Hirdetés
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
addikt
válasz
arnikusz
üzenetére
A sweet dreams meg a lullaby gyakorlatilag ugyanaz, csak más skin.
Nekem tegnap exo napot tartott a játék, nem volt merciless-em, de már régóta üldözöm. Mentem egy Jeffersont dobta, mondom megyek még egyet, erre dobott megint egyet.
Na mondom ha így adja futok egy Bunkert is, hát dobott az is egy sweet dreams-et
Aztán este még a RAID is dobott egy Merciless-t (csak láttam exo örültem, hogy az új AR, aztán csalódtam, de legalább Anonymus23 örült, mert neki adtam
). De utána kidobta az Eagle Bearer-t is

Nekem megvan minden tervrajz és tudtam mindet upgrade-elni vagy átalakítani. Ja nem, egyedül a sweet dream upgrade tervrajz hiányzik, de az globális, az senkinek nincs meg.
A lőtéren a falon egyébként még van 2 üres hely így is, hogy megvan minden exo.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na mondom ha így adja futok egy Bunkert is, hát dobott az is egy sweet dreams-et
Aztán este még a RAID is dobott egy Merciless-t (csak láttam exo örültem, hogy az új AR, aztán csalódtam, de legalább Anonymus23 örült, mert neki adtam