Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Elkészült a Gear nyilvántartó excel-em amit szeretnék közkincsé tenni.
Működése egyszerű, a legördülő listákból tudtok választani.
A teljes tartalom törölhető egyszerre a MASK/Brand Set (B2) cella tartalmának törlésével.
Összefüggések és feltételek vannak az egyes listák között, így (elvileg) csak az adott cucchoz tartozó Attrik, Modok, stb. választhatóak.Az komplett táblázat le van védve, mert módosítás esetén összeomlana az egész.
A szóköz helyett _ és az egyes listákban az elnevezések (BP, CH, TH, stb.) direkt vannak, kellenek a háttérben a szűréshez.Több build esetén új munkalapot hozhattok létre és átmásolhatjátok a kész buildet a Best in slot munkalapról az újra.
A táblázat makrókat tartalmaz, ezeket engedélyezzétek a megnyitás után!
Hibák lehetnek benne, ha találtok valamit szóljatok kérlek.
-
i@lex
őstag
A mai streamben jó eséllyel gondolom elmondjàk hogyan döntöttek az EB sorsáról. Bekerül-e a Discovery módba?!
Jövő héten éles a cucc.
-
törölt tag
Régen volt egy szép színes kép a min max értékekről adott felszerelésén és hogy mi lehet rajta (hp armor dte awd stbstb). Ezt hol találom most? Ami nekem van az eléggé idejétmúlt verzió.
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
"Pestilence"

-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
+1 bár ezt mondanom sem kell.

-
lvl17 klán vendornál:

-
Hublot
őstag
Ma este 7-8 körül mennék az új karakterrel egy Raid kört. Lesz ma valaki illetve tudtok segíteni?
-
arnikusz
veterán
válasz
üzenetére
Igen viszont láttad fontos a Porondmaistro aki megmondja ki mit mikor csinál és a párok is összeszoknak így.
Nekem a gáz kapcsolgatós még nem menne simán, de a végén a Disznaját szépen tudom számszeríjazni, hamar sikerült átállni az I. Alt Survivalistra az LMG Demoról, az a 2. Altra költözött. -
törölt tag
válasz
arnikusz
üzenetére
“Not great, not terrible”
A csapattársaknak köszönhetően kaptam pár értékes cuccot.
Sajnos van egy olyan mellényem, amin hsd, 12% chc és 9,5% awd (ez a pörgetett) van. Mivel a statjaim nagy része innen jön, így eléggé megköti a kezem, hogy a clutch merre menjen tovább. Ettől függetlenül tetszik a build.Vicces, hogy gyorsabban lemegy mint egy random legendary az első részből.
-
-
Gigant20
tag
Sziasztok!
Raiden P416-on melyik a jobb allergo vagy a +20% magazine capacity? -
törölt tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Nyár van és a készítők is emberek. Elképesztő ez a hiszti, ami néhány felületen (reddit, ubi fórum) a játék körül megy. Mindent rögtön azonnal, miért nem lett már tegnapra kész, amit ma reggel javasoltunk pedig még a reddit is “felszavazta”?
A játékosközösség egy jelentős része nem más mint, picsogó, éretlen manchild...
-
arnikusz
veterán
Szösszenetek az Ubi fórumról:
PvP Still brokern Message to Developers-Válasz:
There are some likely changes that will come to PvP with TU5 - both in a large scale such as an overall lowering of TTK, and more specific like some PvP exploits. That's not to say things will be perfected... in games this large and complex there can be things that crop up as unexpectedly potent, but we will continue to hone balance and the PvP experience as we move forward.
Bugs, bugs and more bugs-Válasz:
Hey,
Thanks for reporting these bugs and your feedback. I'll move this thread to general discussion for more visibility.
És még sorolhatnám.... tovább őket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki
üzenetére
Anno többször rád írtam Uplay chaten, hívtalak játékon belül is, de semmi válasz nem volt, így utána már nem erőltettem.

Mondjuk lehet abban az időben nem ment a uplayes chat normálisan nem tudom, de játékon belül többször küldtem invite-ot amikor mentünk raidre és online voltál, de mindegy, majd legközelebb

-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
& arnikusz
Hétfőn lett meg a T5, tegnap lett a GS485, lett egy P416, challenge - n megyegetnek a küldetések , tegnap próbáltam 2 -t, random emberekkel, de nem volt nagy gond.
Addig nem akartam szólni, amíg valamilyen gear - t össze nem szedtem, de hát csak valamilyen lett
az elmút 2 hét lakásfelújítással telt
... volt olyan nap, hogy nem bírtam az egérrel kattintani, mert annyira fájt a kezem. /tapéta leszedés, parkettázás, festés, csempézés stb./ -
freddirty
senior tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Title Update 5, which contains Episode 1 – DC Outskirts: Expeditions, will release on July 23, but not every player will be able to access all of it straightaway.
All balance changes, gameplay changes, new exotics and weapons will be available for everyone on July 23. However, the two new main missions and the first “investigation area” of the PVE Expedition—which will task you with finding survivors of a military convoy—will only be available on July 23 for Year One passholders.
If you don’t own the Year One pass, this content will unlock one week later, on July 30. For the Expedition, you’ll get to explore both the first and second areas straightaway. The third area will unlock a week later for all players.
Year One passholders also get two new classified assignments on July 23. If you don’t own the pass, you won’t be able to play them.
-
Anonymus23
veterán

Most már jöhet gyakorlatilag bárki aki T5-ben van, 7+1-ben megoldjuk simán, mivel az első 3 szakasz 7 emberrel is simán lemegy ha gyakoroltabbak vannak...
A 4. szakasz meg lag függő, ha nem lagol a szerver, akkor az is lemegy 7 emberrel, ha lagol akkor szívatópálya lehet
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
és olyan is van, aki még 1 raid - en se vett részt

-
Anonymus23
veterán
Minek? Eddig se a pöcsméregetés volt a lényeg nálunk

Ha nem lenne a raid mögött az EB, szerintem senki se nagyon menne be.
kb 700 lefutott raid után esett összesen 7 EB, jó, mondjuk ebből lootolható volt kb a negyede, harmada, de ez akkor is egy vicc, mint kb a játék teljes egésze a loot szempontjából és a fejlődés bekorlátozása miatt.Nekem 700+ órám van benne, és a múlt héten kaptam csapattárstól egy gyenge/közepes táskát, ami kellett a szetthez, és kb 1,5-2 hónapja várok, hogy kiessen, és most se nekem esett, hanem kaptam.
A 7 EB-ből is 4 db van használatban, mert hárman akik kapták 1 ritkán van fenn, 1 nem nagyon használja, 1-et meg nem is láttam azóta, amióta kiesett neki az EB
Az elején mindig túljelentkezés volt raidre, de a játék kiégetett jó pár embert, amikor heteken keresztül 4 karakterrel játszva nulla a loot, akkor kb. felejtős lett. De ezt kb tegnap te is megtapasztaltad kicsiben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sp8787
addikt
Ez a troll video nagyon ott van.
GOD TIER - UNKILLABLE RAID CARRY BUILD - 3.9mil DPS - SOLO RAID BUILD - NEW META - DIVISION 2 -
Motoxxx
tag
válasz
John Marston
üzenetére
Nincs olyan táblázat. A teljesség igénye nélkül, akikről tudok és valamelyest már értek el valamit, és a klán listában játékon belül megtalálhatóak mind a klán XP, mind a raid táblázatban.
KPX-ha jol tudom itt a PH-n szerveződött csapat, nagyon szép idővel megtalálhatóak a raid listában 24 perc körül, de a srácok pontositanak majd.

PBB-Dendzser klánja, elég sokan vannak úgy tudom van felvétel náluk, raid képesek 30 perc körüli idővel
VGC-Vadnyugat klán, folyamatosan keresnek embert raidelnek folyamatosan 21 perc körüli idővel
HNH-róluk nem sokat tudok de nálam megvannak 31 perces raid idővel
HUN-Hunok klán róluk nem tudok semmitIlletve volnánk a cigiszünet.tv n szerveződött közösség, ahol jelenleg három klán van.
TFR- The First Responders (Cigiszünet.tv klánja) cxp rang 11.
TAFAH (Tele A Faszom A Hülyékkel) kis csapat testvér klánunk, raid képesek 30 perc körüli idejük is van
HUN-Hungarians, cxp rang 31, folyamatosan raidelnekBocs most önfényezek, mi a TFR jelenleg a clan XP táblázatban a 11. helyen vagyunk, a Raid időnk jelenleg 17 perc, folyamatosan megvagyunk 50-n nyilván a kockaméteren klán XP táblázaton ezért is vagyunk ennyire elöl világ szinten. Nálunk felvétel akkor van ha valaki kiesik mert nem aktív.
Aki tud másokról biztosan kiegészít. Minden klán szinte másik discordon van, magyar betegség, de ezen már nem lehet segíteni. Mi próbáltunk egy ilyesmit, a játék elején volt nálunk 6-8 klán is, de a kicsik vagy beolvadtak, vagy ha kinőtték magukat elmentek másik discordra, pedig minden jogot megkaptak, dehát ha nem a lista elején van valaki, akkor az már nem mindig tudja elfogadni.
-
John Marston
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet megnézni azt, hogy melyek a legeredményesebb magyar klánok? PC/PS4/XBOX. Köszönöm.
-
D4M13N
aktív tag
sikerült egy elfogadható lmg buildet összerakni. A klánuk sajna meghalt ezért ha van aki aktív,szívesen csatlakoznánk négyen. Én raidben anno 3. részig jutottam, de fejlődtem. +30 az életkor.
-
Kolbi_30
őstag
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Én is megvárom nem arról van szó, csak míg az első részben az sarkallt minket a folyamatos farmolásra, hogy mindig változtatták a metát, emiatt kukázni kellett a régi dolgokat és beszerezni az újat, aztán a végére lett csak rendesen megcsinálva és addigra volt használható majdnem minden set, addig itt jelenleg egy vagy két DPS build van (amiket már összeraktam), a mostani patchel lesz csak életképes a skill build is (ezt fogom majd mostantól hajtani), de ennyi. Én azt szeretném hogy legyen akkora diverzitás mint az egyben, ami jelenleg nincs és még sokáig nem lesz. Nekem ez a legnagyobb szívfájdalmam

-
arnikusz
veterán
-
dvd24
senior tag
A baj az, hogy nemrég linkeltek redditen egy interjút Yannickal (az a szakállas community manager a SOTG-ből), amiben azt mondta, hogy az a prioritás most náluk, hogy időben jöjjön az új content.
A balanszolás másodlagos, úgy vannak vele, hogy majd visszajönnek az emberek akik abbahagyták a szar lootrendszer miatt, nekik belefér ha kis szüneteket tartanak a játékosok. Nem pontosan ezekkel a szavakkal mondta, de ez volt a lényege. Szóval a jelenlegi RNG nagyobb megreformálására még sokat kell várnunk.
-
arnikusz
veterán
-
TTomax
félisten
Tedd félre egy kicsit,van egy bizonyos szint ami a max alatt van 3-5%al,és onnan továbblépni több száz óra maxra,majd itt megmagyarázzák neked,hogy ez content,de ne foglalkozz ezzel.Én is igy vagyok vele,azt farmolja ki,akinek béla az anyja.Ne szivasd magad a semmiért,csak engedd el egy 3-6hónapra,ennyi.

Vegyél elő valami más játékot,amit élvezel is.Az élet tul rövid ahhoz hogy fogcsikorgatva játsz a semmiért...
-
törölt tag
Ez így nagyon gyér statisztika. Kezdjük azzal hogy, minél jobb a felszerelésed, annál kisebb valószínűséggel fog jobb esni.
A másik, ez egy looter shooter, aminek a lényege s farmolás. Ha napi 6 óra játék elég lenne fejleszteni, akkor még hamarabb megunná az ember, hiszen idővel nem lenne mit.
-
i@lex
őstag
Ma 4 óra 4-es control point, 2 óra dz, és egy centit nem tudtam fejleszteni a karakteren, csak a hulladék esik.
Ezzel gyorsan kéne valamit csinálni, mert kiábrándító...
Ezért kéne hisztizni, nem egy fegyver miatt, ami egy mmo-ba úgy is ideiglenesen op, mindig lesz jobb.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Szerintem ne is essen, csak tegyék farmolhatóvá (minden runból eshessen) hradon, vagy az esélyen javítsanak, azzal hogy ha valakinek nem esik akkor az esély a következő runra növekedjen folyamatosan.
Ha csak 1%-al növekedett volna minden run után, akkor nekem már 70%-os esélyem, lenne
(ami még mindig nem 100%, de akkor is 
-
i@lex
őstag
Ugye ezt mondták anno az EB-ről streamben: “We’re still talking about whether Eagle Bearer should drop on raid story mode. But we will definitely decide before it’s released.”
Kitaláltàk már, hogy mi lesz? Nem nagyon látok róla semmit, és a hiszti is alább hagyott.
-
Gubu0101
veterán
Lesz még PTS vagy az a pár nap volt?Lemaradtam,németbe vótam

-
Dlite
tag
Sziasztok!
Megvettem, sajnos sok időm nem volt, így csak 14 órát tettem bele. Egyelőre tanulom, nagyon tetszik.
Amiiért írok. Volt itt egy kis "vita" hogy a 1050Tii videókártya gyenge lesz. Full HD-ban medium grafikán 58-60 FPS nagyon ritkán dobja el az FPS-t és esik be 50 alá. Tudom nem egy 4K ultra, de élvezhető egy kezdő játékosnak
-
-
need
addikt
Sziasztok
Van némi gondom a Space Administration HQ feladattal Tier 4 szinten.
Na most megnéztem egy halom videót de nem találom a megoldást.
Az elakadás a labor résznél van ott kell 4 laptopot kikapcsolni ennél a pálya résznél az első pont előttem van amikor megérkeztem a katona ott cseszeti a másik kettő laptop bal és jobb oldalon van. Az utolsó egy ajtó mögött van na ez az ajtó nem nyílik ki. Erre van 3 percem kb. Vagy is nem tudom hogy lehet kinyitni. 6x próbáltam de nem találom a megoldást. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tudom. Azért feltételes mód. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- BestBuy topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen TV-t vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mondanak majd semmit, csak minden szép és jó+ hétfőn várható majd a patch notes jó szokásukhoz híven.

... volt olyan nap, hogy nem bírtam az egérrel kattintani, mert annyira fájt a kezem. /tapéta leszedés, parkettázás, festés, csempézés stb./

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)