- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
Naggyon szépen köszönöm a türelmedet...asszem nagyjából már értem a dolgot...tényleg nagyon érthetően mondtad el a dolgot...mégegyszer Köszi!
Valszeg spórolás lesz belőle:d...és ahhogy nekem gyűlik a pénzem úgy megy majd le az Asus Xonar d2-je..legalábbis remélem...mostmár meg lehet kapni 38-40k-ba...asszem várok még egy két hónapig...:d...mondjuk ezt nem biztos hogy itt a Terratec topicban kéne hangoztatnom
Nah mégegyszer köszi a segítséget!
-
XbandX
tag
Nah elolvastam hsz-eket...előzőleg is megtettem...de vhogy nem ez érdekelt spec...ami azt illeti nem is nagyon tudtam, hogy hogyan is megy ez a játékok terén....kifjezetten inkább filmezés...és hangfelvevés céljából veszem a (ha vaszem) a hangkarit...nyilván amikor hangot akarok fölvenni...(keverek és arról készítek felvételt)...és olyankor nyilván nincs is semmi gond mivel stereóban megy a dolog, úgy néz ki a filmezésnél sincs semmi gond...van optikai digit ki/bemenetem az alaplapi hangkarin...azt viszont nem tudom, hogy tudja-e ezeket a DTS Connect és DD Live-ot...valszeg nem mivel az alaplap összesen került 27k-ba
...namámost még mindig vannak dolgok amiket nem értek...(sorry láma kezdő vagyok ezen a téren...igazából ezekről a DTS ésDDL-ekről is most hallottam először)...szóval az optikai kimenet nem csak küldi az adott alkalmazás által "létrehozott" hangjeleket...bele az erősítőbe??(bemenet nem játszik...csak stereóra lesz használva!)...vagy ottan még a hangkártya konvertál vmit - vmivé? (hallottam ilyen EAX meg THX meg ilyenekről a Játékok terén...ezek mik?...
-
A Creative megcsinálta ezt, ez az ALchemy, ami csak X-Fi-re és Audigy-re érhető el. Továbbá minden játékhoz külön meg kell csinálnia a portolást, tehát dolgozni is kell rajta (talán ezért lett az Audigy tulajok számára fizetős az ALchemy).
Ha valóban Dolby Digital hangképzést használ egy játék, akkor annak Vista alatt is tökéletesen kell szólnia minden segítség nélkül...
-
-
Telepísd fel az alaplapi hangkártyát is, és erre a célra akkor használd annak a ki és bemenetét.
Szerintem még a drágább C-Media kártyák sem tudják azt, hogy párhuzamosan használják a digi és az analóg kimenetet.
Alaplapi hangkártya esetén (pl. Realtec 888) van olyan, hogy 7+2 csatorna, ott biztos működnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest