Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
Nem látom, hogy alvás közben mikor lép szintet, de olyan 1500 nap körül már beletolt a játékba, szóval eléggé ott van. Aranyosság karaktergeneráláskor maxra téve, a csatornából már úgy jött ki. Meg kellett fontolni, mire kerüljenek az alap pontok (teherviselés sajnos nem ment), mert azt az állást mégsem töltheti vissza az ember.
Durva lenne.Most úgy fest, mint aki szintet akar lépni...

-
katt777
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
Minden problma egy idő után jön elő...

Pedig itt ül (úgy, mint te), azt figyeli, mit írok róla. Jó karakter, alapból ki van maxolva az akrobatikája, lopakodása, sebessége és a közelharci képességei.
Gyakorlati tesztek alapján mágikus képességgel is bír, főleg meggyőzésben jó. 
-
katt777
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
Akkor jól rémlett. De nem tartom kizártnak, hogy miután pár százezren megveszik, megint fizetőssé fogják tenni, ez most csak egy jó kis beetetés, aztán majd fizet mindenki, ha már megvette.
genndy: Hát, nálam ez kimaradt.
Pedig voltak modok. FO4-re befizetnék, ha olyan lenne legalább, mint a 3. az első 2 részt inkább hagyjuk. 
Ha semmi hír a következő TES-ről, miből gondolod, hogy lesz? (Elemi logika.) A franc a házi khajiitomba, belegépelt, most törölhetem... nem a khajiitot.
-
genndy
addikt
válasz
CJ4567
üzenetére
Tamriel Reloaded, ha majd egyszer elkészül.
monstre: egyelőre TESO van, biztos hogy lesz következő single TES is, de egyelőre semmi hír róla. Ha Bethesda folytat valamit, akkor az leginkább a Fallout 4 lesz, TES majd azután.
vvega30: csodálatos, te is belefutottál a sárkánylélek-elszívós bugba. Van még olyan aki nem?

morrohun GYIk oldalán a megoldás, jó modsorrend kell.CJ4567: semmit nem kell vizsgálgatni. Újrarendezed a modokat jóra és betöltöd azt a mentést amikor elfogadtad a küldetést.
-
vvega30
senior tag
Üdv mégent.
Nem tudom, hogy bugba ütköztem vagy csak rosszul csinálok vlamait, de már a játék elején nem tudok továbbmenni.
Van az küldetés, hogy a jarl elküld a nyugati toronyhoz, hogy Irileth társaságában vizsgáljam meg a romokat. Ott megjelenik a sárkány, Mirmulnír(?), jól leölöm és ennyi.
A q azt írja, hogy vizsgáljam meg a testet, de hiába szedek ki belőle mindent, nem történik semmi. Irilethel nem tudok beszélni mert gugolva védekezik mint az npc-k mikor para van. Megnéztem Youtubeon, és ott lehet vele beszélni, visszaküld a jarlhoz. De nekem semmi. Mit tegyek? -
törölt tag
Akkor most ez az online világ lenne a sorozat következő része?
Vagy lesz olyan offline játék is nemsokára, mint a Skyrim? -
katt777
félisten
Na, ez ám a TES-fan!

Legutóbb ezt olvastam. -
katt777
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
Akkor már legyen benne Morrowind és Daggerfall is, nem? Csak nehogy azoknak a játékrendszerével... Emléxem, Daggerfall elején vmi kutya tépett szét, de még lenézni sem tudtam, hogy hol van, nemhogy megküzdeni vele. Dobókockával ez biztosan izgalmas (+ Morrowind), de részemről amellett vagyok, hogy a programozó legyen ott mellettem, és üthessem, amikor ilyen szarságba botlok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TES Online-ban sztem van minden, és lassan már használható is lesz, bár továbbra is ódzkodom attól, hogy neten játsszam, főleg, hogy ki tudja, mikor szüntetnek meg egy előfizetést, v. csesznek el valamit benne.
-
katt777
félisten
Hát, vki szívesen összerakja neked egy méltányos összegért. Persze le is kellene gyártani az alkatrészeket, mondjuk egy 3D nyomtatóval...
De azért királyul nézne ki az asztalod mellett, nem? Csak akkor már a szobát is át kellene alakítani stílusban, azt majd Varlasairan megtervezi.
-
katt777
félisten
Ahogy összeszámoltam, bő 100USD-ért megrendelheted a tervrajzokat (link a végén, ott csukott állapotban is vannak képek). Vajon a srác ebből mekkora jogdíjat fizet a Bethesdának?
Szerintem viszont nem gurul, mint Claptrap, na az megint nem semmi, ahogy az ára sem. igaz, az nem is PC, csak egy kamerás játék.genndy: És még mennyi tervrajz van a játékban!
Csak akad vmi őrült, aki azokat is komolyan veszi és megcsinálja... -
katt777
félisten
Hát, asszem ebben a topicban egy Skyrim-fan sincs. Vagy van vkinek ilyen PC-háza?
-
törölt tag
Közben rájöttem, hogy az Obliviont próbáltam anno, csak abbahagytam. Így Skyrim után viszont nem annyira tetszetős. Bár lehet másképp gondolnám, ha játszottam volna az előzőekkel is.
-
-
válasz
genndy
üzenetére
Morrowind is Tamrielen van, nem másik kontinensen, konkrétan mind Cyrodiillal (TES4: Oblivion), mint Skyrimmel (TES5: Skyrim) szomszédos. A Morrowind történései pedig 3E 427-ben zajlanak, alig 6 évvel az Oblivion történései előtt, ami ugye 3E 433. Aztán valóban eltelik 200 év a Skyrim cselekményéig.

-
genndy
addikt
válasz
vvega30
üzenetére
Nincs, angol nyelvű wiki oldal van csak. Bár hogy pontosan mit is szeretnél, azt nem írtad meg. Recepteket? Hozzávalókat? Hatásaikat? uespwikin mindenesetre minden van.
Nem igazán éri meg foglalkozni vele, mérgek gyengék, potik úgyszintén. Meg mindent megtalálsz már dungeonokban erősebb változatban, mint amilyenre te kikevernéd. Tehát játékmenetbeli haszna nincs túl sok, egyvalamire jó: sok pénzt hoz, illetve szinteket lehet vele húzni (nagyon nem érdemes, mert elszalad melletted a világ, te meg ott állsz szemben valami dremora nagyúrral talpig a lötyiidben, egy szál ágyékkötőben, a vézna karodban a rozsdás kis kardoddal). Tehát érdemes inkább hasznos képességekre gyúrni, alkímiára meg minden szinten csak pár pontot fejlődni.monstre: persze, érdemes. A Morrowind egy totál más kontinensen játszódik, jó pár száz évvel korábban, az Oblivion meg a "szomszédban", de az is kétszáz évvel a Skyrim előtt.
Inkább a Skyrimben köszönnek vissza dolgok az előzőekből, de semmi komoly, utalások, érdekességek, ha felismeri az ember akkor egy mosoly erejéig jók, de küldetés nem bukik el ilyenen.
Morrowindre készülj fel hogy nagyon más, sokkal keményebb a rengeteg skill és sokkal inkább könyv-rpg-s rendszere miatt (hiába látod hogy megütöd karddal, ha nem dobtad meg háttérben a critet nem sebzel rajta és hasonlók), kínszenvedés lesz, Oblivion rendszere már jobban közelít a Skyriméhez (lényegében azt butították), viszont a Major/Minor skillek meg elég elcseszettek lettek benne. -
törölt tag
Sziasztok,
Bocsi, hogy itt kérdezek. A Skyrimmal kezdtem játszani, a sorozat előző részeit nem ismerem. Érdemes így is elkezdenem őket?
-
vvega30
senior tag
Üdv
új vagyok a játékban és azt kérdezném, hogy van-e esetleg egy magyar nyelvű lista az alchemyhez?
illetve van-e értelme foglalkozni vele? vagy hagyjam a francba és csak kardozzak szét mindenkit?
-
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Úgy értettem, van, akinek minden háza kastély. De AoE-ben nincs úgy.
-
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Rendelj egy moddertől egy Age of Empires Skyrim modot.

-
válasz
Antonius1978
üzenetére
-
Vesa
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
A Hearthfire DLC nem az építésről szól? Lehet benne házakat venni, építeni, bútorozni...Szakértőbbek majd kijavítanak, ha nem így van.
-
Antonius1978
addikt
Koszonom az otletet.De ha jobban belegondolunk, akkor vegulis mar teljesen felesleges (kivetel akkor, ha mondjuk egy modban meg lehetne venni az altalam hianyolt kastelyt es tornyot potom negyed, vagy fel millaert darabjat
), mivel ugysincs amire elkoltsd a penzed.
Mar annyi nyersanyagom, es mindenfele marhasagom van, hogy azokra sem kell koltsek, mert mar szinte mindent megkovacsoltam beloluk, minden ott hevereszik haszontalanul, mert eladni nem tudom oket egyszerre, szerre meg unom cipelni.Mondjuk ilyenkor jol jonne az a kereskedo, aki a sok limlomot felvasarolna
Egy rakas dologra nem figyeltek a keszitok, a modderek nem tudom mennyire, annyira nem jartam utanna, pl az lenne fasza, ha tudnank epiteni valahol egy fasza kis kastelyt (a la Oblivion lovagvar), es korulotte lenne kis falucska is kereskedovel, kovaccsal, javasasszonnyal, meg lennenek szolgaloid (akiket kuldetesek soran szednel ossze, azaz azok, akik felajanljak hogy csatlakozzanak ha egydul vagy) akik mondjuk ugyesen novenyeket termelnenek, meg erceket banyasznanak, vagy hozzavalokat gyujtenenek az erdoben.
A kereskedoknel az ekszerek es egyebek, a kovacsnal meg azok a dolgok kerulnenek eladasra, amiket mi kovacsolunk, a javasasszonynal a lottyeinket arulnak az atutazoknak.
Es amit eladnak, szepeny erszenybe rakjak, es beviszik a kastely kincstaraba, ahol helyet kapnanak a ritka cuccok a falakon, es minden egyeb ilyen dolog.Jajj, es szabonk is lehetne, akivel kulonfele tipusu (a jelenleginel sokkal valtozatosabb) oltozekeket lehetne csinaltatni, amit mint a kastely ura viselnenk.
Ha mar szoba kerult, tud valaki valami ruha,pancel, fegyvermodot ? -
CJ4567
nagyúr
válasz
üzenetére
Skyrim többet fagyott - crashelt mint a hírhedt Xperia P-m
Az Android 4.1 óta már elég stabil, 4.4 már nagyon jó, 5.0 van akinél jó, van akinél rossz, 5.1 elvileg jó.
Eddig 2 Bethesda játék volt stabil(szerintem): Dishonored, és az Oblivion. Még a Fallout New Vegas is elég stabil, ritka a CTD meg a crash, de ott 140 mod felett minden bugol. Bár én közelébe se vagyok
-
Zolás
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
Letöltöd a rich merchants modot, lesz a kereskedőnél 20k pénz, mehetsz eladni.
Ez a játék olyan mint az android. Ha valamit a gyári állapot nem tud, akkor letöltöd hozzá. There is an app (mod) for that. -
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567
üzenetére
Hat, ugyeskedni kell (itt a mellekszalakra gondolok, vagy csak ugy celtalanul ogyelegni jobbra-balra, teruletet felfedezni), es az elejen ajanlatos a staminat fejleszteni, es akkor 5 kiloval tobb cuccot tudsz cipelni szintenkent.Az elejen az a gond, hogy eleg nehez cuccokat kell osszeszedj, amik 15-100 aranyat ernek.
Jaj es az elejen nem art szert tenni egy Stendhar vagy mifele amulettre, +10 beszedkeszseg, 1-2 arannyal tobbet kapsz a cuccokert az elejen.Vesa valoban tevedtem, nem 2500 arany a fehervagtai haz, hanem 5000, azert ragadt meg a 2500, mert 25000 a torpvarosi haz.
DZs most en is epp ezt csinalom amit mondasz, 1-2-3-as pont. Mar atalakitottam vagy 200 vasercet arannya, vagy meg tobbet vegulis, de mar unom a buvolt ekszerek kesziteset is, mert annyira dragara keszitem oket, hogy a kereskedoknek nincs ra penzuk megvenni.Igaz, befektettem egyeseknel +500 aranyat, de meg hatravan az 1000 aranyas befektetes is, akkor majd meg szedek ossze penzt.
Az elso vegigjatszaskor a 4-ik pontra fekudtem ra, volt akkor is penzem dogivel.
Majd keszitek par kepet, hogy hogy nez ki a hosom par kulonfele pancelban.
Tegyetek ti is
UI : most jut eszembe, hogy nagyon hianyolok egy kiegeszitot, vagy kettot, ami az Oblivionban volt.
1.Sajat lovagkastely
2.Sajat magustorony -
DZs
senior tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Igazad van, tévedtem, a főszál is ad Thane rangot.
Ha pénzre van szükséged:
1. mindent bővölj, mielőtt eladod,
2. tanuld meg a fém átalakító varázslatot, ami vasércből ezüstöt és aranyat csinál,
3. az előbbi nemes fémekből és ékkövekből kovácsolj ékszert és "menj az 1. pontra",
4. főzz varázsitalokat, mert az érték-súly arányuk magas. -
-
Vesa
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
Értem, köszönöm a segítséget!
Valószínűleg akkor még csak házvásárlási lehetőséget kaptam, de nekem 5000arany rémlik, ezért is kerestem megoldást, mert így az elején még elég távolinka tűnik megszerezni ezt az összeget. Most nagy nehezen 1300 aranynál tartok, persze volt ez több, de felszerelést kellett vennem/fejlesztenem. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nekem 20-ason sem volt annyi pénzem.

-
Antonius1978
addikt
Hat, beszelj a Whiterun/Fehervatai jarl-al (a terulet kormanyzoja), es ha csinalsz kuldetest neki, akkor tudsz hazat venni, 2500 aranyert.Persze az 1-es szinten rohadt sok penz, elersz kb 10es szintre mire meglesz, de akar hamarabb is, aztan kesobb mar annyi cuccod lesz nagyobb szinten, hogy meg sem tudjak venni, nekem 53 szinten pl 170 ezrem volt, most vettem 2 hazat, egyet a legios fovarosban, masikat a terkep bal szelen levo torpe romvarosban.
Ha hazat veszel es thane vagy, akkor jar 1 kisegito vele, annak atadhatod a sok felesleges holmid, de ha mar hazad van, akkor ott is lepakolhatsz.
Esetleg nemely mellekszalon vagy csak egyszeruen bizonyos helyeken is szerezhetsz kiserot ha segitesz neki, vagy fel is berelhetsz zsoldost is 500 aranyart, es akkor cipelteted vele a dolgokat.
Az elejen ne is nagyon gyujtsel semmit (tudom, nagy a kisertes, nehez ellenalni
), mert kesobb tuti mindent megkapsz.
Konyveket is vehetsz majd, de talalni is fogsz,en mostmar gyujtom oket, egy szekreny annyira tele van, hogy amikor belelepek, lelassul a jatek, nehezen tolti be.Majd ha mindet elolvastam, el is adom oket, hogy ne terhelje a jatekot. -
-
Vesa
veterán
válasz
genndy
üzenetére
Valójában csak addig kéne, amíg nem lesz házam. Főként a könyveket és más hasznos alapanyagot akarom eltenni -utólag elolvasni ha épp van kedvem-, mert sokszor volt már, hogy eladtam cuccokat a súly miatt, aztán craftoláskor meg nem volt meg a szükséges hozzávaló és mehettem megint gyűjteni.
Ha már lesz házam, akkor ott le tudok pakolni mindent, de addig macera...Megpróbálom amit írtál, nem kell ilyen sok hely, elég lesz 1000 körül bőven. -
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Értettem én, vicceltem a "törpe rom" miatt.

-
genndy
addikt
Végelen sokat föl tudsz venni. Az egyetlen korlátozó tényező a súly.
player.modav carryweight X - 5000 fölött belassul a játék.
Felesleges minden szart magaddal cipelni, a legtöbb tárgynak nagyon rossz a súly/érték aránya (SkyUI ki is írja ha akarod). Ami meg kell az belefér a határba. Gyúrj staminára. -
Antonius1978
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Pedig tele a jatek torpe(dwemer) romokkal, egyik masikba csak be kell menni mellekszalakon.Pl Magnus szeme, vagy daedra nagyurak kuldetesekor.
genndy erdekes, most hogy emlited, en mintha a farmos novel futottam volna ossze eloszor az elozo vegigjatszasnal, es tole kaptam asszem a kuldit.
-
Vesa
veterán
Tud valaki olyan modról, ami a felveheető itemek számát növeli meg, esetleg végteleníti?
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
Mellékszál, de simán kimaradhat. Ha rögtön megy Mzulfba, akkor elsétálhat a kisház mellett, bár azzal szemben érkezik az ember Blackreachbe. Meg a farmos nővel is össze lehet futni ő is adhatja a küldit.
-
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Törpe romot nem találtam, mind nagy volt.

Barenziah nincs meg de engem ezek különösebben nem érdekelnek. -
Antonius1978
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Na, elfelejtettem irni, de ez a kuldetes nem tudom hogyan maradt ki, mert ugy emlekszem, hogy eleg fontos kuldetes, de nem fo, hanem csak mellekszal, vagy nem ? mar fene tudja, szoval a torpe romba be kell menni.
En is Barenziah koveit szedegetem ossze, meg 10 kell, 14 megvan.Az elozo jatekban nem sikerult, vagy nem is akartam osszeszedni, most megprobalom. -
Vesa
veterán
HAsznál valaki "Expanded Towns and Cities" modot magyarítva?
Kérdésem az lenne, hogyan kell a magyarítást rátenni? Az alap modot NMM-el tettem fel, a magyarítást letöltöttem amiben van vagy 25 könyvtár, viszont a Skyrim/data könyvtárban nem találom ezeket, tehát nem tudom mit kellene felülírni velük. -
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Hát én már minden küldetést megcsináltam még DLC-k előtt, azok vannak hátra, csak vmi rubinkristály-gyűjtögetés + ilyen apróságok vannak hátra. Esetleg majd egy újrajátszáskor meglesz. FO3-ban is jártam úgy, hogy hiába mentem ua. helyekre már az elején, kimaradt küldetés, amely 1. játék során még megvolt.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
A voros nirngyokeres kuldi tenyleg laza, szep a barlang, es jo sokat lehet koricalni, amig meglesz a 30 darab, jelenleg 33 darabot, a megjelenes idejen meg 35 darabot tudtam osszeszedni
, mondjuk most is lattam meg egyet egy szikla tetejen...katt777 : mert maga a kuldetes csak akkor indul (egy naplot talalsz), ha a helyszinre vetodsz egy masik kuldetes miatt, ha jol emlekszem.Dwemer-torpe romrol van szo.
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Én ütök.

Én ezzel hogy nem akadtam össze?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Meg más játékban se oldották meg a radioaktivitás mellékeffektjeit... Pl. Világítanál, vagy valami plusz-minusz dolgot kapnál, pl. harmadik kéz(
), gyorsabb regeneráció de valamelyik perked tartósan kevesebb lenne, és egy kisebb vagyonért állíthadnád helyre, de kis eséllyel mellékhatása lenne a műtétnek, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Durva lenne.

Pedig voltak modok. FO4-re befizetnék, ha olyan lenne legalább, mint a 3. az első 2 részt inkább hagyjuk.
Inkább uninstalláltam mérgemben

), mert kesobb tuti mindent megkapsz.