- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Játszik még valaki?
Rámjött újra, és indítottam egy új karaktert, tisztán Legendary, tisztán Destructo-Conjure mágus, ahol céltudatosan tényleg csak a fő skillekre koncentrálok, pl eddig még fegyver se volt a kezében, nem is sneakelt.
Rögtön az elején egy fura bugba futottam. Barlangból ki, Markarthba be, Kozák felbérel, még egy-két cuccot összeszed, majd mindezzel a lootal irány Riften, Zenithar-oltár, Zenithar-amulet, és még egy csövinek is pengettem. Eladok pár cuccot, Speech kettőt ugrik, és kiírja, hogy szintet léptem -- wtf? Stats menüt csekkolom, Skill Increases: mindössze 6! Visszatöltök, a kufárkodás előtt 4 skill-lépéssel 6/10 volt a level progress... látott már valaki ilyet? Ez így nem jön túl jól, főleg Legendaryn, ahol már eléggé figyelni kell, hogy mennyit lépnek a főskillek egy-egy szinten.
Úgyhogy kezdhetem újra, pedig már pont találtam pár jó cuccot... még jó, hogy hamar kiderült, csak 3 órát vesztettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest