Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Ha segítséget jelentene neked tudok videót készíteni hogy nekem a gyűjteményemben mik vannak bekapcsolva.
& PeL
Igazatok van ezek összerakott mod csomagok nekem se jönnek be
mert ahogy írjátok is nagyon belenyúlnak a sztoriba vagy egyéb furcsaságok vannak benne, amire speciel nekem nincsen szükségem.. a másik az hogy nagyon combos videókártyákra tervezik meg ezeket a mod csomagokat ahogy észrevettem és nem tudják optimalizálni gyengébb hardverre 
A mod kollekciómat teszteltem az alap 8 gb vram helyett 16 gb vramon is, az is betelik szóval 🤔 súlyos!
amit én válogattam össze az 414 darabos/igazi cumi az egész amíg összeraktam/nexus modra próbálom kollekcióba feltölteni de nem sikerül/csak 18 db ot rak fel..ja,vannak benne adult modok,lehet azért nem teljes a lista, pedig az a helyzet hogy így is mutat adult darabokat,de mégse fullos a gyűjtemény..Leroyclub
HA beírod a keresőbe hogy ps5 Skyrim SE modding list akkor látni fogod hogy van segítséged
-
Skyhunter
őstag
Van egy kis "csodaprogi" Steamen, 8 euro. Lossless Scaling a neve, képkocka generáló, olyan régi játékoknak, amiket nem támogat a VGA FSR, vagy DLSS módja. Lorerim-re én is ezt használom, mert iszonyú gépigénye van.
Valóban sok mindenbe bnelenyúlnak, és tényleg van mindig hiányérzet, egyetértek, de a fentebb említett időhiány miatt ezeken felül tudok kerekedni. -
Skyhunter
őstag
Én már meguntam a kézi moddolást. Egyszerűen annyit időt elvesz az állandó állítgatás, tesztelés stb. Meg jönnek újabb modok, amit hozzáadsz, nyilván azonnal conflict valamelyik másikkal.
Most már csak Wabbajack. Lorerim, Origin of Frost, Eldergleam. CptPanda januárra ígéri az Eldergleam-je Ultimate verzióját, már nagyon várom. -
®abstract®
őstag
Én tudom ajánlani hogy a játékok szempontjából gpu nak érdemes beállítani 4 giga ramot. olvastam a Nexus mod oldalon meg máshol is hogy 6gb V RAM ot javasolnak
nekem így a négy elég úgy néz ki. nekem a RAM sebessége 2933MHz fut, van belőle 16, így tudok belőle gazdálkodni
hasonló az FPS érték nekem is.
azt hogy neki kezdesz a modolni csak rajtad múlik. én belemerültem de sok időt elvisz
-
.mf
veterán
Meglett közben a második 3200-as RAM modul is a Ryzen 4300U mellé - látszik rajta, hogy eléggé éhezett rá a kicsike. Alap SSE, 1080p low, kicsi ini tweak. A Radeon suite felrakása után csökkent az FPS, még az ini tweak ellenére is, ezért a nagyobb SSD-re újratelepítéskor nem is fogom felrakni...
- Helgen kijárattól Riverwood / Whiterun előtt az óriásig 1 modullal jellemzően 26-29 FPS között volt, egy-kétszer benézett 24-re.
- A második modullal 36-40 FPS, egy lángszórós kinyírás-animációnál beesett 29-re.
Elég szép ugrás csak attól, hogy kapott még egy kis sávszélességet...
Igazából tök jól néz ki a mostani alap SSE is, legalábbis úgy emlékszem a régi Skyrimet sokkal többet kellett modolnom, hogy legalább ilyen jól nézzen ki. Már csak az arcok rondák, de nagyon
na meg a menü, hiányzik a SkyUI, és még pár apróság. -
-
®abstract®
őstag
Semmiség

A másik az ha az ember elkezdi akkor úgyis belemerül
napokig szórakoztam vele hogy most így állok, de most már így marad így elégedett vagyok 
Az alapjáték 13 GB, jelenleg amit látsz így mindennel együtt 30 GB nál tartok.
De voltam 60 GB nál is!
Amit ki mazsolázol a képeimből azok közül ajánlom a unofficial patch ez kötelező, smim-static mesh improved is kell(kivégzős animációt mutat)
A Skyrim at war is ajánlott, mert így a polgárháború eseményei előtted történnek vagyis harcolnak a katonák egymás ellen
időjárás meg a vihar fények is nagyon klassz, növényzet is sokat javít, de van még jó pár dolog amit láthatsz 
Vesztenivalód az nincs,letöltöd, bekapcsolod, aztán úgy ha jó akkor jó ha nem akkor le törlöd azt annyi
-
®abstract®
őstag
Rendben köszi az infót
Nem versenyzek és ilyen szinten meg nem is érdekelnek a számok, látom az FPS t a játszhatóság jó számomra elég ennyi a többi nem érdekes.
De mondjuk én a helyedbe akkor már erősebbet vettem volna mondjuk egy 4750G amibe a Vega 8, 2100 megahertzen Pereg. És 8 magos 16 szálas.
Teszek fel ide képet hogy milyen mod van bekapcsolva, amit használok a vortex manager ben. -
®abstract®
őstag
Szia!
Nekem Vega 11 integrált van, adtam neki 4 giga ramot,így jobb lett
Ezt minden játéknál észrevettem.
Nekem full HD be alacsony vagy médium beállításokkal remekül megy, számokban ez 40 -50- 60 FPS jelent.
A Vega 5 képest a Vega 11 azért feljebb van
720p be szerintem jó lesz neked meg 900p be is, de játszanod kell majd a beállításokkal. -
VikMorroHun
őstag
A Morrowind Graphic and Sound Overhault tudom javasolni, szerintem elégedett leszel vele. A telepítése körülményes, ezért készítettem hozzá egy részletes útmutatót. Morrowind grafika és hangok nagyjavítás néven keresd ezen az oldalon. Egyébként a Morrowind tele van gyors utazási lehetőségekkel (iszapjárók, hajók, máguscéh teleportok, dwemer romok, plusz használhatsz még modokat is (a kedvencem a Saját Mozgó Bázis)), csak ugye nem feltétlenül onnan, ahol épp vagy.
Vegetto: Ez komoly? A mocsárrák kb. két ütés, és vége van. De ha nagyon akarod, megcsinálom neked ezt a modot, ingyen... az eredeti Skyrimhoz, nem SE-hez. Azt nem kedvelem annyira. (Csak azért lesz kb. fél óra, mert rég modoltam Skyrimet, és utána kell néznem, pontosan milyen eseménynél kapjon az épp a közelben levő összes ilyen lény kill parancsot.)
-
genndy
addikt
Nem bug ez, nincs ilyen 10-skill lépéses szabály. Az elején baromi gyors a fejlődés, 3-4 skill után is már megy a szintlépés, nekem lvl120 volt a legnagyobb karakterem, ott már tuti hogy 50-60 skillpont is kellett a következő szinthez (de lehet hogy több is, arra már nem emlékszem hogy egy nullázás és kovácsolás 100-ra felhúzása közben léptem-e szintet, még az is lehet hogy nem).
Grave444: ENB-vel és a folyamatosan kijött grafikai modokkal a régi szebb, csak instabilabb is, bár az SKSE-ben sokat javítottak a memóriakezelésen. A SE-hez meg lehet hogy a grafikai modokkal jársz jobban (amit hozzáigazítottak, mert a textúrákat is máshogy kezeli, ha nem jó neki akkor furcsán vizesen csillog), nem fogsz tudni semmi komolyabb modot felrakni, mert SKSE még nem jött ki hozzá.
-
Prosector
addikt
Az 1. kerdesedre valaszolva: en azon a velemenyen vagyok, ha van egy kiprobald, jol mukodo setupod en a vga-ra valo tekintettel nem nagyon piszkalnam...persze jottek mar ki ujabb, szebb modok nyilvan, de szerintem a 7870-nek az a moddolt graf is boven eleg, ami most van neked.
En mondjuk fps buzi vagyok, a single jatekokat is addig butitom, amig nincs 70-80 fps.
Persze kiserletezni mindig lehet, de nagyobb volumenu valtoztatasokat en akkor csinalnek, ha lenne uj vga.
De hallgass meg mast is, ez csak az en velemenyem.
-
woryz
senior tag
Az újrakezdéssel nincsen gondom, azt már rég tökélyre fejlesztettem.
Ritkán szoktam elérni a 15-20-ig szintet.
A probléma az, hogy nem szeretném újratenni a játékot, mert hát elég sokat szuttyogtam vele... Viszont Mod Organizer-ben nem tudom frissíteni a COT-ot, lehet hogy csak a mod az újra installja oldaná meg. -
Grafirka
őstag
Bezzeg ha az unneplo nerc bundaja lett volna rajta ( a vidranak) azt nem vizezte volna ossze
na itt abbahagyom a marhulast

Ezekkel a modokkal milyen tapasztalataitok vannak, ennyire megfognak egy erosebb videokartyat is ? Alapjatekot HD6850 toltam vegig .Viszont ha Gtx 970 szintu kartyat megkinoz akkor gondolom erdemes odafigyelni melyik modot telepiti fel az ember. Van valahol valami tablazat/leiras ahol leirjak a kulonbozo modok gepigenyet ?
-
SetCHOO.
aktív tag
Erről van szó! Addig kell ütni a gamet, ameddig azt nem mondod, hogy kész. Aztán új game és már nem szabad hozzá nyúlni.

Rengeteg különbség van ENB és ENB között. És némelyik elég erőforrás pazarló effektel operál. A mentés betöltése utáni fps dropok majdhogynem természetes dolog. Mikor városokba lépsz be még ott is beröccen. -
.mf
veterán
Közben kísérletezgetek tovább

Bár a True Vision enb tetszett, de sajnos a teljesítmény még lejjebb ment, 25-45 között volt erdőkben
S ez a Performance inivel, semmi effekt. Gondoltam elkezdem az fps-zabálóbb modokat szépen kiszedni, hátha... Cinematic fire? Nem javult. Real roads? Továbbra sem. Lépjünk egy nagyot, SFO? És még így is csak 30-50
Pár ini tweak? Kicsi javulás, látványosan kevésbé szép. Esetleg enb kikapcs? Egyből fix 60
Minden mod vissza, csak True vision enb kiszedve: ramot elkezdi enni, 2-2.5 GB (1-1.2 helyett), de stabil 60 ami csak néha esik 50, nagyritkán 45-re.Utolsó próbálkozásként egy másik enbbel is tettem egy próbát. Nexuson "performance enb" szavakra keresve kipróbáltam a "Gameplay Performance ENB"-et. Láss csodát, a mentést betöltve a szokásos 30-40 helyett 50-60 fps-t mutatott
Sőt, ránézve Kozákra vettem észre, hogy ezen még a defocus is be volt kapcsolva, úgy hozott ennyi fps-t! A mentés betöltése után 1-2x ugyan megtorpant és egészen 15-20-ig leesett, de ezt leszámítva maradt az 50-60. A ramot továbbra is eszi, 2.5-re megy fel. Játékban enb menüben sorra bekapcsolva az enb effekteket is maradt 40-60 fps. Nem tudom, mit állított még, de nem hittem volna, hogy ekkora különbség van két enb preset között. A színei nem olyan szépek, de ezzel legalább folyamatos a játék
Legalábbis amikor fut, 20-30 percenként kidobott tesztelés közben, de gondolom ez a sok mod ki-be-kapcsolgatástól volt, úgyis újratelepítem az egészet.
Ha már ez ilyen jól működött, belenézek a "Photoreal enb"-be is, annak a színei jobban tetszettek. -
Vistaboy
veterán
Még nem csináltam velük semmit, otthon vannak nekem is a lakásom ládájában, ahogy minden más fontosabb cucc. Csak kérdeztem, rég játszottam vele, elfelejtettem már, mire jók ezek az egzotikus holmik.
Akkor meghagyom.(#22435) SetCHOO.: Nem fog elkapni, bár egy halvány pillanatig átfutott az agyamon, hogy kipróbálom, milyen teljesen 4K-8K textúrákkal, de utána abba is hagytam az álmodozást. Nem akarok megint egy napot elpazarolni, mire mindent letöltök és beállítok. Marad így, szerintem bőven elég:
-
SetCHOO.
aktív tag
a) Én a ModOrganizer-t használtam és simán újra lehetett telepíteni a modokat. (reinstall) Az NMM is egy kaptafa. Újratelepítés során a telepítőben a megfelelő opciókat választva újra húzod a modot.
b) A RealVision mod listát használtam, de végül a Seasons of Skyrim ENB jött be.
Több ENB kipróbálásához a ENB Manager and Changer használtam. Simán elmented minden ENB egyedi profilozását. Aztán gombnyomásra váltogatod.A játék tesztelési metódusra próbáld ki, hogy a
Alternate Start - Live Another Life mod segítségével kezdesz egy új játékot. Pl az erdőben kezdesz vadászként.
Konzolba beírod ezt a két parancsot:
tgm --Ez a God mod!
player.setav speedmult 200
Aztán körberohanod a világot Bugokat irtani. Ezzel adsz egy jó kis terhelést a modolt játékodnak. Ha nem recseg-ropog, akkor stabil, jó úton haladsz a modolással. -
.mf
veterán
Ahogy Borat is mondaná: "Great success!"

Realvision + az ott felsorolt modok ~80%-a plusz a pár UNP-s (NMM szerint active mods: 49 és active plugins: 46) egyből betöltötte a régi kültéri mentést amire tegnap folyton kidobott. RV performance módban 45-60 FPS, memó pedig csak 1 GB; gyorsan feltüzeltem pár banditát is kültéren, de harc közben sem volt gond a teljesítménnyel.
Már csak két kérdésem maradt:
a.) továbbra sem találtam választ még arra, amit az előzőben kérdeztem, azaz az egyszer már aktivált modokat lehet-e újra beállítani (pl. a hónál most már biztos a -40%-os fényerőt választanám, ebben az összeállításban rikítóan erős)
b.) ezt a színes-giccses agyonszaturált csicsát
Az erdőt telehányta szivárvánnyal egy be-lsd-zett unikornis, vagy mi történt? Megvan a feladat holnapra is: enb-t tweakelni, mert ez így kicsit sok a jóból... -
Vistaboy
veterán
Ha nem akarsz fotó-realisztikus grafikát, akkor szerintem felesleges ennyi moddal kínlódni. Én a helyedben azt tenném, hogy követném a RealVision leírását, csak kihagynám azokat a modokat, amik már nagyon megfognák a gépet. Nem kell 50+ mod ahhoz, hogy szépen nézzen ki a játék. (Persze azért úgy lenne a jó neked is, ahogy nálam van most, ezt meg tudom érteni.
).Felteszed a hivatalos HD Pakkot, majd az Optimized Vanilla Texturest, a SMIM-et, utána a Skyrim 2K Texturest, a Skyrim Flora Overhault, a The Ruffled Feathert, (Ha ENB-t is akarsz, akkor ide a Vivid Landscapes és/vagy aMedianBorn parallax patch-csek kellenek), utána Project Reality, Enhanced Lights and FX, (Utána az ENB-t, ha kell). A többi már jószerével lényegtelen, a karaktermodellek és a felszerelések nem irkálják át a környezeti elemek textúráit. Felteszed az Immersive Armors és Immersive Weapons modokat, majd a női karakterekhez a CBBE-t, a férfiakhoz a Better Malest.
Viszont amit mindenképp hanyagolj, azok a fizikai (ragdoll) modok. Nálam azokkal szinte mindig gond volt, például a legelején, amikor visznek a rabszállítón, a szekér úgy pattogott, mint a gumilabda, minden apró kavics megdobott. Ráadásul ha Helgennél pont úgy érkeztünk meg, hogy a ló mögöttünk volt, a kocsi oldalra nézett, az NPC-k le tudtak ugyan szállni, de a script nem tudott lefutni, mert elakadtak a szekér oldalában. Vagyis kezdhetted elölről.
-
Vistaboy
veterán
Én azt ajánlom, hogy nézd át a RealVision ENB oldalán lévő leírást. Még ha nem is akarsz feltenni ennyi mindent, de a főbb sorrendhez támpontot adhat. Ahogy itt szerepel, nagyjából úgy kell feltenni a modokat. Én fejből már meg nem mondom, melyiket hogy raktam fel, bár a NMM képemen szerepel a sorrend (Telepítés dátuma), de nem tudom, melyikkel kellett mindent felülírni.
-
Vistaboy
veterán
Igen, sajnos ez sűrűn előfordult nálam is. Elég egyetlen hiba, és kezdheted elölről az egészet. Én tegnap és tegnapelőtt szenvedtem vele sokat. Kezdődött azzal, hogy a Static Mesh Improvement Mod az istennek sem akart működni, folyton kidobott az asztalra, amikor fent volt. Bármit csináltam, mindig összeakadt valamivel. Azt követően a textúrák is összekavarodtak, lilák voltak a fák és egyes NPC-k ruházata is... szóval gáz volt.
Kénytelen voltam letörölni mindent, pedig akkor már elég szépen haladtam vele. Addig, amíg teljesen vissza nem állítottam a vanilla állapotot és nem kezdtem mindent újra az elejéről, egyszerűen bármit csináltam, mindig lefagyott tőle a játék. Miután teljesen újraraktam az egészet, egyből minden oké lett. Csináltam egy képet a Nexus Mod Managerről, nálam most ezek a modok vannak fent:
Megjegyzés: Mindenből a 2K felbontásút használom, még akkor is, ha van 4K változat. Nem mintha nem bírná el a gép, de a 32-bites exe miatt így is sűrűn töltöget menet közben.
Ami a modok frissítését illeti, szerintem nem érdemes folyton naprakészen tartani őket. Én csak akkor használom mindenből a frissebbet, ha valami miatt újra kell raknom az egészet. Egy stabilan működő játékba kár belenyúlni, annyira össze vannak fonódva egymással a modok, hogy ha belepiszkálsz, szinte 100%, hogy elront valamit.
Amennyiben sok mod már régi és szeretnéd őket frissíteni, valamint egyben picit tovább javítani a kinézeten, akkor érdemes visszaállítani a játékot alapállapotba és teljesen elölről csinálni. Sajnos elég időigényes, de nincs bosszantóbb annál, amikor egy egész napon keresztül moddolsz, állítgatsz, próbálgatsz, majd a játék nem működik úgy, ahogy kellene.
-
.mf
veterán
Nos, odáig jutottam, hogy a tegnap még koros modokból álló, de stabil Skyrim helyett egy friss modokból álló használhatatlan semmi lett
Egyszer indult el de élvezhetetlenül túltolt defókuszhalmazokból álló diavetítés volt (ez az enb képeken jól mutat, élőben két másodperc után utáltam), annak a performance verzióját használva vagy egyből kidob asztalra töltés után, vagy kifagy 
Ez se egy egydélutános móka lett, hiába próbáltam a modok számát visszafogni:
- Unofficial patch
- Unofficial hi res
- Skyrim HD 2k
- S Flora Overhaul
- WATER --> már Ruffled Feather néven fut
- Climates of Tamriel V
- (Project Enb for CoT upd 3 - s igen, a CoT V-re mutatott, tehát remélem nem tévedés. Megfelelő verziójú, 0.221 enb is van fenn, leírások szerint telepítve: fájlok bemásolva tesv.exe-s könyvtárba. Azóta a d3d9.dll fájlt is kiiktattam (átneveztem), de így is folyton összeomlik)
- Dimonized UNP
- Better hand mesh for UNP
- Fair skin for UNP
- Coolsims hair pack + retexture
- Skyrim Project Optimization
- SkyUI
Holnap ha lesz időm újra nekivágok, de már érzem, hogy kár volt hozzányúlni
-
Vistaboy
veterán
Addig nincs is vele gond, amíg csak pár mod van fent. De amint elérsz 50 környékére, akkor már igencsak nem mindegy, milyen sorrendben töltődnek be induláskor. Például nekem perpillanat 76 db. van telepítve.

Nekem most az aMidianBorn parallax modok tetszenek. A RealVision ENB oldalán a Skyrim 2015 Parallax Terraint ajánlják, de szerintem sokkal szebb abból is az aMidianBornt használni (A Book of Silence-on kívül van még a Caves and Mines és a Landscape). Az eredmény:
Viszont amiben tényleg nagyot villant ez a mod, az a karakterek kinézete. Nekem most így fest az emberem:
Mivel nemrég kezdtem új karaktert, ezért még csak Steel Armorom van, de már annak a kinézetét is nagyon megdobja. Ha kiegészítjük az Immersive Armors moddal (Van kompatibilis patch hozzá), akkor nagyon szép és részletesen kidolgozott páncélokat láthatunk. És ez szintén igaz az ellenfelekre és NPC-kre is.
Nekem most így, ahogy van, egyelőre stabil (KOPP-KOPP
), majdnem három órát játszottam vele nemrég és egyszer sem fagyott le. Néha el-elakad ugyan egy-két másodpercre külső, nagyobb terepen, vagy harc közben, amikor gyorsan forgok az egérrel és egyszerre kell sok textúrát betöltenie, de el lehet viselni. Inkább, minthogy állandóan kilépjen. 
-
.mf
veterán
Heh, nos, utánaolvasva és egy tucat régebbi mentést alacsonyabb szintekről visszatöltve kiderült, hogy nem bug, hanem fícsör esete áll fenn
és csak én vagyok leragadva a korábbi rendszereknél (Morro, Obli), itt már valamilyen paraméterek alapján egy hibrid rendszer van, de a karakter-szintlépést megtévesztő módon direkt a skill-szintlépéshez időzítik. Alacsony szinteken így kiszámíthatatlan lett az egész 
Na mindegy, legalább az a pár óra nem veszett kárba. -
Mister_X
nagyúr
Azért reseteltem, mert úgy voltam vele, hogy gyorsan fejlődik (főleg ilyen felszereléssel) - és ebben igazam is lett - valamint mostanság egyre több a random fejemre ejtett sárkány meg a vámpírtámadás, így jobban járok, ha fejlesztem a harci skilleket. Pár óra alatt vissza is lett tolva a sneak 40-esre, 50-től megint lesz assassins blade és gyakorlatilag ugyan ott leszek, mint előtte, csak gurulni nem fogok - cserébe meg el tudtam szórni a pontjaimat Illusion és Light Armor ágon, így jobban mennek a harcok is.
Egyébként most lestem egy nagyot, kiloptam a Forsworn Briarheart ellentől a Briarheartet és összeesett - aztamocskostolvajférgét
(40-es sneak, 35-ös pickpocket, master szint), kicsit pislogtam csak
Azt hittem hogy csak egy item, amit használnak. Dremorák szivét is engedi kilopni? -
Mister_X
nagyúr
Én lassan ott tartok, hogy letörlöm az egészet a g*cibe és felrakom húsz moddal, majd előről kezdem
Egyrészről elég vakvágánynak érzem a főkarakteremet, annak ellenére, hogy mocsok OP humanoidok ellen (többségében), csak sajnos elúszott az egész olyan irányba, hogy sehogy se áll össze a karakter. Snake-et átnyomtam legendaryra, már hiányzik is a gurulás, plusz 60%-os item rásegítéssel és Nightingale felszereléssel is kiszúrnak. Meh.Továbbá wood elf csaj karaktert az életben nem fogom senkivel sem összeházasítani.
A lényeg, hogy néztem pár videót, ami marha jó modokat mutattak be, mint például Winter is Coming, ahol szépen bundát terít mindenki magára, van amiben használódik a felszerelés, van amiben ennem, innom, aludnom kell. Amit most felraktam miért ne alapon, az a Helgen Reborn, nem is értem, higy ehhez hasonló küldetéssorozatok az eredetiben miért nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert ahogy írjátok is nagyon belenyúlnak a sztoriba vagy egyéb furcsaságok vannak benne, amire speciel nekem nincsen szükségem.. a másik az hogy nagyon combos videókártyákra tervezik meg ezeket a mod csomagokat ahogy észrevettem és nem tudják optimalizálni gyengébb hardverre 

na meg a menü, hiányzik a SkyUI, és még pár apróság.

Ritkán szoktam elérni a 15-20-ig szintet. 
na itt abbahagyom a marhulast
ezt nem lehetett kihagyni
S ez a Performance inivel, semmi effekt. Gondoltam elkezdem az fps-zabálóbb modokat szépen kiszedni, hátha... Cinematic fire? Nem javult. Real roads? Továbbra sem. Lépjünk egy nagyot, SFO? És még így is csak 30-50
Pár ini tweak? Kicsi javulás, látványosan kevésbé szép. Esetleg enb kikapcs? Egyből fix 60
Sőt, ránézve Kozákra vettem észre, hogy ezen még a defocus is be volt kapcsolva, úgy hozott ennyi fps-t! A mentés betöltése után 1-2x ugyan megtorpant és egészen 15-20-ig leesett, de ezt leszámítva maradt az 50-60. A ramot továbbra is eszi, 2.5-re megy fel. Játékban enb menüben sorra bekapcsolva az enb effekteket is maradt 40-60 fps. Nem tudom, mit állított még, de nem hittem volna, hogy ekkora különbség van két enb preset között. A színei nem olyan szépek, de ezzel legalább folyamatos a játék