- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0rnad0 #18783 üzenetére
Köszi. ha frissítés van akkor azt egyébként automatikusa letölti. Mert ami fura volt, hogy az első indításnál kiírta, hogy frissíteni kellene a játékot mert van új update. Rányomtam, hogy ok frissítsen de erre nem történt semmi hanem elindult a játék. Azóta vannak az összeomlások mindenféle formában...
-
Sziasztok!
A mai napon állandóan crashel a játék de nem csak a játék hanem a uplay is. Nektek megy minden flottul? Eddig kb 5x csinálta most már meguntam...
-
Sziasztok!
Megvettem a játékot már level 7-es vagyok de 6 órányi játék után sem igazán értek sok mindent.
Pl. nem enged craftolni vagy csak egy-két dolgot. Azt írta, hogy lehet a padot fejleszteni de azt sem tudom...
Aztán 6 óra játék alatt egyszer sem haltam meg de én sehol sem találok nehézségi beállításokat. Jelenleg így elég könnyű a játék kellene egy kicsit több kihívás...
Ezt az egész multit nem értem. Néha látom, hogy hív segítséget egy ügynök de ha megnyitom a térképet semmit sem látok. Aztán olvastam, hogy vannak csoportok frakciók miegymás. Én ilyeneket nem látok/találok. Ezek hol vannak, mire jók stb.Így elsőre ennyi. Egyébként nagyon tetszik a játék és nagyon élvezem csak ha már megvettem szeretném kihasználni minél több részét.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest