- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
granini #29183 üzenetére
1 napja jatszok mar vele, 3500Ft-ot megert.
Ami nagy csalodas, hogy alig lehet hozza barmilyen infot beszerezni a netrol.
A fegyeverekrol a build-ekrol...
23. szintu vagyok, meg elkepzelesem sincs, hogy milyen buildet akarok, ahhoz milyen fegyver kell, a fegyvernek meg milyen talentek...
Sehol nem talaltamleirast a buildekrol. Melyik a vereztetos, a sztekkelos, a sniper, a shieldes stb...
A Division 1-hez mintha sokkal tobb info lett volna a neten.
Nagyon sok dolog hasonlit az 1-hez, de ami nem, ott csak pislogok, hogy mit is kellene csinalni, meg hogyan... -
PETEE78
senior tag
válasz
granini #29172 üzenetére
az írásod első két sora kapásból "bukovári",mivel ez a gém még akkor is chraselni fog, mikor én már a nyugdíjas otthonban fogom pörgetni a division 100-at. A szkriptek alapjait soha nem fogják kijavítani.
Én így szeretem, mint egy rossz szomszédna jó azért az már túlzás
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #29075 üzenetére
NinjaBike hátizsák esetében, mivel a PTS-n nem volt gyanús az lesz mint a Doktor Home-nál, hogy a Season végén zsákolhatod be.
Kombokat már előkészítettem Én is, ha behozzák a zsákot és tudjuk a végleges paramétereit akkor megmutatom az összeset. Pl. 2 System C-2 Hunter F és Fox térdes, 2 System C -2 Striker és Fox térdes, 2 Foundry-2 System C -Murakami Emperor térdes stb.
Tegnap végül is nem indítottam Altot, csak bementem a DZ-kbe landokat farmolni, mert jól állok készletügyileg, de 45 perc után meguntam 1 szer lelőtt egy 4-es nyávogó csapat, de utána kimentem szett redukálásra a stashban és az Altokon.
Hétvégén még összerakok egy sárga fejlővésre optimalizált szettet Sniper speckóra Regulus és kazánajtó pajzsra, mert az új zöld Hotshot sniper szett nem fog működni szvsz. -
arnikusz
veterán
válasz
granini #29071 üzenetére
Csak várjuk ki a végét. Az elmúlt napokban PC-n katasztrófa a gamma, DZ-et járom jobb híjján, exo komponens alig esik ládából, máskor Doktor home kimentem és bekerül a stashba, majd még egy marad a sárga zsákba. A Mobok wallhack aimbot kombót használnak. Végül pedig a Vérpisti csalók ilyen 85 SHD -val 6 féle zöld cuccban ölik egymást. Ha beteszik a Raid exokat a DZ-be lészen nagy sírás rívás. Ennek örömére, hogy legyen matériám a fennmaradó időben felhúzok inkább egy Altot.
-
-
fudi2002
nagyúr
válasz
granini #28944 üzenetére
Nekem az utsó hónapokban 10p és fagyás. Ha fejre állok is. Minden fellelhető "trükköt" kipróbáltam netről, youtube-ról. Friss winnel is természetesen. Feladtam.
Majd pár havonta megkérdezlek Titeket, aztán ha vmi elmozdulás van pozitívba akkor max visszarakom. Addig ezzel elleszek. Egy hátránya van a div1nek, nagyon nehéz segítséget találni, gondolom jó kevesen játszanak már vele. -
arnikusz
veterán
válasz
granini #28858 üzenetére
A rajtad van sajnos ki......... belassult az első hónap után.
A Donate akkor gut, ha van min. 3-4000 SHD amit bevált az agent.
Volt más út de két hete a patch-al elvágták.
Most pl. épp fel akarom tölteni a készleteimet és indítok egy új altot lassan haladva 7 óra gyorsan 3 óra, és lesz 3900 SHD-m. -
-
arnikusz
veterán
-
Nagus
senior tag
válasz
granini #28430 üzenetére
Nem teljesen directX hiba. Meglett a megoldás. upc.exe-t át kell nevezni majd a upc.exe.old fájlt upc.exe-re. Elindul utána a kliens és minden megvett game. Miután rájöttem találtam valami fórumot ahol ezt írják megoldásnak és szidják az uborkát rendesen. Hivatalos fórumon van fönt.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #28401 üzenetére
Eme build a stackelés miatt BulletKing ebben a formájában CD, ha egyedül valék a Contractor/Fox P. Jó lehet az Obliterate/Vigilance, de a bevállalós Agenteknek Perfekt GC/Perfekt vigilance. Megér egy próbát a fedezékből LMG-vel lövöldözőknek a Sawyer térdes/Nevesített Petrov mellény. Predatoroknak Ridgeway mellény Perfekt wicked 1,5 M armor. Armor regen kedvelőknek Memento zsák / Belstone mellény tudjuk melyik talenttel.
Ott van a Kingbraeker Flatline perfekt Spotter /Perfekt vigilance.
Perfekt spotterre visszatérve a full red 6% chc 12%chd mellényem kapott a 6 %chc helyére 4250 armor regent.Dilettánsok és kész, a többiről nem is beszélve. -
válasz
granini #28324 üzenetére
Hát az én véleményem az hogy most próbáltam ki először, illetve utána másodszor a heroic countdownt, és nem tűnt nehéznek. Lett skorpióm és szépen lehet vele csapatni, ha meg már van 2-3 ilyen skorpis emberke akkor már jó is. Azt hittem egyébként tovább tart az egész seperc lemegy egy ilyen.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #28340 üzenetére
Az Umbra mellény megnövelt stacksja miatt inkább azt használja így szépen habbal meglövi a Huntert majd fedezékbõl ráront és van damázs. CD- Hunterek ellen visszajött a hab és a vakítás, habbal megfogják ketten nem tud disruptolni megvakítják és szétlövik ez az egy hatásos megoldás, hogy ne gyógyítsa fel magát.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #28337 üzenetére
Ahogy Anonymus írja, de az nem az én buildem csak inspecteltem CD-n. Most este mentem 6 CD kört hát már a black tuskok is átmentek Legendaryba. A protection elite build useless damázs nélkül, viszont a mutatott ridgeway bleed build perfekt wickeddel és Scorpioval életképes meg is lett 1024M damázs eddig csak DPS buildben volt ennyim.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #28333 üzenetére
Ahogy a PTS-n volt màsodlagos atrib lesz de nem 20% wd hanem 15%, így lesz 15%wd- a fö atrib meg 15% wd az már okés. A 3 Brazos technician Capacitor hybrid builddel játszható Mementoval. Este ôsszerakok egy Catharsis perfekt matador 1,5M Umbra buildet. Kicsit visszamegyek a Summitra de nem 10. floor farm, csak úgy 3 hónapja nem toltam .
-
persil
nagyúr
válasz
granini #28327 üzenetére
Ertheto, szimplan csak "orulok ilyenkor". Nem mas karanak, inkabb a sajat szerencsemnek.
A div 1-et meg en is pc-n jatszottam, de az a csalo mennyiseg mar akkor is hanyingerkelto volt, a masodik reszt mar eleve csak konzolon toltam, szoval nem tudom milyen a bug-helyzet.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #28324 üzenetére
Első két nap kiszedtem a CD-ből amit akartam, most már nem indítom felesleges, csak a magam szórakoztatására játszok, a 2 új Legendary sem vonz, nem tudják megcsinálni ez van a régi jól bevált szetteket hasznàlom és ennyi. Természetesen kipróbálom az új dolgokat, . Tegnap a manhunt bosst elitevédelmes CD buildben kellett befejezni, csináltam egy explo resistence buildet Demo specre, de ugyanúgy sebeznek a drónok kutyák stb.A CD Hunterekre csak damázs kell a HB még mindig bugos ,de ezekkel a randompokkal felesleges.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #28204 üzenetére
Khmmm, én se szoktam minden ilyen 30-40-70 ezer SHD-s képét berakni ide, na de azért a 600k+ SHD az több mint érdekes.
Inspect: Nem is az SHD szint miatt inspectel az ember (az amúgy is látszik), hanem sok "érdekes" buildet láthat az ember, de ezen túl jó párszor jó ötletet vagy inspirációt szerezhet az ember más buildjeit meglesve.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #28202 üzenetére
Ha a chates parancssorból csinálod az inspectet, akkor ott látszik a saját SHD értéked is.
Ha simán pl a melletted állót vagy blokkolt játékost inspecteled, akkor azon nincs rajta a tied.
Ennyi. próbáld ki
Másrészt jobb felül van a saját SHD-d, de ez már elhanyagolható nüansz
Kérdezzél bátran -
arnikusz
veterán
válasz
granini #28177 üzenetére
A shoti ha így marad akkor használni fogom, tegnap teszteltem az új holsterrel, prerfect opportunist zsákkal, petrov kesztyű, fox térdes, badger unbreakable mellény és coyote vagy cstharsis maszk bőven elég mindenre, meg ott lesz a Hunter F szett és az első napokban CD farmolásra a 80%-os elitvédelmes survivalist. Még egy system c buildet fogok összerakni amíg megy a két season.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #28159 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül, nekem annyival szorosabb a helyzet, hogy van egy HC karim is, amit egyelőre nem törnék be, amíg ki nem derül, hogy lesz-e még hozzá köthető commendation.
Én a múlt hét végén törtem be minden Striker, Tip Of the Spear cuccot egy halom mással, mert kellett a hely, van egy SHD kifosztós karakterem, aminek az inventorija amúgy is tele van, így ha újra kell húzni, akkor átrakom egy másikra, amin semmi sincs, mivel az a farmolós.Írták a múltkor, hogy elérték a fizikai korlátot, ezért nem tudnak stasht/inventoryt növelni, azt is írták, hogy "kreatívnak" kell lenniük, hogy helyet tudjanak növelni.
Namost én (is) írtam pár ötletet nekik, amivel szerintem helyet lehetne növelni, de nulla válasz érkezett... -
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #28096 üzenetére
Én ezen mindig úgy "elcsodálkoztam", hogy meglett férfiak (most már tudom, hogy nem mindenki
) úgy öltöztetik a karaktereket mint barbit és kent, és közben megy a rédzs, hogy fúj milyen új skinek, de hát öreg vagyok én már ehhez, meg igazából sohasem érdekelt különösen ezen része a játéknak, szal egy ilyen apparel eventben csak annyi van, hogy úgyis beadja a sorja közt, filmet néztem közben, mikor nyitogattam az apparel ládákat, szóval még azt sem tudom, hogy miket adott a jelen event.
Talán ha Swatos vagy katonai "rucik" jönnének, akkor még meg is nézném, de a jelenleg legtöbbet használt karakteremen még mindig az anno rárakott Striker outfit van, így legalább felismerem egy DZ kavalkádban
Igazából az egész játékban van egy nagy kettőség, hogy ugye van egy társadalmi kataklizma, tele van hullákkal a város, közben meg mindenhol legalább annyi plüss szar is van, mintha a plüss ufót lőtték volna le, és mindenhova esett belőle, ilyenek ezek a skinek is, szerintem nem illik bele a játékba, megnézném azt a cutscene-t ahol Benitez ilyen szalmakalapban és strandpapucsban jön elmondani a tutit
Amúgy meg, pont leszarom, hogy ingyen milyen cuccokat raknak bele -
NoOne1976
őstag
-
nyamsas
aktív tag
válasz
granini #27908 üzenetére
Spotteres assault szettet én még nem raktam össze, sőt szerintem a sima pulse-t a Div 2-ben nem is használtam még...
Nagyon nyomatják ezt a Heartbreaker szettet, nekem annyira nem fekszik, szóval hanyagolom.
Van eltéve maxos Kingbreaker fegyó, lehet hogy a jövőben összerakok egy spotteres szettet, de biztos hogy nem a Heartbreaker szett lesz az.Ha tudsz, tudtok ajánlani, olyan spotteres szettet, ami nem a Heartbreaker-hez köthető, azt szivesen megnézem. Viszont copyzni nem szeretek szetteket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #27894 üzenetére
2019-es a játék, a year 5 pedig igazából 2023, szal annyira messze nem mentek.
Az új legendások a Manning és a Tidal lesz ugye, szerintem a Strongholdokon kívül ebben az évben nem lesz Legendás.
Jó, jó ez a legendás, de könyörgöm, a Manning?Az még sztoriban is a meneküljünk kategória
-
capulet75
addikt
válasz
granini #27879 üzenetére
Szia. Nem mondtam, hogy mindenki ( vagy bárki ) csíter, sem azt, hogy aimbot. Nekem csak egy erős dz build tipp kéne, mert nem okoz gondot az alkamazkodás. 10-ből 9x single emberkékkel találkozom, ott sem mindenki veér istván, de szeretném minimalizálni a haláleseteim számát.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #27857 üzenetére
Na jó, de ha egyesek szerint mi bétatesztelünk nekik, akkor legalább infót adjanak, hogy mit lehet és mik a valós korlátok.
Yannick nemrég ugye úgy fogalmazott, hogy kreatívnak kell lenniük ahhoz, hogy valamilyen formában tároló méretet tudjanak növelni.
Jó lenne tudni, hogy mi is az igazi gond, mivel azért így nehéz célra lőni, ha bekötik a szemünket és még el is fordítanak a céltáblától, és a végén kiderül, hogy még csak nem is egy univerzumban vagyunk.
Egyébként azt kellene megérteniük, hogy jellemzően nem azért kell az extra hely, hogy óránként túrkáljon benne az ember, hanem, hogy eltegye a godrollos "majdjóleszmégvalamire" jellegű cuccokat, amiben látni fantáziát. És ha még egy egyszerűsített infót is kaphatnánk róla, akkor még kevesebbszer nézegetné az ember, mert 1-1 új ötletnél, vagy inspectelt gearnél csak azt nézi meg az ember, hogy nekem milyen is van, ha van.
Már ezzel az expertise rendszerrel is jelentős hely szabadult fel nálam, mert annyiba kerül, hogy egy halom kimaxolt/optimalizált fegyvert dobtam ki, mert annyit nem fogok tudni/akarok feltolni lvl20-ra. Exo-ból is csak 1 maradhat, jó mondjuk EB-t még nem törtem be, amennyit azért szívtunk testületileg, egyelőre nem vitt rá a lélek, hiába van belőle 4, abból 3 maxos... -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #27850 üzenetére
Nem tudom, én nem nagyon nézegettem azt, hogy passzívban mennyi.
A kill XP az ami hatással van rám, szóval ezért jó a CD, főleg ha együtt megy a 8 ember, akkor szintezpdik gyorsan.
Vagy még nagyon jó a Summit farm, de 4 fővel, mert akkor eszméletlen sok a mob, és rövid idő alatt nagyon nagy mennyiségű kill XP esik be, még akár akkor is ha nem lősz egyet sem.
Csináltam szólóban, duóban akkor nagyon csiga volt, de amikor négyen játszottunk, akkor megtáltosodott. -
arnikusz
veterán
válasz
granini #27850 üzenetére
Anno a Sleigher így berakva napi 3 CD két hét volt. Most a 3. pár skill húzásánál járok és az első két pár simán húzta, de ezt a kettőt kínkeservesen. Most 13. szint felénél járok 174 item mellett és van 60 db 5-8 Proficiency szinten. Levettem a CD-t napi 2 körre és mellette kb. 400 kulcsos ládákat nyitogatom, ill. ha egy 4-es CP-területen jó a targeted loot azt megcsinálom. Így simán elérek 16 szintig és közben, töröm és donate a Proficiency szinten lévő cuccokat
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #27850 üzenetére
Pontosan ezért kérdeztem én is, mert azt látom, hogy alapanyag "betáp" nélkül ez nem fog menni. Két korlátot kezdek el érzékelni :
1. A normál / farmolható itemek nálam a donate és játék révén kezdik elérni a határvonalat. Nem fogok azért még 10 kör CD-t tolni, hogy a hiányzó 3 ar-t kidobja-e vagy sem.
2. Bizonyos dolgok egyszerűen nem nőnek. (12-es expertise-nál még nincs maxos specializációm, illetve a skillek kisebbik része profi még csak.) És akkor ott vannak az egyedi szet itemek (pl. Ceska neves dz-ből), amikhez megint mennyit kell játszani? Ha meg ilyenből veszek fel 6-ot, akkot a csapatot szivatom, hogy csak az xp-t szívom, és semmit nem teszek a közösbe. (El se tudom képzelni mit művelne 8 ilyen player CD-ben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest