- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
ööö
Tulajdonképpen most nézem hogy, ///logikailag/// nincs is szükségem az analóg/digit kódolás- ,dekódolás-ra...mivel a dolog meg sem fog történni
...az erősítő fog dolgozni...nem a hangkártya
...a hangkártyának csak egy dolga lesz, mintavételezni..jah és küldeni az AC3 meg a DTS jelet...a többit már az erősítő megcsinálja...majdan amikor lesznek 7.1-es jelek is...remélem megbírkózik azokkal is...már csak egy a kérdés?? vajon megéri-e nekem Aureon-t venni...ha az alaplapi hangkártyám is tudja mindazt amit kell....az hogy tud-e 24 bit-es jelet küldeni az viszont még-mindig rejtély számomra!
...az Aureon tud...evvil
eg
-
de ez utóbbin még dolgoznak nem, legalábbis elég sokakat kiakasztott és valami direct3d emuláció tervről hallottam volna -lehet, hogy kamu- persze valami olyasmi, hogy direct3d meghívásokat alakítanák openAL-re szal enné rendesen a cpu-t
mégegyszer mondom, ez csak lehet, abszolút nem megbízható információ, csak olvastam valahol valami ilyesmit...
mellesleg az elég szopás, ha Vista alatt az olyan játékok, mint pl. a Splinter Cell Chaos Theory, amik direkt dolby digital jelzést kaptak, nem szólnak 5.1-ben...
-
azt hiszem egyébként, hogy a realtek 888-as chip nem tartalmaz ddl-t, hanem az alc888DD kódnevű tartalmazza csak. ilyen chip-el pedig csak két gigabyte alaplapot láttam/látok kereskedelmi forgalomban
amd vonalon a GA-M59SLI-S5
intel vonalon a N680SLI-DQ6szal választék az nincs...
(ezek azonban, ha jól látom, a dts enkódolást is támogatják)
-
-
-
Protezis
őstag
Ertem. Akkor azt hiszem marad az AU2.
A hivatalos ill. a Terratec oldalon nincs Linux driver, azt nem tudom, hogy fanmade driver van-e hozzá. - hivatalos linux driver nem sok hangkartyahoz van. Alsa elvileg lekezeli, csak kerdes mennyire. De azt hiszem, ez a kerdes mostmar ervenyet veszetette.
Koszonom a valaszt! -
Mozso26
senior tag
Cifu még egy utolso kérdés, nekem jelen pillanatban egy x-fi extreme musicom van amivel egyáltalán nem vagyok megelégedve.Analogba használom mert az 5.1 csak igy figyel át ugyanis házimozi erösitöm van.Szerintem akárki akárnit mond a digit sokkal jobb.Igy hát a kérdésem az h érdemes e cserélnem a terratechre????
Az eax mennyire számit mert irtad h csak eax 2 ig birja.Én föleg játszom, ezért kellene. -
Mozso26
senior tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szeetm az j oes igenyes zenekt, csak keves idom van ra, ezert gep mellet is szeret jo minoseget hallgatni, addgi nem is vot kuloniosebben semmi bajom a 250d-vel mig tavajj be nem futottak a Genelc-ek, azota van.:- ) /amugy altlaba is olegeg minosegmanis vagyok technikai cucokbol/
Es ha egyszer mar hallotad egy relative normalsi hangkartya hangfal kutyuvel szolni a ... - bermekllik auto sa jatekot hejetesicsb be a teccolegest - utanna mar neha faj amit ezek az alalapinek nevezett szarok muvelnek /ne beszejjuk a zugasrol sistergesrol ne agy eg: kihagyasros stb. /:- (((
Az SS meg jo dolgo volt, de tobbnyire vmejik szar realtek volt a da akkor meg enm tok mindegy mijjen az eleje , ha pont az egyik lenyeges elemt basztak el? persze eg jo kulso da-val dicertek a tutajok:- )
udv
neduddki
p.s. hogy az elso kerdesre valsozljak, a mindenepi munkamhoz amiben van minden:- )
habr ha aszt vesszuk az otthoni gepem neha hetekig nicns bekapcsolva:- ( -
neduddki
nagyúr
HI!
Azon kivul hogy egy rakas szarok azon kivul semmi:- )))
Mikro kigyuttek ezek a szep uj intel szabvanyu izek /da-k/, na mondom agyunk neki ehu esejjt, adtam is , barcsak ne tettem volna:- ((( radugtam a Genelec-jeimet es aszittem elsirom magam:- ((((
Olvasgatom ez ezket a szep tesztekt hogy mijjen qva jok, meg mar mennyir okek, csak az a baj, hogy nem aszt hallom:- ((((
udv
neduddki
p.s. persze az igaz hasznajjak digitalsi kimenetet, oke, de akkor a gep melle is vagyek egy tsztesseges da-t? /vegul si lehet hogy az lesz, mert lehet hogy a 8020a-soko bekoltoznek a gep melle, kintre meg szetnezk a 1032-esek koztt:- )))/ -
Anubis_9
addikt
Soundmaxnak hívják.
[link]
A DDL-t és a DTS Connect-et biztos nem, tudja, én is tőletek hallottam erről először.
Csak XP-t használok, a Vista még tervben sincs, max talán olyan 1 év múlva. Addigra meg már biztos lesz használható Terratec driver alá. Jelenleg bőven elég lenne, ha XP alatt tökéletes.
Sok hasznos infót kaptam tőled, köszi! -
Anubis_9
addikt
Tévedtem a linkkel kapcsolatban!
Amúgy optikai kábellel kötném a 6.1-es Yamaha erősítőmhöz. Az jelenlegi integrált is ezzel van. Mindig így szoktam.
Hogy mire használnám? Játék (amúgy nem vagyok játékfanatikus, nem helyezek rá nagy hangsúlyt emiatt), de inkább DVD és MP3. MIDI-vel nem foglalkozom.
Amint személyes tapasztalatod lesz, légyszi mindenképp írj nekem. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest