb!Este most olvasgattam, és sok helyen látom ezt a 80 óra nem lesz a játék, ha nem inkább írják.. 35-40-50 óra kb, és két végigjátszás lesz a 80 óra!
A true ending amúgy mit jelent náluk?
Ezt jó lenne tudni!
De szerintem 2x 40 óra lesz ez inkább, tehát kettő végigjátszással. De ha 80 lesz , akkor annak meg nagyon fogunk örüln,i mert az nem rossz lenne.Főleg ha tényleg ilyen 26.GB lesz max!
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #17 üzenetére
Tényleg.. mert "viheted tovább a demó mentést" tehát az a játék eleje az tuti fix!
Maximum lehet felkínálja előbb játék ha többet hal meg az első bossnál?! (Passz , szerintem nem.)
Majd kiderül.. De jah, szerintem is ugyanaz lesz mint a demóban! Az egy elég könnyű boss , még ha nem is megy elsőre de tuti menni fog 5x -re! Vagy pluszban ott lesz a jutalom pontozás is ha nem megy és szintet léphet!
Meg ha felszedik a set bónusz ruhát az összeset, nekem most kb 4 -et kidobott. Akkor meg másodszorra sikerülni fog. Én egyszer haltam és másodszorra sikerült is, de kb majdnem megvolt elsőre, csak siettem kb! -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Az easy mód már a játék legelejétől elérhető lesz? -
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #12 üzenetére
Én is ezen agyaltam, ez most a demó vagy nem? Amúgy most újra végig vittem a demót, nem emlékszem ebben volt e haptikus rezgés már anno is? Vagy csak én nem emlékszem erre?
Sokkal jobb lett így, de az is lehet volt frissítés rá.
A spoiler rész itt nincs még bekapcsolva! De ha lesz majd, ezeket úgy osztom meg majd a későbbiekben ! -
Szoke1982
senior tag
válasz
Szoke1982 #10 üzenetére
Megnéztem.. ez ugyanaz a Yetuga boss lesz csak sokkal több a szőr vagy másabb, pluszban egy két dolgot raktak rá még.
Szerkesztés: még a végén van a demó felé Yetuga na az másabb teljesen hát lehet kettő féle ilyen boss lesz ha nem egy és ugyanaz a bossról beszélek. Mert annak van fonott szőre a másiknak nincsen! Na mindegy majd kiderül.. -
Szoke1982
senior tag
Ez az a yeti? (Yetuga) A Demóban az első boss? Mert akkor kicsit elég jól átdolgozták! Mert egy az egyben ugyanazok a movesettjei vannak!
Remélem nem az ,hogy ez egy másik boss és csak másabb a szőre és a kinézete. Mert akkor nem örülök neki![First Berserker: Khazan l Behind the Scenes -Director Interview]
-
Szoke1982
senior tag
𝗧𝗵𝗲 𝗙𝗶𝗿𝘀𝘁 𝗕𝗲𝗿𝘀𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿: 𝗞𝗵𝗮𝘇𝗮𝗻
- 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐒𝐢𝐳𝐞 : 25.820 GB
- 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧 : 01.002.007
- 𝑺𝒕𝒂𝒏𝒅𝒂𝒓𝒅 22.490ft
Pre-Load : March 25
Release : March 27
- 𝑫𝒆𝒍𝒖𝒙𝒆 25.990ft
Pre-Load : March 22
Release : March 24 -
Szoke1982
senior tag
The First Berserker: Khazan l Rovelion [Trailer]
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #5 üzenetére
Én sokszor inkább kikapcsolom úgy szebb a játék szerintem! ( Élesebb ) Akkor olyan fakó vagy tompább hatása van. De ez játék függő is persze! (Vannak ezek a kamu hdr-ek is mint tudjuk)
De igen biztos jót tett volna neki bár így is nagyon jól fog kinézni a játék szerintem!
Jah azt nem írtam fentebb , kapott már PS5 Pro emhanced támogatást (arról még nincs információm mi lesz benne pssr stb..) -
Szoke1982
senior tag
A játék hivatalos weboldala : [The First Berserker: Khazan ]
TÖRTÉNET:
Világegyetem
A Pell Los Birodalom 89. évében,
khazan nagy tábornokot árulás vádjával vádolták, és a havas hegyekbe száműzték.
Miután kis híján megmenekült a haláltól, hosszú bosszúútjára indul.
Khazan
Egyszer úgy ünnepelték, mint a hőst, aki megmentette a birodalmat a félelmetes Berserk Sárkánytól.
A körülötte lévők féltékenysége azonban a halálát okozta.
Hamisan árulónak bélyegezték és kíméletlenül megkínozták, mindkét karjában levágott inakkal száműzték a havas hegyekbeAMA összefoglaló – január 23
# Kulcsfontosságú kivonatok az Első Berserkerből: Khazan AMA
Üdvözlet az Első Berserkertől: Khazan.
Összefoglaltuk játékosainknak a tegnapi AMA legfontosabb kérdéseit és válaszait. Köszönjük a játék iránti lelkes részvételt és érdeklődést.
# - AMA összefoglaló -
# [Kérdések a fejlesztői csapattal kapcsolatban]
* **Filozófia és jövőkép:** A fejlesztőcsapat a „kihívás és teljesítmény” és a „csata öröme” köré szerveződő harcra összpontosított, hangsúlyozva a játékosok elégedettségét a nehézségek leküzdése során.
* **Inspiráció és hatások:** Míg a Dungeon & Fighter (DNF) volt az elsődleges inspiráció, más címek elemei, például a Nioh, a Sekiro, a Ghost of Tsushima, a Dark Souls és a Diablo szintén befolyásolták a *The First Berserker tervezését. : Khazan*.
* **A történet felépítése:** A Dungeon & Fighter-t ismerő játékosok élvezni fogják a nosztalgikus elemeket és a friss mélységet, míg az új játékosok az eredeti történet ismerete nélkül élvezhetik a játékot.
* **Technikai kihívások:** A Dungeon & Fighter vonzerejének szélesebb közönséghez való eljuttatása érdekében a csapat kibővítette platformfókuszát, és egyjátékos akció-RPG-re váltott, és az új műfajhoz és platformhoz való alkalmazkodásra koncentrált.
# [Játékmenet és rendszerek]
* **NG+ funkció:** Minden tartalom elérhető az első lejátszás során, de a több befejezés és a New Game+ magasabb nehézségeket tesz lehetővé, és további lehetőségek és képességek felszabadítását teszi lehetővé.
* **Fegyvertípusok:** A teljes kiadás három fegyvertípust (Dual Wield, Greatsword és Spear) tartalmaz majd, ugyanúgy, mint a DEMO-ban. További fegyvertípusok a DLC-n vagy más lehetőségeken keresztül még mindig mérlegelés alatt állnak.
* **Lejátszási idő:** Bár nehéz pontos átlagot megadni, a True Ending becsült játékideje körülbelül 80 óra. A DEMO a teljes tartalom nagyjából 5%-át teszi ki.
* **Küldetések visszajátszása:** A küldetések újrajátszhatók, és az ellenséges vagy főnöki szintek rögzítettek maradnak, anélkül, hogy a játékos szintjére skáláznák.
# [Műszaki részletek]
* **Optimalizálás:** Néhány optimalizálási problémát találtunk a PS5 és az Xbox rendszeren, és a fejlesztések folyamatban vannak. Néhány ilyen frissítés a DEMO verzióra is érvényes lesz.
* **HDR-támogatás:** Noha jelenleg nincs tervben HDR-támogatás, a csapat elkötelezett amellett, hogy a játék egyedi grafikáját minden platformon jól megjelenítse.
# [Tartalom és DLC]
* **DLC-tervek:** A DLC terve és ütemezése még nincs eldöntve, de több játékmód is mérlegelés alatt áll.
* **Többszereplős:** A Co-op nem támogatott, de az aszinkron tartalmat megvalósítjuk.
# [További kérdések és válaszok]
* **Transmog:** A felszerelés megjelenésének testreszabása az első átjátszás befejezése után feloldódik.
* **Főnökök:** Noha nincsenek rejtett főnökök, számos főnök szerepel benne, amelyek közül néhány több fázisból áll, és minden küldetésben egyedi kihívásokat kínál.
Továbbra is együttműködünk Önnel, és tükrözzük értékes visszajelzéseit, hogy még jobb élményt nyújthassunk.
Őszintén,
*Az első Berserker: Khazan Dev Team*
_________________________The First Berserker: Khazan demó (PS5) [link]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
A demó első pályája az csak demó pálya volt, vagy az lesz a játékban is?
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #1 üzenetére
A deluxe verzió meg 24!
Na ez gyors volt köszönjük szépen!
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Közkívánatra, megjelenés 2025. március 27.
Release date trailer
First 15 minutesKészítse mindenki az Estus-flaskát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest