- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Feltűnt nektek valami érdekes a záróepizód utolsó másodperceiben, mikor mindannyian együtt voltak (közben szólt a főcímzene gitárkísérettel)
?
Vagy volt ilyen alkalom a 12 évad alatt?Emlékeim szerint, minden alkalommal mikor így együtt volt a csapat, soha sem ült székben/fotelben Raj. Most meg ő is ott ült a többiekkel .
Apróság az egész, csak ez úgy megmaradt a fejemben
. Jah és szinkronosan még mindig nem jó a sorozat, pedig az első két évadot úgy néztem. Pl. Sheldon záróbeszédét a Nobel-díj átadáskor, sem tudták nekem úgy át adni, mint eredeti hanggal. Meg valahogy egyes szereplők hangja is olyan fura volt.
-
Ventur@
senior tag
Végső zárásként megnéztem a Unraveling The Mystery: A Big Bang Farewell-t. Jó volt, de azért csalódott is vagyok. Kevésnek tartottam azt a kb. 22 percet, amit kiadtak. Főleg hogy ennyi éven át ment a sorozat és hogy már mióta nagy dérrel-durral nyomatták a szomorúságot, hogy vége, meg jaj, meg izé. Az sem tetszett, hogy Penny és Leonard volt a két host....és ennyi. Bevágták a többieket néha, meg jeleneteket, de itt kifújt. Igazi kulisszatitokat sem tudtunk meg, amit az eltelt 12 év alatt ne tudott volna meg a néző, innen-onnan.
Egy volt, ami tetszett, hogy Wolowitz anyjának a hangjának, hogy állítottak emléket a sorozat szereplői és készítői. Az tényleg szép gesztus volt.
...és ezzel részemről tényleg vége A nagy bumm elméletnek
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #3650 üzenetére
Tudom, hogy Parson kiszállásával már nem akarták folytatni a sorozat készítői. Meg is látszik, hogy mennyire egy karakterre épült mind a 12 évad...és akkor emellé még Sheldon kap egy előzmény sorozatot is
.
Számomra egyébként az évadok alatt teljesen semleges lett Sheldon karaktere. Igaz, hogy ha nélküle folytatják, akkor más lett volna. De őszintén megmondom, hogy én a Raj-Wolowitz kettőst imádtam a sorozatban. Számomra mindig ők voltak a legviccesebbek
.
Mindegy, kapott a sorozat egy szép lezárást és mostantól időként néha előkapok majd egy-egy részt és nosztalgiázok
.
-
Ventur@
senior tag
Nem mondom azt, hogy jó volt, inkább csak megható volt a sorozat lezárása. Pár könnycsepp ezért beficcent a végére, bevallom férfiasan
. Kicsit azért hiányozni fog a sorozat, mert bármennyire is voltak gyenge évadok, de azért mindig akadt egy-egy, ami vicces volt. 12 év sok idő, de jó volt azért a sorozat
.
Kár hogy nincs ilyen vicces sitcom, ami érdekelne és tudnám nézni
. Young Sheldon-tól agyf*szt kapok. 3 részt sem bírtam megnézni az első évadból, mert eszméletlenül unszimpatikus a kissrác benne. Nekem ő nem kicsi Sheldon, hanem csak egy tudálékos okostojás, akinek a neve Sheldon Cooper.
The big bang theory - Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi
!
Ui: Csak nekem volt kicsit olyan érzésem, hogy ezt az évadot ennyire elhúzták, mintha a készítők arra játszottak volna, hogy esetleg a Netflix, vagy a Disney+, netalán az HBO felkarolná őket és hogy legyen még 1-2-3 évad (sorozatmentés. Lásd: Lucifer)? Lehet csak bennem van a hiba
.
-
Ventur@
senior tag
Én is úgy vagyok vele, hogy le is zárhajták ezzel az évaddal. Ha belegondoltok, mindenki elérte amit akart:
Leonard "megszerezte" a szomszédcsajt, akiért úgy odavolt. Felesége lett, jól el vannak, boldogság van.
Wolowitz szinténmegnősült, apa lett, de ami a legfontosabb, járt az űrben, híres lett.
Sheldon is eljutott a házasságig - szerintem ezt sem gondoltuk volna soha- rengeteget szocializálódott és most ott van a Nobel-díj küszöbén. Innen már feljebb nem lehetne jutni.
Stuart-nak is végre lett nője, mondhatjuk nyugodtan hogy sikeres az életben.
....egyedül Raj, aki nem jutott el a boldog párkapcsolatig, de talán lezárásra neki is összejön az indiai csajjal. Viszont felfedezett egy új bolygót, szóval ő is híres lett.
Csajoknál is mindez érvényes. Férjhez mentek, sikeresek a szakterületükön, szóval mindenkinek win-win.
Függöny le
.
-
Ventur@
senior tag
Azért húztak egy "váratlant", hogy
, még ha csak kis időre isRaj ismét elnémúlt . Annyira tudtam, hogy ezt egyszer elő fogják venni és már ideje is volt. De hát Raj meg oldotta. Az évek és a rutin
.
Leonard - Penny kettős teljesen súlytalan lett. De már az előző évadban is a leggyengébb kettős volt. Raymond Teller-t nagyon okos húzás volt a sorozatba hozni és most ki is derült miért. Annyit nevettem rajta,
nekimikor Howard előadta a nagy bűvésztrükkjeit .
Alapvetően jó az évad eddig
.
-
Ventur@
senior tag
S12E07
Nem überelte az előző részt, de egy jó erős 7-est adok rá
. Raj és Wolowitz még mindig a legjobb páros. Ezek amit alkotnak, egyszerűen zseniális
.
[link].
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #3552 üzenetére
Teljes mértékig adom. Még több beöltözős részt. Könnyem folyt a röhögéstől
.
Howard kegyetlen jól utánozta Sheldon-t és mikor az egyetem kajáldájában voltak, annyira látszott Leonard-ön, hogy ez igazi röhögés tört ki rajta és nem sok hiányzik, hogy még a könnye is folyon. Erről a részről úgy meg néznék egy blooper-t. Tuti ütős lenne .
-
Ventur@
senior tag
S12E02
Számomra nagyon jó rész volt. Nem tudom mikor röhögtem ennyit egy TBBT részen, de nem ma volt. Sziporkáztak a karakterek
.
Évad nyitó nem tetszett annyira, de ez a második rész fényévekkel verte.
-
Ventur@
senior tag
Évadzáró
Nálam ez 10 pontos volt. Az első perctől az utolsóig vigyorogtam, mint a tejbetök
.
Remélem a következő évad nyitása már az esküvői hacacáré lesz, mert szívesen elnézném mégEz az apró Star Wars vs. Star Trek "csata" meg zseniális volt .
.
-
Ventur@
senior tag
S01E22
Lehet, hogy csak a sorozat alatt bedobott egy doboz sör miatt, de ismét jobban működtek nekem a csajos jelenetek
. Viszont:
Vegas....Las Vegas .
-
Ventur@
senior tag
S11E20
Na, most kifejezetten tetszettek a csajos jelenetek, az tényleg vicces volt
. Viszont mikor a srácok Dr. Wolcottnál voltak, engem kifejezetten idegesített a karakter egy idő után. A
eléggé alpári poén volt. Nekem most nem működtek a srácok, aszaros paradicsom sokkal jobban tetszettleánybúcsú .
[ Módosította: radi8tor ]
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #3398 üzenetére
Mikor megjelent az első rész, gondoltam megnézem. Fél óra után kikapcsoltam. Most pár hónap elteltével eljutottam nagy nehezen a 3. részig, de megint abbahagytam.
Ha néha Jim Parsons nem narrálna bele Sheldonként, meg nem mondanám, hogy ez róla szól. Simán lehetne akár csak Young Genius a sorozat címe. Nekem kifejezetten unalmas is az egész. Majd lehet adok még neki egy esélyt, de szerencsére beindult a sorozat dömping, így nem tartom fontosnak, hogy végignézzem
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3378 üzenetére
Adom én is. Mondjuk nekem Amy-vel nincs bajom. Sok vizet nem zavar
. Rajra jár a nagy +1. Vissza a régi frizurát.
Viszont nekem kifejezetten tetszett Sheldon gonoszkodás a
termosztát-szabályzással .
-
Ventur@
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3352 üzenetére
Nekem is fura volt most ez a részt. Kicsit mintha kezdeni minden széthullani.
Nem nagyon jött be, hogy Howard és Raj összekaptak. Én szerettem a párosukat és jó volt az az élcelődés is köztük mindig. Ha lenne meleg pár a sorozatban, tuti ők lennének azok . Viszont durva, hogy Sheldonék idáig jutottak. Az az ember fog megnősülni, aki még egy lepkétől is fél
.
Gyanítom, nincs már sok évad hátra. Nem tudom mennyire van bekérés, de szerintem még egy évad lehet, aztán kalap.
-
Ventur@
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3350 üzenetére
Melissa Rauchnak kislánya született
.
bLaCkDoGoNe: Már rendesen sajnálom Stuartot, mert szerintem ennyire szerencsétlen ember az életben nem létezik
. Igazi vesztes
.
-
Ventur@
senior tag
Na ez a legutóbbi rész kifejezetten tetszett
. Raj angolját meg egyszerűen imádom. Maga a karakter is 10 pontos nálam. A vége meg...hát a könnyem kifolyt úgy röhögtem
.
Más:
Az ifjú Sheldon milyen? Meg mondom őszintén, hogy belekezdtem, de az első rész felénél abbahagytam, mert untatott nagyon. Érdemes nézni?
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #3295 üzenetére
Évad kezdésre +1. Ami nekem feltűnt, hogy nagyon hamar eltelt az idő a sorozat alatt. Még néztem volna
.
Young Sheldon S01E01: Felénél abbahagytam és továbbra sem vagyok kiegyezve a kis inassal. Ha nem hallom az elején Sheldon narrálást, meg nem mondtam volna, hogy ez a Young Sheldon, hanem csak valami sima "vicces" családi sorozat. Adunk neki még egy esélyt ma
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3250 üzenetére
+1
Zack visszahozatala jó volt
. Szerencsére az inas még mindig nem egy észlény
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3247 üzenetére
Howard
az nagyon nagy volt.utánzós jelenete .Pár évaddal ezelőtt volt már hasonló, mikor D&D-ztek és Howard volt a mesélő Az előző rész unalmas volt, de ez most kifejezetten tetszett
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3205 üzenetére
Ezt most adom én is. Nem azt mondom, hogy elvett 2x percet az életemből feleslegesen, de ezt a részt azért nem tenném ki a vitrinbe.
Amilyen fasza volt a kezdet, úgy kezd megint lecsúszni.
-
Ventur@
senior tag
Még mindig a legütősebb páros Raj-Wolowitz. Messze viszik a prímet
. Többiek nekem kicsit laposak mostanában. Leonardből is eltűnt a kockaság. Sheldon poénjai/helyzetei MÉG működnek, de kezd nekem kicsit unalmassá válni.
Még több Rawitz-ot
.
-
Ventur@
senior tag
Remélem mindenki tudja, hogy már kint az új rész
. Felirat meg remélem még a napokban lesz hozzá.
Egyébként meg BÚÉK mindenkinek
.
-
Ventur@
senior tag
S10E11
Entyiusz-pentyiusz
. Szerintem 10 pontos lett ez a rész és tetszett, hogy picit megemlékeztek Howard mamájáról a maguk humoros oldalukkal
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3128 üzenetére
Tartom! Én végig vigyorogtam a részt és ilyen már rég volt
. Jó ez az évad eddig.
...és kiderült, Sheldon miért kopog háromszor:
Az első a szokásos célt szolgálja,
a többi alatt meg lehet öltözni..
-
Ventur@
senior tag
Megjött a magyar felirat is hozzá
: [link]
Bazinga
!
-
Ventur@
senior tag
Jó rész volt és Leonard tánca pedig 10 pontos. Egy-két jelenetet leszámítva végignevettem a részt. Eddig jó az évad, csak így tovább
.
-
Ventur@
senior tag
Nekem hozta a szokásos könnyed szórakozást, de kicsit olyan érzésem volt a végén, hogy ezt most gyorsan leakarták zavarni.
Valahogy Penny tesójának sem jön át a figurája, olyan fura. A többiek hozták a kötelezőt, de ennyi.
Érdekesség:
Penny is "suttyófalváról" való és a Rém rendes családban Peggy is "suttyófalvi". Nem lehet véletlen, hogy pont Katey Sagal-t kérték fel erre a szerepre (Penny anyja)
.
-
Ventur@
senior tag
Na uraim elkezdődött a szezon. Az új rész már kint van és angol felirat is, magyar pedig a napokban érkezik
.
Remélem lesz szinkronosan is a Comedy-n, mert kíváncsi vagyok, hogy Básti Julit be merik-e vállalni Penny anyjának szinkronhangnak. Elnézve az angol promót, valahogy nem illene hozzá. Kicsit nekem Sheldon anyuka 2.0, igaz csak az öltözéke miatt
.
-
Ventur@
senior tag
23 exkluzív fotó a nyitórészből:
[link]
Már csak egy hét és kezdés.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Kissé gyenge lett szerintem ez a finálé. Poénos volt, ezzel nem volt baj, de nem fogott el a végén az a: hűha érzés (mint, pl előző évad vége).
Mondjuk ez a: lehet hogy Sheldon és Leonard tesók lesznek, ez azért jó volt .
-
Ventur@
senior tag
Túl vagyok a legutóbbi részen és én könnyesre nevettem magam rajta. Szerintem ez ismét egy ütős rész volt
.
...kész vagyok ettőlStar Wars pirítós .
Sheldonnak sok szeretettel (bár nem fogyaszt alkoholt
): Jön a vasútbolondok söre
-
Ventur@
senior tag
válasz
Petya25 #3012 üzenetére
Na ezt még nem is láttam. Köszi
. Viszont pont tegnap Facebookon láttam a Jóbarátokból Joey és Monica lakását, akkor valószínűleg ugyanez készíthette el.
ToBeY: Remélem sehogy
. Mint ahogy Superman-t sem fordítják le Szuperférfira
. Mondjuk szinkronosan csak akkor nézek már meg TBBT részt, ha pont odakapcsolok a Comedy Centralon.
-
Ventur@
senior tag
Man-Bat-Man-Bat-Batman
. Nekem nehezen jött le most a vigyor az arcomról. Szerintem ez most végre jó rész volt
.
-
Ventur@
senior tag
Mivel ma ki is került a 9x20 felirata, így meg is néztem és nekem ez is tetszett. Jó volt a 4-es jelenet sora, viszont a Wolowizték jeleneti annyira nem tetszettek.
Penny viszont ezzel a hosszú hajjal újra dögös lett
.
-
Ventur@
senior tag
Nekem tetszett a legutóbbi rész. Nem azt mondom, hogy erős volt, de egy négyes alát adok rá
.
Raj akcentusáért meg oda-vissza vagyok. Imádom
.
-
Ventur@
senior tag
Első két évad szinkronosan, mert akkor kezdték el adni a Cool-on. Aztán ugye nagy csönd és mivel más nem volt, akkor kezdjük el magyar felirattal. Azóta csak úgy nézem.
Párszor a Comedy-n elkapom szinkronosan, de vakarni tudnám a falat egy-két szinkronhangtól. Penny, Leonard, Wolowitz és Sheldon rendben van. Stuart még az elmegy kategória. De Amy, Bernadette és Raj...kritikán aluli. Bernadette vinnyógós hangját egyáltalán nem adja át a szinkronos, de a legnagyobb szívfájdalmam az Raj. Azt a jó kis indiai-angolt a szinkron meg sem közelíti. De Kripke pöszeségét sem sikerült átadni.
Viszont már lehetne magyar felirat, mert tűkön ülök
.
-
Ventur@
senior tag
Nekem tetszett ez a mostani rész. Volt kellő kockaság, Sheldon hülyeségei, meghatódás és poén. Raj akcentusát meg imádom
.
Jót beszélgettünk! -
Ventur@
senior tag
Volt már olyan évad, ami csak 22 vagy 20 részes volt (első évad pl, csak 17 részes volt). Főleg még az elején
. Amúgy nem 100%, hogy csak 19 lesz. imdb-én ennyi van kitéve. Ma lesz az S09E18 és utána már csak a 19-es van a listán.
Amúgy nekem meg mindegy, mivel csak szórakozásból nézem, meg már megszokásból
(The 100, Agent of S.H.I.E.L.D., The Flash mellé kell valami
. Ash vs. Evil Dead, Man in the high castle, Sense8 van még listán, hogy jó lenne, ha végre kezdődne az új évad
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #2970 üzenetére
nem mondanék neki nemet....najó, talán nagy duzzogva...talán
.
Amúgy éppen azt néztem, hogy már csak 2 rész van az évadból...és azon agyaltam tegnap este, hogy a sorozat kb. sehova se tart
. Raj tartja még a függetlenségét (na jó, meg még Stuart, de ő nem főszereplő
), aztán ennyi. Könnyed szórakozásnak jó, mint a Jóbarátok volt anno
.
-
Ventur@
senior tag
Na ma sikeresen eljutottam én is az új részig. Shamy
. Nagyot alakítottak, de a többiek most kicsit eltörpültek. A nagy "bejelentéstől" kicsit leesett az álam
.
-
Ventur@
senior tag
9x12 - Kegyetlen nagy rész volt. Nagyon rég nem röhögtem ennyit TBBT részen. Talán még az első két évad volt ennyire erős.
Nagyon ajánlott a megnézés, mert minden perce atom nagy
.
-
Ventur@
senior tag
Csatlakozom. Mocsok nagy rész volt. Könnyesre röhögtem magam
. Will Wheaton mekkora troll volt már istenem
.
-
Ventur@
senior tag
Na végre tegnap letudtam a 10. részt. Nekem tetszett. Kicsit szirupos romantikus volt, de végig mosolyogtam rajta
.
9x11 promo: Jóóóóó lesz \o/
!
-
Ventur@
senior tag
userguide-s feliratot szoktam tölteni, de az csak tegnap jelent meg, így kutatnom kellett nekem is más helyeken pénteken. Fogalmam sincs már honnan szedtem le, de nem a megszokott helyről az tuti
.
9x10 mikor jön? Mert se imdb-én, se spoilersguide-on nincs még infó. Illetve mind a két helyen csak 12 epizód van megjelölve.
-
Ventur@
senior tag
Penny és Leonard jelenetei messze a legjobbak voltak a mostani részben. Én könnyesre röhögtem magamat rajtuk.
.Főleg mikor Leonard megjelent a babydoll-ban és azok a pózok.... A négyes sem volt rossz, de a Sheldon - Amy kettős most nekem gyenge volt. Jöhet a következő rész
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #2899 üzenetére
Sheldon-t ismerve, biztos hogy benyújtja majd az esemény előtt a "testi kapcsolati egyezményt"
.
Egyébként ma lesz a 9. rész, szóval még talán 2 lesz ezen kívül (imdb szerint). Ha akarnak egy nagy "csavart", akkor az év utolsó részének utolsó jelenetében dobják fel ezt a témát (lásd: 8. évad befejezése a gyűrűvel).
-
Ventur@
senior tag
S09E06 letudva. Ez most nem volt annyira ütős, viszont a csajok vitték a részt
. Következő epizódtól pedig visszatérnek csütörtökre, ha jól láttam a legutóbbi promót
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #2884 üzenetére
Na tegnap este jutottam el odáig, hogy megnézzem az 5. részt és végre volt kockaság. Hiányozz már azért és most kifejezetten örültem, hogy nagyrészt a kezdőszereplőkről szólt az epizód
.
Viszont van egy érzésem, hogy Amy és Sheldon újból összejönnek. Nem kellene
. Mióta szétmentek kockább a sorozat és erős az évad eddig. Amire már rég volt példa
.
-
Ventur@
senior tag
S09E05 pipa, magyar felirat pipa, meló után megtekintés még nem pipa. De délután már az lesz
.
Remélem hozzák az idei évad színvonalát, mert eddig nekem bejön az S09, még ha Jóbarátok v2.0 is lett az egész
.
-
Ventur@
senior tag
(#2866) lorcsi: Borítékolható volt. Hollywood-ban senki vagy, ha legalább egyszer nem váltál már el
.
Kint az új rész, viszont még csak angol felirat van: ENG. Várjuk a délutánt/estét a magyar feliratra.
-
Ventur@
senior tag
Lehet, hogy csak a hosszú szünet miatt, de nekem kifejezetten tetszett a kezdő rész. Onnan tudom, hogy tetszett, hogy most először sok-sok rész után a végén már azt vártam, hogy hol az következő rész
.
Természetesen már messze nem a kockaságról szól a sorozat, de ez a nyitás kifejezetten tetszett és volt is min jókat kuncognom
.
-
Ventur@
senior tag
kovy29: Szerencsére benned nem csalódtam
. Tudjuk: Mióta nincs benne Alex, azóta túrót nem ér. Pedig Raj nője fényévekkel jobb Alex-nél
.
leslieke: Azért ezzel a hosszú hajjal, máris jobban nézz ki
.
rétisün és kovsol: Én is már csak azért nézem, mert teljesen az elejétől követem és kíváncsi vagyok mit tudnak még kihozni a "kocka jóbarátokból" (by: rétisün
).
-
Ventur@
senior tag
Bazinga!
Szept.21-én rajtol a 9. évad. Ki várja már
?
Egy kis inspirációs kép a 9. évadhoz: [link]
Azért nem semmi
.
-
Ventur@
senior tag
Nem is tudom mit gondoljak róla?! 60 euro a pack, de ezt kinek akarják eladni? Gyereknek? Minek! Azt se tudja mi az a The Big Bang Theory. Felnőttnek? Nem tudom, de én biztos nem venném meg, annak ellenére, hogy kedvelem a sorozatot. Ki nem raknám egy vitrinbe, az is tuti. Ráadásul olyan gagyi hatása is van
.
Szóval ez nekem örök talány marad, hogy kinek is gondolták ezt eladni
.
-
Ventur@
senior tag
S08E23: Na ez szerintem marha jó rész volt. Én többször könnyeztem és hangosan röhögtem
. Kegyetlenül kellett ez az anyás rész már. 10/9
.
-
Ventur@
senior tag
S08E22: Nem dobtam tőle el túlságosan az agyamat, de egy kellemes kis könnyed szórakozást azért adott ismét délutánra
.
Még két rész az évadból (ápr.30 és máj.7), aztán őszig csend van.
Viszont a hétvégén megint sikerült szinkronos részbe belenéznem. Pechemre
. Pont az a rész volt, amikor Proton professzor megjelent először...de az a szinkron hang neki...komolyan azt hittem elsírom magam a bánattól. Nem jut eszembe a színész neve, aki szinkronizálta, csak annyi hogy Gálvölgyi Showban ő szokott lenni a másik piás arc Gálvölgyi mellett. Vagyis nekem az ő hangja ugrott be Proton professzor szinkronhangjaként (kissé ugye "eltorzítva a szinkronhang, hogy idomuljon az eredeti hanghoz). Mindig ezt írom, hogy soha többet szinkronnal...de hát mindig belefutok
.
Lényeg: Penny, Wolowitz, Leonard és Sheldon szinkronhangja oké, de a többi egy rakás...
.
-
Ventur@
senior tag
Köszönöm komám, de mán mögszereztöm én is
.
Osztán csatlakozom vvega30 komáho', mer ez biza szíp iparos munka vót. Teccöt és mulaccságos vót. Az utóbbi kít rísz istenbiza jóféle látványosság vót no
.
De osztán komák mongyátok csak: Csak nékem tűnik ez a Penny jány olyan egyre "öregöcskénök"? Olyan fura mostanába' ez a jány ezző a hajállással, meg osztán amilyen gúnyákba mostanába' van, hát nem íppen előnyös no. Szerintöm
.
-
Ventur@
senior tag
Künn az új rísz komáim. Járulhattok a sztórokba, osztán szerezzétek mög a heti agymenők adagot. Nékem mán lencsücsül a mágneses tárolón, osztán mán csak egy szittya magyaros írásos szöveg köll hozzája
.
Egyelőre csak angol felirat van kint, de gondolom délutánra már lesz magyar is
.
-
Ventur@
senior tag
Megjött menetrendszerűen az angol/magyar felirat
: TBBT
-
Ventur@
senior tag
Na letudva az S08E18. Vitték tovább az emlékezős vonalat, nem volt rossz rész
.
Babuci .
kovy29: Láttam is, de elkapcsoltam, mert a hideg kiráz a magyar szinkronhangoktól
.
-
Ventur@
senior tag
ToBeY: Nekem van Bazinga! pólóm. Már várom, hogy pólós idő legyen és lehet benne csapatni
. Még majd egy Zöld Lámpásat akarok, szigorúan zöld pólóban, mert az úgy adja
.
orichalcos: Nem kell aggódni. Sheldon-nak van Nimoy nyálával átitatott szalvétája, amit Penny-től kapott. Szóval most már nekiállhat klónoztatni
.
Jó ez így kicsit morbid, de hát na. Belefér még szerintem
.
-
Ventur@
senior tag
Na azt Emily-vel szívesen kipróbálnám
.
S8E18 Preview: The Leftover Thermalization
-
Ventur@
senior tag
S08E17 magyar felirat: ITT
Nekem már betárazva és a délutánt várom, hogy hazaérjek
.
-
Ventur@
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de ez a legutóbbi rész nekem kifejezetten tetszett. Adok rá egy 10/8-at, de csak Emily miatt
(húúú de csinos az a csaj, bsszus
).
-
Ventur@
senior tag
Nos én már letudtam a mostani részt és tetszett. Jók voltak szerintem most a csajok is
.
Mondjuk az meg várható volt, hogy kihívta Sheldon-ékat Skype-on. Bár csak így találnám el azt az 5 nyerő számot is a lottón
.
-
Ventur@
senior tag
S08E14 Promo:
Jónak ígérkezik
!
leslieke: ...és Castle-t fogja alakítani benne vagy mi
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest