- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Amíg nem indítom el a játékot semmi sem eszi a ramot
Legalábbis nem ilyen mértékben.Ami szokott futni mellette:
Chrome
Excel
És semmi más azon kívül amit a gép elindít, hardware kezelők: alaplap, VGA, Egér, Bill, nyomtató, egyéb kliensek: Uplay, Eset, Malwarebyte meg még 1-2 program és ennyi. -
törölt tag
Majd, ha párat bepakol a random olyan projektek mögé, ahol talentes cuccot kell adakozni akkor térjünk erre vissza.
Emlékszem az első adakozós projektet másfél hétig csináltam, mert nem adott devasting talentes cuccot.
Eddigi tapasztalatok alapján inkább farmolnék csapatban 4-es szintű pontokat, mint a randomra bízzam a dolgot. -
GAbre
veterán
1080ti-al azért full hd felett kicsivel sztem elég gáz.
TTomax.
Egyet értek,én anno 2. bétánál azt hiszem,belőttem maxra,aztán úgy 1 nap múlva vettem csak észre,hogy nem mentette el,vagy visszaállt.(én magamba dicsértem,hogy milyen sokat csiszoltak rajta
)
De grafikailag alig lehet/lehetett észrevenni.
Nem tudom most ez jónak vagy rossznak mondjam... :/ -
VirDan
aktív tag
Remélem azért sikerül eltalálni ubinak a megfelelő balanszot majd.
Néha azért idegesített, hogy egy elite mobot elkezdtem lőni 50% páncélról fedezékből, és szinte meg se érzi. (érezte)
Pedig nem egy rossz szettem hoztam össze.- 210K armor.
- ~50K health
- 10% armor DMG
- Berserk
- 83% elite DMG
- 32%CHC
- 40%CHDMK16 AR:
-19,6 DMG
- Ranger talent -
TTomax
félisten
(#7534) vzarmo
Hát hogy,de nem erről szól az egész.Sokan mint magam is NEM akarunk pvpzni,semmilyen formában és sokan vannak ezzel igy,ne dugjanak mögé olyan tartalmat amit csak így lehet elérni.Elmondták a videóban miért probléma ez,tessék megnézni.Engem az sem érdekel,hogy rengeteg dolog megy rögtön stashba.Mint ahogy az sem hogy lehet magasabbat craftolni,lehet persze,csak milyen áron!Most is ha 2X vagy 3X tudok kalibráni,aztán már annyi nyersi kell hozzá ami a világon nincs,nem is értem miért ezzel foglalkoznak és miért nem rakat problémát javítják előbb,mert van bőven! -
vvega30
senior tag
Én azért nem szoktam olyan nyugodt lenni
De vannak jó pillanatok. Miután cselendzs lendmárkon rugózik be a tag, hogy levágjon majd a mobok ölik meg helyettemAztán úgy 20 perc mulva mikor a kimentést csinálja akkor meg én vágom le és jól felszedem az exotig LMG-t, ami nekem nem esett ki eddig 101321 bossból sem
-
-=Jam=-
őstag
Ha a saját karaktereden nézed, akkor nyilván egyből látod melyik a nagyobb sebzésű fegyver így is ugyanazzal a build-del, de látod itt is sokan megkeverednek, hogy jaj neked 21k-s LMG-t dob, de szerencsés vagy, nekem csak 16k...stb. Holott lehet a base damage egyforma, csak a rengeteg weapon damage miatt magasabb az egyik.
(#7389) baker_: Igazából a végeredmény szempontjából nincs jelentősége, hogy arra számolja a krit damage-et és utána szorozza fel a többivel vagy fordítva.
(#7390) Kiscsőke: De beleszámolja. Minden weapon damage és adott fegyvertípusra kapott damage bele van kalkulálva, de nagyon egyszerűen meg tudod nézni, vedd le a kesztyűt, amin 5% weapon damage van, és meglátod.
-
törölt tag
inkább alacsonyabb szint érdekelne. most kezdtem egy új karaktert, mert a fő karakternél nem érzem, hogy játszani akarnék vele.
letoltuk ma heroic tidal-t, elvileg nehéznek kellene lennie, de ez minden volt csak nehéz nem.
vagy lehet van különbség invaded és sima között?
plusz nekem nagy vesszőparipám a blueprint gyűjtés és valahogy azt se akarja adni.plusz, jó pár küldetést még azzal se találtam meg.
a lényeg. ugye alacsony szinten az ember azért jobban járja a várost és az érdekelt, hogy a küldiket adó karakterek már ekkor is látszanak e? vagy fel kell tornázni lvl 30-ra és ott felkutatni őket? nem szivesen nyúlnék a nethez a pontos helyük miatt, szeretném én felfedezni a dolgokat. csak érdekelt, hogy számitsak e rájuk.
-
Habugi
addikt
Nálam VGA OC & venti szabályzás megy MSI AB-vel, annyi a buli h a játék indítása előtt indítod az MSI AB-t, belövöd benne a kívánt profilt és kilépsz belőle. Minden ott/abban beállított dolog megmarad/működik egészen odáig amíg játék végeztével újra el nem indítod az MSI AB-t és Reseteled.
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
A módosítók így átláthatóak, mert könyebben el tudom dönteni amiről esik, hogy jó-e avagy sem, illetve kell-e avagy sem.
Az is egy méretes baromság, hogy itt nem lehet lelakatolni a módosítókat (csillagozni) így rendszerezni is egy rakat sz@r. Komolyan mondom annyira aprólékosan kidolgoztak dolgokat és megint ilyen méretes baromságokkal tolják el...A gear rész arra jó, hogy tud az ember tervezni, van akinek fejben összeáll az egész, én jobban elboldogulok és látom át az egészet az excelben.
-
arnikusz
veterán
A Chatterbox másodlagosnak berakva használható a talentjei miatt .
A True Patriot szettet 4 db-ot használok már 6 napja és nincs vele gondom.
A youtubra folyamatosan teszik fel az alapszettek különböző variánsait.
Ami viszont elengedhetetlen a csapatban való játék, mondom én aki föleg egyedül tolja. -
-
arnikusz
veterán
Nálam eddig nem is a küldetésekből, hanem a csatornákból ládákból és Outcast frakció ládákból esett a használható cucc, naponta 3 outcast ládát fixen nyitok van 23 kulcs csak ettől a frakciótól.
Tier 5 után hosszú idő lesz míg összeáll a megfelelő build, vagy szerencse dolga. -
-
duvi
nagyúr
Teljesen rendben van a Div 2 grafikája
Más mint az 1 volt, sok területen több és jobb. Szerintem a hó hiánya kavar be az összehasonlításokba. A nagyszerű hangulaton kívül, jótékonyan eltakart sok grafika hiányosságot az első részben
-
-
törölt tag
Nem akartam megint női fő karaktert, de csak ott tudtam emberi arcot csinálni. Szóval folytatom az első részben elkezdetteket. Ennyi gnómot a férfi szekcióban szörnyű...
A fül méret állítható volt, de szerintem a fej típushoz is kötve van, mert a legkisebb is a fej harmadát elfoglalta egyik esetben.Ez az intro pedig. Kész vagyok annyira jó lett.
-
Anonymus23
veterán
Igen, én is ezért írtam, hogy 2-3. karakternél már kevesebb lesz ez, mert addigra már nagyjából meg lesz, hogy mit merre és hogyan érdemes felhúzni, hogy gyorsabban elérje az ember a lvl30-at. (már ha gyorsan akarja)
Aki nem szereti a PvE-t annak ugyan kínszenvedés lesz ha nem lesz valami glitch erre (vagy P2W), aki meg szereti az élvezni fogja.Igazából Div1-ben is nagyon sok mindent, értem ez alatt a commendationokat, meg lehetett volna csinálni az új karakterek felhúzásánál, és közel sem kellett volna ennyit farmolni, ha tudatosan csinálja az ember, de majd kiderül ez is. Hátha itt már a statisztikák miatt normálisan fog a commendationok és egyebek elszámolása is működni.
A másik meg, hogy a lvl 30 elérése valószínűleg nem fogja a teljes map felfedezését jelenteni. Számomra legalábbis nem, aki szeretek térképet "takarítani"
-
Anonymus23
veterán
Minden ki volt már pucolva, ez az egyetlen projekt hiányzott, ahol ez volt az egyik feltétel (Dz max szint is megvolt), 2x bejártam gyakorlatilag a komplett térképet, üsszeszedtem már 10x3 supply-t, visszaállítottam a kommunikációt jó párszor, kiszabadítottam 20 túszt, de nem adta, ismerős behívott, amikor neki megjelent, ahogy beléptem, még egy másik helyen is beadta a nyilvános kivégzés megzavarását
Meg is lett a projekt.
Zárt bétában adta folyamatosan, de itt nem akarta... -
Dani79
tag
Nagyon nem tesz jót, hogy csökkentették a time to killt, sokkal jobb volt a privát bétában. Pl. az első főküldetés végső bossját két tárral ki lehet nyírni (weak point hit nélkül), miközben egy Control Point 2. bossja meg sokkal erősebb. Nem értem ezt a logikát, úgy volt jó, ahogy előzőleg volt, nyilván az NPCk halálpontos spamelő gránátjaiból/autóiból vissza kellett venni, de nem az armorból/healthből.
Akkor nem érted a játékfejlesztés lépéseit...
Itt arról van szó, hogy belövik első körben egy bizonyos magas szintre ami szerintük is nagyon nehéz, aztán készítenek ebből sok sok statisztikai adatot meg excel táblát.
Ezeket elemzik összegzik....
Második körben belőnek egy nagyon könnyű fokozatot amit szintén elemeznek.A 2 mért adattömegből pedig majd élesben lesz egy köztes nehézségi fokozat.
Ennyi a lényegeEzt kb minden valamirevaló fejlesztőcsapat így csinálja.
-
törölt tag
Ez most láma kérdés lesz. Bemegyek uplay játékok “fülre” majd ott a saját játékaim alatti ingyenes játékokról van szó? Vagy hol kell keresni?
Ez a uplay is... a kedvencem mikor rá akarok menni az előrendelés részre a kliensben a és kiírja, hogy rossz régióban vagyok. Mint ha bármit is tudtam volna állítani ezen a szaron. -
Brownage
tag
ja ez a másik kedvencem. Valakinek igazából nem tetszett az 1. Nem játszott vele 500 órát, de lehet 100-at se. Emiatt nem tudja elképzelni, hogy másnak meg tetszett annyira, hogy a 2-vel is valsz ugyanennyi időt eltöltsön. Neki csak a bosszankodás jutott a bétából, eleve rossz szájízzel ment neki, eleve szarnak jelenti ki és nem tudja elképzelni azt, hogy más 30+ órát játszott a bétával és végig élvezte és tetszett neki.
Csak azt nem értem, hogy egy szubjektív dologban, miért akarnak minket mindenáron meggyőzni, hogy nem tudhatjuk, hogy jó lesz-e. Én leszarom, hogy x-nek meg y-nak nem tetszik. Hát ne tetszen. Én nem akarok kampányolni amellett, hogy márpedig mindenképpen fogadja el bárki is, hogy ez egy jó játék és azonnal vegye meg. Hát ne vegye. Érdekel engem? De az sem érdekel, hogy erősködik valaki, hogy márpedig nem tudhatom, hogy jó játék lesz-e és hogy nem lesz jó játék. 30+ óra játékidőnk van egy piciny részében a játéknak. Más, teljes árú játék a végleges verzióban nem kínál összesen ennyi játékidőt
-
Anonymus23
veterán
Egyetértek!
Nekem sem pont olyan, amilyennek elképzeltem, de én anno mondtam is, amikro sokan várták a Div2-t, hogy miylen jó lesz, hogy szerintem sokak számára csalódás lesz.
Én kb nulla elvárással (az AC az alap, azaz az ma már nem lehet extra) kezdtem el játszani, és nagyon bejött.Valószínüleg ebben már nem lesz 4000 órám, de ha 1000-2000 közötti időt teljesít, akkor már simán megérte.
Ott van pl az Origins/Odyssey. Gyönyörű grafika, jó hangok, viszonylag érdekes játékmenet, de az is kifulladt 100 illetve 200 óra után, vagy akár a Fary Cry, az is végig lett tolva, és már nincs benne semmi.
Egyelőre azt mondom, hogy sajnálnám ha elsüllyedne a Div2 a kedvezőtlen fogadtatás miatt, de benne van a dologban mivel:
* Bár egyelőre nem tűnik 100%-osnak de mégis van benne anticheat, így sok "pro" playernek nem fog tetszeni, hogy megy a kukába a skill
* A csak PvE játékosoknak menniük kell megint a DZ-be, ha igazán jó lootot akarnak, legalábbis az összes eddig látott dologból ez tűnik ki, így ebből megint sírás lesz, főleg a jelenlegi TTK miatt. Egyelőre ez a helyzet, de ez is változni fog, ha más nem lesz kint (out of DZ) is jobb loot.
* Sok gtlitcher/chicken dance/macro pro játékosnak nem tetszik a mozgás, mivel ezzel kevésbé tudják kihasználni az első részben már megszokott játék hibáitEttől függetlenül:
* Lesz benne bőven PvE tartalom, bár ez is eléggé repetitív, de hát ez a játék részben erről szól.
* Van benne nagy lehetőség, hogy jó játékot hozzanak össze, azaz még több tartalom, még nagyobb terület, még több küldetés (PvE, PvP) fajta.
* Nekem tetszik a környezet és a hangok is, millió időt lehet majd eltölteni vele(csak már közel sem lesz ennyi mint volt
)
Én semmiképpen nem mondom vissza, komolyan mondom nem is értem azokat, akik előrendelték és most a negatív hype miatt (divatból) visszamondják. Én Ultimate rendeltem elő, lehetnék akár csalódott is, hogy mennyire keveset ad, de őszintén nincs bennem igazából ez az érzés egyáltalán. Persze Ubi fórumon én is bedobtam a "nagy csalódást" és "átvágást" a megfelelő topikba, amikor kiderült, hogy mi is a +stash méret, de igazából abban reménykedtem, hogy valami ilyesmi lesz belőle (mint anno a Unity-nél volt, aki Goldot vett választhatott egy játékot, így lett mega a FC4), kíváncsian várom, hogy mivel rukkolnak elő
Elnézést, hogy ennyire pozitív vagyok, és ez most nem illik bele a topikba, de ilyen különc vagyok
-
TTomax
félisten
Mert semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz,ha the burger kingben megettél 1100 big macet akkor már nyogodtan kijelentheted hogy akkor az új burgerük (nevezzük big kahumának) még finomabb amiből eddig egy felet se ettél?Az,hogy Te nem égtél ki nem azt jelenti sokan mások nem,de ez már megint egy másik téma,ennek sincs köze a témához.Pár óra játékkal,igen nehéz kijelenteni hogy ez jobb-e vagy rosszabb-e mint az első rész.Na meg attól se lesz jó játék valami ha éppen nincs jobb nála.Én 60euroért egy befejezett játékot szeretnék vásárolni,de ha nem akkor nem.Jó lesz nekem 30ért is rá három hónapra kijavítja.Mert az elég gáz,hogy már a beta elején nem tudtam az első bázisra bemenni mert a szögesdrót nem tűnt el,emiatt új karaktert kellett indítani.
-
arnikusz
veterán
Tökéletesen egyetértek, ugyanez az álláspontom. A Bétát kipróbálva sem változott. Lehet fanyalogni, de majd alakulnak, meg amit ne feljtsünk el azt soha nem publikálja senki, hogy mennyi előrendelést mondtak vissza. Ahogy korábban is írtam találkozunk a Division 2-ben március 12-től.
-
Brownage
tag
A head glitcher
Az a baj amúgy még alapvetően, így végighallgatva Marco videóját... most nem rólad vagy az előtted szólókról beszélek, csak úgy általánosságban... hogy az emberek túlságosan isszák a streamerek, az "influencerek" szavait. Annyiszor hallottam már véleményeket, hogy ez meg az szar, mert xy a videójában ezt mondta
A játék, az élmény, ugyanolyan szubjektív, mint egy étel, vagy egy film, vagy bármi más. Csak azért, mert Marco azt mondja, hogy valami unalmas, az nem válik ténnyé, csupán egy ember véleménye, amivel lehet egyetérteni, és akkor már két ember véleménye. És érthet vele egyet még 5 ezer és akkor az 5001 ember véleménye lesz, de semmiképp sem eldöntött tény
Én Div 1 elején is elfogadtam anno, azok véleményét, akiknek nem tetszett a játék, elegük volt a sok bugból, nem szerették a DZ-t, mert ott sok a csúnya fiú, aki öldösi az embereket. Én csak azt tudtam akkor is mondani, hogy én a magam részéről, nagyon örülök neki, hogy nekem tetszik és élvezem. Számomra ez a lényeg. Sajnálom azokat, akiknek nem jön be, és emiatt csalódottak, dehát ez van. Nekem nem fontos az, hogy meggyőzzek mást az "igazamról", pontosabban a véleményemről, élményeimről. Nekem tökéletesen elég az, hogy számomra valami élvezetes és olyanokkal játszom együtt, akik számára szintén az. Akinek meg nem tetszik, az majd remélhetőleg talál magának másik játékot, amit élvezni fog. Én csak azt nem értem meg, amikor valakinek nem tetszik valami, csalódik benne, nem játszik vele, letörli a játékot a gépéről, de még hetekig, hónapokig jön ide szídni. Legalábbis Div1-ben ez volt. Volt az ottani topicban egy-két megkeseredett ember aki minden alkalmat megragadott, hogy újra és újra leírja, hogy a DZ-ben mindenki geci, minden milyen szar, minden milyen fos. De miért pazarolunk energiát arra, ami nem tetszik? Na mindegy. Már "várom" előre ezeket az ismételt megjelenés utáni sírásokat. Ezeknek az embereknek valóban az a legjobb javaslat, hogy ha béta nem tetszett, ha open beta sem fog tetszeni, akkor ne vegye meg a játékot és ne jöjjön ide mondogatni, hogy szar a játék. játszani kell mással, ami tetszik. ennyi
-
Nem kell reshader
De kell.
Ha működni fog
Lesz reshader,szinte biztos vagyok benne.
TD1-hez is volt,kipróbáltam őket és le is töröltem,mert nem volt rá szükség.---
Most néztem meg mikor rendeltem elő a TD1-et.
2016.01.11.
Ha jól emlékszem februárban játszottam a béta teszt alkalmával.
És már januárban behúztam a játékot,teszt után behúztam a season pass-t is.
Na ennyire volt meggyőző a TD1.
TD2 a közelében sincs.Nem azt mondom,hogy rossz,de eléggé félig kész (sok mindent meg kell változtatni).
Vannak benne jó dolgok,jó változások.
És még sincs meg az érzés,hogy bummm ez azonnal kell.---
#2766 norti :
Ha eddig nem lett volna elég egyértelmű,AMD támogatott a játék.
#szarkazm
Szóval senkit nem érdekel hogyan sírhatnának az NV tulajok.
De nem fognak.
Nem ez lesz az első eset,ahol egy AMD támogatott játék jobban fut NV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest