Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• XbandX

tag

válasz .tnm #55 üzenetére

Naggyon szépen köszönöm a türelmedet...asszem nagyjából már értem a dolgot...tényleg nagyon érthetően mondtad el a dolgot...mégegyszer Köszi!

Valszeg spórolás lesz belőle:d...és ahhogy nekem gyűlik a pénzem úgy megy majd le az Asus Xonar d2-je..legalábbis remélem...mostmár meg lehet kapni 38-40k-ba...asszem várok még egy két hónapig...:d...mondjuk ezt nem biztos hogy itt a Terratec topicban kéne hangoztatnom :)

Nah mégegyszer köszi a segítséget!

• XbandX

tag

válasz .tnm #53 üzenetére

Nah elolvastam hsz-eket...előzőleg is megtettem...de vhogy nem ez érdekelt spec...ami azt illeti nem is nagyon tudtam, hogy hogyan is megy ez a játékok terén....kifjezetten inkább filmezés...és hangfelvevés céljából veszem a (ha vaszem) a hangkarit...nyilván amikor hangot akarok fölvenni...(keverek és arról készítek felvételt)...és olyankor nyilván nincs is semmi gond mivel stereóban megy a dolog, úgy néz ki a filmezésnél sincs semmi gond...van optikai digit ki/bemenetem az alaplapi hangkarin...azt viszont nem tudom, hogy tudja-e ezeket a DTS Connect és DD Live-ot...valszeg nem mivel az alaplap összesen került 27k-ba:D...namámost még mindig vannak dolgok amiket nem értek...(sorry láma kezdő vagyok ezen a téren...igazából ezekről a DTS ésDDL-ekről is most hallottam először)...szóval az optikai kimenet nem csak küldi az adott alkalmazás által "létrehozott" hangjeleket...bele az erősítőbe??(bemenet nem játszik...csak stereóra lesz használva!)...vagy ottan még a hangkártya konvertál vmit - vmivé? (hallottam ilyen EAX meg THX meg ilyenekről a Játékok terén...ezek mik?...

• XbandX

tag

válasz Cifu #46 üzenetére

ööö

Tulajdonképpen most nézem hogy, ///logikailag/// nincs is szükségem az analóg/digit kódolás- ,dekódolás-ra...mivel a dolog meg sem fog történni:DDD...az erősítő fog dolgozni...nem a hangkártya:D...a hangkártyának csak egy dolga lesz, mintavételezni..jah és küldeni az AC3 meg a DTS jelet...a többit már az erősítő megcsinálja...majdan amikor lesznek 7.1-es jelek is...remélem megbírkózik azokkal is...már csak egy a kérdés?? vajon megéri-e nekem Aureon-t venni...ha az alaplapi hangkártyám is tudja mindazt amit kell....az hogy tud-e 24 bit-es jelet küldeni az viszont még-mindig rejtély számomra!:D...az Aureon tud...evvil :) eg

• XbandX

tag

Hali Mindenkinek!

Segítségteket kérem...azon ügyben, hogy:
    1. Lehet-e optikai ki-és bemeneteken 7.1-es jelet küldeni?...pl.: erősítőbe és onnan vissza...(Nagyon nem akarom már azokat az "elavult"...Jackeket használni!:D
    2. Van-e olyan jó minőségű hangkártya ami ezt nekem megteszi 20-30k körül??...igazából a 30k már sok...úgy 20k lenne az igazi...de nem gáz ha 30k...legfeljebb megveszem használtan!:D

Amiket én találtam:
    - Creative X-fi Platinum---40-50k----Drága
    - Asus Xonar D2-----40k----Dettó
    - Terratec Aureon 7.1----8-9k----gyanúsan olcsó!!!----Vegyes tapasztalatokat hallok róla...

Please Help!!

Előre is THX!

P.S.: Jah és ami még fontos:
    -24bit analóg-digit, digit-analóg átalakítás 192KHz-en!!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés