Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz1983
aktív tag
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #8694 üzenetére
Ahogy EasyAC írja, a Vector mellett németeknél láttam T821-et 53-as tárral és 22K sebzéssel OC DZ-ben.
Ilyenkor a távolság/fedezék és AR mellett az LMG valamint Dron a turret helyett és megvakítani, állapothatást adni neki..[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
FaTHI
őstag
Srácok olyan szinten akadozik a játék hogy az már durva. Valaki megoldást tudna e rá? új Nvidia driver van fent, gépem az adatlapomon. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Krissz1983 #8694 üzenetére
Jól összerakott Vectorral játszó embert messzire kerüld ha nincs rajta armor mert akkorát lő, hogy leszakad a fejed. Ilyenkor maradj távol tőle és Ar-el pillanatok alatt lelövöd. Ha crit távolságon belül vagy meghalsz.
[ Szerkesztve ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
GAbre
veterán
Jaaah,értem,lehet lefelé is menni a listán.
Köszi,ez eszembe se jutott.Amúgy tegnap rájöttem,ha solóban 1edül félbehagysz 1 küldetést,nem fogod az elejéről kezdeni,ha visszautazol a küldetésre.
Így legalább lehet spec.-t váltani,ha beragad az enemy.Legalábbis main mission-nél.Avatar
-
Krissz1983
aktív tag
Érdekes ez a PvP.
Van egy ar szettem. 220 páncél 50 élet. Base DMG 22.5k p416-al chatterbox mellette.
Tegnap gondoltam bemegyek kicsit huszárkodni dz-be.
Volt egy srác gondoltam tesztelem kicsit a szettem rugó be aztán csapassuk.
Kapott egy 40-es tárat. Lement a páncélja de élete maradt maxon. Gondoltam nem gond biztos ki van húzva neki amennyire lehet.
Kicsit cikázott jobbra balra mondom kirakom a turretet az is kicsit osztja neki. Hang alapján egy Vector volt nála nem láttam pontosan.
Kb 30 méterre volt tőlem mondom rush rá.
Elindultam-volna- fedezékből a rohamra de ahogy kibújtam elkezdett lőni....2 másodperc alatt lent voltam....vectorral 30-ról...a szar ebben az hogyha lett volna 300 páncél és 100 élet akkor lettem volna neki 3 másodperc.
Bocsi kicsit hosszú lett de én úgy gondolom van ezen még csiszolni.Give them nothing but take from them everything
-
Habugi
addikt
Mi a probléma a videón?
Ahogyan áthúzogatod a sectorokon az egeret látszik, hogy még minimum 15db bountyd van amit nem csináltál meg, amit itt a hetivel kaptál tuti h egy ezek közül.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
LÁZ
addikt
"A(z) 'EasyAntiCheatSys' (verziószám: 6.1, 2019-04-03T13:35:07.000000000Z) fájlrendszerszűrőt sikeresen eltávolította a rendszer a memóriából."
és kivág az asztalra
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
TommyS_27
senior tag
válasz #75376384 #8690 üzenetére
miért lehet értelme egyszerre a több életnek és pajzsnak?
Ezt én sem értem ebben a formában. Ha lenne a kesztyűn egy clutch (és lenne sok chc) akkor ez nem is lenne rossz.
Mivel a páncél és az élet közt gyakorlatilag semmi különbség nincs így arra kellene törekedni, hogy az adott talent mit követel tőlünk. Berserk mellé kis páncél sok élet UF mellé meg pont fordítva. Ennek így igazából nem sok értelme van.
Mondjuk a clutch buildeket sem értem 30-40k élettel de persze mindenki úgy kisérletezik ahogy akar.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
válasz arnikusz #8686 üzenetére
miért lehet értelme egyszerre a több életnek és pajzsnak?
a mellényből kinyerhető dps a patch után is az a két irány marad, ami eddig is volt. talán elérik azt és sikerül annyira letekerni a mobok tulajdonságait, hogy ne legyen szükség ezekre a talentekre, igy a szúnyog is játszható lesz.
kiváncsi leszek mennyire cseszik szét a balanszot. szerintem egy pontosság és agresszivitás csökkentés is elég lenne, nem kellene még a sebzésüket is redukálni. na jó, talán a tüzes gránátot lövő drón, ami bosszantóan sokat sebez és védekezni se lehet ellene.. de ezt is megoldhatnák, ha lenne valamilyen emp alapú gránát vagy skill.
aztán jöhetne egy javitás a mindenen átégő tűzre és valami buff a státusz effektekre, gránátokra. utóbbi kettő szinte alig ér valamit.
egyébként egy jó (jobb) csapattal a heroic küldetések már most se nehezek.
(#8689)GAbre: hát át exit gomb itt is csak félig jött össze. Ugyebár a játékból nem, csak a karakterválasztóból lehet kilépni.
Jó oke, ott a /quit parancs, de azzal a logout kimarad és ilyenkor ki kell rúgni a csapatból, a már kilépett tagot.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz #75376384 #8681 üzenetére
Nézd a jó oldalát,még mindíg jobban jársz,mint a Sword art online-osok.(0:45 sec után) kicsit.
Akinek tetszett a Hero academi kicsit jobban ütött.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Mindenki másnak is ilyen a kapott bounty?És máshol van bounty.
Vagy csak nálam ilyen hónapok óta kb a project bounty-k?Avatar
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #8685 üzenetére
Hát elméletileg a patch után lehet. A turret így semmi, legalább 1500 skillpower kellene. Van a 2500 skillpower seeker buildem lehet abba berakom a turretet és egy rope/ armor talentes zsákot. Ennyi élet a tűzerő rovására megy ezen nincs Petrov szettelem az rögtön mínusz 10% LMG sebzés, így csak 32 K a sebzés és hiányzik a Safeguard. Challenge Bountykat hozta, de az elsődleges LMG buildem leveri simán és azt használom PVP-re is, ha betámadnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
TommyS_27
senior tag
válasz Ghostface #8682 üzenetére
Leggyorsabb megoldás, ha van ismerősöd WT5-ben aki kidobál neked 500-as cuccokat így már nem kell törődni a gs-el. Razort pl 30 perc alatt felvittük wt5-be és 500-as gs-re
World Tier 1 300
World Tier 2 350
World Tier 3 400
World Tier 4 450
World Tier 5 500Megcsinálod a Missionöket
Jefferson Trade Center
Grand Washington Hotel
Air & Space Museum
Space Administration HQ
Potomac Event Center
Federal Emergency BunkerAztán a strongholdokat. Mindnek lesz egy GS követelménye.
Végül a Tidal Basint kell megcsinálni és akkor Tier 5-be jutsz.[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
WT2-be hogy átlépjek elég ha elérem a 300-as GS-t, vagy meg kell csinálni a küldetéseket amiket adott, hogy kinyissam a Strongholdokat, aztán azokat is csináljam meg a Tidal basinhez? Vagy ezekkel ráérek, és WT4-ig elég ha húzom a GS-t?
Köszi a válaszokat!PSN: Nifty_Ghostface
-
BRABUS113
aktív tag
Holnap update!
[ Szerkesztve ]
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
Nagus
senior tag
Levágott a játék új karakter létrehozása közben és azóta a kliens azt mondja a szolgáltatás nem érhető el csak offline mód van... Ez ám a fostalicska!
-
용 Bob
senior tag
Köszi az infót! Sajnos már 21-es vagyok, de még így is megpróbálom. A harcot meg akkor el kell kerülni, hogy ne kapjak XP-t a szintlépéshez
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
xyvalaki
aktív tag
Tegnap a fele döglött volt, pedig két hete nem szedtem őket.
Más.
Pár napja a CP-k lv4-esek lesznek spontán. Volt hogy egyszerre 5-6 is.
A Space Administration lift, a radarok után nem nyílik ki. Alt+f4 és csak akkor tudok tovább menni. Az elejétől ez van.https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
törölt tag
arról lehet valamit tudni, hogy a spotter maszk talent érvényes a sharpshooter drónnal is?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #8667 üzenetére
Nézegettem az exo fegyókat, de valahogy nem érzek sok késztetést, hogy megszerezzem ezeket. Amit jónak tartok, a Liberty, etz imádom használni, soxor csak azzal csinálom meg a küldiket. A Chatterbox sem rossz, mondjuk azt, hogy szórakoztató, meg rágyúrtam a Nemesisre. Bár ez utóbbival kapcsolatban az a véleményem, hogy a DIV2-nél elég kevés helyen lehet szólóban csipázni. Az Sharpshooter spec. fegyójával nekem még nem volt érkezésem komoly feladatot végrehajtani. Vagy azért, mert nem volt lőszerem, vagy azért, mert nem volt jó a hely, vagy azért, mert hiába lőttem a bosst, nem pusztult meg. Szóval Hunting M44 a működő cucc. Nálam.
Amúgy most valami taktikust akarok összelapátolni, csak aggódom, hogy mire végzek, jön a patkolás, és mehet a meló nagy része a lecsóba.
-
Habugi
addikt
Ezen menj végig napi egyszer, lv19-et javaslok.
Azért 19 mert ez az első szint ahol 6%-os eshet és azért nem 20+ mert annál nagyobb a lilák/aranyok esélye szemben a kékkel.Ez sem egy hajde viszont DZ farmmal összehasonlíthatotlan.
Magam is ott kezdtem, sovány eredménnyel, áttértem erre és cirka egy hét után elég rendesen tele vagyok már. Vannak körök amikor zéró és vannak olyanok amikor 3-4db is pottyan, kitartás.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
VikMorroHun
őstag
válasz #75376384 #8661 üzenetére
Engem tegnap az egyik mellékküldetésen megpróbált meggyőzni arról, hogy egyenesen vezet az út a küldi helyszínére. A kinyithatatlan, szögesdróttal megerősített kapun át.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Anonymus23
veterán
De négyes szint alatt nem is érdemes nekimenni
Négyes szinten jön boss is, jó lehet projektekhez, illetve ugye Outcast boss dobhatja a Sweet Dreamet, illetve Hyena boss dobhatja a Merciless-t (egyiket se láttam még, pedig nem kevés bosst ellapátoltam már )
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz alibiman #8664 üzenetére
Kb. semmire nem használhatóak a max. 490 GS és hogy fejleszteni nem lehet őket jelenleg.
A heti feladatot hozzák vissza BP-vel.
Még most is a múlt heti talentes SMG-ből csak 2-van meg 1 esett 1-et meg kb. 150-ből craftoltam.
De a másik heti projekt Frenzy talentes fegyveréből is gond lesz, mert 1 esett szombaton és azóta semmi.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
aktív tag
válasz #75376384 #8655 üzenetére
Én a 3-as CP-re megyek rá, de jókat szívok néha. Egyik nap úgy jártam, hogy megcsináltam a két szintnövelőt, nem ment fel egyáltalán. Nézem, ott kolbászol egy elit őrjárat, jó lesz az is. Egyébként ez a leghatékonyabb módszer. Az elit őrjárattal gyorsan lehet végezni és a CP egyből 3-asra ugrik. De most, mire végeztem, 4-re ugrott a CP. Valahogy késleltetve vitte be az előző szintnövelőket. Nem voltam boldog, de megcsináltam 4-esen. Aztán jártam úgy is, hogy egyáltalán nem adott BP-t, meg kb. felében a gear BP-ket adja. Azt nem tudom, mire lesznek jók ezek a gear BP-k.
-
용 Bob
senior tag
válasz TommyS_27 #8656 üzenetére
Köszi! Ezt megpróbálom még
@-=Jam=-: én is az 5-6%-osra mentem de egy sem esett. Ha belegondol az ember, hogy az a +5% konkrétan egy talent (devastating) akkor elég nagy előny annak a játékosnak aki már kifarmolta [drop ch csökkentés előtt]
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
-=Jam=-
őstag
válasz TommyS_27 #8656 üzenetére
Én már vagy 4-szer végigjártam, 1 azaz 1db 6% rifle damage esett ami használható, a többi mind kuka, úgyhogy feladtam, majd ha lehet kraftolni... 90%-ban béna skill-es esik, marha idegesítő. Amúgy tuti levették a drop rate-et, mert anno írták, hogy 1 körből jön egy csomó 6% sebzéses...
-
VikMorroHun
őstag
válasz velizare #8644 üzenetére
Én az előbb vigyáztam.
Volt nálam két cucc, hívtam a helit, várakoztam, jött két rogue ügynök. Egy darabig elvoltak az NPC-kel, aztán az egyik elkezdte levágni a cuccot a kötélről, amit nem sokkal előtte ráraktam. Én meg elkezdtem őt lőni.
Úgy kb. a fele élete odalett, mire abbahagyta. Pár másodperc múlva jött az üzenet, hogy sikerült a kimentés. Aztán a társa még biztos ami biztos alapon odajött és lelőtt, mivel nem láttam értelmét, hogy tovább foglalkozzak velük, inkább lőttem NPC-re. Tárcsere közben nem sokat tudtam tenni ellene.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
TommyS_27
senior tag
Farmold dz-n kívül a fennakadt droppokat azokban van fixen egy mod. Azokból sem garantált a jó, de közben lehet nyersanyagot is farmolni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TommyS_27 #8652 üzenetére
Én a jobb cuccokra hajtok, de abban sincs jó tapasztalatom.
Szerintem csapatban a lvl4 cp a legjobb farmolasi opció. Mindenki megcsinál 2-3 perc alatt egy szintnövelő feladatot, a foglalás is viszonylag hamar megvan. Szép színes szokott lenni utána a környék.
A heroic tényleg elég meh... azt a poén kedvéért érdemes letolni. Néha van wipe, de az tapasztalataim alapján elég ritka.
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #8651 üzenetére
Ahogy írja Tommy is egységnyi idö alatt jóval több a loot, ha nem zavar a szint csökkenés ajánlott az OC DZ. Sima DZ ben pedig érdemes a ládákat kiszedni dobálják a kulcsokat, ha beállítottad a DZ Tiernél ezt az opciót. A kedvencem a bal felsö volt hogy mind a 3 supplyt kiszedtem a kutya se volt bent.
OC DZ challenge land boss adta a Military M60 E4-et azóta se esett hasonló sebzéssel.
OC DZ inkább 4-es csapat.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
용 Bob
senior tag
17-21-es karakterrel kb. 15 óra farmolás DZ-ben és egy darab retkes generic modot nem dobott a játék. Szerintem ennek a drop chance-ből is visszavettek. Köszi UBI hogy ezt sem lehet kifarmolni és a nolife 0-24 játékosok egy elég jó +dmg-el indítanak..
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz #75376384 #8651 üzenetére
A DZ nem jó lelőhely ha exora hajtasz mivel csak azt a semmitérő lmg-t adja!
Viszont mire letolsz egy Challenge missiont a fix 4-5 lootért addig a DZ-ből kiszedsz 10* annyit. Ezért jobb a DZ loot szempontjából. Minél több esik annál nagyobb az esélyed a jó lootra.Sajnos inkább a heroic az ami időpazarlás a jelenlegi formájában...
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #8649 üzenetére
Köszönöm. Most hétvégén kezdtem commendálni, még a teljesítettek se voltak feoldva.
Hétközben nem folytatom, inkább a Clan feladatokat csinálom. Így állok most egy ideig marad is, ha bejön a Raid.[ Szerkesztve ]
-
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
csendes tag
kicsit volt csak ideges hop hop vigyáztam
Az állatok szeretete az egyetlen szeretet, amelyben az ember sohasem csalódik.
-
Garsza
veterán
válasz VikMorroHun #8637 üzenetére
Én átlépnék a BDC ből ott alig alig vannak online tagok.
-
TommyS_27
senior tag
válasz VikMorroHun #8637 üzenetére
Lehet jönni igen! Olyanoknak akik játszanak is.
-
-
VikMorroHun
őstag
Tegnap felszabadult pár hely a Prohardver klánban, úgyhogy lehet jönni, ha érdekel valakit.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
GAbre
veterán
Bugok mindíg is voltak és lesznek.
De legalább a katonák halhatatlanok!
Másoknak is megszaporodtak utóbb az ilyen ajtó mögött maradt meg stb enemy-k?
Múltkor 6-ból 4-nél legalább mindig ott maradt ajtó mögött is dcd-n.
Előtte viszont cp-nál volt ilyenem,akkor magától elhalt egy 5-10 perc után.
Viszont azóta nem hajlandóak meghalni,ha már nem jönnek ki.Vagy csak nálam van/volt így?Avatar
-
arnikusz
veterán
válasz AirForceTwo #8629 üzenetére
Poor child, ha lesz értelmes és a közösség számára értékelhető hsz azt szívesen fogadjuk, de erre nincs szükség a topikban, ahogy a többi fórumtárs is írta
Az pedig, hogy mi használhatatlan a játék jelenlegi állapotát tekintve, hagy dönthessük már el a különböző szettek tesztelésével és bemutatásával !
Egyébként meg kibiceknek .....!
-
arnikusz
veterán
Ahogy TTomax írja, ha Demolotionist specialitásban vagy akkor a fegyverkigekekböl azokat rakd amik a Stabilitást kihúzzzák maxrara, illetve az újratöltésre is figyelj. Kézvédőt tettem be és van 2 felszerelés modom ami ad 5% újratöltési időt. Jelenleg a 40 % fegyversebzés mellett 35% az LMG plussz sebzése de most ennyi, majd az új kalibrálási rendszerben meglátjuk mit lehet még fejleszteni.
-
Garsza
veterán
Mert a te kötekedéseid, azok hasznos hozzászólások. Ugye?
-
duvi
nagyúr
Részemről kimondottan hasznosak a megosztott fittek és tapasztalatok.
-
-
duvi
nagyúr
válasz arnikusz #8620 üzenetére
Az Unhinged 25%-os bónusza megjelenik a mellékelt képeden az lmg sebzésértékében, vagy azon felül értendő? Végre nekem is kiesett egy és most kalibrálnám rá az M60-ra. Ugye fel kell tennem 35%-nyi negatív stability és/vagy accuracy fegyvermodot, hogy bekapcsoljon a 25% bónusz dmg?
-
arnikusz
veterán
válasz AirForceTwo #8621 üzenetére
Neked mi van az OK es-en kívül?
Majd kérünk takarítást Razor.[ Szerkesztve ]
-
_Kondor_
tag
WH vendor strained talentes SMGt árul, ha esetleg valakinek még nem lenne. Nekem jól jött.
-
Win-T
senior tag
A Chatterbox blueprintnek van valami előfeltétele? Elkezdtem a Bank HQ missiont challange fokozaton, felvettem az iroda rejtett széfjéből az RFID chipet, páncélteremben kinyitottam a hyena ládát de csak egy Rifle volt benne meg egy fegyverfestés. Mit csinálok rosszul?
-
Habugi
addikt
válasz bizoonik #8596 üzenetére
& arnikusz:
A magam részéről ez alapján jártam/rom be, már fejből megy.
-
-=Jam=-
őstag
válasz szatyor1972 #8605 üzenetére
-
warcat
veterán
Heti projektből, semmi meglepetés ebben manapság, olcsó megoldás,hogy legalább hetente belogolj és ilyenkor 'aktív' státuszú játékosként lehet elkönyvelni, ami jól mutat előbb a vezetésnek majd a részvényeseknek lobogtatott játékosmegtartási statisztikában.
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest