- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
Naggyon szépen köszönöm a türelmedet...asszem nagyjából már értem a dolgot...tényleg nagyon érthetően mondtad el a dolgot...mégegyszer Köszi!
Valszeg spórolás lesz belőle:d...és ahhogy nekem gyűlik a pénzem úgy megy majd le az Asus Xonar d2-je..legalábbis remélem...mostmár meg lehet kapni 38-40k-ba...asszem várok még egy két hónapig...:d...mondjuk ezt nem biztos hogy itt a Terratec topicban kéne hangoztatnom
Nah mégegyszer köszi a segítséget!
-
XbandX
tag
Nah elolvastam hsz-eket...előzőleg is megtettem...de vhogy nem ez érdekelt spec...ami azt illeti nem is nagyon tudtam, hogy hogyan is megy ez a játékok terén....kifjezetten inkább filmezés...és hangfelvevés céljából veszem a (ha vaszem) a hangkarit...nyilván amikor hangot akarok fölvenni...(keverek és arról készítek felvételt)...és olyankor nyilván nincs is semmi gond mivel stereóban megy a dolog, úgy néz ki a filmezésnél sincs semmi gond...van optikai digit ki/bemenetem az alaplapi hangkarin...azt viszont nem tudom, hogy tudja-e ezeket a DTS Connect és DD Live-ot...valszeg nem mivel az alaplap összesen került 27k-ba
...namámost még mindig vannak dolgok amiket nem értek...(sorry láma kezdő vagyok ezen a téren...igazából ezekről a DTS ésDDL-ekről is most hallottam először)...szóval az optikai kimenet nem csak küldi az adott alkalmazás által "létrehozott" hangjeleket...bele az erősítőbe??(bemenet nem játszik...csak stereóra lesz használva!)...vagy ottan még a hangkártya konvertál vmit - vmivé? (hallottam ilyen EAX meg THX meg ilyenekről a Játékok terén...ezek mik?...
-
XbandX
tag
ööö
Tulajdonképpen most nézem hogy, ///logikailag/// nincs is szükségem az analóg/digit kódolás- ,dekódolás-ra...mivel a dolog meg sem fog történni
...az erősítő fog dolgozni...nem a hangkártya
...a hangkártyának csak egy dolga lesz, mintavételezni..jah és küldeni az AC3 meg a DTS jelet...a többit már az erősítő megcsinálja...majdan amikor lesznek 7.1-es jelek is...remélem megbírkózik azokkal is...már csak egy a kérdés?? vajon megéri-e nekem Aureon-t venni...ha az alaplapi hangkártyám is tudja mindazt amit kell....az hogy tud-e 24 bit-es jelet küldeni az viszont még-mindig rejtély számomra!
...az Aureon tud...evvil
eg
-
XbandX
tag
Hali Mindenkinek!
Segítségteket kérem...azon ügyben, hogy:
1. Lehet-e optikai ki-és bemeneteken 7.1-es jelet küldeni?...pl.: erősítőbe és onnan vissza...(Nagyon nem akarom már azokat az "elavult"...Jackeket használni!
2. Van-e olyan jó minőségű hangkártya ami ezt nekem megteszi 20-30k körül??...igazából a 30k már sok...úgy 20k lenne az igazi...de nem gáz ha 30k...legfeljebb megveszem használtan!Amiket én találtam:
- Creative X-fi Platinum---40-50k----Drága
- Asus Xonar D2-----40k----Dettó
- Terratec Aureon 7.1----8-9k----gyanúsan olcsó!!!----Vegyes tapasztalatokat hallok róla...Please Help!!
Előre is THX!
P.S.: Jah és ami még fontos:
-24bit analóg-digit, digit-analóg átalakítás 192KHz-en!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Milyen autót vegyek?
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest