- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Soundmaxnak hívják.
[link]
A DDL-t és a DTS Connect-et biztos nem, tudja, én is tőletek hallottam erről először.
Csak XP-t használok, a Vista még tervben sincs, max talán olyan 1 év múlva. Addigra meg már biztos lesz használható Terratec driver alá. Jelenleg bőven elég lenne, ha XP alatt tökéletes.
Sok hasznos infót kaptam tőled, köszi! -
Anubis_9
addikt
Hát ezt sem tudtam...
De mindegy, mint említettem, keveset játszom.
Amúgy innen rendelném:
[link]
De itt az előd képe van linkelve. (Aureon 7.1 Space) Most akkor szerintetek amit a E-DIGITAL forgalmaz, az az új, vagy a Space
Szerintem az új, a Terratec aureon 7.1 pci, csak rossz kép van beillesztve. -
Anubis_9
addikt
Tévedtem a linkkel kapcsolatban!
Amúgy optikai kábellel kötném a 6.1-es Yamaha erősítőmhöz. Az jelenlegi integrált is ezzel van. Mindig így szoktam.
Hogy mire használnám? Játék (amúgy nem vagyok játékfanatikus, nem helyezek rá nagy hangsúlyt emiatt), de inkább DVD és MP3. MIDI-vel nem foglalkozom.
Amint személyes tapasztalatod lesz, légyszi mindenképp írj nekem. Köszi! -
Anubis_9
addikt
Hello!
Kerestem írást erről a kártyáról itt a PH, de csak az 5.1-es változatáról találtam. Szeretnék Tőletek érdeklődni erről: Terratec Aureon 7.1 PCI
[link]
14.000 körül van ÁFÁ-val. Ki és bemenetekkel elég jól fel van szerelve. Állítólag nagyon szépen szól, de túlzottan terheli a CPU-t.
Itt van róla egy teszt: [link]
Akinek van személyes tapasztalata, kérem, írja le nekem!Vagy inkább vegyek Sound Blaster-t?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest