Hirdetés
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Anti-Hero #222 üzenetére
Én Reeset szerettem. Elsőre húztam a számat, hogy megint egy hülye mágus, de a P2 kifejezetten tetszik (és annyira a P1 sem vészes, mint Trokka vagy Bellerian). Bár pár alkalommal most is meghaltam rajta, de az csak azért volt, mert azzal számoltam, hogy ki tudom ütni staminából, pedig healelni kellett volna...
Ugyanazt eljátszottam párszor Ozmán is, mikor P2-ben sikerült hat heallel meghalnom, mert "csak egy ütés"Viszont a pályák tényleg vackok, az utolsón most is sikerült párszor a mélybe zuhannom, pedig már azt is tudtam merre kell menni
Tuti a Niohból lopták ezt is, de már ott se tetszett
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap lement másodjára is Ozma, még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a harccal. Néha olyan agyament RNG-t kap, hogy csak kergetőzök vele és szökőévente bele tudok ütni egyet.
Viszont a P3 továbbra is jutalomjáték, kapott egy csomó counterezhető támadást, HP-ja nem sok van és seperc alatt le lehet róla verni a staminát is.
Olyan 7-8 alkalommal még leöltem utána, alapanyagot nem akart dobni, de a setjét apránként csak kidobta. Hordani nem akarom, de ha majd megnézem az NG+-t akkor ott már fontos a fashion souls.
És a végére már egész jól ment, nem no hit szint, de volt, hogy a végére hat healem maradt (chaos-ridden+executioner továbbra is nagy segítség a Khazan családoknak).
Szerk.: És természetesen megint letoltam az egészet comsumable nélkül. Pedig Ozmára direkt beraktam a villanyos fegyverbuffot, egyetlen egyszer jutott eszembe, hogy használjam isAhhoz képest, hogy a demóban egyáltalán nem tetszett a dual a végére jobban megkedveltem, mint a speart. Majd futok még egy kört GS-sel is valamikor, hátha idővel/skillekkel jobb lesz, de egyelőre a dual tűnik az esélyesnek NG+-ra.
Viszont most már tényleg elég volt ennyi ebből a játékból, két nap múlva különben is Mandragora. -
Shadowguard
senior tag
Vagy a B-verzió, hogy két végigjátszásból oldod meg a platinát. Csinálsz egy idézős végigjátszást normálon és egy summon nélkülit easyn.
Én múlt hétvégén visszaraktam a játékot, gondoltam csak meg kellene nézni másik fegyverrel is. GS-t Viper után elengedtem, nekem az a fegyver végtelenül passzív (majd egyszer még folytatom a karaktert, de lehet leteszem easybe), de a dual kifejezetten élvezetes. Az elején nyögvenyelős volt a stamina miatt, de mostanra kiforrta magát és Bellerian kivételével eddig mindenkit körbealáztam vele. Vele azért hajnalban megszenvedtem, de csak meglett.
Mondjuk sokat segít a harcokban a Chaos-Ridden+Executioner set együtt. Heal nélkül hozok le vele bossokatAztán ha ez megvan akkor megnézem én is azt az AI limitet. Csak az a baj, hogy ránézésre nagyon Code Vein és attól PTSD-m van
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #168 üzenetére
Nekem azt abban a pillanatban beadta ahogy az utolsót felvettem. A mellékküldetéses achi megvan? Mert esetleg még az lehet, hogy mégis kimaradt egy mellékküldetés valahol és az abban lévő kis bigyó is emiatt. Összesen 44 kis bigyó van, a köcsögkalapokból a legnagyobbhoz is elég 42, ez egy kicsit csalóka lehet.
Egyébként az endingre csak egy extra achi van, a First Berserker, abban van a bossnak 3 fázisa. Van egy, hogy summon nélkül juss el odáig, illetve kettő ami nehézséghez van kötve. Konzolon a magasabb nehézség nem adja be a könnyebbet, de steamen megadta a normál mellé az easy nehézséget is. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #164 üzenetére
Ez a boss nem volt jó... Lement, bár szinte magam sem tudom hogyan, a P2 leginkább szerencse volt. P3 meg szinte sétagalopp volt vagy csak szerencsém volt, de lement elsőre. Két heallel mentem át és szinte folyamatosan a piros támadást erőltette, azt meg elég jól tudtam counterezni. A végén még maradt is egy healem. Attól függetlenül annyira nem szórakoztató, hogy 10+ percen keresztül tartson egy fight.
Viszont ami jó hír: a steames változat megadja a normálra az easy achit is plusz ott lehet változtatni a nehézséget NG+ra isSzóval nekem megvan a 100%. Még NG+-on elszaladtam és megcsaptam Yetugát, de semmi extrát nem tud. Nagyot sebez, a grab majdnem oneshotol és annyi HP-ja van, hogy négyszer kellett beletolnom a brutal attackot és még akkor is jött tovább.
Nem baj, 100%, ha nem lesz DLC ezt egyhamar nem fogom megint elővenni. -
Shadowguard
senior tag
Na jó... Aki ezt kitalálta nem volt épelméjű... A lenti képen látható, hogy mentem át legutóbb P2-be... Előtte is nyolc healem volt, csak nem voltam maxon... De 50% alá meg nem bírtam vinni így sem. És még nem láttam a P3-at...
És egyébként az a baromi idegesítő, hogy hiába csinálok tökéletes kört, azon kívül, hogy kapok minimális lacrimát semmit nem érek vele. Azt meg bárhol tudom farmolni.
-
Shadowguard
senior tag
Aki ezt az utolsó pályát kitalálta azt szöges korbáccsal kellene napi nyolc órában verni. Ha volt a Nioh-knak olyan része amit tiszta szívemből gyűlöltem az pontosan ez a hülye levegőben lebegő platformokon való ugrálás. Utolsó két bosson nem haltam ennyiszer, mint itt ebben a hülyeségben
-
Shadowguard
senior tag
Nah, 14. boss is megvan, alig 4 tryból. Azért itt már jól el vannak nyújtva a harcok, de ez a boss tetszett. Mondjuk a targetlocktól eltekintve a sárkány is.
Akit szeretnék elfelejteni az a piromán Rangkus és a folyton menekülő Trokka -
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #157 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül milyen szinten fejezted be a játékot?
Én most vagyok 137, a 14. boss előtt...Kíváncsi leszek ő mit tud
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #155 üzenetére
Akkor neked meglett a titkos ending
Elvileg csak akkor van három fázisa ha szorgosan megcsinálsz mindent
-
Shadowguard
senior tag
Nekem 48 óra, már csak két pálya van hátra, hajnalban meglett az achi a bónusz questekre is. Viszont elvileg mindent összeszedtem eddig, egyik pályán kétszer is végigmentem, mert nem találtam meg a kisköcsögöt. Kontroller nélkül az ember csak a hallására tud hagyatkozni.
Azért a sárkány érdekes volt, a target lock csak a fejét fogta be, amit nem értem el, csak ha földhöz vágta magát. Szóval azt játszottuk, hogy én blokkolgattam, ő néha lerakta a fejét, én ütögettem. Aztán egyszercsak megkáoszult, akkor már dodge-olgattam is. De ismételtük a P1-et. Aztán leesett az egyik szarva, fetrengett, bántalmaztam, erre leesett a másik is és belehalt... Alapvetően vicces fight volt
Viszont NG+ nem lesz, szépen kimásolom a mentést a boss előtt és megcsinálom easyn is. Mondjuk az fura, hogy a nehezebb szint nem adja meg a könnyebb után járó achit, általában nem így működik.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #146 üzenetére
Na, két nekifutással később le is ment. Tényleg el kellene kezdenem használni a comsumable cuccokat, mert így mentem át a második fázisba és a DoT majdnem az összes HP-t leolvasztotta rólam.
Apró-pó... Én vagyok nagyon vaksi, vagy transmog tényleg nincs?
Ez a felemás vért azért elég... felemás...
-
Shadowguard
senior tag
Na jó... Amikor még ki is írja a nyomorult, hogy kész a küldetés aztán utána bedob még egy fázist az már kicsit túlzás... Gyanús volt, hogy túl könnyű, de ez akkor is szánalom már.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #144 üzenetére
Na jó... Bármennyire is utáltam a fightot először meg másodjára és sokadjára, a végére azt kell mondjam nem is volt rossz. Miután rájöttem, hogy rosszul álltam hozzá az egészhez és itt az egyetlen esélyem a végtelen agresszió már egész könnyen lement.
Még 5 boss, ha minden igaz...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #136 üzenetére
És van lejjebb... A következő már addokat is idéz...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #140 üzenetére
Igen,a kép elég vacak lett, csak random nyomtam egy F12et a steamen
Na, így kell ezt... Főztem egy kávét, tettem bele egy kicsit a titkos hozzávalóból, hogy ír legyen és negyedik nekifutásra, három healből le is ment.
És kicsit pontosítok, valójában nem no hit a P1, mert a projectile egy picit sebez akkor is ha brink blokkal védem, de kész van a regenes vértem és kompenzálja a dolgot.
Csak néha muszáj mérgelődnöm, mert egyébként nem lenne rossz a játék, de tényleg vannak részei, amik rontják az összképet nálam.Wesder: Még ha a látszat mást is mutat, de tényleg élvezem a játékot
Egyébként már rég abbahagytam volna. Csak most fáj a torkom, nem tudok a géppel kiabálni
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #137 üzenetére
Elden Ringet és minden más PC-re elérhető soulslike-ot kimaxoltam, Consort Radahn-t is három különböző karakterrel öltem summon nélkül, szóval alapvetően itt nem a nehézséggel van baj, mert ez az ugráló qrva sem lenne nehéz. Csak nem tudom miért kell egy melee combatra koncentráló játékba beletenni egy ilyen folyamatosan menekülő nyomorultat.
Magával a mechanikával van bajom, harmadik tryra már nohitre megoldottam a P1-et, de egyszerűen felidegesítem magam azon, hogy nem lehet megütni, mert folyamatosan elröpköd, hogy ezen megy el.
Egyelőre hagyom is, mert teljesen kiégtem ezen. -
Shadowguard
senior tag
Tudom már mi hiányzott nekem ebből a játékból, egy olyan boss, ami a harc 90%-ában csak menekül és messziről lövöldözik, tényleg nem is tudom hogy maradhatott ez eddig ki...
Komolyan, mire egy kicsit kezdek megint kibékülni a játékkal és lenyelni, hogy egyébként a main bossok 90%-a eddig visszajött mint miniboss akkor beesik egy ilyen rakás fos... És egyébként nem nehéz vagy a fene tudja, mert elsőre levittem cirka 30% életre, de hányok ettől a mechanikától. -
Shadowguard
senior tag
Na, ma egy kicsit jobban ment, letoltam egy rakás mellékküldetést és újabb két bosst adtam át az enyészetnek. Ráadásul elég hamar, az előző harmadikra, most Shactuca talán hatodikra.
Meglehetett volna előbb is, de megint sikerült úgy összeejtetnem, hogy beszorultam mögé. Megjegyzem, ilyen batár dögnél igazán megoldhatnák, hogy ne kelljen a feje előtt állnom, hogy be tudjam adni a kivégzést. Meg persze sokat segítene az is, ha használnék consumablet, de azokkal mindig spórolni szoktam. A játék végére meg lesz mindenből 500...
Viszont ha valaki megmondja honnan olyan ismerős ez a beteg ugrálás amit csinál azt megköszönöm... A végére rendesen tengeribeteg lettem tőleJa, meg gondoltam a kettes bónusz miatt, meg ha már kapott nerfet akkor szerzek nyersanyagot vagy páncélt Malucából... Tíz körből egyszer se dobott semmi hasznosat, így craftolni se tudok...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #125 üzenetére
Az szép teljesítmény, gratulálok
Én kicsivel kevesebb, mint a felét toltam vele eddig (18 óra), de pár boss rendesen megfogott. Vagy kezdek kiöregedni a stílusból vagy nem tudom, de ennél jobban szokott menni.
Bár az is igaz, hogy én mindent összeszedek menet közben, addig kolbászolok a pályán, amíg nincs meg minden. -
Shadowguard
senior tag
Na, pont jó, hogy hajnalban nem hagytam ott Malucát, így még elmondhatom, hogy én a nerf előtt öltem
Avagy kijött az első balance patchA másik áldozat a sokat emlegetett Viper, elvileg őt is lejjebb húzták
-
Shadowguard
senior tag
Ezt én is megcsináltam
Közben már lement ez a nyavalyás boss is, azóta rákerestem, de vagy a fextra ír hülyeséget vagy nálam bugolt valami szokás szerint, mert elvileg 50%-nál visszaváltja a fegyvert, de nálam egyetlen egyszer csinálta meg, akkor is pár támadás után el is tette megint...
Aki már ölte meg tudja erősíteni, hogy a leírás vagy a játék a hibás? -
Shadowguard
senior tag
Visszasírom a Vipert... Ott legalább nyomokban lehetett látni, hogy mi történik. Ennél a Malucánál semmit. Maximum amit ki tudok hozni, hogy egy darabig elhúzom a P2-t, de megütni esélyem sincs.
Megjegyzem, az összes f@szom kivolt már a Lies of P idején is azzal, hogy a kétfázisú bossoknál az első fázis lomha bossa a másodikban chilis bránert dug a seggébe és pörög ide-oda. -
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #112 üzenetére
Én egy jó órát eltököltem ezzel a nyílpuskás állattal. Egyszerűen volt egy pont amikor átment spambe és teljesen elvesztettem a fonalat, hogy mi is történik. A végén már tartottam egy fél órás szünetet, mert rájöttem, hogy éhes is vagyok
De utána meg is lett elsőre, még maradt is három healem. Sikerült beszorítani az egyik ajtókeretbe. -
Shadowguard
senior tag
Ééérdekes az a hatodik boss... Második tryra levittem cirka 20%-ra, aztán azóta még négyszer... Addig már nohittel is eljutottam, de amit ott csinál.
-
Shadowguard
senior tag
Na basszus, melóban van egy kis szabadidőm és streamet nézve jöttem rá, hogy én Volbianot mint a kétszer rosszul öltem. Aki még nem jár ott annak spoileres lehet
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy fel kell mászni a létrán amikor felgyújt mindent, én arra koncentráltam, hogy amikor megnyalja akkor összeejtsem és akkor kimarad ez a képesség. Erre kiderül, hogy ennél sokkal egyszerűbben (?) is meg lehet oldani... Minden nap tanul valami újat az ember (attól függetlenül az én módszerem jobb
)
-
Shadowguard
senior tag
válasz
N.YCityBoy #69 üzenetére
Az gg
Akkor vagy több időd van játszani, mint nekem most vagy jobban haladsz. Mondjuk én a pókos pályát kétszer is körbejártam, mert alig találtam meg egy kis köcsögöt és vissza is mentem az előző szintekre pont ezek miatt. Guide-ot néznék egyszerűbb lenne, de akkor hol marad a szórakozás?
Egyébként 12 main boss van, ha minden igaz -
Shadowguard
senior tag
Cirka 10 tryból lement egyébként, az elején úgy tűnt a potroha jobban sebződik és azt próbáltam sebezni, de ritka nagyot rúgott vissza rám. Attól függetlenül egyáltalán nem tetszett, a hitboxokkal sem volt minden rendben, volt, hogy simán elütött felettem. Plusz sikerült egyszer úgy meghalnom, hogy mikor összeesett beszorult a karakter a lába közé és mikor felkelt akkor se tudtam eljönni onnan...
Imádom, hogy minden játékban megtalálom a bugokat -
Shadowguard
senior tag
Hát... Alapból utálom a pókokat és már a pályától is idegbajt kaptam, de ez a pókboss... Eddig nekem ez az abszolút mélypontja a játéknak.
-
Shadowguard
senior tag
Én is lándzsával tolom, de én nem használtam semmi elementális sebzést vagy hasonlót. Nálam ilyen játékokban alap, hogy a végére egy csomó consumable cuccom megmarad, mert "majd jó lesz ez később".
Én egyszerűen csak begyakoroltam a bosst, P1 simán megvolt no hitre, P2-ben már volt pár bosszantó move amit nem tudtam kivédeni, de a killnél így is megmaradt 2 potim.
Bár előtte is volt olyan try, ahol csak elkapkodtam. Ahelyett, hogy healeltem volna beütött a greed, mert csak minimális staminája van, azt úgyis leverem... De azért is leverem... Na akkor újra...Azért itt már érzek egy ugrást a nehézségben, igaz a demót végigtoltam régebben, de most megint végigmentem az első két pályán, hogy visszarázódjak és szerintem még könnyebb is lett, mint volt. Ahhoz képest itt már a pálya közben is sikerült párszor elpillednie a karakternek
Teljesítményről nem tudok nyilatkozni, én PC-n tolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest