- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
level 1 egy kellemes partival végigjátszva este, a végén egy jófej lengyellel játszottam, erre unknow errorral kirakta őt, kihirdetett engem győztesnek
nem mertem leokézni a hibaüzit, megvártam amíg a puna elmondja hogy jú vón, blabla, és a mentésikon eltűnik.
szóval ma duplaszerencsém volt
megvan az exkluzív rongy
gyorsan backupoltam is
-
Fel
addikt
A2 = Area2 Cup*, ott van két C3 futam is. (*javítva)
SATA6 = SATA 6Gb/s
(Miért kell Neked állíndóan hszt gyűjtened?Mire hajtasz?)
szacsee: Kipróbáltam én is azt a Area2-es speed challenge-t és tényleg el van baltázva. Szintén 458-al. jót röhögtem
Később kigurítottam a garázsból a DBS-t, és megkergettem egy kicsit fönt, északon, a világítótorony környékén. ott van jópár ugrató, és jelentem a franciák nem okoztak csalódást! Természetesen működik ugratás közben a fék, és szépen csikorog (vagy susog, vagy mitcsinál..) és lassít.
-
szacsee
nagyúr
Opelossal beszéltünk róla a játékban és mivel nála közbe be-beakadt felvételnél és nálam is E8500-nál csinálta még anno TDU1-ben így a HDD-re gondolok mint szűk keresztmetszet.
Ezért kérdeztem, hogy nincs-e még olyan ismert program ami nem "eszi" ennyire a gépet.
Jelenleg még nem próbáltam, de gyanítom, hogy proci / ram / vga oldalról minden rendben nálam, max az 1Tb-os F1-es samu lesz a szűk keresztmetszet.
Opelosnál mintha valami kisebb HDD rémlene... de lehet nem rá emlékszem (320-400 körüli) és azok még nem merőleges adatrögzítéssel dolgoztak és lassabbak is. Ezért gyanítom, hogy nála az a bibi. -
czundermák
aktív tag
McLaren gyárilag 205mérföldes végsebességgel bír ahogy utánanéztem így hirtelen. Ez 332-335 körüli véget mutat neki, ha a játékba hozzuk gondolom ez tuning nélkül lehetne értendő. Tegyük fel minden tuning tesz rá 10-10 kilométert, akkor már faja kis gép lehet(ne)
Golfra ne is térjünk ki inkább
Megvettem, kukázni nem lehetett ezért most porosodik a garázsban.
Gondolom itt nem az autógyártók szóltak bele, csak valami oknál fogva ilyenre sikeredtek a gépek. De szerencsére nem a 4-esbe elpörgetem 7 ezerig, majd 5-be rakva le esik 2000-re a fordulat típusú hibákról van szó, minden játékban vannak legjobb cuccok, ez egyre jobban körvonalazódva igaz itt is. -
De mindig?
Sokat én sem voltam, délutános voltam a múlt héten, még szombaton is, így csak vasárnap, meg ma tudtam nyomni. Általában Geldar(nemtudom ki ő) szokott fent lenni velem. Most is vele toltam.
Olyat szoktunk, hogy "all" opcióval, és persze 99.99%-ban az ellen veyron-al megy, így kénytelenek vagyunk azzal. De teljen be a garázsom, eladom a fenébe. Vettem egy zonda-t, ezerszer irányíthatóbb, meg azért megy is naViszont sajna keveset tudok nyomni, a single részben simán verem az AI-t, de úgy tűnik online még kevés vagyok..
Bár mentünk pár terepet az előbb, abban egész jól mentem, amikor épp nem néztem meg közelebbről egy fát -
Plebi
senior tag
-
-
Íme:
Ugyan nem minden mentéskor készül, mert ez is tegnapi, de készül
Valaki, akinek elszállt mentése van, és még nem törölte, próbálja már ki
Más:
Nemtudom az előbb ki hívott meg klubba, sorry, de A2 high-t toltam. Most egy kis dolog, aztán még jövök este kicsit, akkor megyek klubbozniAz meg amúgy csak nálam van, hogy minden hawaii verseny után a reptér melletti autósulihoz tesz be? k***a idegesítő
-
AthlonXP
őstag
Hát nah... Azt hittem ilyen szempontból mindegy melyik szigeten vagyok, ezek szerint nem az. Most átmentem a másikra és ott tényleg be tudtam menni az európai tuning műhelybe a veyronnal. Fel is húztam egyből..
Gondolom a Veyron SS csak DLC-ben van vagy online nyerhető ugye, mert megvenni nem tudom, legálább is én nem láttam a szalonba a másik 2 mellett.
Egyébként van ezek közt bármi külömbség, mert a "sima 16.4" és Grand Sport közt én nem láttam semmit, legalább is a kiírások alapján egyforma tudásúak. Akárcsak a két R8-as. -
izomhod
őstag
szia!
milyen mentalitás?
nem sok lövésem van ehhez a servicepackes dologhoz, de este akkor utánanézek, hogyan lehet megcsinálniazért nem akarom bolygatni a dolgot, mert nem az én gépemen játszom, nem akarom hogy bármi baj legyen a rendszeren. mert win alatt minden lehetséges.
üdv
-
DonMedve
addikt
Eddig úgy is volt.Be is volt írva,hogy a patch kész,csak jóváhagyásra vár az említett cégektől,egészen most szombatig.De most már nem az van.Ha jól veszem ki,már csak a DLC-k vannak náluk.De a patch-et mára ígérték.
Barthezz2:
-
zuchy
őstag
Igen, a HC-nek az a részével volt csak baj kb. Aki le tudta nyelni a békát, annak elég élvezetes vezetést tudott nyújtani. Lehet jobban csúszott, mint a valóságban, DE jobban oda kellett figyelni, fékeznki kell a megfelelő pontokban, stb. A Bugos R8 küldit is élveztem, mert nem csak az volt hogy rátaposol a pedálra azt csókolom.
-
Enton
addikt
Mondjuk az azért viccesebb lett volna ha sok időmérő futam helyett lávafutamokat csináltak volna.
Cél a túlélés, ellenfél a hömpölygő lávafolyam.(#5288) TESCO-Zsömle:
Először a hegyről lefele. Aztán jobbra vagy balra. Mindezek után cél a yacht( ha már megvan), ha nincs yacht-od akkor a sziget másik oldala.
-
Fel
addikt
Nem is írtam, hogy egymaga versenyezhet....
(Értelmezni is kellene néha, nem csak nyomni a válasz gombot..)
A kérdése az volt, mit tud csinálni egyedül a klubban, nem az hogy tud-e versenyezni klubok ellen egymaga.
Hagyjuk....Barthezz2: Ez "egyszerű" lag, magas ping probléma. Az első részben én is végig ezzel szívtam, ha 5 embernél több volt egy versenyen. Itt most job a helyzet (igaz a netsávszél kb. 10x-e a réginek). nem tudja a szerver az indításokat összeszinkronizálni és össze-vissza indít mindenkit. A réginél mindig a lefutott idő adta a rangsort, nem a célba beérkezés sorrendje. Gondolom így van ez most is. Úgyhogy, ha el tudsz indulni, akkor csináld végig a versenyt, mert lehet attól még jó helyezésed, hogy látszatra a többiek után kullogsz.
Ez a rajtnál dadogós dolog is érdekes... tegnap Smisa panaszkodott rá egy versenyben. Akkor azt javasoltam neki, hogy álljon át a szekvenciális váltóra, ne automatázzon. (Szekvenciálisnál a visszaszámlálás ideje alatt egyesbe kell lökni a váltót, mert magától nem teszi meg) -
vittuka
aktív tag
Ez rendben, csak zavar, hogy vépisti legyek én is, ha egyenlô esélyekkel akarok menni.
Amúgy mi ez ha nem szimulátor?
Most attól eltekintve, hogy arcade kategóriába tettük a játékot, attól szimulátor ez, méginkább a belsô nézettôl és annak kidolgozottságától, ez a sorozat mindig errôl volt híres. Hogy mennyire reális az más kérdés..
-
-
Shuki
tag
Jó már úgy is mind1, kb 10 percig engedett játszani azt ledobott. Most megint nem tudok visszamenni.
Kihez kéne fordulnom?? Írjak megint az Atarinak? Vagy tudják, hogy még 1 2 helyen gázos a dolog? Ilyen egyszerűen nincs, hogy 120mbites upc vel ne tudjak játszani. Router már nincs, a gép zsír új, net gyors...
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
Shuki
tag
Ha van még hely én szívesen lennék klub tag! A1 es kocsim még nincs mert az elmúlt 2 napban nem nagyon volt időm játszani, de amint lesz 2 percem bepótolom a lemaradást. Amúgy biztos nagy hasznomat vennétek
Most, hogy már megszoktam, h nincs FF egész szép eredményeket autózok
-
Fel
addikt
"Játszottunk egy klubbal, 88. helyen vannak (nevükre nem emlékszem). Ha nyertek mi visszaestünk stb és mutatta hány versenyből hányat nyertek. Ha viszont mi nyertünk akkor egy helyet sem mozdultunk elore, 0$-ük volt és 0/1 győzelmük akárhányszor nyertünk. Érdekes..."
A nyerésen azt érted, hogy közületek lett valaki az első a versenyen? Az még nem feltétlen jelenti azt, hogy megnyertétek a versenyt. Legalábbis a ma este szerzett tapasztalatink alapján arra tudok következtetni, hogy számít minden klubtag helyezése a befutónál. Az alapján ad pontokat. Nálunk is előfordult, hogy annak ellenére, hogy valaki közülünk első lett, a másik klub nyerte a versenyt. A pontozás módját nem sikerült megfejteni. A befutónál nem ír semmi támpontot, utána az összesítésnél újra semmi.Egyébként rendkívül ratyik ezek a klub vs. klub versenyek. Tiszta dodzsem az egész.
-
TannerHUN
aktív tag
Köszi! Akkor azért nem sikerült ott sehogyan sem megszerezni
Próbáltam rásegítéssel, rásegítés nélkül, automata váltóval és anélkül...Feljebb jutni a ranglétrán meg már egy kész rémálom.Akkor ezek szerint feleslegesen izzadtam ott a körökkel és a félkarúval kell megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest