- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Azta! Beszótá? Na most kihívlak egy: kő-papír-olló-gyík-Spock-ra. Készülj fel, mert verhetetlen a Spock-om
.
M3oH & leslieke: Kösz a megerősítést
. Korom alapján (36 év) lehettem volna katona, de eü. okok miatt nem lettem az. Annyira nem is bánom, bár állítólag jó dolgom lett volna, mert szakácsnak tanultam akkoriban és azoknak állítólag jó dolguk volt akkoriban a katonaságnál
.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Rettenetes off, de a Jóbarátok szinkronja annyira szar, hogy az valami hihetetlen, a saját karjával kellene agyonverni azt, aki elkövette. Persze az illetők (mert hogy többen voltak) már több fórumon illetve interjúkban is felbukkantak, védve a mundér becsületét, de az "OK, that's my bad - OK, az az én ágyam" szintű félrefordításokat nem lehet szótagszámmal, szájra igazítással meg egyéb unalomig ismert marhaságokkal magyarázni.
Ennek a sorozatnak az élvezeti értékét legalább 50%-kal rontja a szinkron, nagyon sok az elrontott poén, a félreértelmezett szöveg, ami teljesen tönkreteszi a legtöbbször zseniálisan megírt poénokat, párbeszédeket.Bocs az offért.
-
Viszlát
addikt
Tessék:
SPOILER!!!
Lassú voltam, de mosmá' marad.
-
rétisün
veterán
én is a legtöbb (összes?) sorozatot feliratosan nézem, és nem csak azért, mert így hamarabb megvan, hanem mert a legtöbb jobb eredeti hanggal. igaz, jópárat nem is láttam szinkronnal, de nem is érdekel különösebben.
filmeknél szintén inkább felirat, nagyon kevés ami szinkronos. -
rétisün
veterán
így néz ki mrs. wolowitz
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest